- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acor
aktív tag
Sziasztok,
most csöppentem ismét ide
Látom ezt a Prepar 3d szimulátor programot, valakinek van már tapasztalata?
Ez egy külön álló szoftware?
Érdemes megvenni a 200dolláros verziót?
Köszi a választ!
-
Acor
aktív tag
En kotom az ebet a karohoz
http://proflightreview.com/thrustmaster-t-flight-hotas-x-flight-stick/Ez egy igen nyero valasztas mnden kedves belepo kolleganak
128 5*
47 4*
sem veletlen -
Acor
aktív tag
válasz
Cypresss #9069 üzenetére
En annyit tennek hozza bar lehet masok mast mondanak... sajat tapasztalat:
Ha mar ennyi penzt akarsz es hajlando vagy videokartyara adni, ami szerintem teljesen felesleges!!! ennyi penzt mashova is lehet kolteni... Akkor mar inkabb Asus-t vennek!
Nekem volt mind a ket verzio Saphire es Gigabyte videokartya de nem megbizhatoak es teljesitmenyben is elmaradnak az Asus-tol, igen hamar megvaltam toluk! Nem bantam meg azota is Asus GTX280-al jatszom az akkori szinte osszes tipust siman lekorozi teljesitmenyben. Tehat en csak NVIDIA ASUS-t vennek a helyedben!De meg mindig azt latom hogy engine fuggo az FSX hiaba barmifele hardware fejlesztes!
Es ott a CFG beallitas ami nekem is megdobta az fps-t -
Acor
aktív tag
válasz
ChipKng #9045 üzenetére
hm, pedig azt irja hogy a software beta verzio vagyis fejleszteni fognak rajta! Vagy lehet nem tudok olvasni,
, de mindegy nem is ez a lenyeg!
Kulonben meg az FSX-hez is meg kell venni mindent ha akarod...igy nem valtozik semmit a lenyeg uzlet....Mi meg majd meglatjuk mit kapunk a penzunkert....
Kisertetiesen kezd hasonlitani az XBOX live-hoz nekem...
-
Acor
aktív tag
válasz
Geryson #9029 üzenetére
Na igen hogy ebbol mi lesz...
Azt irja a nemet, hogy ingyenesen letoltheted a Beta verziot amihez jar a Hawai kiegeszito is 20 kuldetessel stb....stb..
Tovabbi kiegeszitok jonnek es hogy az Aerosoft fejleszt hozza (vagy mar megtette) dolgokat es azokat is majd meglehet vasarolni..Vagyis ugy csinalja a MS mint ahogy a windows-t dobta a piacra... beta....... teszteld majd egy honap mulva vedd meg... gondolom en....
Ez vagy bejon nekik vagy nem ebbol meg nem lettunk okosabbak majd 22nap mulva kiprobaljuk, csak optimistan
-
Acor
aktív tag
En is szivesen olvasok rola
Velemenyem szerint hamarosan ismet lesz Malev, ha mashogy is hivjak...
Szerintem a kormany buszkesege vagy a magyarok buszkesege nem engedi meg, hogy ne legyen Mo.-nak sajat repulogep tarsasaga...igy azt ujra el fogjak inditani teljesen mas formaban, logikusan nezve hogyan lehet megszabadulni egy olyan cegtol ami veszteseget termel rengeteg felesleges dolgozoja van es dragan berli a gepeket.... csodbe viszik..
majd ujra felepitik kevesebb emberrel koltseghatekonyabban.........
Ez is egy megoldas es meg ha fajo is sok embernek de meg lehet csinalni...
Es nagyon sajnalom a sok dolgozot kozte ismeroseimet isDe egy fura vilagban elunk...
Elnezest attol aki nem ert egyet... -
Acor
aktív tag
Sracok,
sajnos a felvett 10 Legextremebb Repuloter projekt egy kicsit all, mert valahogy nem sikerul meg leszedni az asztali felvevorol...
Tanacstalan vagyok, de ha valaki jaratos asztali kutyuvel felvett filmek masolasaval akkor varok tanacsot Pu-ben
Koszi es persze nem adom fel, egyszer ugy is sikerul atmasolni a pc-reRCH663: koszi ez igy megnyugtatobb vegul is ez a forum nem rolatok szol hanem a repulesrol
-
Acor
aktív tag
Boldog UJ Evet Mindenkinek!
Nem felejtem a heten felteszem a TOP10 repterek videojat, hogy hova meg nem tudom de majd kitalalom, valami filemegosztora gondoltam es onnan letudjatok tolteni majd -
Acor
aktív tag
válasz
Korcsii #8487 üzenetére
Ahanyszor megnezem egyre jobban tetszik, tenyleg csodas miket ki nem birnak repulok es hogy ilyen pontosan letegye, meg ha szamitogep segitsegevel is de... huuuu
Egy masik "csend" tores ezt a kepet felettunk keszitettem regebben, csak most talaltam meg a fotoim kozott.
Lementem a gyerekkel setalni es mit latok odafentEgy gep rajzol az egen majd kb. 15 - 20 perc utan, egy masik jott delrol es "egyutt" tettek meg egy elipszist.. majd jobbra balra tavoztak... gondolom katonai talalka volt
(telefonnal keszitettem, de a lenyeg latszikProbaltam kovetni mit is akarnak de nem jottem ra, mert nem legi tankolas volt annyira nem ertek ossze..
-
Acor
aktív tag
Azert ez durva a masodik kerek nelkuli landolas a heten csak most egy kerek sem jott ki a LOT 767-nek....
Szep bravur!
[link] -
-
Acor
aktív tag
válasz
Korcsii #8459 üzenetére
Ez a 747 gyonyoru, persze nem egy bombazo
Kar hogy csak kepen lattam meg... A380-at hamarabb sikerult elkapnom mint a frankfurti bemutato
Azt aruljatok mar el, bar biztos volt kerdes hogy miert vesznek mindent videora Ferihegyen, o Liszt Ferencen
Itt az elso kepen is csinaljak jo persze lehet mert uj gep, de "sokat" repultem mar Bp-rol es mindig lattam kameras embereket, es azokat is vettek amikkel mi repultunk kezzel setalva....
Egyszeru biztonsagi oka van... dokumentacio? -
Acor
aktív tag
válasz
cintula187 #8360 üzenetére
National Geographic
Legikatasztrofak.
Hat nem tudom a kaja az nagyon finom volt, persze alig tudtam enni mert tok ideges voltam a repulestol... a filmvalasztek volt gaz keves monitor es nem valaszthatsz egyenileg... a felesegem szolt hogy mostmar inditsanak el egy masik filmet... szoval erdekes..
Bar engem nem nagyon kotott le egy film sem, mert altalaban romantikus filmek mennek....
Egy ismerosom meg azt mondta aki nagyon sokszor repult hogy a Condor meg rosszabb mint az AB.... izlesek es pofonok .... ott meg a kaja szar.... es megrosszabb a szemelyzet...
pl innen No.-bol nem sok valasztas van.. kb. ketto... aki arra fele megy, es nem horror arakon dolgozik... Air Berlin es Condor....Egyebkent meg pontosak voltak, szoval ugy nagy panaszra semmi ok, alatt meg latod en mit tapasztaltam
-
Acor
aktív tag
Sziasztok,
muszaj megosztanom ezt a hosszu erdekes repulest
Utvonal Dusseldorf - Puerto Plata vissza Puerto Plata - Montego Bay - Dusseldorf
A 330/223 Air Berlin 7440
Mivel meg nem volt ilyen hosszu repulesben reszem ezert rendkivul izgatott voltam, es szokasos legikatasztrofas gondoltaim is elojottek (tul sok NG-t neztem), de hat egyszer elunk es hosszu repulesek nelkul igen nehezen ismernenk meg ilyen gyonyoru szigetet mint Dominika es felulrol ugyan, de mint Jamajika
Na de a a repules orrokkevalosagnak tunt, meg odafele csak-csak egy egy turbolencival de visszafele vegig turbolenciaval azaz vegig razott a gep azt mar kicsit nehezen viseltem foleg ugy hogy aludni kellett volna mert reggelre erkeztunk meg Dusseldorf-ba,
labaim meg jol bedagadtak a sok ulestol meg a magassagtol gondolom....Odafele siman atrepultuk az oceant Hurrikanmentesen szembeszel 140km/h volt igy alig haladtunk
A leszallas nem volt egyszeru: amit nem is ertettem rafordultunk a palyara amit lattam mert jobb oldalon a szarny felett ultunk irany ok, kerek kint, fekszarny kint mar majdnem leszalltunk amikor egy csutka gazt adott a pilota megemelte a gepet - oh mondom atstartolunk! -jobbra fordult egy kicsit majd elrepult a kifuto mellett eros balkanyar es puff lerakta a gepet hat a hideg kirazottaztan beszelgettem ott emberekkel akik mondtak hogy egy "tisztelet" kort kell leirni a repulonek mielott leszall es gonolom ezt elfelejtette a pilota vagy miert csinalhatta ezt nem tudom
lehet csak nekem volt fura
ekkora gepet ugy kezelt mintha Cessna lenne hihetetlen szamomra.
Aztan meg lattuk a hegyet ami elott bekanyarodott a gep felelmetes lyuk tatongott rajta a 30 evvel ezelott nekicsapodott repulo helyen... Isten nyugasztalja oket!Na eltelt az egy het sajna
aztan jott megint a repules eloszor Jamajika-ra. Az egesz szemelyzetet lecsereltek erre a kis utra, mert 1,5 ora utan uj szemelyzet kaptunk MB-ben.
Kozben ahogy vartuk a Airbus-t lattunk mas gepet leszallni ki a hegy mogott ki a hegy elott fordult erdekes volt.. az egyik olyan furan jott hogy mellettunk allo a nemet pilotak csovaltak a fejuket hogy mit csinal ez a "hulye" az amerikai gep volt Miami-bol... valahogy nekem ugy tunt hogy szuken fordult....Na aztan felszalltunk gondolom nemi uzemanyagot kaptunk csak de kaptunk.. kelet fele startolt a gep majd felszallas utan kozvetlen tett egy 270fokos fordulot ugy hogy a palya kozepen mentunk el be a sziget fele. Kerulgette szepen a nagy suru felhoket csupa habcsokok mellett mentunk el
Viszonylag sima landolas utan, ami ugy nezett ki mintha a tengerbe szallnank le, 2orat vartunk hogy elinduljun a gep D-ba. Kozben lattunk Jamajikabol egy barabot pontosan a repteret.Beleptunk - kileptunk, jol atvizsgaltak.... Majd leszakadt az eg is.. kis tropusi eso, na mi kell meg ugy szakadt mintha dezsabol ontottek volna..
Meg akkor is amikor mar bent ultunk a gepbe, gondoltam csak nem olyan hulyek, hogy ilyen esoben felszalljanak, de Hal'Istennek elment mire elindultunk
Aztan jott a vissza ut: Kuba, Miami, NY vegig a keleti part mellett, majd "vizszintesen" es jott Liverpool, Rotterdam es Dusseldorf ... De hogy egesz vegig remegett a gep az nagyon fura volt.... persze sokaig felelmetes 170-180km hatszelunk volt gondolom azert foleg meg egy ekkora gepet is dobal durva.
Meg a leszallast is tuleltuk, bar az sem volt gyenge, hogy hirtelen dolongeltunk jobbra - balra es "egykerekes" leszallas erzekeltem mert meg az utolso pillanatban is megdolt a gepszoval kalandos "kis" utazas volt mindennel egyutt
Pro Kontra :
Air Berlin: Kaja kivaloszemelyzet igen kedves.
A filmek pocsekok es kepesek voltak a vegtelensegig ismetelni... Nincs kulon monitor senkinek csak 10db kb a fedelzeten... raadasul kicsik a labhelyek is...Legkozelebb bicniss klasszon utazom plusz 1000eu-ert
De mindentol fuggetlenul megvagyok elegedve es meg a pilotafulket is lattam egy rovid idore -
-
Acor
aktív tag
Hali Mindenkinek,
egy hosszu utra megyunk jovo heten es amikor jon vissza a gep Puerto Plata-bol atrepul Jamajikara es onnan jon vissza Dusselfdorfba. utobbi 1,5 oras ut kb azt hiszem utana meg nem tudom 9-10ora
Kivancsisagbol :
Ilyenkor mennyi uzemanyagot visz magaval a gep? vagy Jamajikan tankoljak tele?
Mert gondolom jon a gep Europabol es "postafordultaval" jon is vissza.
A330 223 lesz a gep Air Berlin.es hol tudom megnezni hogy hany repulesi kilometer a tavolsag ?
koszi
Acor -
Acor
aktív tag
Sziasztok,
muszaj ezt is megosztanom veletek ez szenzacios, mar csak eloben szeretnem latni, de meg innen is 600km Hamburg
http://toochee.postr.hu/a-vilag-legnagyobb-makett-repulotere-900-millioert
Kar a rossz hirert de legalabb kesobb megtartjak
nekem annyiban van szerencsem hogy a Baden-Baden-i repteren gyakorolnak az A380-al es sokszor latom meg teniszezes kozben is
Persze a Frankfurt-i bemutatot sem hagytam ki csucs volt csak sokan voltak nagyon...
-
Acor
aktív tag
Felejthetetlen erzes, en voltam setarepulesen is mar tobbszor is tobbfajta geppel, de le sem tudom irni mennyire mas, es tudom szimulacio, de amikor erzed magad alatt a tobbezer loerot es megindul szep lassan a repulogep az fantasztikus elmeny. Es persze utaskent is tobbszor ateltem mar es osszehasonlitva a kettot is eletem egyik legjobb 45 perce volt!!!
Es emellett sok mindent lattam es megtudtam amit otthon nem tudtam meg volna soha
Az tuti ha lesz penz ra es lehetoseg mert itt a kornyeken is van egy par akkor tuti megyek meg
Amugy ez is "akcios" volt 60eu-ert -
Acor
aktív tag
a felesegem meglepett egy igazi szimulatoros utra Berlinben egy A321 pilotafulkeben. Csucs erzes volt en magam valasztottam ki hol repulok es hova, de hat mivel soha nem voltam ilyenben, ezert ket repteret valasztottam Frankfurtot es Saint Martin-t, ahol egy-egy kort mentem le es fel
( ez volt az arban)
Total valosagosnak tunt az egesz nagyon elveztemEs a legjobb hogy mind a ketszer sikerult letennem a gepet szinte tokeletesen...
Persze nem a legprofibb simulator szerkezet volt, de kivalo elmeny voltMindenkinek ajanlom
-
Acor
aktív tag
Es azt hallottatok hogy Angela helikoptere 1600-rol 1000metert zuhant mikor repülés közben a Superpuma 332-es gép mindkét hajtóműve azonos időben leállt.
Milyen lelekjelenletuk volt a pilotaknak hogy 600-on ujra tudtak inditani.....
Bar gondolom nem veletlen ok ulnek abban a heliben...En tuti fraszt kaptam volna vagy mast
-
Acor
aktív tag
válasz
Geryson #7062 üzenetére
Koszi a "teszt" eredmenyeket
Azert orulok hogy legalabb az alapbetoltes valamivel gyorsabb ha jol ertem ...
De ez meg mindig nem hozta meg a kedvem egy uj konfig beruhazasaba..
Viszont SSD-vel szerintem meglepem magam szulinapomra, csak az a baj hogy mar rendeltem egy ujabb modelrepulot es az A... ki fog akadniMost nezem ujabb kis video van a Microsoft honlapjan, lehet iden mar lesz belole valami
-
Acor
aktív tag
En mondtam
Meg kell varnunk az uj verziot! Szerintem az majd normalisan fog futni
Es azert ne feledjuk beszelhetunk itt full-full beallitasokrol, de:
ez az "engine" ugy van tervezve hogy minel erosebb geped van annal tobb szamolni valot ad neki.... es tudjuk ez az A JATEK amibe millio es millio adatot bele lehet rakni.... es azt mind-mind szamolnia kell a gepeknek..... Ha csak arra gondolok es nem is bonyolitom tul a dolgot beleteszek meg 100 repulot aminek a repulesi koordinatait szamolnia kell, vagy meg tobb tereptargyat amik mar kidolgozottabbak..... stb....
Na de hat ez van ...az uj jateknal s hasonlo lesz a szitu, csak jobban ki fogja hasznalni a hardware-t...... pl proci osszes magjat...,videokartya ram-jat, SSD-t...es emiatt velemenyem szerint gyorsabb lesz legalabb duplaja a mostaninak
Remeny...... -
Acor
aktív tag
válasz
DeepDish #6956 üzenetére
Kivancsian varom a teszteket!
Egyebkent olvastam rola hogy 30-40%-al gyorsabbat iger az intel elodjeinel, de ugye nem mindegy mit mihez hasonlitok, es persze milyen alkalmazasban nezzuk. A tesztek semmit sem ernek az FSX taan igen..
Meglatjuk
De most egyelore nem fogok beruhazni ujabb gepre, szerintem iden kijon az uj FSX es akkor olcsobb azt megvenni, utana ugy is a fejemet vernem a falba megint minek koltottem ennyit hardware-reGeryson: Nekem is ugyanolyan gepem van mint Neked, es en is agyonteszteltem mar az FSX-et(amiota letezik minden konfigon) nem tudom hol kerreg a vinyod, jatek kozben? Nekem olyan hogy varjak valamire nem nagyon volt, persze mikor betoltodik a jatek akkor ok, de utana, nem..Nem lehet hogy allandoan swapp-elni akar es azert akadozik? Csak gondolat......
Ja es nem azt irtam, illetve akartam irni hogy nem javult semmit a jatek gyorsasaga, hanem hogy a raforditott koltseg nem egyenesen aranyos a javulassal..(off: a Sandy milyen slot-os?, mert hanem 1366-os akkor kizart egyelore... )
-
Acor
aktív tag
Ezt 7-8 ev alatt vertem le nem egyszerre, lehet nem fogalmaztam meg pontosan
Egyszerre bolond is lennek ennyit gepre kolteni, hacsak nem igazi repulogep.
Modellrepulogepem az van
SSD-re kivancsi leszek, mar majdnem vettem en is de most mas prioritasok vannak.
Nalam kb. 70gb az FSX, de jatek kozben sosem volt gondom a toltessel akarhogy "teszteltem". Viszont ha az SSD-vel fps javul, akkor nagyon csodalkoznek, ambar, ha megis, akkor azert annyi az fps, mert "lassu" a toltes... -
Acor
aktív tag
Ne haragudjatok meg ezert a par sorert itt:
Ugy latom elegge elmentunk az uj hardware-k fele
Szerintem ne is remenykedjetek ha az elmult 7-8ev gepfejlesztese itt tobb embernek velem egyutt nem hozott szinte semmi eredmenyt, akkor most sem fog.Meg kell varni az uj engine-s jatekot.SSD biztos gyorsabb toltest eredmenyez, de attol nem lesz Fps novekedes az tuti.
Videokartya szinten semmit nem nyom a latba akarmilyen is legyen az..
Ez a jatekmag sajnos szinte csak a processzorra epul, ez mar kiderult par eve.En azt javaslom hogy aki meg nem tette az ne is tegye hogy felesleges penzkibocsatasba kezd tanuljon az en hibambol! Ha nem koltottem 1,5millat gepre akkor egy fillert sem...
Es most is "hipergyors" a gepem minden jatekot 100fps felett visz de az FSX-nel csak elvezhetove tette az alapjatekot... a kiegeszitok meg ugy nyomjak agyon a gepet hogy orom nezni...
Egy SSD-persze ok! de abbol is csak INTEL! (amugy nekem 6gb Ram-al semmi gondom nincs a toltessel)Remelem egyszer lesz egy olyan FS ami elvezheto is lesz latvanyra is..
-
Acor
aktív tag
CSorbi,
ne mar hogy csak 35fps a full-ban, az uj Sandy-vel akkor ez semmit nem valtozott az I920hoz kepest...
Nesze neked 40% teljesitmenynoveles vele....
Ennyi nekem is megvan a levegoben barhol siman...4GHZ-n a foldon kieggel 20korul......
Terveztem, de nem veszek uj konfigot semmikepp varom az UJ FLIGHT CSODATkoszi a tapasztalatot
-
Acor
aktív tag
válasz
Neil Watts #6760 üzenetére
Szia,
Ha egy kicsit visszaolvasol irtam errol a Joy-rol
[link]Kettevalaszthato!!! es minden gombja passzol az FSX-hez!
Nekem egyel regebbi verzio van amit kb. 10eve nyuzok es semmi baja. Konnyen kezelheto szerintem szuper!
Neked is mondom ha nem tetszik etveszem
Gabor
BUEK -
Acor
aktív tag
válasz
Geryson #6711 üzenetére
Pont irtam hogy szet lehet valasztani a kettot egymastol
annyira viszed el amennyire akarod egymastol a gazkart es a Joy-t!
8900-ert sokkal jobban megeri mint barmelyik logitech.....
Ugyan pedal nincs hozza de az oldalkormanyt ket fele keppen is betudod allitani rajta:
Joy jobbra balra fordithato vagy a:
Gazkaron van elol egy billeno gomb ami teljesen kezre all..SOS546:
Ha nem tetszik atveszem, de biztos nem fogsz benne csalodni -
Acor
aktív tag
válasz
_csocso_ #6702 üzenetére
Hello!
Nekem ez van Thrustmaster T-Flight Hotas X egyel regebbi verzioja
[link]Itt nem kell semelyik gombot programoznod, mert ismeri az fsx es minden kezre all.
Szeparalhato is kulon a throttle..
Szerintem szuper!!
Mo. nem tudom hol lehet kapni, de val 10-12-bol megvan. En mar 10eve ezzel nyuzom es semmi baja. -
Acor
aktív tag
Az Fsinsider oldalon azt irjak, hogy kiadnak újabb FSX-et, mert teljesen elfogyott és a boltokban már nem lehet kapni, most mar csak az a kerdes, de elvileg sejtelemesen az derül ki az infóból, hogy változtatnak rajta egy kicsit. CSak futtaban olvastam nezzetek Ti is utána.
Ez biztatóan hangzik... -
Acor
aktív tag
Mar jo ideje nem volt idom forumozni, mert eljottem apasagi gyed-re es, nem mellesleg vegleg kikoltoztunk kulfoldre (szandekosan nem irok orszagot)
De ma eppen Dusseldorfban jartunk( nem veletlen) es keszitettem egy par fotot a repteren az A380-asrol
Nekem nagy elmeny volt ezert megosztanam Veletek!
Mostansag lesz idom es bekapcsolodom a pilotavilagba is.Nem vagyok profi fotos csak a gepem jo, tomeg is nagy volt, de azert elcsiptem egy par reszletet
))
-
Acor
aktív tag
Sziasztok!
Valamikor régebben hallottam arról, hogy az esőcseppek megjelennek a szélvédőn. Nem mint ha oly nagy jelentősége van, de hol tudom ezt beállítani. ( ha van ilyen)
Vagy milyen kieg van ehhez?Köszi
-
Acor
aktív tag
válasz
DeepDish #2549 üzenetére
Üdv.: Deepdish ismét
Szerintem az I7-ben minimális kompromisszummal nem fogsz csalódni. Én már csak tudom Szeretem a 30 feletti FPS-ketAndorra: 1366 I7 4Ghz-el kapcsolatban miből gondolod mindezt? Már egy párszor írtam tapasztalataimról vagy nem emlékszel? Tessék visszaolvasni
Persze ha mindent fullon akarsz járatni akkor lehet, de hidd el 5 év múlva is meg tud majd nyekkenteni bármilyen PC processzort az FSX az Enigne-je miatt.... Illetve +1 fa +1 épület +1 gép +1 autó mindig lesz mit fokozni a végtelenségig!
-
Acor
aktív tag
Találtam egy optimalizáló progit, hátha hasznos valakinek
-
Acor
aktív tag
Na én beírtam, (gondoltam nálam is bent van, tévedtem) ..... és csodát látok
255-el!!
Látjátok Heatrhow most minden full max csutkán minden + light bloom is bekapcsolva, tehát a létező minden maxon és ilyen framet kaptam.
Néha leesik 17-re vagy felmegy 30ra ha a reptér felett kőrözök, de tartja magát
Kicsit távolabb 40-től a csillagos ég
Most már így meg vagyok elégedve. Ez jól esettSzóval I7 4GHz-n
Ja a kép lehet egí kicsit mosódott, mert konvertálnom kellett. Sajnos nem tudom melyik gombbal lehet képet készíteni FSX alatt( Print screen nem megy csak ablakból...)
-
Acor
aktív tag
válasz
AirBooms #1824 üzenetére
Sziasztok ismét!
Úgy látom pörög a fórum és már két oldal eltelt az irásom után
Ennek örülök, mert legalább vagyunk egy páran akik szeretnek repülni
Az adataimnál látjátok 4Ghz-n megy vagy volt 4,2 megy az I7! És nem egy gagyi alaplap van alatta vízhűtéssel.
Sajnos nincs kiegészítő még fent FEX és REX meg van nemsokára felteszem csak új install volt a gépemen nemrégiben és most windows 7 béta van rajta.Szóval némi megalkuvással azaz nincs minden maxon tökéletesen élvezhető nálam az FSX. Heathrow és Budapest scenery(aerosoft) ennél "gyengébb" beállításnál megy felszállásnál 20-30 frame között néha megüti a 40-et is attól függ mennyi épület van a háttérben.. De mindenhol máshol 50-200 van fps!
Érdekes hogy az MD11 lelassíta talán nem megfelelő a patch hozzá.Sokat babrálok vele hogyan lehetne a legszebb képet össze rakni, csak sajnos kevés az időm....
Esetleg a héten leírom mi nálam az optimális ami kb egyezik egy barátom által optimalizál beállításhoz.
FS9-el nekem az a bajom, hogy sokat kell installálniés náalm sokszor van oprendszer csere, mert azzal is kisérletezek..
Vinyó sebesség szerintem semmit nem számít. Mondjuk még nem volt SSd, de csak akkor lesz ha 10e alatt lesz az ára
-
Acor
aktív tag
Csak mutatom milyen a Heatrhow nálam 1680*1050-ben tényleg minden csuszka maximumon még a Traffic is 100%-on
Na most ugyanez a Q9550-en meg sem mozdult
Na meg hogy ezzel a jelenleg igen drága masinával sem megy 25 Frame-t Win 7 alatt...
No comment...Tehát ha valaki max csutkával jön és 20 feletti framekkel akkor világgá megyek
-
-
Acor
aktív tag
válasz
DeepDish #1420 üzenetére
Kár
Nekem ez már a második procim és ezt most betudtam lőni 4.2Ghz reItt meg már nagyon jól muzsikál
Tuning nélkül nekem is 17, de inkább 25 körül volt ugyanitt.
Ettől függetlenűl még meg tudom fagyasztani egy kis csuszkatolássalkiváncsi vagyok melyik proci fogja simán vinni... Lehet egyik se ameddig újra nem írják az Enigine-t..
Tényleg erről olvastatok valamit mikor lesz fejlesztés FsX fronton?Egyébként igen szép képeket tettetek fel. nálam is hasonló képek vannak
A PMCD gép lassítja a gépet. erős frame visszaesést tapasztalok 10körül visszaugrik ezzel a géppel
-
Acor
aktív tag
válasz
Geryson #1391 üzenetére
Ha XP-t használsz akkor nem értem, de ha Vista-t akkor legalább 4gb de jó ha 6gb van a gépben. XP-nél nálam is volt ilyen hiba amikor csak 2Gb volt benne... Felraktam a 64bit-est ami már több memöriát lát ott már nem csinálta ezt igaz 14 órát nem repültem még vele egyfolytában
Aztán lehet FSX hiba.... -
Acor
aktív tag
-
Acor
aktív tag
válasz
Falconer #1311 üzenetére
Ez ami most már nem ugyanaz mint régen.. ezt tudjuk
Mintha kétütemű motor lenne a ferrariban vagy hogy is fogalmazzam...
Tehát a jelenlegi engine-t nem ismerik a kártyák és vagy csak lemodellezik azt..Gondolom az Aerosoft nekilát egy új engine tervezésének vagy már meg is tette( nem olvastam még végig a fórumot) és ezzel be akar előzni kiváncsi leszek rá...
Végigolvasom a fórumot, érdemes-e megvenni..
-
-
Acor
aktív tag
válasz
Geryson #1298 üzenetére
Sajnos nem látom a baboskönyvet már az első oldaltól, kis hazánkban ez kizáró ok, máshol meg vagyont kellen rákölteni. Atán meg van olyan kontaktlencse ami orvosolja a problémám, de már túl öreg vagyok hozzá.. A sors biztos így akarta hát elfogadom.
Siklóernyőzést elkezdtem as sem jött össze hathatós okoból..
Hát ennyiMég vágyam elmenni az igazi szimulatorba..egyszer biztos meglepem magam 60 euro-ért, csak még egy kicsit jobban elsajátítom a repülést tudományát legalább élvezzem is a dolgot.. Bár előszőr biztos egy virtuális sétarepülésre fizetek be lássam mit csinál közvetlen egy valódi pilóta.
Esetleg érdekel ez valakit? -
Acor
aktív tag
Ez igaz
Annó pár éve elhatároztam, hogy addig nem nyugszom míg olyan gépem nem lesz amin fullon megy...
Nagyon anno úgy 88-ban c+4 el kezdtem a pályafutásom és már azon is volt simulator igaz olyan amilyen de akkor nagy szám volt
Ugyanebben az évben nem vettek fel a Szolnoki Repülégtiszti Főiskolára, mert szintévesztő vagyok, pedig gyerekkori álmom volt, hogy pilóta legyek... Most a repülőmodellezés és az FSX elégíti ki vágyaimat ehhez pedig jó gép kell -
-
Acor
aktív tag
válasz
DeepDish #1177 üzenetére
Na nekem pont ugyanez a bajom!! Sajnos erre nem tudom a megoldást.. CSX-nél is ugyanezt csinálta...
Szerintem táp baja lehet részemről, mert nagyon kis erőtlen a gép és alapon is nagyon csigabiga szegény. Csak egy rammal csinált jó eredményeket, de már az sem megy.Kompatibilitást nem gondolnám, mert a Giga alaplapok a Corsair ramokat szeretik a legjobban ráadásul egy két honlapon azzal is árulják!
Én most egy másik táppal próbálom ki egy erősebbel... hátha..
Ha nem akkor elviszem valamelyik nagy guruhoz és fizetek csak csinálja meg.Hacky: Frame attól függ hol lent írtam már egy pár adatot, nézd meg,amúgí meg egy Quad9550-hez képest szinte dupla frame-ket nyom sokkal nagyobb beállításoknál és ugyanazon kiegészítők mellett..
-
Acor
aktív tag
Nálam sokkal szebb a Windows 7 alatt DX10-el a játék bár Deepdish-nek nem tetszett a távoli kép minősége olyan homályos.... Ott beállítási probléma volt... Egyébként 10.1-et használ a W7 nem 10-et, legalábbis ezt írja ki. XP-vel nem is fogom próbálni mert az már nem ismeri ezeket a hardware-ket...
Meg 6Gb memóriát sem.... -
Acor
aktív tag
válasz
Geryson #1124 üzenetére
Igen új alaplap ami csak DD3 -ast fogad, mert a proci csak azt tudja vezérelni..
Kingmax ramok is nagyon jók és azok olcsóbbak..Egyébként CSX-et 20-25 között kapsz 6GB csak a Gigabyte alaplap nem szereti (legalábbis nálam így volt)
Amire oda kell figyelni nagyon az a kompabilitás....!Deepdish: 3 hét még nem a világ én még ennél többet is vártam a procira mert akkor nem volt.. Priviben megírhatnád honnan rendelted
-
Acor
aktív tag
válasz
Geryson #1114 üzenetére
2,66 és 2,93 között ár/érték arány katasztrófa!!! Minden ugyanaz benne csak a szorzó nagyobb, a 965-ösnél pedig szabadon állítható a szorzó..
A 2,66 általában simán megy 3,8 körül,ezért szerintem épp eszű ember nem vesz 940-et 965-őt is csak aki nem tudja hova tenni a pénzét!
Az I7 920 túl jóra sikeredett az Intel-nek, mert a régi procik nem voltak ennyire tuningolhatk!
Vagy üzleti fogás: Mindenki tuningol = lerövidűl a proci élete azért hamarabb veszel újat
-
Acor
aktív tag
válasz
DeepDish #1115 üzenetére
Elvileg, már lehet kapni, csak nagyon keveset gyártottak belőle és lehet nem jut Magyarországra, vagy csak nagyon kevés
Akinek van külföldről rendelte!CSX nagyon jó ram csak nálam nem volt kompabilis még ha az alaplap listáján szerepelt is, ezért váltottam most Corsair Dominatorra.... Ezzel volt beállítási gond de úgy néz ki megoldottam! 27K ért milyen Corsair mert azok 50 körül vannak legalábis a 6Gb-os
CSR-t javaslom vagy ha Asus lapot veszel akkor jó a CSX is!I7 igen a memória vezérlés miatt lett gyorsabb mint az eddigiek, közvetlen a proci végzi!
Ezzel iszonyat meggyorsítja az adatátviteli sebességet.Egyébként persze drágább az I7 mint Qsorozat, de max csak 30-40 Ft-al és a Kingmax ramok is nagyon jó hozzá ami még csökkenti ezt az összeget!
-
Acor
aktív tag
válasz
DeepDish #1111 üzenetére
DO -ás az királynak tűnik... az I7 topicon már elkezdtük kivesézni ha tényleg igaz amit mondanak róla akkor simán megy 4-4.2-őn a többi meg csak a hűtésen múlik. Én is gondolkodtam eladom ezt és veszek egy olyat, ha jó áron el tudom adni ezt akkor meg is teszem
5ghz a cél vízzel
azon már király lehet a játék
Geryson: Én most Windows 7 -el nyomom. Frissen telepítve FSX SP2 és Global FSX van most fent, ja és egy Chicago Real picture.
-
Acor
aktív tag
válasz
Geryson #1076 üzenetére
Sajnos nem értek vele egyett,ennél bitang-abb gépet nem hiszem hogy össze tudnál rakni mint amim van és látod mennyit megy vele. Jó hozzátaeszem mindehol máshol a plafont üti frame/sec. 2004ről nem is beszélek az ilyen szempontból a 200-300 framet nyomja, na de milyen grafikával ahhoz nem kell nagy processzor teljesítmény hogy produkálja.......
Viszont nem olyan régen próbáltam az X-plane-t... Háát jól mondod pár év kell nekik hogy egyáltalán labdába rugjanak a FSX mellett.
Valjuk be jól felépített programról(FSX) van szó még ha hibádzik is... lásd kifagyás ami nekem még nem volt!!!! Az lehet nálad hardware hiba is!Az lenne a jó ha valaki átírná az engine-jét a mai hardware-ekre és máris játszható lenne az FSX minden jó tulajdonságával együtt! De a gazdasági világválságban ki foglalkozna vele, ráadásul szeptember 11.-e után kétszer meggondolják milyen fligh software-t adnak ki a fejlesztők. Tehát sok tényező van amit figyelembe kell vennünk..
De mint ahogy írtam a remény hal meg utoljára... és nemn az FSX
És hajtsunk, hogy minél több scenery-t oldjunk meg
!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest