Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Falconer
aktív tag
Persze, hogy érdekel! A virtuális sétarepülés mondjuk nem, mert a rádiózást tudom, a műszerek használatát szintén, cheklistet megint, aztán hogy ez az egész valóságban hogy néz ki youtube-on megtekinthető.
Most Embraerrel repülök, ha majd átállok A320ra vagy NGre, kitanulom az egészet, akkor én is befizetnék egy ilyenre. -
Bundee69
tag
válasz Falconer #1301 üzenetére
Egy pár hónapja Londonba mentünk egy hétre az asszonnyal körülnézni. A gép kapitánya jóbarátom és mind az oda, mind a vissza úton végig bent ülhettem a fülkében. Odafele reggel mentünk. Gatwick-en szálltunk le full autoland-el (csak hogy megmutassa ez hogy megy), vissza pedig éjszaka jöttünk. Folyamatosan magyarázott mikor, mit, miért kell csinálni, mi mire való. Esküszöm nagyobb élmény volt ez mint a Londonban töltött egy hét.
-
Acor
aktív tag
válasz Bundee69 #1303 üzenetére
Azt el is hiszem Én is megtenném ezt
(bár ugye tudod, hogy minden lehetséges szabályt megszegtetek ami elég súlyos büntetéssel jár...)Szóval irigylésre méltó ettől függetlenűl...
Falconer:
Ezt a repülést meg összehozzuk Ősszel már alig várom !!!
I7 12900K + Tody féle extrém blokk még mindig Király!! (www.pcvizhutes.hu)
-
Bundee69
tag
-
Most egyelőre csak a demo-val szórakázok, de van egy érdekes problémám.
Második monitort is használok, egy 10000 éves 14" NECH CRT-t (jobb, mint a semmi ). Cockpit view-ból a különböző kezelőszerveket pakolom át oda (throttle quadrant, radio stack, GPS, stb.), mert az úgy milyen király, és virtual cockpit-tel repülök. Namost: amikor áthúzom a másik monitorra a kezelőszerveket, ilyen ótvar módon elkezdenek villogni össze-vissza. Csak az segít, ha CTRL+ALT+DEL-lel kilépek desktop-ra a Task Manager-be, majd Switch To-val visszalépek FSX-be.
A kérdésem az, hogy ez miért lehet, ill. hogy nincs-e valami megoldás, hogy ne kelljen minden új játéknál kilépkedni, meg vissza?haki: szép kép.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Bundee69
tag
Egy kis 747-es teszt: [link]
-
Falconer
aktív tag
Nem tudom, hogy olvassátok e az Aerosoft fórumot a tervezett új szimulátorról, de vannak benne nagyon érdekes dolgok:
Ezt pl hogyan kell érteni? Van aki már hallott róla?
"The problem with FSX was that the game engine does not scale well with performance. Take for example the fact that high end graphics cards (like the 285 GTX) SLOW DOWN fsx instead of helping it along."
Mathijs Kok(Mathijs az Aerosoft spokespersona jelenleg a témában.)
linkek:
A new simulator (June edition)
May edition -
Acor
aktív tag
válasz Falconer #1311 üzenetére
Ez ami most már nem ugyanaz mint régen.. ezt tudjuk
Mintha kétütemű motor lenne a ferrariban vagy hogy is fogalmazzam...
Tehát a jelenlegi engine-t nem ismerik a kártyák és vagy csak lemodellezik azt..Gondolom az Aerosoft nekilát egy új engine tervezésének vagy már meg is tette( nem olvastam még végig a fórumot) és ezzel be akar előzni kiváncsi leszek rá...
Végigolvasom a fórumot, érdemes-e megvenni..
-
Acor
aktív tag
-
Falconer
aktív tag
Pilótának fordítógép? Ejnye.
Azt írja, hogy hiába veszel új kártyát az FSX-hez, az nem hogy gyorsítana rajta, de még lassít is.
Többi posthoz komment :
Képek max egy év múlva, mivel még el sem kezdődött a fejlesztés. A grafikai motor jelen állás szerint nem saját lesz, már felvették a kapcsolatot több fejlesztővel, akinek van már valami ongoing planet simulator engine-je (erről már van pár kép). Inkább magára a szimulációra koncentrálnak.
Még azt is írták, hogy alapvetően az a szar az eddigi FSekben, hogy a repülőknek maguktól fogalmuk sincs, hogy milyen magasan mennek és mekkora a sebességük, az összes infót a szim generálja nekik. Tehát azt akarják kifejleszteni, hogy legyen egy szimulált környezet (hőmérséklet, légnyomás, páratartalom, stb...), és a gép a saját műszerivel érzékeljen, ne pedig csak a programból szivja le az adatokat.
-
cintula187
addikt
Hali!
Én is nemrég tettem fel újra az FSX -et a viszonlag új konfigomra és ha jól látom csak 1 magot lát. Evvel lehet valamit csinálni vagy úgyse lesz gyorsabb a fentebb említett régi engine miatt?
Sőt a 4830 -as órajelét vissza is kell vennem különben beszemetel és akár ki is fagyasztja a vistát.[ Szerkesztve ]
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
Bundee69
tag
válasz cintula187 #1322 üzenetére
Hali,
Itt található két jóféle tweak guide. Én ezek alapján állítgattam pár dolgot, így most egészen jó frame rate-et kapok és még jól is néz ki.Ennél találsz választ a kérdésedre is. [link] Keress rá az "AFFINITY MASK"-ra.
Azt írja NickN, hogy csak 4 magos prociknál műxik a több mag bekapcsolása. -
haky
senior tag
válasz Bundee69 #1323 üzenetére
Ez szemen szedett hazugság kérem nekem E8500-el úgy nyúzza mindkét magot van amikor 100%-on (olyan helyen) mint az álom. És semmi tweak meg semmi plussz cucc. csak gyári FSX+SP1-majd SP2 ebben a sorrendben. Amikro 4 magos volt ott is csak 2-t használt ha az affin-t állítgattam akkor használta mind a 4 magot de 50-50-50-50 %-ban ergo csak 2 mag ment 4 magra osztva
Aki másnak retyvetyutyu...
-
nagyúr
Highfly motion-ös szimcsi?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Bundee69
tag
Részben igazad van. Nálam is mind a két magot használja, viszont - tegnap kipróbáltam - ha a taskmanagerben az fsx-től elveszem az egyik magot én nem látok visszaesést az fps-ekben. Holott elég magasra van állítva minden beállításom. Szóval a fene tudja, hogy miért pörgeti azt a második magot, amikor semmi szignifikáns változás nincs.
-
-
haky
senior tag
Mivel lehet a tft-m frissítését 60Hz-ről levenni pl: 30-ra? vagy 25-re???
Aki másnak retyvetyutyu...
-
Vela
csendes tag
Sziasztok !
Kezdőként segítséget szeretnék kérni tőletek. Most ismerkedem az FSX-el és
joystick vásárlásán gondolkodom. Utoljára a C64-es időkben volt a kezemben,
azóta némileg ezen a téren is fejlődött a technika. Első körben nem akarok sokat költeni rá, viszont nagyon gagyit sem akarok venni amiről 2 nap múlva kiderül, hogy használhatatlan. Persze lehet, hogy utóbbi kategória nincs is. Meg az is lehet, hogy később vennék egy rendes yoke-t. Persze erről sem tudom, hogy mennyivel jobb a sima joynál.
Szóval várom a tapasztalaitokat, mit ajánlatok ?
Előre is köszi !Vela
[ Szerkesztve ]
-
cintula187
addikt
Hali!
Hogy lehet azt beállítani hogy minden elektronika meg hajtomü kikapcsolva induljon a free flight?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
v!ct0y
veterán
Az alap gépeknek a szervíz ajtajait meg ahová a csomagokat pakolják azokat ki lehet nyitni?
-
nagyúr
válasz cintula187 #1338 üzenetére
FS9-cel játszom, ott úgy van, hogy a betölthető játékok közül betöltöd a cold&dark cockpit-ot, majd save, és elmented default-ként (checkbox-ot pipálva), vagy indítás után leállítsz, kikapcsolsz mindent és elmented default-ként.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Megfelel. A rudder funkciót a jovstick tekerésével éred el, 15-15 fokban fordul jobbra balra.
-
Vela
csendes tag
Köszi a segítséget !
Megfogdosom majd a kínálatot a Media Marktban vagy a Saturnban. -
v!ct0y
veterán
válasz cintula187 #1345 üzenetére
Na majd kipróbálom csak előtte újra kéne húznom mert a töltés 3/4 nél kilép a winfosba..
-
v!ct0y
veterán
Kicsit visszatértem a 2004 hez
Nem tudtok hozzá valami textúra javító progit amitől nem lesz olan csúnya lmosódott a háttér ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest