- Asszociációs játék. :)
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Matr x
aktív tag
Szegény Gyulám hogy megijedt hogy vége a versenynek...
Kubica végre pontot szerzett.
Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
Matr x
aktív tag
Barr.-nak fel kéne rakni egy relaxációs cd-t. Pihenjen már meg picit. Végén Piquet-vel fog harcolni a kavicságyért.
Button csak megy mint a meszes...
Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
Matr x
aktív tag
válasz
D.Orion #43022 üzenetére
Na meg Ross Brawn.
Más.
Ezek a szagkommentátorok nem nézik a Live Timinget? Legalább neveket nagyobb biztonsággal találnák el. (Tudom, nézzem az angolt, de azértse)
-
Matr x
aktív tag
Most én értek valamit rosszul vagy a kommentátorjaink. Barrichello ugye kijött másodjára tankolni és így megy 1 tizeddel lassabb köröket mint Button az élen. Button kijön tankolni, akkor visszalassul, Barrichellonak újra marad még egy tankolása, de pár körrel később, könnyű autóval mehet gyors köröket. Így előre kerülhet. Vagy maradjak szimulátornál?
-
Matr x
aktív tag
Hajrá Paliklaci, jövő hétre ismét bekészítem a porszívót. Viszont következetesen keverte össze Bourdaist és Vettelt.
Verseny végére megbolydult minden, jöttek a szobába megkérdezni, hogy ki üvöltözik
Más. Hamilton és Heidfeld utolsó körének ideje nincs meg valakinek?
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest