Aktív témák

• hunnylander

őstag

válasz !Overdose! #26424 üzenetére

Erdemes elolvasni a Gorbe tukrot. :)

Szerintem a kimis Farkas Peter kivaloan lezarta a temat: meggyőződésem ugyanis, hogy a jogszerű méltánytalanság tipikus esetéről van szó. Hogy miért? Nem azért, mert bódult szentimentalizmusomban azzal akartam volna meglágyítani a felügyelők kérgessé keményedett szívét, hogy "hát nézzétek meg, milyen gyönyörűen versenyzett ez a srác, van lelketek elvenni tőle a győzelmet?" Nem: sokkal inkább azért, mert az ellenfele semmivel sem volt korrektebb nála.

A témát tehát jobb lezárni inkább. Räikkönen és Hamilton az utolsó két-három körben olyan párharcot produkáltak, amit szerencsére nehéz lesz elfelejteni; nem tagadom, hogy én is újra meg újra végignézem az egészet a McLaren és a Ferrari belső kamerájából, s az élmény, ahogy két ilyen kvalitású versenyző egyensúlyozik körbe az egyre vizesebb pályán, szó szerint lélegzetelállító. Nem ömlengésnek szánom, mégis szívesebben gondolok vissza arra, amit Lewis felszabadultan, spontánul és szemlátomást őszinte egyszerűséggel mondott néhány perccel a dobogós ünneplés után: "Imádok olyan emberekkel küzdeni, mint Kimi."

[ Szerkesztve ]

www.HunnyF1.com

Aktív témák