Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Incubus
üzenetére
Ez nehéz ügy...egyébként sztem sincs renben az a sikán.
Vannak as pályákon fontos részek...ezek mind-mind más szempontok szerint kell hogy kialakításra kerüljenek...pl. a túlfutás várható iránya, lesodródás várható iránya..stb. Nem mindenhol egyforma a rázókő magassága-szélessége. Mert lehetőséget kell adni a versenyzőnek, hogy ha kicsit elsokallja a kanyart, akkor ne egyből elássa magát a sóderben.
...ilyenekre gondolok.Ott van a Monza-i első sikán...valami hasonló kellett volna ide is..belerakni két-három kemény 'fekvőrendőrt'..és akkor vagy rögzül a versnyzőben, hogy ez nem az a hely ahol szivesen vágok, vagy ha vág akkor tuti nem szerez előnyt ebből.
De a levágás lehetősége megmarad... -
Motion_Blur
félisten
válasz
PazsitZ
üzenetére
[I]"A videofelvételek tanúsága szerint Hamilton McLarenjének orra nagyjából éppen a La Source előtti féktáv kezdetén került kábé 1 méterrel a Ferrari hátsó szárnya mögé, ahonnan kivághatott. Képes lett volna ebbe a pozícióba kerülni, ha szabályosan halad át a Bus Stop-on, és onnan rendesen gyorsít ki ahelyett, hogy a "Martini" felirat mentén átszáguld a bukótér aszfaltozott részén? Nem: meggyőződésem, hogy nem lett volna képes erre. Az ok, mint az autók mozgásával kapcsolatban szinte mindené, fizikai jellegű, de meglehetősen egyszerű.
Ha Lewis a La Source féktávjának kezdetére 1 méterrel volt a Ferrari mögött, az az itt elérhető 240-250 km/órás tempóból kiindulva azt jelenti, hogy időben (most hangsúlyozottan a Ferrari és a McLaren orra között mérve) nagyjából 0.075 másodperc választotta el egymástól a két autót. Amennyiben szabályosan egymást követve, durván azonos ütemben gyorsítottak volna ki a Bus Stop-ból (tehát az időkülönbség állandó lett volna), ahogy azt joggal feltételezhetjük, a kanyar kijáratánál - ahol 80-90 km/óra körüli sebességgel fordulnak - eszerint máris egymás mellett kellett volna lenniük, ami nem volt lehetséges, mert Räikkönen a sikán balos részénél zárta a belső ívet. "[/I]
Ennyi.
-
Oliverda
félisten
válasz
Incubus
üzenetére
Hát azért én a Sauber-t nem említettem volna soha egy lapon a Minardi-val. Mellesleg ha mondjuk 2004-ben vagy 2006-van jött volna a McLaren-hez akkor máris nem beszélgetnénk itt erről mert akkor a McLaren egy gyengébb autónak számított.
PazsitZ: Szerintem ez nem vicces.
Mellesleg nem mondott semmi rosszat. -
Oliverda
félisten
"...egy tény, kimaradt az életéből az a "szamárlétra", meg a nevelés odahaza."
gokart, World Formula A Championship, European Formula A Championship, Formula A World Cup, Formula Super A World Championship, Formula Renault UK, Formula 3 Euroseries, GP2 Series
Hát ha ez neked nem "szamárlétra" akkor nem tudom hogy mi.
Akire inkább ráillik ez a számárlétárs dolog az Kimi Raikkonen aki 1999ben kezdett az együlésesek világában és 23 verseny után 2001-ben már az F1-ben találhatta magát az akkor éppen igen jó Sauber-ben.
-
Incubus
tag
„Ha úgy ment volna be a kanyarba, mint kell, akkor nem lett volna olyan helyzetben az első kanyarban, hogy akár csak megpróbálhassa az előzést. Mindenkinek megvan a saját véleménye, de ha ott egy fal lett volna, akkor sosem próbált volna meg ott keresztülvágni."
Én ha még egy-két ilyen kétes előzés lenne sikán levágással, mindenhol falat emelnék vagy a kanyaroknál kocsit megfeneklető kavicságyat - 2x is meggondolnák magukat, h levágják-e vagy sem.
üdv RG
-
PazsitZ
addikt
-
törölt tag
Látod egész szép kis tanulmány ez a vita amit folytattok.
Alapban:
-Wildrain nem Hamilton rajongó (leírta),..talán nem is kedveli.
-olyan dolgot írt le amiről lehet beszélgetni, de kétségbevonni nem. Nem veheted el MS-től az X vBcímét, mert abban az autóban más is VB lett volna,..nem vehetsz el egy újonctól egy RotY címet, mert jó csapathoz szerződött.
De te pusztán azért mert leírta a tényt, már úgy gondolod hogy ajnározza...hogy nincs rendben az összképe, és az orrotok alá dörgölte..Na ez a beszédes.

Az hogy Hamilton a legjobban kezdő kategóriaújonc ez egy dolog,...egyébként senki nem csinál belölle hű meg há-t,..de azért az nem játszik hogy megpróbálod semmissé tenni,..mert akkor vzzz tedd semmissé MS legalább 2 bajnoki címét is...és még ki tudja mennyi eredményt vegyél el.
Nem az alényeg, hogy ki miben ül...számít de nem az a lényeg. Amikor valaki beült egy Minardi-ba, akkor az számított ( szponzorpénzeken túl), hogy elverje a csapattársat..ez a minimum, aztán hogy mit hoz ki a helyzetekből..ha sansza van jó eredményre akkor beremeg-e, mennyire tud határon autózni egy rosszabb technikával.
...mert igen egy Minardi-val sokkal nehezebb volt autózni, nem annyira összerakott autó mint egy McLaren.
...na de mások is a terhek...azért a McLaren-nél már 2×-s világbajnok a csapattárs..nem egy fizetős versenyző,..a mezőny egyik legjobbja,...és pole-t kell kiautózni, és körrekordokat, versenyt kell nyerni a mezőny másik legjobb autói ellen, akikben a mezőny legjobb versenyzői ülnek...stb.
Tehát talán úgy gondolod, hogy Hamilton beleült a jóba, és kétségtelen hogy a versenyző szereti ha a legjobb technika van alatta,...de az elvárások is magasabb szintre kerülnek...egy Alonso nem egy Bruni, nem fogod kihúzni a következő idényt is csak mert nagy szponzorpénzeket tudsz hozni.szerk: Spa görbe tükör
-
icon
senior tag
válasz
wildrain
üzenetére
Felőlem akár az ősrobbanás idején is megkereshette apuci kicsi fiával Ron Dennis-t, egy tény, kimaradt az életéből az a "szamárlétra", meg a nevelés odahaza.
Tételezzük fel, elhiszem hogy az összképed helyén van vele kapcsolatban... akkor nem értem, miért ajnározol egy számító, gerinctelen embert, mert az utóbbi két idényben vele kapcsolatban ez jött nekem le, ilyet pedig tényleg nem láttam előtte Formula1 berkekben.
Mert ezen adottságokkal tudja azt az eredményességet produkálni, amit annyira az orrunk alá dörgölsz, és ez minősíti az egész sorozatot szerintem, mármint az a tény, hogy van olyan pilóta, aki hülyére próbálja venni a bírákat, hátha nem veszik észre.Mi lenne, ha esetleg versenyezne az aszfaltcsíkon haladva, és olyan módon próbálna meg előzni, amiért fel sem merül az, hogy megbüntessék?
-
wildrain
addikt
Az összkép teljesen helyén van. Lehet, hogy a szövegértéssel van gond, ezért leírom mégegyszer (meg kéne számolni... talán már negyedszer?): képben vagyok, hogy Hamilton nem sokmindent tudott volna felmutatni egy Force India szintű gépben.
De attól még nem lesz felháborító, hogy abban a gépben tudott debütálni.Egyébként nem neked szólt, ha neked szólt volna, akkor neked címzem, nem PazsitZ-nek.
-
!Overdose!
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Egyértelmű!

WIN OR WALL!
Igazából Massa sem tudott Kiminek segíteni 2007-ben, maximum Brazíliában, de az is vitatható, hogy elengedte vagy megelőzte! Ha az utolsó futamon Kiminek már nem lenne esélye, de Massának igen, akkor azért biztos segítene ő is!
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A hivatalos volt már linkelve?
Jó a vége.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nagyon is jó, küzdjön is! DO OR DIE!
Maszatka meg mehet maszatolni máshova... -
Motion_Blur
félisten
-
Rick4
félisten
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Most elöször fognak egy aggodó férjet, vagy barátot mutatni. ....azt nem tudhatod, a mostani pilótáknak van-e barátjuk, esetleg férjük...

-
lenox
veterán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Gerinctelenseg akkot lehetne egyaltalan (akkor is lehetne vitatkozni rajta), ha tudtak volna rola egyaltalan, de tudtommal nincs ilyen iranyu kommunikacio, nem is tudtak rola. Es azota van szabaly, ami megmondja, hogy mit lehet csinalni, raszolni, hogy menjen vissza nincs a lehetosegek kozott, tehat nem is csinalhattak.
Es nem veletlen, hogy nem minden van CW kezeben, tobb ember kell ehhez, es legy nyugodt, a 3 csavonak is van eleg tapasztalata. -
Motion_Blur
félisten
-
7Heads Drago
veterán
Szerintem ebben az évben ez lenne a legnagyobb és legjobb húzásuk.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
enzodasilva
üzenetére
Nem lenne utolsó ha megint valami erőskezű egyén venné át az irányítást, vagy legalább ne ilyen "izé" kaliberű ember irányítaná a Ferrarit, mert idén már annyi hibát csináltak mint előtte 11 évben nem... Ne is húzzuk az időt nevezzük ki MS-t csapatfőnöknek

-
7Heads Drago
veterán
Nincs ilyen ember, hogy FIA.
Tudom. A FIA-ról képletesen beszéltem úgy, mint egy személyről.
De az illető úriember (már ha az) a FIA alkalmazásában áll. Akkor most kit ültetnek a miki végére? Egy senkit, vagy olyan valakit akinek számít a szava? Nem véletlen, hogy ő írányit egy rakás dolgot a verseny folyamán.
Szerintem ez akkor is gerinctelenség. Nem is beszélve, egy példáról ami már többször is lett emlitve, amikor hasonló történt Alonsoval. És akkor a versenybíró képes volt arra hogy két körön belül rászóljon Alonso-ra, hogy menjen vissza XY versenyző mögé.
Most pedig a mai technikákkal nem voltak hasonlóra képesek, igaz kevesebb idejük volt rá, mert Kimi kiesett idő előtt. Ennek az egésznek számomra egyre inkább olyan felsőbb utasításra történő büntinek tűnik. -
wildrain
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Arra probáltak a többiek rávilagítani, hogy teszem azt Vettel, vagy Kimi, az első évében él csapatnál kezdett volna lehet, hogy hasonló eredménnyekkel büszkélkedne.
1. A kérdést teljesen kitárgyaltuk.
2. Te is egy nyilvánvaló dologgal jössz, ami mellesleg nem tartozik a témához. -
lenox
veterán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Ha nem erted, elmondom (megegyszer). Nincs ilyen ember, hogy FIA. Egy versenyen van egy csomo poszt amit emberek toltenek be. Megkerdeztek valakit, aki ugyan nagyon ert az F1-hez, meg ugye ott is kell legyen mindig, csak eppen az nem feladata, hogy a kerdest eldontse. O azt a maganvelemenyt mondta, hogy szerinte ok. Akiknek meg ez feladata, azok meg ugy dontottek, hogy nem ok. Melyik szamit szerinted?
-
7Heads Drago
veterán
válasz
üzenetére
Furcsa lesz a csaj az F1-ben.
Eddig mi volt: A verseny közben az első helyezet papáját, tesóját, feleségét, barátnőjét mutogaták.
Most elöször fognak egy aggodó férjet, vagy barátot mutatni.
És tartok tőle, hogy az ő szélárnyékában a fél mezőny szeretne szívesen tartózkodni valamilyen formában.
És kivácsi vok, hogy fennt a pódiumon két hátba veregetés közben ki fogja elöször az overáljába önteni a pezsgőt.
Szerintem fel fogja dobni a Forma1 nézetségét. -
attisx
addikt
Egész hétvégére esős, hűvös idő várható. Ám legyen...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
törölt tag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Nem-nem, a jelenlegi versenyzők között én nem nagyon látok meggyőző erőt, de biztosan tudom hogy lesz majd akiben meglesz.
Beültetni már most is be lehetne...kapásból van 3 csaj akire kiváncsi lennék, de hogy kihívok lennének azt még nem érzem. -
attisx
addikt
válasz
soulcube
üzenetére
„Végeredményben amit a versenybírák mondanak az mindig fair - akár tetszik neked, akár nem."
Erről egy volt tanárom aranyköpése jut eszembe: 1. szabály: a tanárnak mindig igaza van. 2. szabály: ha a tanárnak mégsem lenne igaza, automatikusan az első szabály lép életbe.

-
soulcube
aktív tag
Alonso tanácsa Hamiltonnak : " „Végeredményben amit a versenybírák mondanak az mindig fair - akár tetszik neked, akár nem." Cikk
Kimi véleménye az esetről : " „Ha úgy ment volna be a kanyarba, mint kell, akkor nem lett volna olyan helyzetben az első kanyarban, hogy akár csak megpróbálhassa az előzést. Mindenkinek megvan a saját véleménye, de ha ott egy fal lett volna, akkor sosem próbált volna meg ott keresztülvágni." Cikk
Ők már csak tudják...
-
attisx
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
"Más: Én most ezt nem értem. A FIA-tól 2-szer megkérdezik, hogy szabályos-e. Majd ezek után a saját döntésüket is felül bírálva büntetik Hami-t?"
Az egészben az a legabszurdabb, hogy Charlie Whiting miután kétszer is megnyugtatta a mekiseket, hogy minden "okay", ő maga küldött egy feljegyzést a versenybíráknak, ami a későbbi ítélet alapját képezte... [link] (német)

-
7Heads Drago
veterán
Túl sokat veszített volna a boxkiállással
Heidfeld 17-20 mp-t hozott Vetel-Kubica pároson körönként.
Magyarul 1 kr alatt meg lett volna a kerékcserehez szügséges idő,. A második körben pedig esélyük sem lett volna egy 20 mp-el gyorsabb autóval szemben. Se Massa-nak, se Hamiltonnak.
uszkart: A FIA 2-szeri megkérdezése után szerintem nics már jelentősége. Ez már szerintem is csak a pontverseny szorosabbá tételére írányult. És ez nyilván több nézőt, és több pénzt jelent. (Bernie-nek) Mert akárki akármit mond, ebből csak ő húzz leginkább hasznot a végeredménytől függetlenül. -
7Heads Drago
veterán
válasz
wildrain
üzenetére
Arra probáltak a többiek rávilagítani, hogy teszem azt Vettel, vagy Kimi, az első évében él csapatnál kezdett volna lehet, hogy hasonló eredménnyekkel büszkélkedne.
Hamiltonnak nagy szerencséje volt, azzal hogy élcsapathoz került.
És persze ez mellet egy nagyon tehetséges versenyző.
Más: Én most ezt nem értem. A FIA-tól 2-szer megkérdezik, hogy szabályos-e. Majd ezek után a saját döntésüket is felül bírálva büntetik Hami-t?
Ha legalább annyi gerinceség lenne bennük, hogy a saját embereik döntése után vállalnák egy tényleg szabálytalan előzés következményeit! Ez tényleg vicc kezd lenni.
Szerintem ezen nincs is mit magyarázni.
Ez olyan, mintha egy olimpikonnak azt mondannák, hogy nyugodtan szedjen egy gyógyszert, vagy kenjen egy kenöcsöt, és a verseny után , meg azt mondanák, hogy bocsi
de meggondoltuk magunkat. És mégse te vagy az olimpiai bajnok. -
törölt tag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Miért érné meg üzletileg? Egy női versenyzőt is szóba hoztál, de mégsincs beerőltetve a mezőnybe egy csaj sem...sőt mást ne mondja feketéből is csak Lewis van....mi lesz ha lesérül? Tud-e aludni vajon 'Börni papa'?
Bernie-nek kell amerikai világbajnok is...de talán legjobb lenne egy kínai.
Szal ez a Bernie fekete világbajnokot akar egy 'kreálmány'. Egyszerűen arról van szó, hogy jött egy fekete srác akinek megvan a tehetsége, és a versenyzői múltja is ahoz hogy tekergesse a kormányt itt az F1-ben,...és jól tekergeti, meg meri is tekergetni.
Egyébként hozzá hasonlóan fog majd jönni egy csaj is, akinek a tehetsége és a múltja is meg lesz ahoz, hogy itt tekerje az F1-ben a kormányt...valszeg ő is megkapja az ívet...PR meg Bernie akarja..stb.
Pedig csak lehetősége lesz és jön.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Szerintem ha valami üzleti ügy van a a háttérben, az Börni papa, ő pedig fekete világbajnokot akar, mert üzletileg az érné meg neki, később talán női világbajnokot, ezzel a feketék és a nők is néznék szerinte a forma1-et.
Az FIA-nak semmi haszna nincs abból, hogy ki nyeri az évadokat, csak maximum a pénzbüntetés jön jól nekik. -
Duree
veterán
válasz
!Overdose!
üzenetére
Ilyen rossz a Honda még sosem volt már már a Force India is jobb nála
-
Duree
veterán
válasz
enzodasilva
üzenetére
Igaz a jó öreg Jean Tott Ross Braun kettős nagyon hiányzik
-
Oliverda
félisten
válasz
!Overdose!
üzenetére
Mást nem tudsz felvenni helyette?

-
!Overdose!
őstag
A Honda valóra váltotta Riccardo Patrese álmát
Kedves tőlük, de inkább a jővő évi autóval foglalkozzanak, hogy ne kelljen szégyenkeznem az utcán az F1-es Hondás ingemben!

-
Duree
veterán
válasz
manutdzoli
üzenetére
Tökéletesen igazad van,egyébként a Torro-Rosso már egészen versenyképes
-
wildrain
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Akkor végülis mi a problémád? Mert ha szerinted sem felháborító, hogy abban az autóban ülhetett, akkor minek kötöttél egyáltalán belém? Mert hogy szerinted nem jó a példa? Semmit nem tudtál felhozni, amivel ezt megerősítetted volna, csak az derült ki, hogy szúrja a szemedet, hogy én leírtam a tényt Hamilton jó kezdéséről.
Abban is egyetértünk, ezt már az elején is írtam, hogy nyilván ha egy Force India-szintű autóban kezd, akkor nem ilyen eredmény születik. Csak ugye nem ott kezdett, és ennek megvolt az oka... -
Pompi
nagyúr
válasz
Petya25
üzenetére
Abszolut offtopik, nem szakmai észrevételek DS bácsitól:
"Ehelyett kapott tizenvalahány ezer eurós büntetést..."
Nem tizenvalahány, hanem tíz. Napokig volt téma, az összes portál lehozta, de hát szakértőbácsinkhoz ez biztos nem jutott el.
"... amely ugyan engem nyomorba döntene"
Remek. Ekkora ember, ekkora múltal és hazavágná egy közel 2.5 millás kiadás. Lehet nem fizet jól a megélhetési odamondogatás itthon. Érdekes.
"Akit esetleg érdekel ez az "összeesküvés elméletem", az megtalálja a tavalyi könyvemben, ha még kapható valahol."
Kár ez a fellengzős duma, még kapható. Különben is az előbb még sajnáltatta magát, most meg eljátsza itt a nagy bestseller írót.
"A tévéstúdióban (...) én Ferrari pólóban ültem"
Igen, és a kérdésre, hogy miszerint ez most állásfoglalás-e, valami olyasmit válaszolt, hogy igen, csak pont fordított értelemben.
"nem lévén más, a blue-boxhoz megfelelő cuccom"
OMG. No comment.
A "szakmai" részekre kár bármit is mondani, pedig ott is van pár remek gondolat.
Pl: "Kiminek eszében sincs elengedni, sőt jól rá is tart" vagy "szabály szerint azonnal nagyot fékezett" -
-
PazsitZ
addikt
válasz
Petya25
üzenetére
Massának hátrasorolásos bünti?
Miért? Nem a versenyző dolga kinézni, jön e a boxban mögötte valaki. Az egy az egyben a csapat feladata.
Esetleg csapatpontlevonás lenne még értelmes húzás erre. Bár nem ez volt az első eset "boxutcai versenyzésre" sem.
Hamilton esethez hasonlítani? Előre viszont már mikor kijött a saját boxrészből a haladósávban a versenyzőnek a dolga figyelni.
Akkor Kimit már hamarabb büntethetnék, mivel ott tényleg ő hibázott.Tényleg, valaki nem ismeri az összeesküvés elméletét? Kíváncsi lennék rá
.(#26230) wildrain: akkor vedd úgy, hogy röhögök.
Nem kisebbítem, az adatok adatok, csak általában több változó is közrejátszik.
De lényegében tényleg ő a legjobb eredményt elért újonc, meg tényleg övé a legjobb kezdés, meg tényleg ő az első színesbőrű..., jah az nem, csak kellett a hype
. -
JColee
őstag
válasz
Petya25
üzenetére
annyira nem értelmes de nembaj már megszoktuk tőle
pl mi az h ugyanolyan baki volt amikor massa sutil mellet ment a boxban és az amikor hami nekiment kiminek kanadában?"Egyre közelebb került ellenfeléhez, és egyre bizonyosabbá vált, hogy meg tudja előzni. (Ezt tőle tudom, a végén elmondta.)" ettől kapok agyf@szt

-
wildrain
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Te nem akarod megérteni, hogy én miért írtam a debütálásáról (és ha neked nem világos, miért kevertem oda, hogy egyeseknek felháborító a McLarenes szerződése, akkor nem olvastad el, hogy mire írtam egyáltalán). A téma kezdő hsz-ben nem magasztaltam, csupán leírtam a tényt: újoncként 9 dobogós helyezése volt, tehát megérdemelten ült abban az autóban, nem a f_szát lógatta.
Ennyit írtam: minden idők legjobb kezdése az övé (9 dobogó - ha jól emlékszem), és talán a tehetsége miatt ülhetett bele.
Hol van ebben a magasztalás? Ez egy tény. A massás hasonlatod meg csak ott vérzik, hogy én Hamiltonról nem azt írtam, hogy minden idők legjobb újonca, hanem amit véghezvitt, az minden idők legjobb kezdése. Úgy lenne jó, ha azt írtad volna: "...elismered, hogy Massa nyerte a futamot?" Erre természetesen igen a válasz.Te akarod kisebbíteni ezt az eredményt, pedig nem lehet, mert ez van, és nem változik meg, hiába jössz Force Indiával, meg egyebekkel.
De tudom, akinek ő a legjobb, annak nem számít, akinek meg nem, az észreveszi ezt a "halovány" különbséget.
Ez meg egyszerűen nevetséges annak fényében, hogy nem kedvelem Hamiltont, és nem is neki szurkolok. Szóval pont engem nevezni burkoltan szemellenzősnek, és azt sugallni, hogy Hamiltont túlzottan pozitív fényben tüntetem fel... hát minimum vicces. -
Petya25
őstag
Sanyi bácsi meglepően értelmes írása: [Kölcsönkenyér visszajár...]
-
Pompi
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
Ha visszaolvastál volna nem lepődtél volna meg annyira

-
PazsitZ
addikt
válasz
DigitXT
üzenetére
Jóvan siettem, elgépeltem, mire megláttam már lejárt a modidő.

(#26200) wildrain: Oké, elismered, hogy Massa volt a futam legjobbja? Mert a végeredményt tekintve ő lesz az első...

ps: már megint a tehetségével jössz, amire nem egyszer leírtam, amit gondolok.
Nem emlékszem, hogy én írtam volna olyat, hogy felháborító. Csak ez alapján felmagasztalni hülyeség.
De tudom, akinek ő a legjobb, annak nem számít, akinek meg nem, az észreveszi ezt a "halovány" különbséget.
No, mindegy látom nem akarod megérteni.Nincs igazam, nem értek hozzá, szakértő se vagyok
, meg egyébként is...
-
AMD Power
titán
Ezen kicsit meglepődtem.

-
D@ni88
addikt
válasz
enzodasilva
üzenetére
elment. nem az örök vadászmezőkre, csak elment

-
enzodasilva
csendes tag
Hova lett hunnylander?

-
enzodasilva
csendes tag
A csapatvezetés egyszerűen kaotikus a Ferrari-nal.
Luca remélem megfontolja a csapatvezető váltást.
Mit gondoltok erről?FORZA!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wildrain
addikt
Ha Te vagy Én ezzel foglalkoztunk volna gyerekkorunk óta, és megvan a tehetségünk, akkor semmi felháborító nincs abban, hogy beleülhetünk egy jó autóba. A többi meg nyilvánvaló, és még mindig nem emlékszem olyanra, hogy írtam volna bármit a Force Indiáról (ami akkor mellesleg még nem is létezett).
-
icon
senior tag
válasz
wildrain
üzenetére
Igen a legtöbb élmenő Minardi, Sauber, Jordan és egyéb nem túl élcsapat autójában kezdte, nem kevesebb eredményeket produkálva.
Ha Te vagy Én ezzel foglalkoztunk volna gyerekkorunk óta, és megvan a tehetségünk, de viszont beültetnek egy Force India-ba, akkor nem csináltuk volna meg minden idők legjobb kezdését... -
soulcube
aktív tag
Jön, jön, jön ! Monza.
Tavalyi pole kör.
Hamilton kifékezi Kimit
Kimi bukik a szabadedzésen
Pályarajz -
uszkart
tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Megnéztem a videot.
Nem nagyon tudom eldönteni.
Az biztos, hogy a sikánt nem kellett volna levágni! Ebben Trullival értek egyet. Külső íven volt, elfogyott a hely, vissza kellett volna venni. Kisziorítás? Erről szól a védekezés, nem? -
Pá
addikt
Egyértelmű, hogy meg tudta volan előzni, ha Heidfeld 2:01-es utolsó körét hasonlítjuk Massa, illetve Hamilton 2:30+ utolsó köreihez.
Csak kár erről beszélni, mert sztem eszbe sem jutott kereket cserélni.
-
pH érték
aktív tag
válasz
wildrain
üzenetére
Szerintem azzal a gumival még az utolsó kanyarban, sőt még a célegyenesben is meg tudta volna előzni. Az ő helyükben még Massat is behívtam volna. Mikor elkezdett az eső, akkor borítékoltam, hogy száraz gumival mindenki táncolni fog, annak meg nem szokott jó vége lenni.
-
wildrain
addikt
válasz
üzenetére
Még talán egy körre is megérte volna. Mivel az eső egyre jobban esett, az utolsó körben akár 20-25mp-cel is gyorsabb lehetett egy körön az, aki intert használt, ami ugye pont egy boxkiállás, tehát utolérte volna. Megelőzni meg sima ügy, akkora a sebességkülönbség. Heidfeldről is azt mondta Bourdais, hogy úgy ment el mindenki mellett, mintha másik kategória lett volna. Igaz, hogy ehhez persze kanyargós rész kell, Kimi meg elvileg a pálya végén érte volna utol Hamiltont (meg valahol háromnegyednél Massát), ami már annyira nem kanyargós.
-
Ijk
nagyúr
válasz
pH érték
üzenetére
Túl sokat veszített volna a boxkiállással, ráadásul Massáék mögé jött volna vissza, és még rajtuk is át kellett volna magát hámozni. Esőben a mercik jobbak, így az utolsó néhány körben érkezett eső meghozta Kimi szokásos "szerencséjét".
Egyébként Hamilton is elb@ta, ha a levágás után marad a következő kigyorsításig a seggén akkor úgyis megelőzi. A verseny vége volt, mindkét pilóta nagyon akarta a győzelmet és ezért voltak forrófejűek, és hibáztak, ugyanakkor számomra pont ez teszi őket az F1-ben naggyá, hogy nem taktikáznak, meg számolnak, hanem mindent vagy semmi alapon tolják ahogy tudják. -
pH érték
aktív tag
Szerintetek Raikkonen utol tudta volna érni Hamilton, ha a cél előtt 2 körrel felteszik neki az intermediate gumikat?
-
Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Spellforce 3
- Yettel topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mellesleg nem mondott semmi rosszat.

, meg egyébként is...