Aktív témák
-
tuskooo
addikt
válasz IRON STORM #25286 üzenetére
Mennyi idő egy boxkiállás csak kerékcserével? Lehet, hogy tényleg megérte vna Massát kihozni az utolsó körben.
-
AMD Power
titán
válasz Viktor77 #25283 üzenetére
Reméljük erre nem kerül sor.
Oliverda: Ez egy jó ötlet!
Hamilton győzött, a Ferrari óvást helyezett kilátásba1.Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 44 -
2 Felipe Massa Ferrari 44 +14.4
3 Nick Heidfeld BMW Sauber 44 +23.8
4 Fernando Alonso Renault 44 +28.9
5 Sebastian Vettel STR-Ferrari 44 +29.0
6 Robert Kubica BMW Sauber 44 +29.4
7 Sebastien Bourdais STR-Ferrari 44 +31.1
8 Timo Glock Toyota 44 +56.5
9 Mark Webber Red Bull-Renault 44 +57.2
10 Heikki Kovalainen McLaren-Mercedes 43 +1 Kör
11 David Coulthard Red Bull-Renault 43 +1 Kör
12 Nico Rosberg Williams-Toyota 43 +1 Kör
13 Adrian Sutil Force India-Ferrari 43 +1 Kör
14 Kazuki Nakajima Williams-Toyota 43 +1 Kör
15 Jenson Button Honda 43 +1 Kör
16 Jarno Trulli Toyota 43 +1 Kör
17 Giancarlo Fisichella Force India-Ferrari 43 +1 Kör
18 Kimi Räikkönen Ferrari 42 +2 Kör
Ret Rubens Barrichello Honda 19 +25 Kör[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz hunnylander #25287 üzenetére
Schumi ötlete volt az óvás, és Montezemolo fogja eldönteni, hogy elvegyék-e Hami győzelmét.
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
e=mc²
őstag
ha lett volna meg 1 kor, akkor nem csak a BMW-t es a Renault-ot hozzak ki..
Ambulimax Provider
-
janeko
őstag
válasz IRON STORM #25286 üzenetére
ha már hamarabb fent lett volna heidfeld-nek a másik gumi pl. 4kör körül akkor hamit is meg bírta volna verni lehet
-
soulcube
aktív tag
válasz hunnylander #25287 üzenetére
Pontokat vagy a győzelmet kizárt, hogy elvegyék. Rajthely vagy pénzbüntetés lesz.
-
-XadAnuX+
őstag
Csak a sajat velemenyemet irtam.
Reszemrol befejezve. -
manutdzoli
senior tag
válasz emre33 #25281 üzenetére
Ha lett volna még 1kör...........heidfeld Szépen megnyerte volna.
Egyébként láttatok már 2ilyen gyökér kommentárt?Kovalainennek a büdös életbe nem írták ki hogy boxutca áthajtásos büntetés,csak azt hogy vizsgálják az előzését.Két szerencsétlen,mind1 lenne ha innen PH-ról ülne oda két ember kommentálni a futamot.[ Szerkesztve ]
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
hunnylander
őstag
válasz Thrawn #25232 üzenetére
Ott a pont! Meg ott, hogy Kimi nem ott kapott ki, hanem kesobb, mert meg vissza tudta elozni. Ott is voltak palyaelhagyasok Kimi reszerol is.
A bunko birokat meg beultetnem az autoba es menjenek korbe ok, aztan hasogassak a szort. Ezek a sracok a testi epsegukkel jatszanak ilyen utviszonyok mellett (slicken), megis csinaltak egy jo versenyt nekunk.
Szanalmas a Ferrari, ha fellebbez!
Es, ha pontot vesznek el Lewistol, akkor az lesz az utolso csepp a poharban. Onnantol kezdve azt fogom vallani, hogy az FIA vagy a Ferrari vagy az olasz maffia, vagy mindketto markaban van.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
-XadAnuX+
őstag
válasz IRON STORM #25274 üzenetére
igen,majd kiderul.
-
Viktor77
titán
Azt ugye mondanom sem kell, hogy ha személyeskedést, egymással foglalkozást látok, azonnal zárom a topicot!
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
mexx0407
tag
válasz IRON STORM #25274 üzenetére
lehet
-
borsi
tag
Számomra tök egyértelmű volt, Kimi picit nekiment Haminak, ezzel lecsúszott a pályáról. Nem akart a füvön elfordulni, ezért picit levágta a sikánt. Visszaengedte Kimit, utána meg szépen kifékezte! A fordulás közben hátulról rászaladt Kimi, és én úgy láttam kicsit elgörbült az első szárnya. Ha jól láttam, itt már vége volt.
Én örültem, mert azt hittem meglesz Alonsonak a dobogó, de lecsúszott..
nem kérek pirosat, ha kölcsönösen elégedettek vagyunk a biznisszel elég egy köszönöm! :)
-
AMD Power
titán
válasz manutdzoli #25260 üzenetére
Ez pontosan így van! Még sok van hátra.
-
tuskooo
addikt
válasz jerry311 #25246 üzenetére
De Hamiltonnak hogy nem ég a képe ilyet nyilatkozni, amikor ő már hányszor előzött így kiszorítással...akkor persze az hú de kemény volt meg minden, sportszerűtlen véletlenül se. Aztán még csodálkozik valaki, ha sokan nem bírják Hamiltont, nem igaz, hogy milyen pofátlan.
-
Oliverda
félisten
válasz RoyalFlush #25247 üzenetére
Másba nem tudsz belekötni csak a fogába? Nézd meg pl. Madonna-t ha látni akarsz még ilyet. Biztos neki sincs sem ideje sem pedig pénze megcsináltatni.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
mexx0407
tag
válasz manutdzoli #25260 üzenetére
ne nyerjen semmit se ....
-
Matr x
aktív tag
Hajrá Paliklaci, jövő hétre ismét bekészítem a porszívót. Viszont következetesen keverte össze Bourdaist és Vettelt.
Verseny végére megbolydult minden, jöttek a szobába megkérdezni, hogy ki üvöltözik
Más. Hamilton és Heidfeld utolsó körének ideje nincs meg valakinek?
Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
manutdzoli
senior tag
Levan szarva hamilton.Megnyerte,kész.5futam alatt még rengeteg minden történhet.
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
Jadro
veterán
Azt sem értettem hogy a hajtű előtt Kimi miért ment ki a külső ívre? Mit remélt? Hogy befér belülre utána? Hamilton lezárta és kész. Ha viszont nem megy ki haenm ő zárja le, akkor Hamiltonnak kellett volna körbeautóznia. Agyban most jobban ott volt Hamilton. Az óvás meg viccesnek tűnik kicsit.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
mexx0407
tag
Massa legyen világbajnok inkább
-
AMD Power
titán
Kimi meg elmehetne egy logopédushoz.
Az ilyen flame hsz-t ne erőltessük mert mindig van egy ilyen válasz hsz mint az enyém.
[ Szerkesztve ]
-
jerry311
nagyúr
Jó az, így nem szorul közé a punciszőr.
-
laci666
senior tag
válasz -XadAnuX+ #25204 üzenetére
Úgyse lesz belőle semmi,de megérdemelné az tuti.
Nem baj Alonso után szerzet még egy jó barátot.ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
-
ktg3
őstag
válasz N4r4ncs #25198 üzenetére
igazából csak annyit h erősen pozíciót nyert és nem úgy h konkrétan elé jött vissza hanem az h nagyobb sebeséggel vette az ívet és sokkal jobb pozícióba került miután visszaengedte kimit mint mondjuk kellett volna..
nem bírom ezt a hamilton gyereket .. modnjuk kimit sem
de abból a helyzetből hami sokkal jobban jött ki mint kellett vna
büntetést nem fog kapni mert tényleg visszaengedte de ha nagyobb különbség lezt vna közöttük akkor nem kergetik halálba egymást.. illetve a falbaazért erősen vártam a végén h hami is pörögjön vagy falazódjon be
tudom sok a HA , de ezt vizsgálják...
szerk: győzelmet nem lenne jogos elvenni tőle mert nem massa ellen tette..
kimit meg nem pontozzák be szóval tökmind1..max egy pár helyes rajtbüntetés lenne neki amit majdnem h meg is érdemelne
jerry: nem kiszorítás .. hami ha akarta vna rálép a fékre és akkor nem megy ki.
kimi csak kihasználta hogy jobb pozícióban van..ez majdnem olyan jó volt mint tavaly japánban massa és kubica
[ Szerkesztve ]
-
soulcube
aktív tag
A győzelmet ne vegyék el tőle. Az túl súlyos bünti lenne.
-
mexx0407
tag
Massa azért oda tette magát a 2 dik helyre
-
-
prmcsk
addikt
Na most mifaszt akar a ferka ? Nem unalmas ez még senkinek ?
Kimit visszaengedte, aki még keresztbe is ment előtte az újraelőzés után."Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
Peat;)
veterán
válasz madster #25201 üzenetére
Köszönöm, erről lemaradtam. Nagy kockázat volt, mert pár száz méter alatt hozott két pozíciót Heidfeld is ügyesen sakkozott.
Hamilton lehet hogy sokaknak ellenszenves(nyilatkozat után... ), de most itt nem ezen múlt a győzelme. De a Dávid Sanyi Kimi utálatát már a műsorvezető is unja, ez azért kemény. Inkább Sanyi bácsi büntessék, szvsz
-
kételkedem
addikt
A verseny remek volt, de Palik műsorvezetése olyan szinten idegesítő, h az már fáj!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
manutdzoli
senior tag
Nem értem miért mindig raikönnen a balszerencsés? Massa sehol sincs kimihez képest,hiába dörzsöli a tenyerét.
-
Thrawn
félisten
Hamilton és Kimi egymás mellett voltak, a kanyar levágása után mögé és nem mellé állt vissza.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
-XadAnuX+
őstag
Igy van!!!!!!!
Csalt!!!
ezt mondtam,egybol amit muvelt.Nincs helye egy ilyen csalonak a F1-be.
nagyon gaz a hami,mar amikor kitopedozta Kimit akkor kitiltottam volna az f1-bol.Go Kimi,Alonso!!!
-
D.Orion
veterán
Azoknak akik most jelenleg engem fikáznak:
1. Elmehettek oda ahova gondolom!
2. Míg Merciben volt végig mellette álltam. Egy rossz szavam nem volt rá, meggyilkolta vagy gyárilag rossz volt az autó, nem érdekelt! Jól ment! Versenyzett! Ferrari-nál mit látsz? Hogy lett világbajnok? Hatalmas mázlival! Ezen a versenyen 42 körön keresztül jól ment? Jah nem igen kellett küzdeni semmivel... Jött az eső és kiesett... Ott is tudni kéne vezetni...
3. Ha még egy személyeskedés lesz, akkor asszem én is elkezdem azt lehet menni sírni a MOD-okhoz. Jó lenne ha visszafognátok magatokat(divatdrukker? te meg csökkent elmélyű fanatikus bunkó). Én is elég fanatikus vagyok/voltam, de ez a verseny betett. Nem mostanában fogok neki megbocsájtani!
-
janeko
őstag
válasz !Overdose! #25220 üzenetére
és ha csalt? kimi így is úgy is neki ment a falnak
-
soulcube
aktív tag
Lehet, hogy Raikkonent nem igazán nagy előnnyel engedte maga elé és jobban jött ki a sikán levágásából. Nehéz eldönteni.
-
lesaux
veterán
válasz !Overdose! #25211 üzenetére
Csak azt, hogy le lettem ugatva, hogy melyik futamot néztem. Mást nem.
-
Motion_Blur
félisten
válasz !Overdose! #25207 üzenetére
Nem fogják megbüntetni, győzelmet ezért nem illik elvenni. De szerintem se volt frankó a történet...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
IreN!CuS
őstag
szanálmas szar ez a ferrari...miaz h megovják?.számomra K@ érdekes h múltversenyen volt a sutil-os esett akor nem kaptak semmit sem a ferrarisok,most meg hisztiznek...ennyiNagy VICC
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Superman
nagyúr
Teljesen igazad van. Szerintem viszont nem mosolyterápia ez, inkább irritáló, ami itt folyik. Régebben még szakmaiság folyt itt, de azok az emberek, akik igazán objektíven nézték, nézik az F1-et és habár szurkolnak valakinek, de a másik, nekik nem tetsző pilóta sikereit, érdemeit is elismerik, fokozatosan elmaradtak az ilyen primitív hozzászólások miatt.
Egyébként meg Hamiltont azért nem szeretik itt a legtöbben, mert színesbőrű, csak ugye az általában vett rasszizmust fájdalmas bevallani, mintahogyan a cigányozást, zsidózást is (bár ez utóbbi külön kategória).
-
jerry311
nagyúr
Nem sikerült nyerni, ezért jönnek a jogászok. Szánalmas.
-
joey04
titán
Kimi hozta a szokásos formát katasztrófa a gyerek.
Massa megint szépen végigment, vele elégedett vagyok remélem mostantól felfogják hogy előre kell tenni és kész.Kimi ennyi volt erre az évre.
Hamilton meg okosan ment megint, még a hiba is belefért az elején. -
!Overdose!
őstag
válasz hunnylander #25215 üzenetére
Hamilton csalt, nincs mese!
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
AMD Power
titán
Elegem volt ebből a topicból.
Remélem nem büntetik meg.[ Szerkesztve ]
-
!Overdose!
őstag
Most, ahogy ismétlik nem is engedte el Kimit, hanem Kimi legyorsulta!
-
soulcube
aktív tag
Ajjajj ! Áll a bál Belgiumban ? Vajon mit akarnak ezzel kifejezni ?
-
hunnylander
őstag
válasz soulcube #25196 üzenetére
Penzbuntetes? Miert? Bemocskolni a jubileumi gyozelmunket? Semmi buntetendo nem tortent. Kuzdelem volt. Hihetetlen nagy kuzdelem. Pont ezt hianyoljuk. Es most buntessek meg valamelyiket mert kuzdottek egy nagyot abnormalis tapadasi viszonyokon?
Lewis megerdemelten gyozott! Kimirol is ezt mondanam, ha o marad elol!
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
soulcube
aktív tag
válasz !Overdose! #25207 üzenetére
Egy biztos, Kimi NEM ! volt sportszerűtlen.
-
!Overdose!
őstag
Hamilton nem volt sportszerű, mert éppen annyira engedte vissza Kimit maga elé, hogy a következő kanyarban már ki is fékezhesse! Bár szerinte Kimi nem volt az! LOL!
Remélem megbüntetik!
-
laci666
senior tag
válasz janeko #25193 üzenetére
Úgy ahogy írod divat drukker.És az ilyeneket valahogy nem bírja a májam.
ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
soulcube
aktív tag
Massa mindjárt letöri a mikrofont.
Aktív témák
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 FIGHTER Eladó!
- HP ProBook 6475b : AMD A6-4400M / 8GB DDR3 / HD 7520G / 256GB SSD
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 HELLHOUND Eladó!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest