Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szép kör volt. Az utolsó kanyarban kettőt is előzőtt hirtelen.
Kova azt mit csinált ott? Csak nem tán ibolyát szedett?
-
Motion_Blur
félisten
-
7Heads Drago
veterán
Fény derült Vettel titkára!
Vettel rajongó tábora szerintem rendesen meghizott az elmúlt héten.
Hál Isten-nek ő nem a föld fellett jár.
-
!Overdose!
őstag
A BMW Alonso miatt nem döntött még a pilótáiról
Alonso lassan eldönthetné már, hogy mit akar! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hol fog versenyezni!
-
7Heads Drago
veterán
Érdekes hogy az időmérő után mindenki azt hitte, hogy Hami száraz beállításon volt. A futamon nem ezt derült ki. A köztes gumival Kimi gyorsabb volt, mint Hami.
Én csak azt nem értem, hogy a szabadedzések alatt alig volt kinnt Hami és mégis sokkal jobban sikerült neki az autót vízre állítania, mint a többieknek.
Nem is beszélve Vettelről.
Michael Schumacher együtt örült Vettellel
Ezek a birkák lemaradtak Heidfeld intermediate gumi cseréjéről is. Coulthard volt az első aki váltott, majd Heidfeld, és csak a következő körben tette fel Alonso.
De miért is vették volna észre. (gyulám) -
törölt tag
válasz
End-ru
üzenetére
Miért Glock most miért mérges,..vagy Alonso és Massa miért ugrottak egymásnak tavaly?
Mást kérdezek, miért esnek a topikokban egymásnak az emberek egymást sértegetve...gyakorlatilag a semmiért?
Nem kell kedvelni, én MS-t sem azért kedveltem (nem egyenlő azzal hogy rajongója lettem volna), mert jótékonykodott..focizott ilyesmi. Hanme amit a pályán csinált.
-
törölt tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Glock-t már megelőzte, Glock a célvégi sikán után szükebben tudott elfordulni Hamilton mögött mivel Hamilton-nak nem jött ki jól a sikán a lekörözött autó miatt.
Innen támadott Glock vissza...tehát ez már előzési kisérlet, nem Hamilton szorította le. Egyszerűen nem hagyott neki helyet hogy mellé menjen. Ez a méretes különbség szvsz
-
hunnylander
őstag
hanyagoljál, jó? Én átsiklok a hozzászólásaid felett e topicban, legyél szíves kövesd a példámat.
Ilyen valasszal nem lehet ertelmes modon megtargyalni egy kerdest, ez esetben az elozesek elveit. Ha valoban atsiklott volna a hsz-em felett, nem kaptam volna ilyen valaszt.
Es az illeto azon hsz-eben, amelyikre roviden kifejtettem velemenyemet, nem volt olvashato a 'hunnylander erre nem reagalhat' kitetel. Csak mert Mosley-rol nem vagyok jo velemennyel, ettol fuggetlenul meg nem teszek ban-t ero hozzaszolasokat lepten-nyomon. Nezd meg mi rosszat muveltem az elmult evekben a szakmai topikokban? Azert nem kellene am allandoan bennem keresni a hibat. A Forma-1 egy olyan tema, ami megosztja az embereket es feszultsegeket gerjeszt, de nem kellene engem allandoan bunbaknak beallitani, csak mert nem vagyunk egy velemenyen.
Nekem egy-ket mondatnal nem ert tobbet az elozes tema, de a velemenyem korrekt volt. Es, hogy bizonyitsam is, hogy mennyire nem akarok itt belefolyni az indulatkelto temakba, mara be is fejeznem a topikban valo kozremukodest. Peace!

A heten tesztek, a Ferrari mar matol tesztel.
-
sh4d0w
félisten
válasz
üzenetére
Azért előzze meg tisztán, mert megteheti, mert a társa sem azért van a pályán, hogy rommá törje - jó esetben csak - az autóját. Elhiszem, hogy Glock megpróbálja, ha lehetőséget lát rá, de Hamilton annyival jobbnak tartja magát mindenkinél, valamint az autója is annyival jobb a Toyotánál, hogy nincs szükség arra, hogy a többieket lelökdösse a pályáról. Nem az ívet fogta le egyébként Hamilton, hanem már amikor mellette volt, nekiállt kiszorítani Glock-ot a pályáról - és ez méretes különbség.
Te talán valóban nem problémáztál a Kimi-féle eseten, de tán Te vagy az egyetlen Hamilton- vagy McLaren-drukker, aki ezt nem tette meg.
-
wildrain
addikt
válasz
üzenetére
Sztem mi sokat nem tudunk erről a srácról.
Igen, ez elég kézenfekvő magyarázat ahhoz, hogy minden esetben fel lehessen hozni, de én akkor is jogot formálok, hogy véleményem legyen róla.
Szerintem nem őszinte (belül nagyon jól tudja, hogy a sikánátvágás után nem volt fair támadnia, mégis azt nyilatkozta többször is ártatlan képpel, hogy bizony ő szabályos volt), és a viselkedése, nyilatkozatai már nagyképűek, nem csak magabiztosak. Egy-egy előzés után nagyon sokan tehetnének kemény megjegyzést a többiekre, vagy saját munkájukat az egekig magasztalhatnák, de mégsem teszik. Hamilton megteszi, és ez az én szememben nagyképűség. Nem arról van szó, hogy semmit nem tud felmutatni, és mellette szájhős, hanem arról, hogy úton-útfélen magát dícsérgeti, főleg újabban. Nincs erre szükség szerintem, csak sok-sok embernek szúrni fogja a szemét, és utálókat gyűjt. A sikános akciója és a "Kimi nem elég tökös" nyilatkozata után szerintem a pilóták többsége is minimum más szemmel néz rá, és nem csak az eredményeire való irigység miatt, hanem azért is, mert egy kedvelnivaló ember nem így viselkedik. -
törölt tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
ááá nem fog ez menni.

Miért előzze meg tisztán?! Az előbb leírtam most írjam le újra?
Miért kell esélyt hagyni hogy Glock megpróbáljon visszajönni...mert hidd el, hogy ha Glock esélyt lát rá, akkor be fog próbálkozni..mit tudni hogy sikerül vagy nem. Nincs ilyen...utolérte-megelőzte..és lefogta az ívet, Glock-nak el kell vennie a gázt, mert az ő próbálkozása már visszaelőzés...
...én egy cseppet sem prtoblémáztam azon hogy Kimi nem hagyott helyet Spa-ban Hamilton-nak és ezért vágni kellett....hát persze hogy nem fog helyet hagyni.
Felháborodva Glock is fel volt, vagy éppen Alonso vs. Massa tavaly. -
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Ha már személyeskedsz, akkor Te viszont hőbörögtél hogy a levágást muszáj volt végrehajtania abból a helyzetből Hamilton mindent pöpecül csinált, és hagy ne írjam milyen véleményed volt a vizsgálatról és később a büntetésről is. Most hogy Glock tudott fékezni, az helyén van hát mindenképpen érdekes a szitu főleg hogy érvekkel és ellentmondásokkal dobálózol.
Tudom a kettő eset más és a csillagok állása miatt Hamilton az előző futamon nem tudott fékezni és kész. -
törölt tag
-
Pompi
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
"En is atsiklanek a helyedben, ha nem lenne ervem"
Kezdesz megint olyan lenni, mint a kirakásod előtt, pedig nagyon nagyon igérgettél valamit. Próbáld már meg ahhoz tartani magad! Nem szeretnék itt OFF hegyeket látni amiben Te vagy a téma értsd már meg!
-
hunnylander
őstag
-
sh4d0w
félisten
válasz
üzenetére
Előzze meg tisztán; a múltkor ő volt felháborodva, hogy Kimi nem hagyott neki helyet egy sikánban, ahol ha valaki az ideális íven megy, nem is lehet. Most ez egy egyenes szakasz volt, ő nem hagyott helyet Glock-nak, holott neki lett volna lehetősége rá, most mégsem sír...
hunnylander: hanyagoljál, jó? Én átsiklok a hozzászólásaid felett e topicban, legyél szíves kövesd a példámat.
-
wildrain
addikt
válasz
üzenetére
Ehh, azt a Kubica-féle (az nem Webber volt? vagy rosszul emlékszem?
) előzést látva rendesen guvadtak a szemeim. 
Tényleg hihetetlen dolgokat tud művelni, nagyon érzi a határokat, és tetszik, ahogy gokartozik egy F1-essel. Nagy kár, hogy az egyénisége elfogadhatatlan szinten van számomra.
-
hunnylander
őstag
válasz
sh4d0w
üzenetére

Ne nezzel F1-et! Nem neked valo.
Kerte valaki Glockot, hogy menjen a fure? Nem. Lewise volt a pozicio, o valaszthatott maganak ivet eloszor, meg szep, hogy olyat valaszt amivel megakadalyozza a visszatamadast. Glocknak lassitania kellett volna mert latta, hogy le van elozve es Lewis fogja a poziciojat; the ruthless overtaker gives no mercy.

-
Oliverda
félisten
válasz
sh4d0w
üzenetére
2003 Silverstone-ban volt egy szinte ugyanilyen szitu MS és Alonso között a hangár egyenes közepe után. Ott sem volt utána semmi pedig akkor MS még nem is az ideális ív felé húzódott hanem befele.
Felipe Massa nem igényli Räikkönen támogatását
Bő 1 hete még mást mondott.
-
törölt tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Az szép lenne
Persze hogy lett volna helye, de Glock-nak már nem hagyott...nagyon helyesen. Nem torpedó volt, utolérte-megelőzte-elhagyta.
Maga az előzés sem volt kerek, mert bezavart egy harmadik autó a sikánnál, ezért (is) tudott Glock a kigyorsításnál versenyképes helyzetben maradni.....most mi van, ha Hamilton hagy neki támadóívet...ott marad Glock a külsőn és bepróbálkozik a Roggia sikán féktávján...aztán vagy sikerül neki vagy nem.Nincs itt ilyen, utolérte-megelőzte kész, nem kell még esély.
Alonso-nál is, ha nem tudja megenni egyből, akkor Alonso-t sem kell félteni mert tud védekezni. Úgy be lehet szorulni mögé mint gép.....ha lehet meg kell őrizni a ritmust. -
Macka
veterán
Hiába nem bírom Hamiltont, el kell ismerni,hogy tökös gyerek,és gyors/megbízható autóban ül,és szerencséje is van. Namármost ennyi kell a vb címhez. Kimi elúszott, Massa nagymamásan vezet,a Ferrari meg amitó elment R.B;J.T, és Schumi,azóta degradálódik. Külön szégen,hogy MONZA-ban betliztek.
-
-
törölt tag
-
Oliverda
félisten
A tegnapi Hamilton féle előzésekről itt egy video.

-
törölt tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Kovalainen sem egy kisképességű versenyző, és az autója sem rossz (enyhén szólva), ha az időmérőn alig volt különbség akkor kicsit nagyobb megszorongatásra vártam..de semmiképpen a teljes lemaradásra.
...és még ez se lenne baj, mert valóban van ilyen hogy nem megy egy futamon valamiért, ha egyébként érezni lehetne benne az erőt. De én spec. sajnos nem érzem, és eddig sem éreztem, benne mvalahol az alakult ki hogy Kovalainen 4. erő a két csapat 4 autójából...és nem úgy hogy Hamilton lenne a 3. -
-
prmcsk
addikt
Kezdem azt érezni, hogy a pitlák, vagy közepes versenyzők szemében kezd hami tetteinek minősítése, a versenybeni szórakoztatása kezd divattá válni, mert sokan ráéreztek arra, hogy, ha szapulják az újságok legalább írnak róluk is.
Vegye már mindenki észre, hogy hami a VB. pontelsője és a versenyben legalább annyi tiszteletet adjanak már neki, amennyi kijár egy 5-10-20 ponttal rendelkező és éppen ezért semmit sem vesztő "szájkaratés középszerektől" kijár. Vagy minimum annyi, mintha valaki piros autó ellen vívná ugyanezt, mert azt érzem, hogy ugyanezek, ha ferka van mellettük, vagy mögöttük még véletlen sem jut eszükbe annak szórakoztatása, vagy akadályoztatása. Érdekes, valamiért "tartanak" tőlük, vagy csak az F1. hierarhiáját belülről ismerik ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
proof88
addikt
válasz
JJános
üzenetére
Én azt szoktam mondani, hogy Forma-1 volt, az átlagos versenyre. Ha viszont jó verseny volt, akkor azt mondom, hogy Formula-1 volt.
Úgyhogy a mai és a múltkori Spa-s verseny egyértelműen Formula1 volt!
A szingapúri egyelőre csak Forma1, de lehet, hogy az is Formula1 lesz! -
Sas madár
őstag
Ennél eseménytelenebb futam sose legyen és akkor nagyon meg leszz elégedve mindenki aki szereti.

-
JJános
addikt
válasz
proof88
üzenetére
Igen, rivalizáljanak.
Egyébként ma mindkettő jól ment, amíg kedvező volt a pálya, és a beállítás.
Egy kis versengés nem árt, főleg ha mi nézők, rajongók is tudunk arról, és ezt így figyeljük.Mindenkinek jó éjszakát, akinek kell felejtős álmot, akinek kedvence ma jól ment, annak pedig előzős álmot kívánok.

-
copin
őstag
válasz
!Overdose!
üzenetére
"Ha legközelebb meglátom, ugyanígy fogok tenni, mert ezt nem tűröm el még egyszer"
Ha ugyanígy jár el legközelebb, akkor ugyanígy a fűre lép és tűrhet. Lehet (sőt, biztos) hogy bunkó (Hami), de azért mégis ő akar bajnoki címet, nem pedig a középmezőny gyöngyszemének számító német.
-
proof88
addikt
válasz
JJános
üzenetére
Mondjuk azért nem árt, ha van feszültség a riválisok között. Ez növeli a versenyzési morált, és mi, nézők is jól járunk. Most arra gondolok, hogy Glock újoncként tudja, hogy jön mögötte Hamilton, 2 eset lehetséges:
1.
Glock: - nocsak, itt a Hamilton, megpróbálom tartani, de sokkal gyorsabb, mint én, úgyhogy mindegy, úgyis meg fog előzni, hadd menjen...
Hamilton: - egy Toyota, emellett is elmegyünk, nem hiszem, hogy küzdeni kéne érte...2.
Glock: - nicsak-nocsak, itt a Hamilton, na most megtanítom kesztyűbe dudálni, na várjál csak, ezt figyeld! ...
Hamilton: - hoppá, itt a Glock, most biztos nem fogja annyira hagyni magát, nadehát én tökös gyerek vagyok, érzem a kocsit, megmutatom a frankót!Jó mondjuk nem hiszem, hogy ma Glock az 1. jelenetben leírtak szerint gondolkodott, de mindenképp jobb, hogy legközelebb már biztosan a 2. szerint fognak eljárni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sas madár
őstag
-
Sas madár
őstag
-
JJános
addikt
válasz
üzenetére
Én is kedvelem Glock-ot.
Ő is sokat előzött, amíg kedvező volt a viszony ment is rendesen. És ha valaki helyet követel előzés közben, az ellen sincs kifogásom.
De ebből messzemenő következtetést levonni azt hiszem nem szabadna. Egy ilyen esemény miatt durván leszólni Hamit nem kellett volna.
Az előzést úgy is mindenki a saját szemszögéből látja.
Sok jó fiatal van. Sajna ma Kova nem nőtt fel a feladatra. Jó autó, jó rajthely, és egy Torró-t nem bír utolérni.
Proof88: Ha nem lesz Kimi VB az idén, attól még én is szurkolok neki. Bár Hami az első számú, és Vettel is előtte van.
Peat: A mai győzelemmel az ázsiója nagyot nőtt Vettelnek. Ferrari, de a BMW is fontolóra veszi. És száraz pályán is tud menni.
-
proof88
addikt
Na, hamár ennyien azt veszitek észre, hogy "fogyatkozik a Kimi fan tábor", akkor jövök én is. Sajnálom, hogy nem sikerül neki jól teljesítenie, de most mit mondjak? Ez van, ettől függetlenül én szeretem és szurkolok neki továbbra is, de én nem kizárólag őt kedvelem. Ugyanúgy Kubicánál is sajnálkoztam, mikor az év közepe táján a BMW kezdett lemaradni a fejlődéssel, de ugyanúgy szurkolok neki is és örülök a mai 3. helyezésének.
Igazából kedvelem a pilótákat, mert ha nem is mindig, de néha mindegyik tud olyat mutatni, amin meg tudunk lepődni, és bár Hamiltonnak is vannak elég nagyképű kijelentései, nagyon tetszik, hogy mennyit fejlődött tavaly óta. És láttam a gokartos vízen alázós videót is youtube-on, az nagyon állat!
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy én továbbra is szurkolok Kiminek, ha meg nem lesz VB ebben az évben, hát ez van, ez rajta is és a csapaton is múlik, ettől függetlenül még kedvelem.
-
Sas madár
őstag
válasz
!Overdose!
üzenetére
van ebben valami ...
ezzel az erővel ha mindenkit leszorítunk akkor ember nincs aki tud előzni. -
törölt tag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Miért?
Glock morcos mert elcseszték a gumiját (neki is..). Egyébként én ezt nem vágom...ha fal van ott akkor nem megy le a fűre, hanem elveszi a gázt vagy nem?!
Csak mert sokaknak ez volt a véleménye még nemrég..
Egyébként ne is hagyja...el is várom hogy ne hagyja, hozteszem Glock sem kispálya (nem véletlen kedvelem) nem is annyira a CC-ben mint utána a GP2-ben szintén nagyokat csatázott (bár volt nagyon szerencsételen sorozata is). -
Ijk
nagyúr
válasz
lacafaca
üzenetére
Érdekesen taktikázott a ferrari az biztos. Úgylátom eléggé fogyatkozik a Kimi fan tábor. Azt belátom, hogy már nem olyan agrsszív mint néhány éve, de azt nem gondolnám hogy elfelejtett vezetni. Amit futamról-futamra látok, hogy szenved a ferrarival, vizes pályán pedig néha úgy megkacsázik alatta a kocsi, hogy azt hittem megint úgy jár mint spa-ban.
Nem tudom mi lehet a háttérben, hogy talán nem tesztel elget a beállításokkal, vagy az adott be a csapatnak hogy a "fejek" elmentek. Már lassan úgy áll mint Alonso a renault-val.
Hamiltonnal kapcsolatban kizárólag a személyiségi problémám van, a jópár bakija (kanada) ellenére kiváló versenyző, kezdőként is megmutatta, hogy őstehetség. -
Peat;)
veterán
válasz
JJános
üzenetére
A BMW már elengedte egyszer, jövőre meg elvileg aláírt Red Bullhoz. Szárazon azért nem megy kiemelkedően még, szerintem 2010-ig tanul aztán Ferrari...

Overdose: hány éve nézel f1-et?
rengeteg kiszorítósdi van, pl Montoya és M. Schumi nagyon csípték egymást ilyen szempontból ha jól emlékszem
teljesen oké volt a dolog ha hiszed ha nem. Csak múltkor Hamilton hisztizett egyet Kimire most meg Glock Hamiltonra.Oliverda: SportBild. Szóval nem 100% és akkor finom voltam

-
törölt tag
válasz
JJános
üzenetére
püff neki egyből a McLaren-be...vagy Rosberg-t.
Kovalainen nagyon szimpatikus srác, és nagyon jól is vezet, de valahogy nem áll össze neki a McLaren. Ilyen képességekkel mint ami neki van és ezzel az autóval...valamint hogy különösebb vesztenivalója nincs sztem sokkal többet kellett volna letennie a pályára.
HunRing után azt hittem 'megvérezte' magát, de nem úgy néz ki sajnos. -
!Overdose!
őstag
Glock nem tűr el újabb kritikus manővert Hamiltontól
Na ugye, hogy mégsem vagyok olyan hülye? Glocknak teljes mértékben igaza van!
-
JJános
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Nagyon tetszik a kép. Vettel akár a fia úgy áll mellette, előtte. Viccet félretéve, már év eleje óta drukkolok ennek a gyereknek. Mit irok? Dehogy gyerek.
Sumi régóta figyelemmel kíséri a "fiú" pályafutását, és tudom, hogy sokra is tartja.
Palikék ma nem győztek csodálkozni milyen jól versenyzett. És én is nem győztem csodálkozni.
Minden dícséretet, és egy jobb autót is megérdemel. A BMW helyében nem haboznák elvinni őt. -
AMD Power
titán
Sebastian Vettel Michael Schumacherrel

-
wildrain
addikt
Aki kritizálja, az még szurkol neki, esetleg éppen azért kritizálja olyan élesen, mert nagyon szeretné, ha jobb eredményt érne el. Aki elfordul tőle, az meg nem is kötődött hozzá sosem.
Én nem tartom bajnak, ha idén nem jön össze neki a vb cím, mert szerintem ez csak méginkább felkelti benne a vágyat, hogy maradjon, mert amíg versenyképes autóban ülhet, addig meglesz az esélye győzni. Egyébként meg az sem ciki, ha megkopnak a reflexei, vagy idővel elfogy a motivációja. Ez mindenkivel megtörténik előbb-utóbb, neki legalább előtte összejött egy vb cím is. -
proof88
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Én hagynám Kimit a Ferrarinál, azzal a megkötéssel, hogy nem ihat, csak ha a futamon megdolgozik érte. Futam után meg annyi üveg akármit kapna, ahány leggyorsabb kört futott. És akkor remélhetőleg nem csak néhány leggyorsabb kört menne, hanem mondjuk 40-et 60-at, tehát futamhossznyit.

-
LOTR
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
egyelőre azért Kimi jobban "eladható", mint talán bárki más a mezőnyben, és ezt nem szabad szem elől téveszteni
-
7Heads Drago
veterán
Hajrá Vettel.
A fiók csapat beelőzi Apucit?
Vettel a csapattársát szénné veri.
A Ferrari helyében én Kimi szerződését átadnám a Red Bullnak és Vettelét meg megveném tőlük. -
törölt tag
válasz
joey04
üzenetére
pont erre jutottam én is jó volt hallani újra a német-olasz himnuszt
mióta nincs Schumi (nem nagyon volt ember akinek szurkolhattam csak csapat a Ferrari) azóta nem annyira követem az F1-et volt már olyan hétvége hogy nem is néztem, de ebben a Vettel gyerekben látok fantáziát már tavaly is volt egy két jó futama.
ha kapna egy ütőképes autót lehet hogy a mostani élcsoport kapkodhatná a fejét -
joey04
titán
Na sikerült megnézni a versenyt.
Egyetlen dolgot vártam a futamtól, mégpedig azt, hogy Massa Hamilton előtt érjen célba.ez megtörtént, bár egy kicsit nagyobb különbségre számítottam de ez van, a minimumot hozta.
De ez a Vettel gyerek!Teljesen lenyűgözött, nagyon örültem hogy nyert mert eleve a "kicsi" általában szimpatikus az embereknek, ráadásul német ez külön jó pont, és amikor megtudtam hogy elég erős barátság van közte és Schumi között az volt a hab a tortán.A dobogón a himnuszok pedig végre a régi dicsőséges időket hozták vissza!Jó futam volt.
-
Gyusz
őstag
válasz
wildrain
üzenetére
Persze ez igaz, de amióta tavaly VB lett, azóta szerintem előszeretettel kritizálják élesebb hangnemben az olyan szurkolók is, akik régóta érte szorítanak, vagy csak nem a megfelelő emberek véleményét olvasom
Én mondjuk örülök, hogy 2010-ig hosszabbított, azt hittem, hogy 1 VB cím után kitölti a szerződését és itt hagyja az F1-et. -
wildrain
addikt
A saját drukkerei nem fordulnak ellene. Aki ellene fordul akkor, amikor nem megy neki annyira, az soha nem Kiminek drukkolt, hanem az eredményeinek. Ezt hívják divatdrukkernek, aki csak addig szurkol valakinek, amíg topon van, amikor jönnek a nehéz idők, akkor meg másik kedvenc után néz.
Nem kell velük foglalkozni, saját magukról állítják ki a negatív bizonyítványt az ilyenek. -
bajuszati
tag
Azt hiszem abban mindenki egyetért hogy ez nem a "Nagyok" futama volt.
nagy gratuláció Vettelnek, szépen tette azt amit ilyen esetben tenni kellett!
Hamiltonnak,Kiminek csak momentumai voltak
-
Male
nagyúr
válasz
lacafaca
üzenetére
Igen, eléggé úgy tűnik... kapott érte +1 évet.
A plusz kerékcseréje viszont szerintem jó ötlet volt. Jobban járt vele, mintha telenyomják, mint Hamilton autóját, és utána csak kereket cserélni kell kijönnie. (Ott már sejtették, hogy késöbb majd kelleni fog az inter... és addig is könnyebb autóval mehetett.)
-
Gyusz
őstag
válasz
Peat;)
üzenetére
Kimit szerintem sem kell védeni, Viktor77-el értek egyet, nem nekünk kell magyarázkodnunk. Az meg, hogy így idén előszeretettel kötnek bele, az gondolom azért van, mert tavaly világbajnok volt, őket szívesen veszik elő. Bár azt én sem értem, hogy a saját drukkerei miért fordulnak így ellene, tavaly pl.: Ausztrália után csak a Francia Nagydíjon tért igazán magához, idén meg a Hockenheim, Hungaroring, Valencia mélypont után Spában megmutatta, hogy nem felejtett el vezetni. Ok, idén a bajnokság elúszott, meg hozza a szokásos balszerencsés formáját (pl.: ma is), de én nem látom olyan borúsnak a helyzetet.
A mai futam meg, hát, én találtam annyira izgalmasnak. Vettelnek gratula a győzelemhez, Alonso is csak behozta a negyedik helyre a gépet, de Kimi, Webber, és különösen Rosberg, nekik ma nagyon nem jött össze.
-
JJános
addikt
Téged overdose küldött szerintem.
Na most, ha nem tetszett Hami előzése, az még nem gond, de nehogy te, vagy overdose mondja meg mi a fair, és mi nem. Főleg pedig akkor amikor senki nem szólt előzései ellen.
Az előzések a futam sava-borsa. Hidd el tudják, hogy mit tehetnek mit nem, még ha a szabály megítélése más szemszögből más, és más.
-
Motion_Blur
félisten
Kimi Räikkönen (9. hely): „Ez egy nagyon nehéz verseny volt számunkra. A rajt után jellemző körülmények között, amint már oly sokszor láthattuk, nem tudtuk felmelegíteni a gumijainkat, így egyáltalán nem volt tapadásunk. Semmit sem tehettem, csak megpróbáltam pályán maradni és reménykedtem, hogy a körülmények megváltoznak. Amikor végre megváltoztak, akkor sajnos már túl késő volt számunkra ahhoz, hogy pontot szerezzünk. Az autó jól működött, de tapadás nélkül semmire sem megyünk. A pilóták világbajnokságában most még nehezebb a helyzetem, de továbbra is a tőlem telhető legjobbat nyújtom, amint szoktam."
-
válasz
Oliverda
üzenetére
Kimi egyszerűen inkább intermediate-re volt hangolva, és nem volt szerencséje az időjárással, ugyanúgy ahogy Hamiltonnak sem jött be a taktikája.
##
Egyébként szerintem Massa egész jól jött ki az EU futamokból.
Spa-ban meg természetes, hogy nem volt sok esélye azzal az autóval.[I]"Ferrari was also nervous about Felipe Massa's engine after qualifying in Belgium, electing to change a spark plug and the entire wiring loom, with the consent of the FIA, while the car was in parc ferme.
Meanwhile, as he used the same engine that powered him to victory at Valencia, the Brazilian driver did not stretch his unit to its full 19,000rpm throughout the Grand Prix."[/I]
-
proof88
addikt
-
laci666
senior tag
Schumacher: "Nagyon örülök - ez nem kérdés!"
[I]Kérdés: Nem emlékeztetett egy kicsit magadra?
MS: Egy kicsit, már csak azért is, mert jó volt újra ezeket a himnuszokat hallani egymás után.[/I]
-
proof88
addikt
Mondjuk ez is akkora hülyeség, hogy Massa visszaadta a pozíciót, mert nem voltak biztosak benne, hogy jó volt-e az előzés vagy sem. Ezeket nem beszélik meg egyértelműen a futamok előtti eligazításokon, stb.? Vagy legyen egyértelmű a szabályzat. Ne verseny közben kelljen utánagondolni, hogy jajj, szabályosan előztem-e, indexeltem-e, pff.
mod: szerintem a rázókövön való előzésnek nem kéne szabálytalannak lennie, mert a rázókővel való előzéssel az előző versenyző kockázatot vállal, hogy okoz-e sérülést a kocsiban, vagy elveszti-e a kocsi felett az uralmat... ha ügyes és nem, akkor ok, egyébként meg ha kipördül, stb., akkor ez van, vállalta, nem jött be.
-
LOTR
addikt
válasz
prmcsk
üzenetére
volt egy szabály, ha jogosulatlan előnyre teszel szert..... -lehet nem így volt megfogalmazva, nem írom le, nem keresem meg sokszor volt már- bár vitatható volt, de a bírók szerint Hamilton megszegte, miután ellene ítéltek 2 lehetőségük volt, hogy a büntetést kiszabják rá, a +25másodpercet kapta
az, hogy a szabály nem volt egyértelmű, hát ez van, azóta egyértelműsítettékamúgy meg nagyon rossz példákat hozott fel, a fociban sokkal több rosszul megítélt helyzet van, a profi bírók miatt, mint itt ahol felvételről visszanézhetik, és akár utána (is) tudnak dönteni
amúgy meg szerintem Hamilton a határokon autózik, ne csodálkozzon ha ilyen megtörténik, most Monzában Massa a levágás, majd az előzés után visszaállt a megelőzött mögé -habár nem biztos, hogy kellett volna-, Hamilton nem -itt meg mivel nem szóltak nem is volt szabálytalan-, tehát kockáztatott, nem mindig jön be
-
kavicssli
addikt
Ezt a topicot öröm olvasni

-
proof88
addikt
válasz
prmcsk
üzenetére
A probléma nem azzal van, hogy levágta a sikánt, hanem hogy utána hogyan adta vissza a pozíciót. Most pont ezért módosították a szabályt, hogy miután visszaadod a pozíciót, a következő kanyarig várni kell a támadással, így nem tudsz egyből "lendületből" támadni.
Abban én is biztos vagyok, hogy mindenképp megelőzte volna Kimit később is.
Nekem továbbá azzal van gondom, amit már korábban is leírtam, hogy utólag szabták ki a 25mp-es büntetést, pedig azt könnyen kiszabhatták volna a díjátadó előtt is.
-
prmcsk
addikt
Ez is egy vélemény a múltról, bár igaz, hogy egy F1 legenda mondja, aki bizonyára "nem" ért hozzá, ezért "nem" mérvadó.
Nem offolni akarok, dehát elvégre demokrácia lenne, vagy mifene és nem láttam, hogy linkelte volna valaki...

-
-
N4r4ncs
aktív tag
Szerintem Rai nemsokára itthagyja az egész bagázst F1-estül . Nagyon tisztelem őt,de szerintem nem neki való ez az ipar. Itt aki a versenyzésen kívül nem vezéralak az nem lehet sikeres hosszútávon.
Ahogy egyszer ő mondta, egy más motorsport lehet jobban bejönne neki. -
Oliverda
félisten
"Amikor Felipe mögé értem, túlhevítettem a gumikat az autómon, azután pedig szenvedtem, hogy tartani tudjam a tempót vele. Boldog vagyok azonban az eredmény miatt, mert legalább csak kis veszteség ért"- tette hozzá a brit, aki négy futammal a szezon vége előtt továbbra is vezeti a tabellát.
-
soulcube
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Történelmi pillanat. Remélem nyer majd Vettel egyre többször.
Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Ps5 Spider-Man 2 limitált kiadás szobor és kontroller
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Google Pixel 7 Pro 12/128 GB fehér + extrák
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe SSD magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tudom a kettő eset más és a csillagok állása miatt Hamilton az előző futamon nem tudott fékezni és kész.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bár Schumi még most is jól tartja magát.