Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz
tuskooo
üzenetére
Ugyan mar, meg szep, hogy a pilotak nem mondhatnak rosszat a csapatukrol.
Kimi kritizalta ugy a McLarent mint most, akkor amikor meg toluk kapta a kenyerrevalot? [NEM!] Na latod! Akkor mirol beszelunk?
Nekem ahhoz semmi kozom, hogy a kimisek mit konspiralnak a Ferrarirol es Kimi gyenge teljesitmenyerol, mar szoba hozni sem lehet? En latok benne raciot, hogy az egesz konstrukcio jobban all Massa kezere. Elvegre regebb ota is ismeri. Ugyszinten Massa es versenymernoke kozott sokkal gyumolcsozobb es regebbi munkakapcsolat van, mint Kimi es 'uj' versenymernoke kozott. A kezdeti nehezsegekrol jelentek is meg nyilatkozatok Kimi versenymernoketol.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
enzodasilva
üzenetére
Dávid Sándorra és Niki Laudára

-
enzodasilva
csendes tag
1. "keveset is beszel, szerintem nincs benne ugy a csapatban, mint Massa"
2. "fejleszteseket tekintve is Massa allhat kozelebb a tervezogardahoz"
3. "Schumi is Massa elott egyengeti az utat"
4. "Kimi kezd mostohagyerek lenni az iden"
5. "szerencsetlen Massa"
6. "A kis Massa kezd felnoni a feladathoz"
7. "valahogy az egesz csapat es vezetes inkabb az o sikeret akarja"Gondolkodtál már azon, hogy mire alapozod ezeket a becses gondoltaokat?

-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Kimit akkor gondolom kényszerítik arra, hogy mindig azt nyilatkozza, hogy hú, de jól érzi magát
Ha nem lenne tényleg így, akkor csak annyit mondana, hogy jól, és pont. Nem csoda, hogy most kicsit nehezebb a helyzet, nincs formában, ebből máshol is gond lenne. Az meg tetszik, hogy a Kimi-rajongók tudják, hogy mi folyik a csapaton belül, persze, csakis. -
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Tavaly is! Meginkabb mint az iden!
Iden sokkal inkabb kozeledtek egymashoz: a McLaren hosszitott a tengelytavjan, a Ferrari roviditett, a McLaren javitott a gumikezelesen, a Ferrari passz (Kimi szeretne, ha a Ferrari is tulkormanyozott jellegu lenne, igy jobban melegitene a gumikat, de jobban is fogyasztana), a McLaren sokat javult aero hatekonysagban, a Ferrari mar hatekony volt...
-
hunnylander
őstag
válasz
enzodasilva
üzenetére
Miert lenne nekem objektiv velemenyformalasom? Olyan neked sem nagyon lehet.
Kozhelyek, sztereotipiak? En olyanokat meg veletlenul sem irtam, ami te itt felsoroltal.
De nem mindent a media talal ki, es nem mindent alaptalanul talal ki.
Ha te olyan okos vagy keszits mar nekunk egy pontos jellemrajzot Kimirol es Massarol. Es ugye a mester kivalo teljesitmenye, kepessegei es szemelyisege, amit a media kozolt rola, az is csak PR es kitalacio?

-
!Overdose!
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
"A McLaren es a Ferrari mindig is nagyon kulonbozo volt."
Kivéve tavaly!

-
enzodasilva
csendes tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Tudod, az a helyzet, hogy nincs bajom veled.
Csak arra hívnám föl a figyelmed, hogy a saját objektív véleményformálásod megőrzése érdekében tartózkodj az olyan közhelyektől mint, hogy Kimi a Jégember; Kimi a Trehány ; Kimi a Partyarc; Schumi a Massa Fan; Massa a Szerencsétlen; Massa a Feltörekvő Titán stb. stb. Az ilyen és ehhez hasonló sztereotípiák teszik eladhatóvá az F1-et. Felnőtt sportemberekről van szó, akiket a média öltöztet be éppen az aktuális szám erejéig valamilyen maskarába. Ha te ezt bármennyire is komolyan veszed, az téged minősít. 
-
hunnylander
őstag
válasz
wildrain
üzenetére
Attól, hogy Kimisek írják, igaz lesz?
Nem valoszinu, csak a frusztraltsag beszelhet beloluk. Bizonyos dolgokban talan.
De azt nem tudom elkepzelni, hogy a Ferraribol (rovid idon belul) tudnanak/akarnanak mekisen vezetheto autot csinalni Kiminek. Az egesz alapkoncepciot kellene felrugniuk, eldobva ezzel az auto legnagyobb erossegeit. A McLaren es a Ferrari mindig is nagyon kulonbozo volt.
-
hunnylander
őstag
válasz
enzodasilva
üzenetére
Muszaj volt igy szmajlikkal kiszinezni a tolem idezetteket?
Most mar vilagos, hogy velem volt/van bajod, ujra kihangsulyoznam, alaptalanul. En csak elmondtam a magam szubjektiv velemenyet tiszteletteljes modon. Az ovodas stilushoz te allhatsz inkabb kozelebb.
Ervekkel nem tudnal reagalni? Kulonben is bizonyos dolgokban nem is a magam, hanem kimisek velemenyet visszhangoztam.
-
enzodasilva
csendes tag
válasz
hunnylander
üzenetére
"Kimi egy szot nem tud olaszul es keveset is beszel, szerintem nincs benne ugy a csapatban, mint Massa. Sot meg a fejleszteseket tekintve is Massa allhat kozelebb a tervezogardahoz.
Schumi is Massa elott egyengeti az utat. Kimi kezd mostohagyerek lenni az iden,
igy konnyen Alonso sorsara juthat, aki nem tudott jol beilleszkedni es ennek is itta a levet. Tavaly meg a bizonytalankodo szerencsetlen Massa mellett meg kijott a lepes Kiminek, de iden mar mas lett a helyzet.
A kis Massa kezd felnoni a feladathoz
es valahogy az egesz csapat es vezetes inkabb az o sikeret akarja.
" Az óvodás gyerekek szívesebben hallgatnák a fordulatos történetszövéseidet. -
wildrain
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
a McLaren iden nagyon jol banik a pilotaival
A bánásmód valószínűleg ugyanaz, csak Heikki elfogadja azt a posztot, amit neki szántak, és a teljesítménye alapján se tehetne mást.Kimisektol olvasom a feltetelezeseket
Attól, hogy Kimisek írják, igaz lesz? -
-
hunnylander
őstag
válasz
tuskooo
üzenetére
Szerintem a McLaren iden nagyon jol banik a pilotaival es nagyon jo a hangulat a csapatnal. A 40 eves jubileum hatja at az egesz csapatot es mindenki egyutt dolgozik a kozos sikerert.
Iden a Ferrarinal tobb a gond es a feszultseg.
Azert Kimi PR dumaibol se kell mindent bevenni, ugyan mi mast mondhatna. Szerintem mostanaban nem erezheti magat olyan jol, mar bocs.
Kimisektol olvasom a feltetelezeseket, hogy Massa kapja mindig a jobb taktikat, Massanak fejlesztik az autot es mar Kiminek is Massat kell segitenie, csak ezt meg nem ismerik el publikusan. Kimi egy szot nem tud olaszul es keveset is beszel, szerintem nincs benne ugy a csapatban, mint Massa. Sot meg a fejleszteseket tekintve is Massa allhat kozelebb a tervezogardahoz. Schumi is Massa elott egyengeti az utat. Kimi kezd mostohagyerek lenni az iden, igy konnyen Alonso sorsara juthat, aki nem tudott jol beilleszkedni es ennek is itta a levet. Tavaly meg a bizonytalankodo szerencsetlen Massa mellett meg kijott a lepes Kiminek, de iden mar mas lett a helyzet. A kis Massa kezd felnoni a feladathoz es valahogy az egesz csapat es vezetes inkabb az o sikeret akarja.
-
soulcube
aktív tag
Egy logikus lépés. Toro-Honda és RedBull-Ferrari a jövő évben.
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Bánt, hogy jobban bánik a Ferrari a pilótáival, mint a Meki? Nem arról van szó, hogy valamennyire kordában tartják -e, ez nyilván mindenhol megvan, hanem az általános légkörről és hozzáállásról, valószínűleg ezért mondja Kimi, hogy sokkal jobb érzi magát most.
-
AMD Power
titán
Hamilton szerint vége Massa menetelésének
Ezt nagyon remélem. Egy ideig remélem nem nyer futamot.

-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Nem írtál róla durva kritikát, tulajdonképpen tényleg úgy néz ki, hogy 2003-04-05-ben volt a csúcson, azóta csúszik lefelé. Ezt csak kiegészíti enzodasilva hsz-e, hogy közben vannak völgyek-hegyek. Bármennyire is szeretném, hogy ne úgy legyen, szerintem is túl van a zeniten. Akármennyire is nem akarjuk, az a kijelentése, hogy ő az egy darab világbajnoki címével elért mindent, amit akart, bizony azt jelenti, hogy már nem fogja annyira törni magát a sikerekért, mint előtte. Akkor, amikor valami sorozatban nem jön össze, nem az az érzés lesz benne, hogy "legközelebb még jobban feszülök a sikerért", hanem az, hogy "nem baj, már van egy vb címem". Ezt éreztem Hakkinennél is a pályafutása végén. Sorozatban kétszer vb lett egy olyan autóval, amivel nem volt emberfeletti teljesítmény ezt összehozni, aztán amikor megint jöttek az ínséges idők (amiből 91-től 97-ig bizony nagyon sokat kapott), elfogyott az akarás, és már nem volt olyan fontos harcolni.
De ki tudja, lehet, hogy ha olyan autóban ülne, ami rá van öntve, szóba se jönne ilyesmi, úgy söpörné le az ellenfeleit a pályáról. -
hunnylander
őstag
válasz
wildrain
üzenetére
Marpedig en kritizaltam valamennyira Kimit, az ujoncok meg gyakran nem tudjak, hogy mire valo a Valasz lehetoseg. Gyanitom, hogy miattam borult ki nala a bili, kulonben nem itt adna hangot neki. Ugyhogy jobb tisztaba tenni a dolgot, ezert reagaltam.
En egyebkent nem is nagyon latok kimis kritikakat a portalok cikkei kozott. Tele vannak inkabb fogadkozos Kimi cikkekkel.
-
törölt tag
válasz
enzodasilva
üzenetére
Nekem erről más a véleményem.
De a véleményemtől függetlenül tudom, hogy ha Massa-nak lenne egy ilyesmi gyenge sorozata, akkor pont sok Kimi drukker taposna Massa-t, hogy semmi keresnivalója a Ferrari-ban.
Szal én az mellett, hogy szintén nem szeretem ha saraznak egy versenyzőt, abba a hibába sem esnék, hogy többet feltételeznék a Kimi hívők 'masszájáról' mint amennyik valójában.A véleményem meg valami olyasmi, hogy rossz szériája lehet valakinek, pl. mondjuk Solberg-nek...de ehez technikai hibák kellenek (az mellett, hogy Solberg-t már évek óta tapossa ez a ló, és még mindig feszül).
Egy versenyző, ha nyerő technikát kaphat maga alá, akkor versenyez vele, mert az az élete, azért hajtott egész életében, hogy ha majd az F1-be ér, akkor kifussa magát.
Nyerő technikával ne nagyon legyen senki hullámvölgyben pláne sokáig, mert előbb-utobb a hullámvölgy marad, de a nyerő technika más alá kerül.
Ezért vannak sportpszihológusok, akár MS-t, akár Loeb-t, akár Rossi-t nézem...nem azt látom, hogy ha versenyt nyerni képes technika van alatta, akkor leüllnének a dobogós helyek valamelyikére. Nyerni mennek a pályára. -
wildrain
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Erre szimplán nem kellett volna válaszolnod. Tudod, ahogy te is szoktad mondani: akinek nem inge...
-
hunnylander
őstag
válasz
enzodasilva
üzenetére
Re'meket latsz. Ha egy kicsit is nekem szantad az iromanyodat, kikerem magamnak mind a tartalmat, mind a stilusat (alpari mivoltat).
Amugy, ha nem nekem szantad volna, akkor is "szanalmas undorito koholmany"
es enyhen szolva is nevetseges, hogy lazadsz a Kimit kritikakkal illeto portalok vagy velemenyek ellen.Es, ha velem lenne bajod, idezzed mar az tegedet zavaro megjegyzeseket. En nem szoktam olyan szinvonalra lealacsonyodni, mint a te stilusod.
-
enzodasilva
csendes tag
Szánalmas, ahogy egyesek írnak Kimi-ről. Akik azt hiszik, hogy egy sportoló hullámvölgyek és hullámhegyek nélkül éli meg a mindennapjait, az valószínűleg fél órát nem sportolt még egyhuzamban. Tévedés azt gondolni, hogy bárki konstans teljesítményt képes nyújtani. Pláne nem a technikai sportokban. Az összes pilóta megéli ezeket a periódusokat, csak éppen a sok balfa**, semmi máshoz nem ért, mint hogy ordítson a saját s*aros odujából, hogy "*zar vagy Kimi!", függetlenül attól, hogy Ferrari szurkoló vagy nem. Massa fogalmazta meg az év elején nagyon okosan, hogy a massza egyik percben a pokolba kíván, a következőben pedig magasztal! Undorító koholmány, mely csak azt szolgálja, hogy a sok paraszt beszo*ja, éltetve ezzel az adott portált. Gratulálok mindenkinek, aki most büszkén vádolja Kimit minden a média által kreált mocsoksággal!

-
hunnylander
őstag
Akkor volt ott, amikor ugy ment az idomerokon es a futamokon, mint a mergezett eger.
Akkor ritkan lattam idomero repulokort elhibazni tole, es versenyeken is tulteljesitett a McLarennel, kisajtolt belole mindent amit tud.Szerintem a mostani Ferraribol meg Massa sem hozza ki a maximumot. Kivancsi lennek, MS mit alakitana vele. Koszonjuk meg neki, hogy visszavonult igy legalabb Lewis hamarabb lehet vilagbajnok. A Ferrarinak van a legerosebb motorja es meg mindig a Ferrari rendelkezik a leghatekonyabb aeroval. [link]
07 Hungaroring, az neked eleg belviszaly volt? Ha az nincs, nem buntetik Alonsot es elorebb rajtol, igy meg Hamilton evvegi betlijei melett is Alonso a vilagbajnok. Kinaban ugyszinten azert kockaztattak sokat Lewis-szal, mert Alonsohoz merten akartak sok pontot szerezni. Vagy Braziliaban mit csinalt a ket McLaren az elso kanyarokban, vagy Spaban? Ha egyikojuk segitokeszebb lett volna a masikhoz, mclarenes lesz a vilagbajnok.
De, ha ez nem esik le, iden figyeljed a Ferrari hazatajat. Egyelore szepen koppintjak a tavalyi McLaren pilotak mintajat, meg ha csendesebben is zajlik a rivalizalas. Pl. Kimi nagyon nyerni akar Spaban. Lewis neveben ezt mar elore is koszonom szepen. Az neki a legjobb, ha a ket ferraris maganak kaparja a gesztenyet es oda-vissza veri egymast, Lewisnak eleg egy-ket sovany masodik hely plusz 3-5. helyeken celbaerni es zsebben a bajnoki cim.
-
gV
őstag
válasz
wildrain
üzenetére
hmm?
#24474 Tul van a zeniten, ilyen egyszeru.
na és akkor megtudnád mondani mettől meddig volt ott?[I]Es tovabba ott volt neki a McLaren belviszaly, a team order meg egy zsak mak.[/l]
sorolj már példát amikor ez segitte őt a pályán, mert emlékezetem szerint az első és második miatt nem ért el jobb helyezést, az utolsó meg egyszerüen nem igaz: a 2 kiesés és fujis Fia kavarás sem nevezhető az Ő szemszögéből máknak.
-
hunnylander
őstag
Szamomra meg egyertelmuen rosszabb pilota lett (mentsegere legyen mondva, hogy a Ferrari nem oversteery, ez lehet az egyik technikai problemaja), sot a batyam szerint is, aki amiota Kimi az F1-ben van, csakis neki szurkol. Tul van a zeniten, ilyen egyszeru. O nem Schumacher.
A kivetel erositi a szabalyt (2007). Azert a tavalyi Ferrari jobb es megbizhatobb volt mint a kimis McLarenek. Es tovabba ott volt neki a McLaren belviszaly, a team order meg egy zsak mak. Ennyi minden nem jon ossze minden evben.
-
gV
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Ez a dolog tul van misztifikalva
Nekem az számít, hogy Ő hogyan látja. Azt pedig kerek-perec elmondta.Nezzuk meg Kimi mennyire harapott, mint versenyzo a McLarennel.
VB mindenesetre a Ferrarival lett és azt is csak a saját képeségeinek köszönhettően érte el. Nem hiszem, hogy rosszabb pilóta lenne a 3 évvel ezelötti önmagához képest. -
proof88
addikt
Nem baj, akkor is jó futamunk lesz Spaban! Majd meglátjátok!

-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez még nem zárja ki, hogy Wéber Gabinak igaza volt. Attól, hogy ő boldog a Ferrarinál, lehet, hogy az eredményessége rovására megy, míg a McLarennél, ahol kordában tartották, jobban össze volt szedve.
Amúgy én sem hiszem, hogy így lenne, mivel neki a versenyzés a lényeg az egészben, és szerintem az ahhoz kapcsolódó dolgokat nem hanyagolná el semmiképpen sem. Amit ő kihagyna, az a sajtótájékoztatók, PR-megjelenések, stb. -
Pá
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Hát ezt meg miért nekem írtad?

szerk: amúgy egyet értek veled
-
hunnylander
őstag
Az meg egy korabbi interjubol valo kivonat (amit Motion linkelt bescannelt valtozatban). Valencia (Hungaroring) elotti publikalas.
Legutobb azt olvastam, hogy Kimi komolyan edz otthon (Svajcban) a Spara valo felkeszuleskent.
Ez a dolog tul van misztifikalva; a Ferrari sem enged meg Kiminek mindent, es a McLarennel sem vettek a fejet. Az meg teljesen normalis, hogy nem neztek jo szemmel az esetleges zulleset, es probaltak hatni ra, ebben a Ferrari sem lehet elnezobb.
Nezzuk meg Kimi mennyire harapott, mint versenyzo a McLarennel. Ez igy szokott lenni, persze hogy rugkapalnak ellene, de megis hozza a jo teljesitmenyt a kemenyebb gyeplo. Szerintem di Montezemolotol ezt meg is kapja. Emlekezzunk csak a tavaly monacoi pletykara, miszerint Kimit majdnem kirugtak, mert annyira a pohar fenekere nezett a verseny hetvegejen. Szerintem a valenciai teljesitmenyeert nem kapott dicseretet senkitol, es azt is kizarom, hogy ne kapott volna szigoru kritikakat erte.
-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Na azt nem hallotam, mert az Európa GP-t az ITV-n néztem, mit mondott?
-
hunnylander
őstag
Errol nem a pilotak tehetnek, hogy nincs ilyen manapsag. Azota nagyon sokat valtozott az F1 technikailag. Eltolodott a mechanikai tapadas es a leszoriotero/aerotapadas aranya az aero fele, ugyszinten a mai autok mar borzalmasan nagy turbulenciat hagynak maguk utan, ami a koveto autonal egyszeruen meg a tempo tartasanak eselyet is elveszi, mert elmegy a tapadas nagyresze, amit az aerobol nyerne.
En bizakodo vagyok a 2009-es szabalyokat illetoen, ugyanis tobb csapat kivalo mernoke fejlesztette ki, pontosan az elozesek celjabol. Vagyis hasonlo lehetosegek fognak visszaterni az F1-be, mint azt evtizedekkel ezelott lathattuk. Ne felejtsuk el, hogy a McLarennek van a legjobb szimulacios rendszere (remelem megneztetek a Williamserol linkelt videot, mar az se piskota, a Mekie megkomolyabb), es a pilotaik mar aradoztak a 2009-es szabalyok adta elozesi lehetosegekrol.
-
AMD Power
titán
A Red Bull cáfolja Coulthard idő előtti távozását
Pedig megérdemelné.

-
gV
őstag
Kimi: "Nem fogom megváltoztatni az életemet. Úgy folytatnom, ahogy eddig is tettem. Önmagam maradok. A McLaren-Mercedest is azért hagytam el, mert meg akartak változtatni. De a Ferrarinál boldog vagyok." forrás
-
Pá
addikt
-
tuskooo
addikt
válasz
!Overdose!
üzenetére
Jah, csak szomorú, hogy itt tartunk. A schumis érában mindenki problémázott, hogy nincs izgalom, hát most sincs sokkal több, csak annyi, hogy nincs egy egyeduralkodó, de előzések még mindig sehol kb.
-
copin
őstag
válasz
proof88
üzenetére
Mé' off?
Nem érzek semmit. Sőt egyre jobban unatkozom a versenyeken. Régen még majd kiugrott a szívem a rajtnál, ma pedig már az se izgat ha lemaradok a verseny feléről. Kiégtem, de azért elnézegetem még a versenyeket (mondom ezt úgy hogy van olyan hét, hogy csak a futamot nézem meg a tv-ben, vagyis még van "valami").
Az éjszakai futam több szempontból is jó lesz. Elsősorban azért mert nem kell korán kellni hogy láthassam a futamot.

-
proof88
addikt
Hype-oljunk még kicsit. Alig bírok magammal, már nagyon várom Spa-t és a többi klasszikus helyszínt. Szerintem mostantól nagyobb izgalmak lesznek. Szingapúr is érdekel, de annyira nem, mint a hátralévő többi futamok... Nagyon durva dolgok lesznek itt, ugye Ti és érzitek?

-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
De amikor igen, akkor még mindig baromságokat mond, bár kevesebbet, mint a másik kettő

-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander
üzenetére
Látod már olvasni se tudok.

-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Manapsag mar alig kozvetit.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
wildrain
üzenetére
Ne felejtsd el, hogy Vettel Scumi pártfogoltja és tartom valószínűnek hogy egy-két trükkött átadott az újoncnak.
Így Vettelt egyre nehezebb lesz kordában tartani bárki mellet is.
Nem hiszem, hogy Scumi csak papiron támogatná.
Oliverda: Jó-jó de legalább kevesett. Manapság már úgy beszél, mintha ő mekkora mayer lenne. -
AMD Power
titán
válasz
hunnylander
üzenetére
Ne legyen más a helyzet.

-
copin
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
A sárga zászló már akkor se bírt jelentéssel neki. Senna megszavazta a piros zászlót.

-
Oliverda
félisten
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Dehogynem....
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander
üzenetére
Ezt látod kétlem.
-
hunnylander
őstag
-
AMD Power
titán
válasz
!Overdose!
üzenetére
Őszintén szólva engem se.
-
-
wildrain
addikt
válasz
soulcube
üzenetére
Szerintem még mindig messze lesz tőle. Hol van a ChampCar az F1 technikai fejlettségétől... KERS, állítható vezetőszárny, fejlett motorelektronika... Ráadásul alig két-három utcai pálya lesz, abból az egyiken Vettel máris keményen lenyomta. Kicsit csalódott vagyok, azt hittem, Bourdais többet fog mutatni, elvégre nem a piacon vette a CS bajnoki címeit, de valahogy mégsem érződik az átütő erő. Érdekes, hogy vannak versenyzők, akik onnan jönnek az F1-be, és egyáltalán nem rúgnak labdába, hiába voltak ott verhetetlenek (pl. Zanardi).
-
soulcube
aktív tag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Jövőre a Forma-1 egy kicsit hasonlítani fog a néhai ChampCar világra. Slick gumik, utcai pályák, butított aero. A jelenlegi mezőnyben senkinek nincs annyi gyakorlata ebben mint Bourdaisnak.
-
törölt tag
-
wildrain
addikt
válasz
soulcube
üzenetére
Egyik kedvenc kamikaze-előzésem.

-
soulcube
aktív tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Örülnék ha Sato visszatérne. Persze nem Bourdais helyére, ő jövőre nagyot alakíthat.
...és hamár Sato-nál tartunk akkor " Sato rossz formája és Sato jó formája. -
!Overdose!
őstag
Édesapja szerint Fernando Alonso nem változott meg
Szerintem igenis sokat változott Alonso, de előnyére!
-
AMD Power
titán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Szegény MS! Hónap végén egy ilyen bünti.

-
!Overdose!
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Sato-val jobban járnak! 2007-re már teljesen felnőtt a feladathoz és nem hozta régi formáját. Buemi? Hát nem tudom, de engem nem fogott meg!
-
hunnylander
őstag
Hivatalos: Sato tesztelni fog a Toro Rossónak
Marmint tesztelni fog a pilotai allasert.
-
Pá
addikt
-
pH érték
aktív tag
Aztaa de retro: [link]
-
PazsitZ
addikt
-
pH érték
aktív tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Ez se rossz! [link]
-
hunnylander
őstag
válasz
soulcube
üzenetére
Palik kiabalhatna, hogy: "Ha' vigyek ma' onnan!!!"

-
7Heads Drago
veterán
válasz
soulcube
üzenetére
Ez a Cím jobban tetszik.:
Schumi a német autópályán Schumacherkedett!
Jók a fékek azon az Audin! -
soulcube
aktív tag
Schumachert megbüntették 75 euróra.
-
soulcube
aktív tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Helyes! Nagyon helyes, hogy nem engedik elcsúfítani ezt a csodát. Mit akarnak ezek ebből a pályából csinálni ? Monza 2-őt ? Spa az Spa és kész.
mod: figyelitek az Eau Rouge mellett pár méterre ott vannak a fotósok meg a nézők.

-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Megnyugtató.

-
hunnylander
őstag
Spa official denies layout to change
"Our circuit is as it is and is not going to change," ('A palyank olyan, amilyen es nem fog megvaltozni.')
Spa cáfolja a pálya átépítéséről szóló híreket
A hir magyar valtozata eleg gyengere sikerult es kihagytak belole a legcafolobb idezetet. A "Spa mindig is egy különleges pálya volt, és ez nem fog megváltozni" mondat onmagaban elegge ketertelmu es nem cafolat, hovatovabb csusztatas jellegu. -
7Heads Drago
veterán
válasz
soulcube
üzenetére
Én sem tudom mi értelme lenne ennek...
Mert nem elég sokszor mennek el a tribünök előtt. Több nézőtt lehet kicsalni, ha 1:10 körök vannak, mintha teszem azt 1:40-es. És mivelhogy a mezőny általában szétszakad, azért szinte 5 mp-ként jó eséllyes elmenne az orrod előtt egy autó.
Értelme pedig tényleg nem sok, mert ezek után a pálya szinte csak két hosszú tört ívű egyenesből fog állni, meg a végén egy-két kanyarból.
Viszont így valószinűleg kevesebb lesz a szint különbség is a pályán. És szerintem pont ezért volt jó ez a pálya.
Ahogy nézegetem azon a részen nincs is tribün, és így már nem is kell logikával gondolkozik Bernie. [link]
Alonso a videón kb a 11-es kanyarban kezd.
Ha jól láttam csak a buszmegálló előtt van tribün. -
Yahhher
aktív tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Mennyire más volt még akkoriban a biztonság fogalma a forma 1-ben....
-
bandus
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
utóbbi.
de tudom hogy szar poén.. leültem

-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Nem semmi, hogy a második körben a második helyezett már 25 mp lemaradásban volt. Persze gondolom, ez még a hosszabb vonalvezetésen volt, de akkor se semmi...
-
bandus
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
az budapest...

-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Sutil mintha nem lenne fekete és brit

-
törölt tag
válasz
wildrain
üzenetére
Persze hogy jó lenne, szvsz az mehetne egy másik pályára mondjuk.
ha Spa-t végiggondolom, akkor az első kanyar (F1) jó (pl Alonso milyen szépen kivezette Hamilton-t tavaly), a lejtő és az Eau Rouge bejárata és kanyarja állat, az azt követő döngetős rész is kell, hogy sebességben kijöjjön ki vette jól és bátran az Eau Rouge-t, az egyenest követő jobbos frankó, a balos szintén..pont kicsit nehéz de azért ritmusos. Az azt követő jobbos kivezetése a rázókőre sztem nagyon-nagyon ász, ..aztán a kicsi lejtős féktáv és a kicsit kifele dőlős jobbos szenzációs, majd a balos megint csak egy pontos-nehéz kanyar, egyértelműen kell.
..és akkor már lehet készülni a lejtős dupla balos pontos bemenetelére ami nagyon állat. Azt ezt követő sikánt nem nagyon szeretem, nekem ritmusban nem jön ki(be), Viszont az ezt követő két jobbos megint nagyon frankó...és aztán már lehet döngetni kicsit eseménytelenül az átépített sikán féktávjáig.Szal végiggondolva én erre, az általam eseménytelen, pihentető szakaaszára raknék extrát..meg esetleg a nekem nem tetsző sikánt változtatnám meg a kivezetés már oké, csak a váltás a jobbról a balra nem tetszik.
-
törölt tag
válasz
wildrain
üzenetére
Na látod én ennek nem örülök, egyáltalán nem.
Egy döntött kanyar (én Watkins Glen félére gondoltam, tehát kicsit öblösíteni is kellene, hogy érvényesülni tudjon) mindig kicsit megbonyolítja a beállításokat, és ezért a vezetési rutint is..ami szvsz jó.
..ahogy egyébként az Eau Rouge is teszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Fujifilm X
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha nem lenne tényleg így, akkor csak annyit mondana, hogy jól, és pont. Nem csoda, hogy most kicsit nehezebb a helyzet, nincs formában, ebből máshol is gond lenne. Az meg tetszik, hogy a Kimi-rajongók tudják, hogy mi folyik a csapaton belül, persze, csakis.

Csak arra hívnám föl a figyelmed, hogy a saját objektív véleményformálásod megőrzése érdekében tartózkodj az olyan közhelyektől mint, hogy Kimi a Jégember; Kimi a Trehány ; Kimi a Partyarc; Schumi a Massa Fan; Massa a Szerencsétlen; Massa a Feltörekvő Titán stb. stb. Az ilyen és ehhez hasonló sztereotípiák teszik eladhatóvá az F1-et. Felnőtt sportemberekről van szó, akiket a média öltöztet be éppen az aktuális szám erejéig valamilyen maskarába. Ha te ezt bármennyire is komolyan veszed, az téged minősít. 
Schumi is Massa elott egyengeti az utat. Kimi kezd mostohagyerek lenni az iden,
igy konnyen Alonso sorsara juthat, aki nem tudott jol beilleszkedni es ennek is itta a levet. Tavaly meg a bizonytalankodo szerencsetlen Massa mellett meg kijott a lepes Kiminek, de iden mar mas lett a helyzet.