Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
[link] jó hír a Kimi fanoknak, még két évig marad.
-
Jadro
veterán
Szárad a pálya de még intermediate gumival tolják. Kimi az első egyelőre.
-
miért szüntetik meg mindig az online közvetítéseket??
tippre sztem marhára nem legális
-
Dragbajnok
tag
Ohó egész jó az idő!
-
soulcube
aktív tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Elég veszélyes lehet egy két sikánnál megállni a 330-as tempóról. Kemény ez a F1.
-
hunnylander
őstag
Ilyen esoben lehetne egy Silverstone
#2 futamunk. De Monzaban ez eleg durva lenne, a palya jellege es az autok itteni aeroja miatt. -
AMD Power
titán
Merci nem vitte túlzásba a dolgokat.

-
Motion_Blur
félisten
-
PazsitZ
addikt
Szadadedzés eredmény 1-11 12-
Force Indiáknak megérte kimenni még az elején, mert ahogy láttam folyamatosan csak egyre rosszabb lett az idő az edzés alatt. Sutil meg tán szereti is az esőt.
Webber véleménye az időjárással kapcsolatosan, egy vállrándítás kiséretében.
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ezek szerint 54-ben sem jelenthetett gondot az eső mennyisége, gondolom azért lepődtek most meg, hogy befolyik a víz.

-
válasz
Incubus
üzenetére
"Inkább essen el Ferrari a pilóták egymás közötti versenye miatt a vb-től, de ne legyen pilótasorrend!"
Teljesen kizártnak tartom, hogy ezt jó üzletnek tartaná a ferrari! Mondjuk náluk pont nem szokott kérdés lenni a pilótasorrend, de idén azért vannak nehéz helyzetben, mert potenciálisan két kb. azonos versenyzőjük van. A többi egyéni VB címre, vagy dobogóra esélyes pilótát foglalkoztató csapatnál kérdés sincs, hisz a jobb pilóta annyira üti a másikat, hogy igazábol nem is kell sorrendet felállítani.
Ha hétvégén Massa több pontot szerez mint Kimi akkor szerintem kizárt, hogy nem kell a továbbiakaban segítenie a brazilt.
-
Motion_Blur
félisten
Na itt a vége az edzésnek.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Dragbajnok
üzenetére
Elég durva eső van. Van nem egy pilóta, aki várakozott és össz-vissz csak egy felvezetőre ment ki.
Jah és boxokból seprik ki a vizet
Az eső miatt van már piros zászló is
? Komoly.(ha jól láttam) A kormány kiírja: DIAL 0
lehet telefonos segítséget is kérni?
-
Oliverda
félisten
Hát Monza-ra is ráférne már egy box felújítás ahogy elnézem.
-
enzodasilva
csendes tag
Tá péééééé!
Eső keeell! 
-
D@ni88
addikt
na van újra adás, de szakad az eső
alig lehet látni 100m-nél tovább -
Male
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Nem tudtam, hogy kézzel ütögetve szokták állítani

Megállt a netes adás nálam

-
Oliverda
félisten
Na most tesztelhetik a Szingapúri viszonyokat olyan sötét van most a pályán.

-
proof88
addikt
Sokan gyakorolják a szlalomot a reklámtáblák között.

-
D@ni88
addikt
Sutil hogy hogy ilyen gyors? elején csak szemerkélt az eső vagy mi?
-
PazsitZ
addikt
Van csúszkálás rendesen
Jó lenne egy ilyen szintű futam. Nem kiesések miatt, hanem jobban kijönne a tudás. A határon autózás. -
wildrain
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Live Timing megy nektek?
-
Male
nagyúr
Nem tudják összerakni Kimi hátsó szárnyát???
-
gyomlosi
tag
válasz
venember83
üzenetére
Bocsesz, ezt jól benéztem
Köszi -
venember83
nagyúr
-
gyomlosi
tag
Srácok!
Úgy néz ki, hogy megszűnt a Bilmosk. Tud valaki egy másik oldalt???
-
AMD Power
titán
”Lewis ugyanezt a manővert Monacóban csinálja, akkor a falban kötött volna ki. Ott miért nem vágunk le kanyarokat? Ugyanez érvényes Spa-ra is. Nem vághatjuk át a szabályokat. Hamilton pontosan tudta, hogy nincs előtte fal, vagy bármilyen akadály. Egyszerűen levágta a kanyart.” – zárta le Coulthard.
A jó öreg DC megmondja....
-
Pilács
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Köszönöm!!!!

szerk: szerencsére nem kell sokat várni már

-
Motion_Blur
félisten
-
Pilács
senior tag
Hali!
Tudtok másik oldalt, ahol közvetitik a szabadedzéseket? Mint pl a bilmosk volt...
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az nem valami Ferka barát.
-
Incubus
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Legyen csak eső, végül is szabad ég alatt játsszák....Spa-i pályát nagyon megszerettem, no nem az ítélet miatt! De baromi jó, h az egyik helyen esik, a másik helyen pedig fúj....
RG
-
Incubus
tag
válasz
JJános
üzenetére
Sajnos az internet korszakában a források 90%-a félrefordítás, csúsztatás. A 10% az, ami hiteles. Ilyen cikkeket az eredeti nyelven kell olvasni, de ez nem zárja ki, h eredeti nyelven sincs csúsztatás vmilyen részrehajló részéről!
Inkább essen el Ferrari a pilóták egymás közötti versenye miatt a vb-től, de ne legyen pilótasorrend!
-
Motion_Blur
félisten
-
prmcsk
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Teljesen egyetértek vele és már várom, hogy így legyen, mert kíváncsi leszek a reagálásokra, ugyanis az ilyen (nem adom fel) hozzáállásért tavaly alfonzot szét gyalázták, ebben a topikban is...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
PazsitZ
addikt
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Így van, ez teljesen normális dolog. Főleg, gondoljatok bele: Monzában Massa és Hami kiütik egymást, és Kimi, Kubica 1. és 2. hely, így nézne ki a VB-pontszám:
Hamilton 76p
Massa 74p
Raikkonen 67p
Kubica 66p
-
DigitXT
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nagyon kíváncsi lennék, hogy élné túl a mezőny
Én ismerek egy traktoros kollegát: az átsegítené a kiválasztottakat.
-
Motion_Blur
félisten
1956-ben volt utoljára esős verseny Monzában. Én nagyon kíváncsi lennék, hogy élné túl a mezőny
Annyi lenne a vágott kör, hogy már értelme nem lenne büntetni szvsz. -
proof88
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Én is csak azért, mert az f1híreken játszom a Tippversenyben, és legkésőbb csütörtök éjfélig le kell adni mindig a tippeket. De nagyon kevés pontot szoktam szerezni, mert kitartok Kimi mellett és mindig őt rakom 1. helyre. És miatta borul a maradék 7 hely.
Pedig ha nem jött volna az eső a hétvégén, akkor legalább 4 pontot bezsebeltem volna, így csak 1 lett. 
-
DigitXT
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
In fact, I'd like you to say it in a broad West Indian Patois and talk about bling and your 'bitch' and your Swinging Swiss 'crib' etc. You go girl.
Ezt a részt lefordítanád nekem? Most nincs kedvem szótárazni/szlenget keresni.
Arra ne nagyon hivatkozz, hogy nem lennél jó műfordító, amikor ezeket a szavakat magadtól találtad ki, tehát a mögötte lévő gondolat tökéletesen ismert. Max. magyarul meg kell fogalmaznod. Kíváncsi vagyok: amennyire értem, így első körben nagyon gáz.
-
proof88
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Az előrejelzések szerint a szombati időmérőn nem lesz eső, vasárnap viszont a futam közben lesz.
Tippjeim a vasárnapi futamra: Kimi, Massa, Hamilton, Alonso, Vettel, Heidfeld, Trulli, Glock.
Kova és Coulthard tuti kiesnek.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mod.: Alonso úgy lesz 4., hogy amikor megjön az eső, akkor amíg mindenki beszállingózik a boxba az esőgumikért, addig ő ezt mindenkire sok mp-t verve fogja megtenni a száraz gumikkal.

-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Az, hogy egy megcsúszás a falban végződik, vagy tökvéletlenül a pálya hosszában csúszik az autó, majdhogynem szerencse kérdése. A hibát elkövették mindketten, Hamilton is, így nem érzem jogosnak ezt a nagy önmagasztalást.
-
AMD Power
titán
Nem tudnánk már vége túl lépni a LH vs Kimi előzésen.
Engem már jó pár napja nem érdekel ez a téma. A hétvégi Monzai futam viszont annál inkább.

-
wildrain
addikt
Hamilton: Végeredményben a versenyzőnek kell éreznie a tapadást és neki kell a határra vinni az autót. És tudom, hogy én nagyszerű vagyok ilyen körülmények között.
Hát ehhez képest egyszer megpördült, és kétszer lement a pályáról vizes körülmények között. Megérteném, hogy ekkora arca van, ha úgy ment volna a vízen, mintha sínen menne, mondjuk mint annak idején Alonso a 2006-os Magyar nagydíjon, de azért attól a hibátlan, elsöprő sebességtől elég messze volt. -
hunnylander
őstag
Egy onmarcangolo mclarenes kepes-poennal kivannek joejt mindenkinek.

-
PazsitZ
addikt
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Minden esetre a kérdésed először: hogy tudta megelőzni volt.
De az itteni kérdésre: bűrja meg még kimi szépen kigyorsit és után ovatosan beveszi az elsö kanyart?ez igy nem verseny
Olyan mértékben kellett volna visszaengednie, mintha bevette volna normál módon a sikánt.
Egyébként utána, úgyis megelőzte volna...Szóval, ha úgy tudja visszaadni egy levágás után az előnyt, akár 3-4szor is el kellene venni.
De jó ideje ki van ez beszélve, cikkek vannak róla, nem tudom mi érthetetlen ebben.
-
venember83
nagyúr
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Nos, a kanyarlevágással akkora előnyt szerzett, amit azzal nem kompenzált, hogy előrébb engedte Kimit egy méterrel.
Ennél rövidebben és egyszerűbben nem tudok fogalmazni, bocs, értetlen hülye vagyok. Ha ez sem válaszolta meg az elméleti kérdésed, akkor remélem más tud és fog segíteni.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
PazsitZ
üzenetére
nem a kérdésre válaszoltál.felteszem még1szer csak neked kibövitve,ugye a 2 auto között volt külömbség, a merci jobban gyorsult,mellette jobban is tapadt.de miért kellett volna haminek 2szer elvenni a gázt?hol van ilyen szabály h 2szer kell ilyenkor elvenni a gázt?bűrja meg még kimi szépen kigyorsit és után ovatosan beveszi az elsö kanyart?ez igy nem verseny

nem én találtam ki csak ez a kérdés merült fel bennem,gondoltam megkérdezem,de sztem nem irtam OLYAN nahy hülyeséget,bár ki tudja.

-
PazsitZ
addikt
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Meg talán azért is (párszor volt szó róla), hogy feltételezhetően a mekinek jobb a tapadása hidegebb körülmények között.
jah bocs én nem is vagyok ferkafan

(#26428) IreN!CuS: Jah, arra nem tudok válaszolni, ezt a 2 gázelvételes dolgot te hoztad fel/találtad ki, ahogy elnézem.
De mint olvastam, elvileg az a megegyezés, hogy olyan mértékben engedje vissza, hogy ne szerezzen előnyt. De ez konkrétan nincs leírva. -
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Erdemes elolvasni a Gorbe tukrot.

Szerintem a kimis Farkas Peter kivaloan lezarta a temat: meggyőződésem ugyanis, hogy a jogszerű méltánytalanság tipikus esetéről van szó. Hogy miért? Nem azért, mert bódult szentimentalizmusomban azzal akartam volna meglágyítani a felügyelők kérgessé keményedett szívét, hogy "hát nézzétek meg, milyen gyönyörűen versenyzett ez a srác, van lelketek elvenni tőle a győzelmet?" Nem: sokkal inkább azért, mert az ellenfele semmivel sem volt korrektebb nála.
A témát tehát jobb lezárni inkább. Räikkönen és Hamilton az utolsó két-három körben olyan párharcot produkáltak, amit szerencsére nehéz lesz elfelejteni; nem tagadom, hogy én is újra meg újra végignézem az egészet a McLaren és a Ferrari belső kamerájából, s az élmény, ahogy két ilyen kvalitású versenyző egyensúlyozik körbe az egyre vizesebb pályán, szó szerint lélegzetelállító. Nem ömlengésnek szánom, mégis szívesebben gondolok vissza arra, amit Lewis felszabadultan, spontánul és szemlátomást őszinte egyszerűséggel mondott néhány perccel a dobogós ünneplés után: "Imádok olyan emberekkel küzdeni, mint Kimi."
-
IreN!CuS
őstag
válasz
venember83
üzenetére
a postomnak a lényege az akart lenni h ha 2 auto között beállitás kül. van és netán az 1ik vmivel jobban gyorsul akkor miért kell elvenni Még1szer a gázt,ebben a szituban?
-
Peat;)
veterán
Én örülök ha ilyeneket nyilatkozik. Egyre több embernek szimpatikusabb Alonso általa.
Az hogy ezeket elmondta meg nem meglepetés, eddig is csinálta csak kisebb adagokban. Anno még talán én robbantottam ki itt az ál-szerénység vitát körülötte, az első pár versenye után, sokan már akkor is látták hogy egy ravasz színészetet ad elő. Mostmár korrekt inkább hogy felvállalja a dolgot. Nem hinném hogy ez változtatna a dolgokon most, aki neki drukkol továbbra is neki fog, így van ez jól. Na meg hátha lesz megint pályán kívűli boxmeccs
-
hunnylander
őstag
Interpretalom a sajat magyar szavaimmal (a korabbiakat):
"Nem erdekel, ha az emberek nem kedvelik ot, es remelem bosszantani is fogja ezeket a teljesitmenyevel nagyon sokat.
A ficko egy jelenseg. Nincs ha, nincs es, nincs de.
Nevezheted se**fejnek, selejtnek, onzonek, egoistanak, csunyanak, ertektelennek, gyengenek, silanynak, hulyenek, illesd ot mindenfele [negativ] jelzovel, amit csak talalsz a szotarban. Turelmetlen, szegenyes sportember, amit akarsz.
De o akkor is egy fenomenalis pilota egy olyan rejtelyes erzekkel, hogy kepes megerezni az auto tapadasanak merteket valtozo korulmenyek kozott. Es eleg tokos is hozza, hogy hasznalja ezen kepesseget."
Nem ut ugy mint az eredeti, silany mufordito lennek.

-
IreN!CuS
őstag
valaki a nagy ferrari "fanok" közül mondja már meg azt,h lehet ,hogy hami elvette a gázt, ezek után kimi "bevágott" elé szélárnyékba nem volt,h tudta megelözni?
1:beáálitási külömbség volt a 2 autó között
2:kimi nagyon a biztosra ment,de nem jött össze neki
3:vissza térve az 1esre ha esetleg a merci jobban gyorsult ami sztem látszik is,miért lenne köteles hami még1szer elvenni a gázt?,szvsz kimi nagyon óvatosan szerette volna bevenni a kanyart!
Nem flame!!!! -
PazsitZ
addikt
versenyzők a büntetésről
Szerintem viszonylag korrektek, amit itt írnak. (gondolom nincs félrefordítva) -
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Egy szóval sem mondtam, hogy mindez igaz Hamiltonra. Csak azt azért elismerhetnéd, hogy eddig teljesen más képet festettél róla. Vagy ne tedd, nekem végülis mindegy. Ennyi nekem elég is volt a témából, várom az olasz nagydíjat.
Oli uram: Nem azzal van baj, amit nyilatkozott, hanem a hogyannal.

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Így van. Számomra pedig az nem meglepő hogy ennyire bántja itt egyesek csőrét az igazság amit nyilatkozott.

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Leforditom, ha kivancsi ra valaki, de csak azoknak ment, akik tudnak angolul, pl. neked.

Azert hagytam a forditast, mert lassan tudom csak ujrafogalmazni magyarul es akkor sem jon at annyira, mint az eredeti. Angolul jol es gyorsan olvasni az nem nagy kunszt, de a pontos forditas az mar egy korulmenyesebb dolog.
(#26405) venember83: A kiemelt resz negativ jelzoi nem szuksegszeruen igaz ra mind es mindig.
-
laci666
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Meg is értem szurkolókat, ilyen nyilatkozat után meg szép hogy nem köpik le ,bár szerintem közel jár hozzá
Ilyenkor sajnálom,hogy MS nincs már itt egy kicsit helyre rakná gyereket,hogy vegyen vissza az arcából.Egy szó mint száz ilyen nyilatkozatok után egyre jobban utálom pedig már most se tartozik a gyengén utáltak kategóriába
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
"a fórum nyelve a magyar"
Tiszteld már meg annyival a fórumtársaidat, hogy magyarul írod le a saját véleményedet!
mod: vagy linkeld..
-
soulcube
aktív tag
Nocsak, a Ferrari taktikai húzásra készült! " Mint ismeretes, a finn versenyző a futam utolsó előtti körében egy megcsúszást követően a falnak csapódott és kiállni kényszerült. Räikkönen azonban elmondta, ha ez nem történik, az utolsó kört már esőgumikkal kezdte volna meg."
„Bejöttem volna, de nem jutottam el az utolsó 100 méterig" - mondta a Ferrari versenyzője. Teljes cikk -
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Pedig ezelőtt teljesen másnak állítottad te is be őt, mint a visszahúzódó, szerény csodagyerek. Nos, ennyit erről, csak kibújt a szeg a zsákból.
Félreértés elkerülése végett: nagyszerű pilóta, ezt nem kétlem.
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Koszi,a cikket angolul!
Szoval igaz,tenyleg jol forditotta a formula.hu!!!
Ugyanaz a szoveg angolul,mint amit a formula.hu irt!!!
Nincs tobb kerdesem!
Undorito gyerek ez a hami.Es ilyen nyilatkozatokkal csak megjobban megfogja utaltatni magat.Go Alonso,Kimi!

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Van elozmenye is, de ez az, ami kell nekunk.

"I can understand why he is angry
no need to be a cheese about it though!!!!
Are we seeing the start of a fued between Kimi and Ham?
Canada Kimi called HAm a woodeye, <--
Kimi (kinda) grasses ham up in spa
Now Kimi is ball-lessFight-Fight-Fight..."

A velemenyem egyebkent:
"I'm glad people don't like him and I hope he continues to piss those people off. A lot.
More of this stuff please, Lewis. In fact, I'd like you to say it in a broad West Indian Patois and talk about bling and your 'bitch' and your Swinging Swiss 'crib' etc. You go girl."
Es ez:
"Of you guys who think Lewis is completely out of line, how many have watched the video of his kart race in the driving rain where he had just moved up in class and basically wiped the floor with the rest of the field?
Lewis knows that he has an uncanny ability to feel how his car is gripping in wet/uncertain conditions.
I have no doubt that had he been driving a Ferrari and Kimi a McLaren, the result would have been similar.
The man is a phenom. No ifs, ands, or buts.
He may be a prat, he may be spoiled, he may be selfish, he may be egotistical, ugly, cheap, weak, small, stupid, call him every name in the book. Impatient, poor sport, whatever, have a field day.
But he's a phenomenal driver with an uncanny feel for the amount of grip the car has in variable conditions. And he has the balls to use his ability."
-
soulcube
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem túl szimpatikus. Megérteném mondjuk 2 vb címmel a háta mögött de így...

-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Akkor sem nagyon értem, ha nem igaz. Így meg pláne.
Kimivel nem kellett volna kikezdenie.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

? Komoly.
Eső keeell! 
alig lehet látni 100m-nél tovább

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)