Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bundee69
tag
Én azt vettem észre, ha nem fut akkor nem igazán változik az időjárás repülés közben. Ha viszont fut akkor néha látni, hogy a REX engine elkezd valamit matatni az időjárással és az előbbi jó idő elromlik. Pl. Felszálltam Pesten napos jó időben, de Gatwick-re már esős időben érkeztem. Persze lehet, hogy tévedek és el kéne olvasnom a manual-t, de arra meg lusta vagyok. . Érdekelne más véleménye engem is.
Ati -
Bundee69
tag
Néha elszáll nálam is az FSX, de nem hiszem, hogy a REX csinálná. Nálam a memóriát kevesli, pedig 3Gb van benne. Ugyan a hibaüzenetben látom, hogy benne van a REX is.
Gyakorlatilag majdnem mindenem maxon van és amikor olyan helyre szállok le ahol sok a tereptárgy akkor egy idő után a memóriát keveselve elszáll az FSX és azt ajánlja valamit módosítsak a beállításokon mert ez túl sok neki. Próbálom megtalálni az arany középutat, most kisérletezgetek vele. -
Falconer
aktív tag
"Full-featured NEW built-in Weather Engine (Built on Real Life meteorological algorithms using synoptic, meso-scale, and micro environment weather formulas for Real and Custom weather)"
Szóval folyamatosan dolgozik a saját időjárás motorja, ugyhogy ha bekapcsolva hagyod akkor sokkal komolyabb.
-
haky
senior tag
Elegem lett az FSX-ből..mikor jön a 11-k rész???? Vagy X-plane???Valami igazán valós rep szimulátor kellene.Fő, h polgári repülős mint ez...
Aki másnak retyvetyutyu...
-
v!ct0y
veterán
-
Falconer
aktív tag
Akkor vissza kell térni az FS9-re, ott nincsenek problémák fagyás téren, és kiegészítőkből is több van
Aerosoft jött most elő az ötlettel, hogy csinál egy saját szimulátort ami sokkal jobb lesz mint az FSX és bármi más eddigi, de az még a nagyon távoli jövő... Addig is várják az ötleteket az Aerosoft fórumon, hogy milyen legyen, összahasonlítási alapul véve az FSX-et és az FS9-et. Reméljük tényleg lesz belőle valami -
Falconer
aktív tag
Hát ha egy fullos REX-et is számításba veszünk, akkor nem, de attól még nagyon szép. Ha VFR-t akarsz repülni és megvan hozzá a géped is, hogy menjen fullban, akkor az FSX sokkal szebb.
Nálam a felhők csak 256*256-ban mennek, mert még igy is nagyobb reptereken csak 18-22 fps :/
Linkelek néhány saját screenshotot:
Wilco Legacy meg egy F-5
[EDDF 1]
[EDDF 2]
[EDDF 3 touchdown]
[EDDF Frankfurt este]
[München felett este]
[Schwechat takeoff]
[Schwechat 2] -
DeepDish
őstag
válasz Falconer #1215 üzenetére
Felhoket pontosan hol is allitod. NAlam Heathrow 1920-1080 felbontasban 32 bit, 8x elsimitas es 16x szures, felszallaskor 17-18 fps, neha leugrik 14-re, de levegobe fix 30fps! Uj geppel persze es kiserletezgetek az fsx.cfg-ben amivel a procimagokat lehet valtoztatni egesz erdekes dolgok jonnek ki, de nagyon nagy kulonbseget nemigazan erzek! Win 7-el kellene kiprobalnom meg!
-
Falconer
aktív tag
válasz DeepDish #1216 üzenetére
Felhők felbontását a Flight Environment vagy az Active Sky Graphics-ban lehet állítani (FS9-ben). FSX-nél a REX-ben is tuti van egy ilyen opció, ha menüjében nem is, akkor a telepítésnél felajánlja, hogy válassz.
Nálam is 8x AA és 16x AF van, de az csak a levegőben számít. Földön elbírna 16 vagy 32x élsimítást is, mert a proci korlátozza le a dolgokat. FS9-nél sajnos nem lehet játszadozni a magok számával. Ha kirakom két magra, akkor is ugyanannyi terhelést kap az egész proci, mintha csak az egyiken futna
-
Acor
aktív tag
Egyszerü
2-2 fehér és piros a jó... ha több piros akkor alacsonyan ha több fehér akkor magasabban vagy a beesési szöghöz vagy fordítva már rég játszottam
Tiszta időben segíti a leszállás Papi lámpának hívják egyébként
I7 12900K + Tody féle extrém blokk még mindig Király!! (www.pcvizhutes.hu)
-
haky
senior tag
Ki használ REX-et???
-
Acor
aktív tag
válasz Falconer #1226 üzenetére
Ez tényleg jó, bár talán kicsit morbid
Még nem turkáltam benne mert 2hónapja nem jó a gépem, most raktam össze egy teljesen új I7-et D0-ás + Asus lap és vízhűtés.. ha működik akkor a jövő héten már letesztelem..
Egyébként mit kell ott nézni ?
I7 12900K + Tody féle extrém blokk még mindig Király!! (www.pcvizhutes.hu)
-
haky
senior tag
Mindenki alszik???vagy részeg???
-
haky
senior tag
ezek szerint nem mindenki részeg. pont most tervezek felbontani egy sört , majd irány Budapest-Poprad valami kisgéppel valós időjárással...Nekem néha gondol 1-et a REX és kidob. úgyhogy azt csináltam, h föltelepítettem majd indítás után beállítottam a textúrát majd install to FSX. utána bezártam. bekapcs FSX-nél, h szedje le az aktuális időjárást 15 percenként és ennyi kidobás nélkül REX textúrákkal fut az FSX
A korall.tól kész vagyok
Látom Te is betetted a jó kis Cessna-t nem láttam még a FEX-et de az is teljesen jól néz ki!Aki másnak retyvetyutyu...
-
v!ct0y
veterán
A GEXet használja már valaki ? Az se kutya..
-
Geryson
addikt
Hallod én leszedtem a FEX-et mint a franc. Feltettem (ráadásul én anno még valami 44 Euróért vettem meg), rátoltam ezt a Super High Definition Pack-et és ott kezdődik, hogy nem tudok beloggolni a internetes kezelőfelületébe, mert állandóan valami gondot ír (innen lehetne ugye folyamatosan minden új textúrát leszedni). Aztán jött az, hogy valamelyik textúra vagy mi a franc hibás volt és fekete kockák lettek mindenfelé külső nézetben ráadásul fél-egy percenként akadt is egy-egy pillanatra, úgyhogy leszedtem a francba és szépen beállíottam mindent az Active Sky X-Graphics kiegészítőjében (amit szerencsére együtt vettem meg) és most minden szép és működik is.
Nem mondom, hogy csúnya a FEX, de nálad nem volt semmiféle gond?
GEX az gyönyörű, ha kijön Europe akkor tuti rögtön megveszem.
[ Szerkesztve ]
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
haky
senior tag
válasz DeepDish #1245 üzenetére
1:
1680x1050 anisotropic+anti aliasing
Target frame rate: unlimited.
Global texture res: very high
light bloom: nincs kipipálva
DX10: nincs kipipálva
2:
global setting : Very high
3:
Level of detail: large
mesh complex: 100
mesh resu: 10m
texture: 7cm
water effet: 2.x mid
scenery: very dense
autogen density: dense
speacial effect: high
4:
global: high
5:
global: medium highAki másnak retyvetyutyu...
-
haky
senior tag
bár az tény, h XP alatt sokkal gyorsabb. pl vista & W7 34fps ott XP-nél 45-50fps.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest