Hirdetés
Aktív témák
-
proof88
addikt
Na, hamár ennyien azt veszitek észre, hogy "fogyatkozik a Kimi fan tábor", akkor jövök én is. Sajnálom, hogy nem sikerül neki jól teljesítenie, de most mit mondjak? Ez van, ettől függetlenül én szeretem és szurkolok neki továbbra is, de én nem kizárólag őt kedvelem. Ugyanúgy Kubicánál is sajnálkoztam, mikor az év közepe táján a BMW kezdett lemaradni a fejlődéssel, de ugyanúgy szurkolok neki is és örülök a mai 3. helyezésének.
Igazából kedvelem a pilótákat, mert ha nem is mindig, de néha mindegyik tud olyat mutatni, amin meg tudunk lepődni, és bár Hamiltonnak is vannak elég nagyképű kijelentései, nagyon tetszik, hogy mennyit fejlődött tavaly óta. És láttam a gokartos vízen alázós videót is youtube-on, az nagyon állat!
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy én továbbra is szurkolok Kiminek, ha meg nem lesz VB ebben az évben, hát ez van, ez rajta is és a csapaton is múlik, ettől függetlenül még kedvelem.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Playstation 4 PRO 1TB
- Xbox Elite 2 Core Controller
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Negyed Gamer konfig eladó Asus Rog Maximus Formula 9 + I7-7700T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest