Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acor
aktív tag
válasz
DeepDish
üzenetére
Kivancsian varom a teszteket!
Egyebkent olvastam rola hogy 30-40%-al gyorsabbat iger az intel elodjeinel, de ugye nem mindegy mit mihez hasonlitok, es persze milyen alkalmazasban nezzuk. A tesztek semmit sem ernek az FSX taan igen..
Meglatjuk
De most egyelore nem fogok beruhazni ujabb gepre, szerintem iden kijon az uj FSX es akkor olcsobb azt megvenni, utana ugy is a fejemet vernem a falba megint minek koltottem ennyit hardware-re
Geryson: Nekem is ugyanolyan gepem van mint Neked, es en is agyonteszteltem mar az FSX-et(amiota letezik minden konfigon) nem tudom hol kerreg a vinyod, jatek kozben? Nekem olyan hogy varjak valamire nem nagyon volt, persze mikor betoltodik a jatek akkor ok, de utana, nem..Nem lehet hogy allandoan swapp-elni akar es azert akadozik? Csak gondolat......

Ja es nem azt irtam, illetve akartam irni hogy nem javult semmit a jatek gyorsasaga, hanem hogy a raforditott koltseg nem egyenesen aranyos a javulassal..(off: a Sandy milyen slot-os?, mert hanem 1366-os akkor kizart egyelore... )
-
AirBooms
addikt
válasz
DeepDish
üzenetére
FSX-nek nem tudom, mennyi az ideális vram igénye, de FS9-nek (ha mellette mondjuk egy 4 GHz-es E8xxx proci), már a 768 MB is elég, a 896 pedig egyenesen álom. Az 1 GB bőségesen elég. Még a legdurvább részeknél sem volt több a VGA használat 30-40 százaléknál 4890 esetében, a GTX285-nél átlagban még ennyi sem.
4,5 GHz-es prociról szerintem egyelőre kár álmodozni, legalábbis 24/7-ben. -
haky
senior tag
válasz
DeepDish
üzenetére
Próbáltam anno 2db 4890-el CF-ben X38-as lappal ami tud 2x16 PCIE 2.0-t is és lassabb volt mint 1db 4890-el. Úgyhogy a több gpu-s megoldás se túl jó. Jó választás a géped nagyon, ha lenne annyi cash nekem én is hasonlót vennék, de tény, h az FSX-nél nem az számít ennyi.
-
haky
senior tag
válasz
DeepDish
üzenetére
Rendben van, de olyat mondtam ami a HD5770 GTX 260+ GTX460 árában van. Lehet költeni VGA-ra nagyon sok pénzt, de abban biztos vagyok, h a Te HD5870-ed és az én GTX260+ om között szinte alig van sebességkülönbség FSX-ben, de még azt is ki merem jelenteni tapasztalat alapján, hogy a lassabb GTX260-ommal gyorsabb az FSX. Sőt még az én GTX 260-tól is gyorsabb egy 9800 GTX vagy 8800 GTS (G92) (bár utóbbi elvérezhet az 512MB miatt). Ha nem hiszed beszéljük meg és elviszem a VGA-mat a Te gépedbe
.Szóval inkább azt a pénzt CPU-ra költse az illető... -
Gizmo94
veterán
válasz
DeepDish
üzenetére
Semmiképpen ne vedd meg, mert maga a Win7 fog 1 körül enni ha fut majd alatta pár program, a maradék kettő meg nem sokat ér. Ha nem kitben veszed és csak átlag ramokat tervezel, akkor inkább 2x2 gigát vegyél és később még mellé egy kettest, jobban jársz. Így mondjuk lebutítva fog menni, de nem dobtad ki a pénzt az ablakon 1g-s ramokra. Ha durvább kitet szeretnél, akkor sajna marad a 3x2 verzió...
-
-
Acor
aktív tag
válasz
DeepDish
üzenetére
Üdv.: Deepdish ismét

Szerintem az I7-ben minimális kompromisszummal nem fogsz csalódni. Én már csak tudom Szeretem a 30 feletti FPS-ket
Andorra: 1366 I7 4Ghz-el kapcsolatban miből gondolod mindezt? Már egy párszor írtam tapasztalataimról vagy nem emlékszel? Tessék visszaolvasni

Persze ha mindent fullon akarsz járatni akkor lehet, de hidd el 5 év múlva is meg tud majd nyekkenteni bármilyen PC processzort az FSX az Enigne-je miatt.... Illetve +1 fa +1 épület +1 gép +1 autó mindig lesz mit fokozni a végtelenségig!

-
Yoosku
tag
válasz
DeepDish
üzenetére
Hali,
Nekem van egy komplett Saitek Yoke szettem, nem használom padláson van egy ideje elcsomagolva időhiány miatt, de amúgy vigyáztam rá. (Saitek pedállal együtt)
Ha esetleg szeretnéd, akkor megbeszélhetjük a dolgot és kitalálhatunk rá valami árat!
2007. novemberben vásároltam. Még az eredeti doboza és csomagolás is meg van
Yoosku
-
andorra
őstag
válasz
DeepDish
üzenetére
Ha létrehoztad az extended megjelenítést, az FS-ben minden megnyitott ablak esetében amit át akarsz tenni, jobb klick majd undock. Ezután áthúzhatod a másik megjelenítőre.
Itt viszont az FSX eleve nem játszik 1366 és 4 Gigaherz esetében sem ha nem akarsz szenvedni, továbbra is az FS9 a nyerő. Az persze más kérdés, hogy ahhoz meg felesleges az 1366 :-) -
Acor
aktív tag
válasz
DeepDish
üzenetére
Kár

Nekem ez már a második procim és ezt most betudtam lőni 4.2Ghz re
Itt meg már nagyon jól muzsikál 
Tuning nélkül nekem is 17, de inkább 25 körül volt ugyanitt.
Ettől függetlenűl még meg tudom fagyasztani egy kis csuszkatolással
kiváncsi vagyok melyik proci fogja simán vinni... Lehet egyik se ameddig újra nem írják az Enigine-t..
Tényleg erről olvastatok valamit mikor lesz fejlesztés FsX fronton?Egyébként igen szép képeket tettetek fel. nálam is hasonló képek vannak

A PMCD gép lassítja a gépet. erős frame visszaesést tapasztalok 10körül visszaugrik ezzel a géppel

-
haky
senior tag
válasz
DeepDish
üzenetére
1:
1680x1050 anisotropic+anti aliasing
Target frame rate: unlimited.
Global texture res: very high
light bloom: nincs kipipálva
DX10: nincs kipipálva
2:
global setting : Very high
3:
Level of detail: large
mesh complex: 100
mesh resu: 10m
texture: 7cm
water effet: 2.x mid
scenery: very dense
autogen density: dense
speacial effect: high
4:
global: high
5:
global: medium high -
Falconer
aktív tag
válasz
DeepDish
üzenetére
Felhők felbontását a Flight Environment vagy az Active Sky Graphics-ban lehet állítani (FS9-ben). FSX-nél a REX-ben is tuti van egy ilyen opció, ha menüjében nem is, akkor a telepítésnél felajánlja, hogy válassz.
Nálam is 8x AA és 16x AF van, de az csak a levegőben számít. Földön elbírna 16 vagy 32x élsimítást is, mert a proci korlátozza le a dolgokat. FS9-nél sajnos nem lehet játszadozni a magok számával. Ha kirakom két magra, akkor is ugyanannyi terhelést kap az egész proci, mintha csak az egyiken futna

-
-
Acor
aktív tag
válasz
DeepDish
üzenetére
Na nekem pont ugyanez a bajom!! Sajnos erre nem tudom a megoldást.. CSX-nél is ugyanezt csinálta...
Szerintem táp baja lehet részemről, mert nagyon kis erőtlen a gép és alapon is nagyon csigabiga szegény. Csak egy rammal csinált jó eredményeket, de már az sem megy.Kompatibilitást nem gondolnám, mert a Giga alaplapok a Corsair ramokat szeretik a legjobban ráadásul egy két honlapon azzal is árulják!
Én most egy másik táppal próbálom ki egy erősebbel... hátha..
Ha nem akkor elviszem valamelyik nagy guruhoz és fizetek csak csinálja meg.Hacky: Frame attól függ hol lent írtam már egy pár adatot, nézd meg,amúgí meg egy Quad9550-hez képest szinte dupla frame-ket nyom sokkal nagyobb beállításoknál és ugyanazon kiegészítők mellett..
-
Geryson
addikt
válasz
DeepDish
üzenetére
Az tuti, hogy jobb (bár erre az FEX-SHD kiegészítőre most kiváncsi vagyok), de én asszem több mint 1 éve vettem meg, akkor még nem volt kint a REX. Ráadásul én olyan "hülye" vagyok, hogy csak megvett dolgokkal játszom, így erre most sajnálnék kiadni ismét vagy 10 ropit. Majd mesélj, hogy mennyire veri le az FPS-t és, hogy valóban szép-e!
-
Acor
aktív tag
válasz
DeepDish
üzenetére
Elvileg, már lehet kapni, csak nagyon keveset gyártottak belőle és lehet nem jut Magyarországra, vagy csak nagyon kevés

Akinek van külföldről rendelte!CSX nagyon jó ram csak nálam nem volt kompabilis még ha az alaplap listáján szerepelt is, ezért váltottam most Corsair Dominatorra.... Ezzel volt beállítási gond de úgy néz ki megoldottam! 27K ért milyen Corsair mert azok 50 körül vannak legalábis a 6Gb-os
CSR-t javaslom vagy ha Asus lapot veszel akkor jó a CSX is!I7 igen a memória vezérlés miatt lett gyorsabb mint az eddigiek, közvetlen a proci végzi!
Ezzel iszonyat meggyorsítja az adatátviteli sebességet.Egyébként persze drágább az I7 mint Qsorozat, de max csak 30-40 Ft-al és a Kingmax ramok is nagyon jó hozzá ami még csökkenti ezt az összeget!
-
Acor
aktív tag
válasz
DeepDish
üzenetére
DO -ás az királynak tűnik... az I7 topicon már elkezdtük kivesézni ha tényleg igaz amit mondanak róla akkor simán megy 4-4.2-őn a többi meg csak a hűtésen múlik. Én is gondolkodtam eladom ezt és veszek egy olyat, ha jó áron el tudom adni ezt akkor meg is teszem
5ghz a cél vízzel
azon már király lehet a játék 
Geryson: Én most Windows 7 -el nyomom. Frissen telepítve FSX SP2 és Global FSX van most fent, ja és egy Chicago Real picture.
-
Acor
aktív tag
válasz
DeepDish
üzenetére
Nálam semmi gond vele azon kívűl, hogy persze terheli a gépet

Mondjuk a jelenlegi konfigommal még nem teszteltem, mert azóta sem jó...kb 1.5 hónapja szívok vele mert állandóan kifagy és most derült ki hogy tönkrement a jó kis tápom.
Már alog várom, hogy visszatérhessek felhők világába ezzel a tökéletes procival

-
törölt tag
válasz
DeepDish
üzenetére
Hát sajnos a CPU beteges darab tuning szempontjából, csak 2,8-ig jutottam vele. Azonban azt hittem stabil, Orthos stabil volt, memók is be lettek lőve, minden faja volt kivéve a GTA 4-t, az 5 perc után hibával elszállt
. Hát gondolkodom már egy Q9550-en de még arra rá kell szánnom magam. Saitek X-52-re kb mennyibe fájna? Érdekelnek üzletek ahol jó áron kapni ilyet. -
Geryson
addikt
válasz
DeepDish
üzenetére
De most nem az volt az FSX-nél a megoldás (asszem korábban itt is elhangzott már), hogy minél magasabb órajel (azaz CPU)? Biztos, hogy dob rajta a GPU is?
A videóval kapcsolatban: Neked ez tetszik amúgy? Szerintem baromi látványos, de nekem baromira nem tetszik a sok káva miatt. Én 2 monitorral nyomom, de még soha nem vettem rá magam, hogy hárommal toljam pontosan a kávák miatt. A technika tényleg nem gyenge a gépben...
-
Geryson
addikt
válasz
DeepDish
üzenetére
Mi nem tudtuk elérni a 4.5 Ghz-t. Illetve volt 4,5-ös eredményünk stabilan, de majdnem 1,6 volttal ami azért nem kevés. Nem tragédia, de állítólag sokat használt gépnél nem tesz jót egy idő után és azért nem akartam kockáztatni. Most lementem egészen 1,35 Voltra, szerintem a videóval van nálam most gond...
GTX260 nem gyenge hallod, azzal nem lesz gondod egy darabig, főleg nem húzva.
-
Geryson
addikt
válasz
DeepDish
üzenetére

Milyen gépet vettél? Mi most 4.2-re húztuk a 3.16-os 8500-asomat és mondom olyan változás lett, hogy ha sikerül stabilra belőni a gépet (3-4-5 óra játék után be-besz@rik vagy szakadozik és kifagy) akkor veszek is meg a PMDG 747-est! 80 dollárért adják, nem szívbajosak...
-
Geryson
addikt
válasz
DeepDish
üzenetére
Nem tudom, nekem nem jött be, pedig 2x is feltettem. Mondom leginkább azzal volt gondom, hogy nem tudtam 2 monitorra széthúzni a játékot mert csak villogott (pedig a legfrissebb VGA-drivert fent volt), sőt az SB4 a multizáshoz szabályosan kifagyott állandóan. Egy haveromnál 1 hónapja próbáltuk és nála sem ment az SB4 rendesen.
A kollégának javasolnád a gépére a Vistát FSX-hez? Mod: akkor a 2 giga RAM miatt mégsem...

-
Geryson
addikt
válasz
DeepDish
üzenetére
Nem értek nagyon hozzá, de valóban nem lenne? Árban, Mhz-ben van bőven különbség, igazából tök nonsense az ára sztem.
Amúgy ha 80 FPS már most elérhető lenne azt hiszem sokan befektetnének egy új gépbe.
Én legalábbis tuti, pedig baromi keveset repülök fél éve, de én már egy stabil 30 FPS-ért vennék új gépet, ha tényleg csúcsra húzott grafikával, sok poligonos repülővel megtartaná. -
Geryson
addikt
válasz
DeepDish
üzenetére
Ezt csak megerősíteni tudom! Egy időben gondolkoztam a PPL-en és amikor legelőször elmentem egy C172x-el repülni (ami azért nem egy kezdő gép!), akkor a felszállástól kezdve én vittem, mintha egész életemben repültem volna, még le is szálltam volna ha nem ijedek meg attól (ami szimultároban teljesen megszokott), hogy a flaps miatt elkezdi felhúzni a gépet és erővel kell lenyomni az orrát amíg a sebességed nem csökken le egy picit. Mindegy, akkor betojtam...
Az oktató is mondta, hogy látszik a szimulátorozás minden egyes mozdulatomon, forduláson, vezérlőszervek-kezelésében. Tuti, hogy nagyon jó alapot ad erre is az FS!Aztán elkezdtünk építkezni és kimaradt a PPL, de még előttem a jövő...

-
DrGonzo22
őstag
válasz
DeepDish
üzenetére
Én egy ugyanilyet láttam a Discovery egyik műsorában, csak ott nem volt publikus a játék neve + egy helikopter volt, amit vezetett. Végülis nekem egy nagyon egyszerű kérdésem lenne csak, az FS-el, vagy az IL2-vel érdemesebb-e repülni, ha élethűbb repülésmodellre vágyom. Ez alatt pedig csak annyit értek, hogy a repülőre ható fizikai hatások melyikben vannak jobban modellezve, ill. a tényleges repülés vezérlése melyikben élethűbb. (Az olyan dolgok, hogy hogyan kell egy repülőbe szerelt autopilótát beállítani, rádiózni, a korszerű navigációs berendezéseket használni, útvonalat tervezni, stb. csak nagyon csökkentett mértékben érdekelnek.)
-
Acor
aktív tag
válasz
DeepDish
üzenetére
Sajnos nem tudom honnan letölteni az 1.4patch van ötletetek?
Mos állok proci csere előtt akkor mit javasolsz?Feltettem ezt a Global 2008-at, háááát szépnek szép többa fa, meg az épületek pontosabbak, benne viszont ugye max csutkán nem megy a játék csak 10 frame-el..

Szóval még tesztelgetem..
-
Hypo
csendes tag
válasz
DeepDish
üzenetére
elnezest nem tudtam hogy klikkesedes van akkor inkabb kussoljak mert sg-n is vagyok?
ja es nem vagyok haverja senkinek
meg magammal is harcban allokAmugy ha esetleg erdekel ezek se full beallitasok de nem csunyak
[link]Amugy speciel en epp ezek miatt nem nyomom fsx et neha egy egy vfr repulesre, en inkabb fs2004 et nyomom nagygepes repulesre jelenleg a legalkalmasabb es 30 fps is megvan

-
Geryson
addikt
válasz
DeepDish
üzenetére
Majd nyomok szebbeket, de egyenlőre elég "gyér" a táj bár nekem ezek is nagyon tetszenek (főleg a naposak), meg aztán FS9-hez képest eszméletlen a látvány így is - a legjobban a fák tetszenek. Lehet sűrűbb helyen ki is fekszik a gépem, de legalább tudom mi a határ.
Az élsimítás a "filtering"? Az nekem Anisotropic-on van, bár nem láttam eddig semmi változást ha máshova állítottam.
Amúgy jó, hogy mondod a nézetet, segíts már nekem légyszíves! Ezek nem zoomolt képek, hanem sima "S"-el kiválasztott külső nézet. DE! Hol a fészkes fenében tudok távolabb menni? FS9-ben volt egy olyan, hogy "view" és ott valami "options", ahol be tudtad állítani, hogy a géphez képest hol legyen a kamera (ez valami 6xxx méter volt maximumom), de itt egyszerűen nincs és baromira zavar, hogy ilyen közelről mutatja a gépet! Mostmár olyan szinten csak kint vagyok, hogy zavar a default nézet, de eddig nem tudtam változtatni rajta, szóval pls. help!
-
Geryson
addikt
válasz
DeepDish
üzenetére
Örülök, hogy találtam egy lelkes levelezőtársat.
Maradjunk annyiban, hogy nekem nagyon szépen megy az FSX, bőven meg vagyok elégedve ahhoz képest, hogy a kiadáskor még katasztrófális volt amit ki tudtam hozni belőle. Ellenben úgy érzem, hogy ezt a beszélgetést részemről lezártam, mert nem tetszik a stílusa.Acor: Budapest sajnos tényleg katasztrófális, sajnos én sem értem miért (ez így volt az FS2004-nél is) - de pontosan ezt írtam én is.
Üdv Norvégiából, irány Skócia!
-
Geryson
addikt
válasz
DeepDish
üzenetére
Miért nevettetnélek ki, nem értem?! Akkor is azt jelenti a homályosság, hogy az FSX motorja (vagy akármilye) úgy ítéli meg, hogy a megjelenített mód túl sok információt tartalmaz és emiatt lebutítja a képet. Az, hogy ezt Te (vagy akár én is) hülyeségnek tartjuk az egy dolog, de akkor is így oldotta meg a Microsoft. Én csupán ennyit írtam...
Amúgy a közel 2.500 hivatalosan, VA-ban lerepült órám alatt (vagy a közel 4.000 általános órám alatt) soha nem foglalkoztam azzal, hogy kintről hogyan néz ki a gépem vagy éppen akár a táj. Kb. 30-40x repültem a Malév new yorki vagy torontói járatait, olyankor 4-6 órán át az óceánt néztem, vagyis nézhettem volna de nem tettem, mert nem ez volt a játékom célja. Nincs ezzel semmi gond, de úgy látom mi ketten erősen más oldalról osztályozzuk a játékot. Engem nem érdekel az elefánt vagy a homályos táj a távolban max. kiábrándító. Ennek ellenére én azt mondom, hogy az FSX sokkal szebb, mint az FS9.
-
Geryson
addikt
válasz
DeepDish
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy lehetetlen leverni 20 vagy akár 10 FPS alá, sőt Aerosoft Budapesten még mindig 10 körül vagyok, ami számomra is megdöbbentő de most, hogy kisgépezem (Aerosoft C441-C2) 20-30 FPS között repülök simán (lock on 30 FPS), pedig fent Norvégiában szakadt a hó (Active Sky X fent van), de nem volt gondom. Nincs minden feltolva, de "ultra high" beállítások fölött járok! Ha így lesz a PMDG 737-esnél is, akkor bőven játszható a game.
Baromi szép amúgy az FSX már közepes beállításoknál is (FS9-hez képest pl.). Egy másik fórumon olvastam, hogy igazából ez már csak személyes hülyeség, hogy a csúszkákat mindenki max.-ra akarja húzni, pedig nem feltétlenül kell!
Apropó: van az a parancs, amivel tweakelni lehet, hogy kihasználja a 2 magot optimálisabban. Ez igaz, vagy csak kamm? Én nem csináltam most meg, de lehet érdemes?
-
RZS
tag
válasz
DeepDish
üzenetére
miert nem kedveli az AMD ezt a progit?
meg nem raktam D10et, nincs idom vacakolni vele
azert a 112SPs 8800GTS nem piskota! ritka, mint a feher hollo
de mar eljart felette az ido, tudom.
emiatt, hogy nem megy az FSX nem valtok VGAt, mert akkor mar az X2 6400as CPU szerintem keves lenne az uj, gyorsabb VGA kihajtasahoz.... -
Acor
aktív tag
válasz
DeepDish
üzenetére
Elfut csak, nincs software-sen összehangolva a hardware-el. Az a röhej, hogy nem adnak ki hozzá olyan SP-ot ami felismeri és ki is használja az új procikat videokártyákat..
Meg is nézem a honlapjukat fejlesztettek-e már valamit vagy FSX 11 van-é
Szóval nem a gépben van a hiba. -
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NBA és kosárlabda topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Milyen házat vegyek?
- X140M1F4N károsultjai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Eladó Samsung 24" Full HD LED monitor (S24C450B)
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Egyebkent olvastam rola hogy 30-40%-al gyorsabbat iger az intel elodjeinel, de ugye nem mindegy mit mihez hasonlitok, es persze milyen alkalmazasban nezzuk. A tesztek semmit sem ernek az FSX taan igen..

.Szóval inkább azt a pénzt CPU-ra költse az illető...

Kár
))))