- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
kissadam22
üzenetére
Pár napig csinálja, utána lenyugszik, és nem frissít annyit.
Én Win7x64 Home Premiumot raktam fel, SP1-es telepítőről. Első körben 88 frissítés ment fel...
Aztán még vagy 10, raktam fel office-ot, annak is lett frissítése, majd megint, és ismét újra.
Ez szerintem természetesen, hiszen, pl. amíg nem raksz fel egy frissítést, addíg nem derül ki a rendszer számára, hogy ahhoz képest valami megint frissült, mondjuk felkerül az alap IE8 helyett a 9-es. Következő indításkor már annak a biztonsági frissítései is jönnek, satöbbi.Amúgy én is a tiszta telepítést ajánlom. Igaz, hogy át lehet állítani az AHCI-t utólag, de valahogy tényleg nem a legjobb. Nekem volt olyan, így, az utólag átállított AHCI-vel, hogy néha percekre megállt a gép (akkor még HDD-n volt). Semmi lemezművelet, csak állt. Aztán meglódult. Kikapcsoltam az AHCI-t, és megszűnt a jelenség. Természetesen, amikor bekerült az SSD, az volt az első, hogy a BIOS-ban bekapcsoltam az AHCI-t.
Aktív témák
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Toshiba KXG50ZNV1T02 1TB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest