- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #24199 üzenetére
Remeket lattok. (Re'meket lattok.)
Ez olyan, mintha en nem nyitnam meg az A5.hu-t FP miatt. Pedig megfogom. A Formulas Michael Raikkonen fan 'ujsagirokrol' meg nem is beszelve.
-
hunnylander
őstag
Remek es szorakoztato kis iras!
Haug ekkor már a televíziónak nyilatkozott, s a nagy durrogásra utalva Lauda megjegyezte: "Ez jó. Nappali tűzijáték?", mire Haug, fapofával és kapásból: "Nem. Csak valamelyik Ferrari robbant fel..." Aztán beszélgettek tovább.
Mert azzal, hogy a nyalókás ember helyett beépítettek egy, az "elektronikus WC-kefe"
fontosságával bíró kütyüt, azzal megváltoztatták magát a döntési folyamatot is, és egy külső ember kezéből áttették (még ezt is!), a verseny izgalmától túlfűtött versenyző kezébe!
Nem akarok túlságosan szigorú lenni, de ilyen pályát, némi megerőltetéssel mi is tudnánk építeni Csepelen, a Szabadkikötő környékén. Ha valakit érdekel, mondom az útvonalat.
-
tuskooo
addikt
D.S. szokás szerint nincs magánál, megint csak kb. a szöveg harmadáig jutottam, tovább nem vagyok hajlandó
-
hunnylander
őstag
Vegeredmeny:
1 MAS 1:23.428 101
2 KOV 1:23.439 78
3 ROS 1:23.461 60
4 VET 1:23.691 99
5 BAR 1:23.827 85
6 WEB 1:24.005 96
7 HEI 1:24.075 77
8 LIU 1:24.239 99
9 TRU 1:25.510 92
10 PIQ 1:24.540 1171 szazad a Ferrari es a McLaren kozott.
-
hunnylander
őstag
Alonso Raikkönen helyét veheti át a Ferrarinál
Bár elsőre bulvárhírnek tűnhet, megbízható források szerint a spanyol bankóriás, a jelenleg a McLarent szponzoráló Santander sikeresen megegyezett a Ferrarival, és egy ötéves szerződést írt alá az olaszokkal, amely 2010-ben lép életbe.
Mindez pedig arra utalhat, hogy a spanyol nagyvállalat már arra készül, hogy Fernando Alonso a Ferrarinál folytatja pályafutását 2010-től, miután Kimi Raikkönen jelenleg is érvényben lévő szerződése lejár a csapattal.
-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #24192 üzenetére
Hogyan kritizalhatod ot, akarmit is vezet / fuggetlenul attol, hogy mit (milyen jarmuvet, milyen szeriaban) vezet? (Az eredeti szoveget en kb igy forditanam.)
Az 'elso' mondat mondanivalojahoz nincs koze a zaromondatnak. De, ha te olyan hulyenek akarod beallitani Dennist, aki azt allitana (szerinted, mert nem tudod logikusan ertelmezni a gondolatait), hogy Lewis meg egy sereghajto autoval is bajnok lenne, (vedd figyelembe, hogy Ron sokkal inkabb tisztaban van az F1 technikai jellegevel, mint mi, eppezert fejleszteti gozerovel az autojat, mert tudja, hogy egy tehetseges versenyzo ala is csucstechnika kell a bajnoki cimhez) akkor nekem meg azt kell felteteleznem rolad, hogy nagyon gyenge vagy mind szovegertelmezesbol, mind osszetettebb es tobbszalu gondolatmenetek logikus ertelmezeseben.
-
PazsitZ
addikt
válasz
7Heads Drago #24188 üzenetére
"Kétlem, hogy bárki is nyolc versenyt nyert volna első 29 versenyén. Éppen ezért nem is értem, hogyan kritizálhatják őt? Az pedig teljesen mindegy, milyen autót vezet" – tette hozzá Dennis.
Ez a 3 mondat együtt elég nagy hülyeség. Bár bizonyára nekem szűkösek az infóim.
1. -Nem nagyon olvastam még olyan véleményt, hogy valaki túlzottan kritizálná a vezetni tudását.
2. -kritizálni kritizálják, csak nem ezért, de ha ezt nem látja, akkor megérteni se fogja.
3. K*rvára nem mindegy milyen autóban ül. Csapattársat remélhetőleg verne, szerencsés esetben feljebb jutna mint várható, de csodát ő se tudna tenni szar kocsiban.ps. hunnylander: Tudom szerinted szerinted ez a hülyeség, de vedd úgy, hogy csak a többieknek írtam
-
hunnylander
őstag
1. F. Massa Ferrari F2008 1:23.428 73
2. N. Rosberg Williams FW30 1:23.461 +0.033 60
3. H. Kovalainen McLaren MP4-23 1:23.530 +0.102 60
4. S. Vettel Toro Rosso STR3 1:23.804 +0.376 70
5. N. Heidfeld BMW Sauber F1.08 1:24.075 +0.647 46
6. M. Webber Red Bull Racing RB4 1:24.479 +1.051 58
7. J. Trulli Toyota TF108 1:24.510 +1.082 57
8. R. Barrichello Honda RA108 1:24.728 +1.300 60
9. N. Piquet Jr. Renault R28 1:24.737 +1.309 89
10. V. Liuzzi Force India VJM-01 1:25.109 +1.681 72 -
localhost
Közösségépítő
Kérem a Ferrari őrülteket szíveskedjenek a hétvégén velem fáradni!
Van hét jegyem, de elvben csak négyen megyünk!Racing Days 2008
Hungaroring - Ferrari Warm Up Racing – Mogyoród - 2008. Augusztus 29. Péntek , 09:00Itt a fórumban nem, csak kizárólag PrivátÜzenetben válaszolok!
-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago #24188 üzenetére
How can you criticise him? And what he is driving is immaterial.
Gokart, Formula Renault, Formula 3, GP2, F1.
Dennis nem arrol beszel, hogy egy Super Agurival is ennyi futamgyozelme lenne, hanem arrol, hogy fuggetlenul attol, hogy mit vezet, jol vezet, es nem lehet elvitatni, hogy kivalo kepessegekkel rendelkezik.
De azert a belevetitett felreertelmezeseden jot derultem.
-
7Heads Drago
veterán
"Kétlem, hogy bárki is nyolc versenyt nyert volna első 29 versenyén. Éppen ezért nem is értem, hogyan kritizálhatják őt? Az pedig teljesen mindegy, milyen autót vezet" – tette hozzá Dennis.
Hár de nem igaza van? (sajnos nagyon nem)
Csak akkor azt nem értem miért nem a Super Agguriba ült be. Az lett volna ám csak a dicsőség. Sőt a csapat is megmenekült volna. Lett volna biztos támogatójuk. -
wildrain
addikt
Egy leírás a Ferrari boxkiállás vezérlő lámpasorának működéséről. Nem új, de érdemes felfrissíteni, hogy hogyan is működik.
-
PazsitZ
addikt
[link] Van már az Európa nagydíjról is videó.
-
wildrain
addikt
válasz
[CS]Blade2 #24183 üzenetére
Egyrészt így már nem nyalókás ember, másrészt a Mr Kojak nem megszólítás volt, hanem a te nyalókás embered neve.
-
wildrain
addikt
válasz
[CS]Blade2 #24180 üzenetére
Majd ha ráérsz, légyszi mutasd meg egy videón, vagy fényképen, hogy hol állt a nyalókás emberük, Mr. Kojak.
-
hunnylander
őstag
válasz
hunnylander #24177 üzenetére
Egy kicsit kesobbi, felideji eredmenylista a Renault blogbol:
1 ROS 1:23.461 33
2 KOV 1:23.530 32
3 MAS 1:23.773 39
4 VET 1:23.804 41
5 HEI 1:24.075 28
6 WEB 1:24.479 46
7 PIQ 1:24.926 50
8 BAR 1:25.053 39
9 TRU 1:25.446 10
10 LIU 1:25.545 29 -
enzodasilva
csendes tag
Sziasztok!
Ismertek olyan honlapot, ahol nagy felbontásu, reklám logo nélküli f1-es képek vannak a hőskortól napjainkig?
Köszi!
-
hunnylander
őstag
1. N. Rosberg Williams 1:23.461 28
2. H. Kovalainen McLaren 1:23.761 +0.300 26
3. F. Massa Ferrari 1:23.773 +0.312 34
4. S. Vettel Toro Rosso 1:23.804 +0.343 34
5. N. Heidfeld BMW Sauber 1:24.585 +1.124 18
6. M. Webber RBR 1:24.587 +1.126 31
7. N. Piquet Jr. Renault R28 1:25.158 +1.697 35
8. V. Liuzzi Force India 1:26.160 +2.699 22
9. R. Barrichello Honda 1:26.839 +3.378 26
10. J. Trulli Toyota 1:30.374 +6.913 5 -
hunnylander
őstag
12:30-kor er veget a 'delelotti' (ebed elotti) tesztszakasz, es majd 14:00-kor folytatodik. Eredmenyeket felidoben kozolnek majd eloszor, a teszt kozvetitese nagyon szegenyes.
Addig egy kis erdekesseg, foleg a ferrarisoknak. Andrea Bertolini mar tesztelt tegnap a Ferrarival. '60 kort teljesitett, a legjobb koroket 1:26 koruli idovel. Nem voltak szembetuno uj aeroelemek az auton. De ahogy vartuk, nem volt a lyukas orr hasznalva es egyebkent a capauszony sem. Bertolini tobbek kozott tesztelt egy kormanykereket 6 kapcsolofullel, a rendszer ketsegtelenul hasonlo volt a McLarenehez.'
-
hunnylander
őstag
válasz
wildrain #24168 üzenetére
Lewis, nem nyilatkozott olyat, azon ujsagiroknak akik valoban ott voltak mellette amikor nyilatkozott, ez jol olvashato a versenyutani Q & A es egyeb cikkekben. A kesobbi kacsa hir egy kanadai ujsagirotol eredt, aki a hatarido szoritasa miatt talalta ki az alatala velt magyarazatot, mert nem tudott Lewis-szal szemelyesen beszelni. Kesobb elnezest kert felelotlen hibajaert.
Hamilton wrongly quoted on gearbox failure
However, Domenjoz yesterday admitted that he did not talk to Hamilton and explained that he relied on information he heard in conversation with other journalists, who in turn were quoting what Hamilton had supposedly said to his engineers.The highly respected Frenchman further explained that he was under deadline constraints and did not have a chance to verify the information with Hamilton himself or with McLaren.
When approached by autosport.com, Domenjoz said: "my mistake was using a quote by Lewis when I did not talk to him myself. I had other verifiable information and I stand by my report, but under the time pressure I made a mistake by using that quote."
McLaren deny Hamilton caused gearbox error
"It was not as a result of Lewis pressing an incorrect button on his steering wheel."
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #24169 üzenetére
Egy hibridben is lehet turbómotor. És könnyen meglehet, hogy amikor lejár a motorbefagyasztás, a következő motorgeneráció alacsony fogyasztású, kisköbcentis turbómotor lesz majd.
-
wildrain
addikt
válasz
[CS]Blade2 #24171 üzenetére
Ha valaki hibás, az a nyalókás ember
Mármint Kojak, vagy ki?
Teljesen egyértelmű, hogy most kit akarnak VB-nek (Börni papa már nem egyszer emlittete)
Eddig MS-t akarták minél több címhez segíteni, most pedig hamiltont egyhez, mert ez éri meg nekik üzletileg,
LOL -
DigitXT
félisten
válasz
[CS]Blade2 #24171 üzenetére
Ha valaki hibás, az a nyalókás ember
Mármint ebben az esetben, aki a lámpát kezelte?
Mondjuk Kimi meg bőven sárgára indult sajnos... -
[CS]Blade2
addikt
válasz
AMD Power #24150 üzenetére
Azért lett büntetés, hogy ezt elkerüljék, mert valójában nem kellet volna még ez sem.
Az, hogy valaki átmegy a vonalon, levágja a sikán-t, gyorsabban megy a boxban, mint a megengedett, az előnyt szerez
de ez egy megszokott eset volt, ahol Massának semmi előnye, sőt inkább hátránya származott belőle a lassítás miatt...
Ha valaki hibás, az a nyalókás emberTeljesen egyértelmű, hogy most kit akarnak VB-nek (Börni papa már nem egyszer emlittete)
Eddig MS-t akarták minél több címhez segíteni, most pedig hamiltont egyhez, mert ez éri meg nekik üzletileg, -
DigitXT
félisten
válasz
hunnylander #24165 üzenetére
nem kell ilyen gusztustalan modon letamadni egy ilyen hazugsaggal
Ezért vagy marhanagy tévedésben: nem az én HSZ-emet nem tudtad értelmezni, hanem azt, amiből ez az egész kiindult, illetve #24155-öt sem sikerült...Az elmebeteget direkt tettem idézőjelbe: értsd ahogy akarod. Smileykat meg akkor használok, amikor akarok, van jelentésük (azokat is lehet értelmezni).
Verbális kommunikációban vannak hangsúlyok, itt a PH-n ezekkel lehet kifejezni dolgokat. Persze vannak, akik ezt sem képesek felfogni, de ne vedd magadra.
A Goodbye-t meg nagyon jól tudod, hogy mire értettem, ha már elfelejtetted saját HSZ-ed, akkor olvass vissza az Olimpia topikban. (Btw. anno elég sokat fenyegetőztél bannal, meg hogy majd rendet teszel itt, stb. Szerencsére ezek egyike sem valósult meg, ellenben mivel egy ideje már a csapból is te folysz ebben a topikban, sokan nem szívesen olvassák már.)
Amúgy egyetértünk: szerintem is maradj a monzai teszttel való foglalatoskodásnál, azzal nincs semmi gond!
Ha sikerült volna megértened, amit leírtam (bármennyire "igénytelenül", de legalább pl. ékezetek használatával), akkor rájöttél volna, hogy a frappánsnak szánt beszólásodban épp ott volt egy ontopik rész: ha az offot nem írtad volna bele, sokkal jobb lett volna.
Nem egyértelmű?
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #24164 üzenetére
Akkor még arra lennék kíváncsi, hogy vajon valós volt-e az a nyilatkozata, hogy az ujja végigcsúszott a kormányon, és megnyomta a rajtprocedúra gombját, vagy csak kamu, hogy egyáltalán ilyet nyilatkozott volna.
-
brownus
veterán
[OFF]az összes offoló húzzon már át a kibaszott ring topikba
kibaszott ovis topik, valaki nyisson már egy másikat, plz[/OFF]
egy kis érdekesség: IRL to go turbo. F1 to follow?
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #24164 üzenetére
Én eddig nem tudtam, mit higgyek, mert korábban nem találtam képet a kormányról, és a tévés közvetítések alapján a gombnyomás után kezdett szarakodni a gép. De most már látom, hogy nem Hamilton nyomkodott össze-vissza.
Na, most találtam róla videót is. -
hunnylander
őstag
válasz
DigitXT #24163 üzenetére
Az a hsz-ed ugy igenytelen, ahogy van, nem kellett rajta semmit ertelmezni. Meg csak nem is arra valaszoltam, csak megjegyeztem, hogy a kifestokonyves smajlis stilusod meg az ""elmebeteg" vagy" "ban, és nyugi lesz" "Mondj itt is "Goodbye"-t!" megjegyzeseid minositenek teged. En nem sertegettelek teged ilyenekkel, szoval bagoly mondja verebnek...
Es le lehet szallni rolam, en a monzai teszttel akarok foglalkozni, szemelyeskedjetek egymassal, oroszlanok. Koszonom.
-
hunnylander
őstag
válasz
wildrain #24161 üzenetére
A braziliai kormanyon a neutral volt baloldalon. Az egesz eset pedig ki van vesezve a hivatalos Formula One Season Review 2007-ben. A teoriakat hagyjuk (abbol van paktum is, ha valaki le akarja jaratni magat es nem fogadja el a hivatalos kozlemenyeket). Muszaki hiba tortent, ami nem volt ujdonsag, mert Hakkinennek is volt ugyanolyan esete a McLarennel. A neutral gomb megnyomasatol pedig nem menne el az egesz mezony a delikvens mellett. Az mar rendszer feleleszteseert tett muvelet volt.
-
DigitXT
félisten
válasz
hunnylander #24157 üzenetére
Látom a szövegértelmezéssel komoly problémáid vannak, és üldözési mániában is szevedsz: próbálj meg megmaradni az ontopik hozzászólásoknál, mindenkinek jobb lesz.
Btw. semmi közöm a másik "oroszlánhoz": azért, mert utánam írt, már én vagyok ő?
(LOL.
)
-
hunnylander
őstag
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #24157 üzenetére
Neked vannak nagyfelbontású képeid a tavalyi McLaren kormányáról? Azt próbálom kideríteni, hogy milyen gombot nyomott meg Hamilton Brazíliában, de kétféle típust találok a kormányból a neten:
Ezen a pitlimiter van ott, ezen meg az üres. Nemtom, melyik kormány lehet az, amit ő használt. A videók alapján mintha zöld lenne a gomb, tehát Neutral-ba akarta tenni. Ahogy olvastam, az egyik teória szerint az egyenes végén üresbe ugrott a váltó, még mielőtt bármit nyomott volna. -
Male
nagyúr
válasz
AMD Power #24150 üzenetére
Szerinte ezért áthajtásos bünti járt volna Massának... aha, mondjon már egy esetet, amikor ilyenért áthajtásos büntetés volt, mert nekem egy sem rémlik
Pedig évente nem egy ilyen szokott lenni a boxban.Nyilván addig jutottak, hogy pénzbünti lesz, az összeget meg akkor már ráérnek a verseny után megállapítani.... mivel közben megy a verseny, azzal is foglalkozniuk kell.
Stewart és az objektivitás...
Ha rajta múlna, Hamilton minden ellenfelét kizárnák minden versenyen. -
hunnylander
őstag
Ma Monza, elso tesztnap!
Szerda, 2008. augusztus 27.
Ferrari: F. Massa
McLaren: H. Kovalainen
BMW Sauber: N. Heidfeld
Toyota: J. Trulli
Renault: N. Piquet
Williams: N. Rosberg
Red Bull: M. Webber
STR: S. Vettel
Honda: J. Button
Force India: V. LiuzziJujj, oroszlanok! Ti most ikrek vagytok, vagy egymas alteregoi vagy mi a szosz?
Csak mert valaki tobbre tartja Sennat a fiatal Schumachernel, azert meg nem kell ilyen gusztustalan modon letamadni egy ilyen hazugsaggal! Csak egy nickem volt es van.
DigitXT, ugy latom a hsz-ed minosit is teged.
littlelion21, sajnalom, ha nem vagy kepben a videoval. Nem fogok olyan nagyot offolni, csak hogy neked megmagyarazzam. -
D@ni88
addikt
Amúgy HA Sumi akkor taknyos volt, akkor Hamiltonnak az orrából dől a takony
Mert hát Sumi Benettonnal verte a mezőnyt ha jól tom ami nem csúcsgép volt akkor...
Hamikének meg már 2. éve teszik segge alá az egyik legjobb kocsit. És idén már minden köré épül a csapatnál, de így is kérdéses a VB cím. Míg azért a Ferrarinál eddig raboltak sok pontot egymástól, meg azért volt kiesés bőven részükről! -
littlelion21
addikt
válasz
hunnylander #24146 üzenetére
Reméltem hogy megérted az utolsó mondatom. Hiú vágyálom volt...
Egyáltalán nem érdekel hogy mióta vagy tag, mlyen nickel, és hol használod.
Arra próbáltam finoman reflektálni, hogy az általad követett stílus (valós/vélt igazad mantraként írása, feszültség finom gerjesztése) az általam említett személy 'védjegye' volt, aki emiatt komoly közutálatnak "örvendett" a fórumon.
Nos, a mondat első felében felálított párhuzam folytatását rád bízom.A linkelt videóval nem tudok mit kezdeni,
Sőt, a célozgatásoddal sem. Talán leírhatnád kire gondoltál.A 92'-es szezonról pedig a végeredményt is linkeld be légyszíves.
-
DigitXT
félisten
válasz
Most komolyan azzal érvelsz itt, hogy te régebben regisztráltál a PH-ra?
Most leszel itt alig második éve, és ezért "többet érsz" annál, aki másfél?
Komolyan mondom, "elmebeteg" vagy.Moderátori jogokat nem szeretnél?
De tudom ám a megoldást: ban, és nyugi lesz, hiszen nem lesz alteregód...
(Az is marhamenőn hangzik, hogy fél évtizede: tehát kb. 5 éve, oh jajj.)
Lényeg: tökmindegy, hogy mikor regelt valaki, ha értelmesen kommunikál.
Neked viszont e tekintetben ne legyenek illúzióid.Mondj itt is "Goodbye"-t!
-
AMD Power
titán
Stewart: kesztyűs kézzel bántak a Ferrarival
"A Ferrarival mindig kesztyűs kézzel bánnak."
Ebben néha van valami.
-
Markgx10
őstag
válasz
Amikor te Hamiltont egy hsz-ban emlegeted MS-el, akkor egy szót se szólj. Meg egyébként se
-
hunnylander
őstag
válasz
littlelion21 #24144 üzenetére
Elmesz am a bundas agymeneseddel...
Regebb ota vagyok itt regisztralt (2006), mint te, es egyetlen egy hunnylander nick-kel, sot ugyanezen nick-kel van regem mashol is. Mar vagy fel evtizede hasznalom. En nem gyujtogetem a kulonbozo alteregokat. Azt az egyent (akitol valamiert hanyingerem van, akik figyelmesebben olvastak ezt a topikot tudhatjak miert) nemde akkor rugtak ki, amikor te megjelentel? Te csak tavaly regeltel.
A '92-es szezonrol meg linkeltem videot.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
hunnylander #24143 üzenetére
Ha nem értesz valamit akkor minek ütőd az orrodat bele!
Pont azt mondom én is, hogy azért mert Alonso párszor nem Scumi orra előtt az már nem azt jelenti, hogy ő jobb nála. És ez igaz Scumi-Senna viszonyra is. Azért mert 1-2 alkalommal Scumi végzett előrébb, mint Senna nem azt jelenti, hogy Schumi jobb.
És még te nem szoktál neki esni senkinek se.
Gratulálok! Ehhez nem kell magas végzetség.
Inkább olvasd el mégegyszer. -
littlelion21
addikt
válasz
hunnylander #24143 üzenetére
Nyughass.
Szimplán arra gondolhatott, hogy a 92'-es szezonban a 'zöldfülű' Schumacher előrébb végzett az év végi összesítésben (3.hely) a fos Benetton-al, mint a tapasztalt Senna (4.hely). Ennyi. Senki nem volt tiszteletlen.
Nem kell kiborulni (vagy inkább azt eljáttszani), sem a feszültséget gerjeszteni.
Neked kiváltképp nem.Erőteljesen emlékeztetsz a megnyilvánulásaiddal egy bizonyos Bundás22 nicknevű (volt)tagra.
-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago #24141 üzenetére
Kicsit vegyel mar vissza, tobb tiszteletet Senna irant!
Ayrton neveben kikerem magamnak, hogy osszehasonlitsd a fiatal Schumachert az 'oreg' Sennaval!
Amikor Senna meg elt MS egy taknyos zoldfulu volt hozza kepest. Amikor meg mar MS lett valaki, akkor mar Senna nem elt.
-
7Heads Drago
veterán
És még mielőtt hunnylander válaszolna ez csak Oliverda megjegyzésének szólt.
-
-
dokar
addikt
válasz
hunnylander #24139 üzenetére
Alonso így startol: alonso superb start
-
hunnylander
őstag
"Vigyazo szemetek Spa-ra vessetek!"
Yeah, Monty!
Alonso vs Hamilton Spa 2007 Start
Eau Rouge!
Best ever overtake in f1 history .. breath-taking Long version
-
törölt tag
válasz
PazsitZ #24113 üzenetére
Azért ez az írás már tanulmány..gondolj bele hogy jutottál oda, hogy te pedig jobb lennél mint Fittipaldi?
Ki beszélt itt 'jobbságról'?
A srác arról beszélt, hogy a tavalyi évében azt kellett megmutatnia, hogy nem gyengébb fél másodperccel Alonso-nál mint azt sokan gondolták. Idén pedig úgy érzi már senki mellett nem kellene félnie a 2. számú versenyzői poszttól.
Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy akár MS mellett is erős tudna maradni, egyenrangú csapattársként.Az hogy ez nálad hogyan lett, jobb lennék mint MS ill. elkennék minden VB-t, és a gonosz fehérek.
Az szerintem egy pszihológiai tanulmányt érne meg......és akkor megint nem értem miért kell rugni a srácon.
-
hunnylander
őstag
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #24135 üzenetére
Sry, elnéztem, egy szótaggal többet olvastam. De ettől még tartom, volt rá példa ezelőtt
-
Male
nagyúr
válasz
hunnylander #24101 üzenetére
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #24125 üzenetére
Hagyd már kérlek ezt a "ti, ferrarisok" dolgot, baromi idegesítő.
-
hunnylander
őstag
válasz
littlelion21 #24131 üzenetére
Sebaj, legalabb gV kapott egy kis adalekot ahhoz a kerdeskorhoz. Igy legalabb kulon nem kell utalnom a sajtotajekoztatora a dologgal kapcsolatban.
Elnezest, de konnyu volt benezni a dolgot a szovegkornyezet miatt es meg a hsz szamok is osszeteveszthetoek voltak. Elnezest!
-
littlelion21
addikt
válasz
hunnylander #24130 üzenetére
Mellé. Legközelebb nézd meg ki mire reagál és te is aszerint cselekedj...
-
hunnylander
őstag
Minden ember magabol indul ki.
Miert nem Bahrein vagy Kanada utan jott Lewis az influenza dumaval?
A 8 pont full egeszsegesen is jo teljesitmeny egy nem Mekinek kedvezo idojarasnal. Es, ha olvasnal neha eredeti sajtotajekoztato anyagot tudhatnad, hogy Lewis nem utalt arrra, hogy problemai miatt lassabb lett volna, nem nyafogott, az ujsagirok firtattak csak a dolgot. Kova megint megkapta a majd egymasodperceit.
-
hunnylander
őstag
válasz
littlelion21 #24123 üzenetére
Pedig vigyoroghat, mert jon a Mekinek kedvezo osz es a legyhullato homersekletek!
De erthetoen minek vigyorgott volna, amikor nem erezte jol magat. A hetvegen lazzal es nyaki izomgorcsokkel kuszkodott. Szerintem orult, hogy vegig tudott menni es nem Pedronak kellett helyette szerencsetlenkednie.
-
Oliverda
félisten
válasz
littlelion21 #24123 üzenetére
Lehet hogy azért mert végignyomott egy 1:40 perces versenyt betegen?
-
-
Oliverda
félisten
-
enzodasilva
csendes tag
Mesterünk!
-
AMD Power
titán
Őszinte legyek? Meg is érdemelné!
-
hunnylander
őstag
válasz
Dragbajnok #24118 üzenetére
Hagyjuk. Probald meg meg parszor elolvasni a lenyegi idezetet, hat ha megerted. En feladom, hogy a szadba ragjam.
-
Dragbajnok
tag
válasz
hunnylander #24117 üzenetére
"Nem azt mondta, hogy kettejuk kozul ki lenne a jobb, hanem arra, hogy nem koteles meghunyaszkodni, akarki is a csapattarsa." én erre válaszoltam mert olyan nincs, hogy
nem köteles meghunyászkodni ha rosszabb lenne egy csapattársánál akkor kénytelen lenne
vagy kereshetne másik csapatot. -
hunnylander
őstag
válasz
Dragbajnok #24115 üzenetére
Nem ego, hogy belinkelsz egy cikket, amirol meg eddig le sem esett neked, hogy mirol szol?
-
Dragbajnok
tag
válasz
hunnylander #24114 üzenetére
Na de ha nem ő lenne egy csapatban a jobb vagy legalább közel ugyanolyan jó mint a másik
akkor automatikusan másodikszámú lenne.Persze ettől még mondogathatná magában hogy elsőszámú vagy ok elsőszámú vagyok de ettől még nem lenne az. -
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #24113 üzenetére
Ezek szerint te sem tudsz olvasni.
(Csak belevetitetted a cimbe a sajat gondolataidat.)
A kijelentes arra utal, hogy ha Schumacher lenne a csapattarsa, amellett sem akarna kettesszamu lenni, vagyis nem lenne hajlando a Barrichello szerepre.
Nem azt mondta, hogy kettejuk kozul ki lenne a jobb, hanem arra, hogy nem koteles meghunyaszkodni, akarki is a csapattarsa..
"Tavaly az volt a célom, hogy megmutassam a világnak, nem voltam fél másodperccel lassabb Fernando Alonsónál, mint ahogy azt egyesek vélték. Aztán arra gondoltam, várjunk csak, nem vagyok másodszámú, bárkit is ültetnek mellém, akár Michael Scumachert is. Azért voltam ott, hogy bizonyítsam mennyire jó vagyok, de idén ennél többet akarok. Az egyetlen célom mára a világbajnokság megnyerése"- idézte Hamiltont a The Times.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Dragbajnok #24110 üzenetére
Persze, persze, persze.
Én meg pl. jobb lennék, mint Fittipaldi, csak ugye ő már, én meg még, nem versenyzek...Mekkora szerencse, hogy nem beképzelt a srác.
Kíváncsi lennék abban az esetben mit nyilatkozna. Gondolom elkenne minden volt VBt.
Vicc ez a srác.De persze, mint szakértőnktől megtudhattuk, neki ilyennek kell lenne, máskülönben elnyomnák a gonosz fehérek. Meg csak úgy, egyébként is...
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #24111 üzenetére
Alonso pedig 2006-ban legyőzte Schumacher-t mint az köztudott.
-
hunnylander
őstag
válasz
Dragbajnok #24110 üzenetére
Meg szep! De az le kell, hogy essen mindenkinak, hogy a kijelentes, szandek kifejezese, nem egy velt vegkifejlete.
Tovabba a tavalyi evvel kapcsolatos gondolatrol van szo, es annak tukreben igencsak helytallo, hiszen Lewis nem volt hajlando csicskas lenni egy vilagbajnok mellett sem.
Sot nemreg olvastam egy 2007-es szezonelotti BBC cikket. Mar ott kijelentette azt, amihez hu is volt abban az evben.
-
Dragbajnok
tag
-
Oliverda
félisten
Az is lehet hogy a Marlboro kért egy kis füstüt az elmúlt két futamra csak hogy ne felejtsék el mégis ki a főszponzor a csapatnál.
Smoking can seriously damage your championship chance.
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #24107 üzenetére
Jah, azt hittem, a mostaniról van szó. Mielőtt belekötnél, tudom, hogy nem revízió, de az anyaghibás alkatrészek kidobálása is valami.
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #24105 üzenetére
Hát nem a magyar verseny utántól lett ilyen.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #24102 üzenetére
Végülis bevált a megbízhatóság érdekében alkalmazott módosítások hatása. Ugyan a motor nem lett megbízhatóbb (sőt!) viszont legalább jóval erősebb lett.
-
hunnylander
őstag
Ferrari power rulez. Mondjunk mar valami jot is a Ferrari motorrol, felelmetes.
speed trap
1 S. BOURDAIS 313.8 14:11:24
2 K. RAIKKONEN 313.3 14:07:49
3 S. VETTEL 312.8 15:08:35
4 F. MASSA 312.6 15:04:29
5 A. SUTIL 311.5 14:31:58and here is the
S1
1 K. RAIKKONEN 288.9
2 F. MASSA 286.7
3 S. VETTEL 286.4
4 K. NAKAJIMA 285.7
5 A. SUTIL 285.6S2
1 F. MASSA 310.7
2 K. RAIKKONEN 309.7
3 S. VETTEL 309.4
4 S. BOURDAIS 309.1
5 A. SUTIL 307.4S3
1 F. MASSA 244.6
2 L. HAMILTON 244.5
3 H. KOVALAINEN 244.5
4 K. RAIKKONEN 244.4
5 N. HEIDFELD 242.7 -
hunnylander
őstag
Räikkönen motorhibáját is a hajtórúd okozta
A szakemberek az újabb meghibásodás okát keresik, de tény, hogy a finn autójába is a hibás sorozatból származó alkatrész került beépítésre.Eddig nem igy mondtak. Biztos beneztek a sorozatszamot.
Latszik, hogy nagy a baj, mert tartani kell a batch-kamut tovabb akarmennyire vicces is (legalabb a sajtonak be kell fogni a szajat valamennyire), ami ha valoban igaz lenne nem mondanak, hogy keresik az okat. Ugyanis a szeriaproblemat probapadon nehany nap alatt tobszoros probaval is biztosra ki lehet zarni. Mar Valencia elott is olvastam az Atlason (van ott par bennfentes ficko akitol mar eddig is olvastam ferraris sajtopublikalas elotti fuleseket, pl. AFCA), hogy a probapadon is eldurrantak Ferrari motorok.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- The Crew sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Milyen routert?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest