Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Elvileg igen.
-
skristof
tag
sziasztok!
előre is elnézést, ha sokat kérdezett téma, próbáltam visszaolvasni ill keresni, de most kissé felhúzott a dolog.
májusban vettem Agility 3-at az első hsz-ban is tanácsolták, illetve a tulajdonosok is jókat írtak róla. mindent a megfelelő beállításoknak megfelelően csináltam, az akkori firmware van rajta. kezdetben csinálta a sokaknál már tapasztalt fél-1 perces "fagyást" aztán valamiért nem volt gyakori, de most meg megint szinte mindennapos, és kurva idegesítő.
valakinek sikerült ezt megoldani? a jelenség gondolom ismert, ég a HDD aktivitás led mint a Reichstag, ~1 percig befagy minden, egér mozgatható, aztán amikor magához tér, akkor meg mint az őrült, dolgozik tovább. igencsak frusztráló.
új firmware segíthet? vagy esetleg valami driver?

-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Ma üzemeltem be a samu 830as ssd-m. Van egy kis idegesítő jelenség számomra: lett egy "d" meghajtóm rendszernek fenntartott hely. Ezt el tudom tüntetni? (hogy ne keverjen, be, mert megszoktam, hogy a "d" az számomra egy adott funkciójú meghajtó)
Persze nem törölni akarom, csak valahogy láthatatlanná tenni ha lehet. köszi -
csimika
csendes tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Ugye az SSDLife altalaban kb 9 evet ir amig a drive 100%-on van es nincs semmi infoja a szamolashoz.
Amikor a Media Wearout Indicator 99-re leesett, 9 evrol 68-ra ugrott fel az estimated lifetime az SSDmen.
Tesztelt 40 GB-os Intel 320 190 TiB iras utan esett le 0-s MWI-re, es 685 TiB utan halt meg. Nekem ez itt egy 120-as verzio amire remelem 1 PiB-t is siman lehetne irni.
Szoval szerintem nincs (teljesen) igazad, es az SSDLife meg kevesebbet is ir mint kellene. Nem szeretnek meg 100 eves koromban is egy ilyen lassu taroloeszkozt hasznalni.
(igaz hogy az MWI-t a gyarto hatarozza meg, de jobbfajta SSDk ha 0 felett meghalnak akkor az nem a NAND problemaja, valoszinuleg mas alkatresz halt be) -
batt
aktív tag
Nem tudom 2.22-re érdemes feltenni a 2.25-öt? van-e értelme?
Gondolom ugyan úgy törlődik raja minden!Nekem ezek nem sok mindent mondanak!

Fixed the normalized value calculation for SMART Attribute 9 (Power-On Hours)Fixed a SATA error recovery sequence coming out of PS1
Fixed an issue during SMART self-test extended that could cause an unexpected read
errorFormatting a RAID-1 Volume takes longer than expected with PMC Sierra BR-8 HBA
Platforms with H61 based chipset fail to wake from sleep, fail to negotiate at 6Gb speeds,
and dropped links occasionally when using with 3.0Gb SATA drivesVan új ssd life 2.3.50 is!
-
flash-
veterán
sziasztok
az gáz hogy a zsiruj samsung ssdre formázás nélkul tettem fel a win7et? -
papa019
senior tag
Tud valaki információval szolgálni, hogy Windows 8 alatt mennyiben változik az SSD használathoz a rendszer optimalizálása, mint 7-nél?
Mert ha jól gondolom, akkor az alábbi cikk is Win7-hez írja le a dolgokat, de külföldi fórumon olyan infókat olvastam, hogy a funkciók nagy részének kikapcsolása felesleges, mert okosabb már a rendszer SSD fronton.
-
Piera23
tag
válasz
buci30
üzenetére
Figyelj, én most rendeltem meg az SSD-met, majd megírom hogy mennyit gyorsult nekem, de az induláson nem csak az SSD gyorsít, hanem az oprendszer is. Most Win8 R.P. van fent a sima 400 GB-os HDD-men, a gép is már elég öregecske P4, 2GB RAM és mégis feláll a rendszer 20 másodperc alatt a Win8-nak köszönhetően. (12mp boot + 8 mp win töltés). Szóval már ettől is gyorsul, de a bootidő már nem lesz sokkal gyorsabb az SSD-vel sem, viszont a rendszer és a program indítások, task váltások igen (remélem). Majd megírom a tapasztalataimat, mert nem high-end felhasználóként vágok bele, szóval lehet más is jár ilyen cipőben (ACHI-t nem támogató chipset, SATA-2 port, ilyesmik)
Amint megjelenik a hivatalos Win8, egyből megy az SSD-re, nem kérdés!

-
buci30
addikt
Ti amúgy mit pakoltok át az SSD-re?
Mert én kimondottan a win7-et gondoltam de amit linkeltem gépnél nem is tudom ,hogy van e értelme. Úgy értem ,hogy sokat fog javítani a elindulás stb. céljából? -
DeFranco
nagyúr
Ez a kivétel. Ezt valami hiba, vagy egzotikus beállítás okozhatja, nem a lapozófile vagy a vírusirtó.
@Motion_Blur az első két nap nekem is 120GB volt, pedig nem bencseltem sokat, ez csak a szűz telepítés (igaz az kétszer) be fog állni. ha nem, és felszökik rövid időn belül 300-400 fölé, akkor hozzá kell nyúlni. Ez még nem sok.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Ebből is látszik, hogy nem kell komolyan venni a programot.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
UP

-
vazzz
őstag
Új firmware v2.25:
OCZ Vertex 3,
Vertex 3 Max IOPS,
Agility 3,
Solid 3,
RevoDrive 3,
RevoDrive 3 X2,
Synapse
Nocti -
buci30
addikt
Sziasztok
Mai nap elég sok mindent olvastam az SSD-ről mert egyáltalán nem voltam képbe eddig vele ,hogy mi is az egyáltalán
de segítsetek nekem légyszi Ti azért jobban értetek hozzá remélem 
Egy ilyen gépem lesz:
SAMSUNG NP300E5C-S03
S ehhez lenne az első kérdésem ,hogy elég nagy vinyo van benne 750GB és esetleg a win7 rendszernek raknák bele egy SSD-t.
Vagy mik lenének a javaslatok?
Érdemes bele tenni tényleg? S ha igen akkor ,hogy teljesen kompatibilis legyen mondjuk egy Samsung vagy milyet javasolnátok s mekkorát?
Tudom ,hogy ezek alap kérdések de egyszerűen nem tudom eldönteni.
Köszönöm előre is a segítségeket!

-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Mivel pontos választ nem kaptam a kérdésemre,ezért akkor így tenném fel:
Ezeket a beállításokat kell eszközölni a BIOS-ban,ha SSD-t használok/használ egy ismerősöm?
[link]
Erre gondoltatok?
A válaszokat előre is köszönöm! -
-
DeFranco
nagyúr
válasz
PAtr0n
üzenetére
Nem akarok őrült prófétának tenni, úgy hogy lassan abbahagyom, de ezt még leírom:
Miért akartok konzekvensen kiszúrni magatokkal? Semmi baja nem lesz az SSD-nek ilyenektől, hogy vírusellenőrzés, meg lapozófile. A vírusellenőrzés amúgy is csak olvas, csak itt még annyi erőforrást sem vesz el, mint a HDD-n ami azért erősen be tudott lassulni egy házkutatásnál.
Azt javaslom, adjatok magatoknak időt úgy 500 GB-ig. Az nem sok, maximum 8 ciklus, de talán csak 4. Kb. a felénél rá fogtok jönni, hogy teljesen felesleges parázni, egy rendesen, alap dolgokkal belőtt rendszer semmit nem eszik írásban az SSD-től, akkor sem, ha rá van szabadítva a lapozófile, a temp, a cache, a vírusellenőr, meg a jó ég tudja mi is. Ez ki fog derülni nektek is úgy 200-250 GB-nál, ha nem tesztelgettek orrba szájba bencsekkel (az úgy 30GB/teszt)
-
PAtr0n
addikt
Nagyon pöpec cucc,a Samu magician szoftvere (hozzá adják) meg majdhogynem a szádba teszi, hogy mit kapcsoljá még ki, meg üríti a temp-et is egy gombnyomásra ha szeretnéd.
banderasz77:
+1
Źşë:
Mire gondolsz? Max ki kell kapcsolni az időzített vírusellenőrzést oszt kész. Hogy hatékonyan működjön, mást nem igazán szabad piszkálni benne. Eddig jól teszi a dolgát nálam. 5.2.9 Verzió. -
Źşë'
addikt
egy ssd hogy reagál le pl egy nod32 féregölőt?! kell valami fontosabb beállítást buherálni annak érdekében h ne legyen gebasz?
-
Facer
csendes tag
Hello,
A minap telepítettem fel a rendszert egy Corsair Force3 120-as ssd-re.
Ezután rápillanottam a HD Sentinel progival és meglepően azt irta a kondicióra hogy 80%.
A következőt irta:"A mozgó alkatrész nélküli meghajtó (SSD) állapota hibátlan. Problémás vagy gyenge szektorok nem találhatóak.
Az SSD TRIM funkciója támogatott de inaktív. Javasolt az operációs rendszer, lemezvezérlő vagy annak illesztőprogramjának frissítése az optimális teljesítmény eléréséhez.
A kondíciót a következő SSD-specifikus S.M.A.R.T. attribútum(ok) értéke határozza meg: #231 SSD Life Left
Nincs szükség beavatkozásra."Az SSD life program szerint meg tökéletes az SSD állapota.
Windows 7 Home Premium rendszer van fennt, az alaplap egy Gigabyte 970DS3.
Mi lehet a probléma?-ha van egyátalán
U.i: a cmd-be beirt "fsutil behavior query disabledeletenotify" értéke:0
Aida64 szerint a TRIM támogatvaÜdv,
-
banderasz77
addikt
"Érdemes-e registry tisztítót használni? Eddig ccleanert használtam, de már erről sem vagyok meggyőződve,hogy ez megfelelő."
Ez engem is érdekelne....

-
Joe fiú
senior tag
Sziasztok!
Újratelepítettem a rendszert, mivel az SSD-nél csinált néha fura ütközéseket, most viszont kicsit belemélyedtem ebbe az ssd témába, és lehet csak sima ahci driver ütközésem volt.
Van olyan program amely képes az ssd állapotát tökéletesen tükrözni? vagyis,hogy írási, olvasási sebességek megfelelők és nincs semmiféle ütközése.
A különféle fórumokon olvasott beállításokat elvégeztem,habár elég megoszlóak a vélemények( pl. lapozófájl kikapcs, indexelés,hibernálás,előtöltés...)
Érdemes-e registry tisztítót használni? Eddig ccleanert használtam, de már erről sem vagyok meggyőződve,hogy ez megfelelő.
-
lujó55
addikt
megnyugtató a helyzet.

eddig Ubuntut használtam, ezért sem tudom mi kell a Win7-nek, de ha elég a 64GB frissítésekkel együtt akkor szuper a helyzet
-
DeFranco
nagyúr
válasz
lujó55
üzenetére
Erre 64 giga boven eleg jelenleg. Ha tudod kesobb boviteni, akkor tulajdonkeppen nincs is semmi gond. Akkor lesz szuk ha meg felkerul melle ez-az, par indie jatek, egy ket tovabbi program, cache-temp hizik.
Vagy ha kesobb nem tudod boviteni mert pl. nincs hely a laposban, vagy ilyesmi.
Eleg a 64-es most, de ez nagyban fugg attol, hogy mire akarod felhasznalni es hogy kesobb milyen lehetosegeid lesznek...
-
lujó55
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
netezős gép.
office, skype, vírusírtó. -
DeFranco
nagyúr
-
danih
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ha ez:
Samsung Basic SSD 64GB SATA3 MZ-7PC064B/WW (830 Series, SATA 6Gb/s)
akkor köszönöm a tippet, jó ár! -
DeFranco
nagyúr
most kihuztak alolam a gepem, nem tudok utanaszamolni, de kisakkozhato: nezd meg, hogy mennyit ir a geped swappal egyutt (ez nalam 4 giga ram mellett kb. napi 3GB brutto nap ossz irasmennyiseg) majd nezd meg, hogy mennyi irasi ciklust bir az ssd-d (ez nalam minimum 3000 ciklus) mlc chip eseten ez kb. ennyi. Ha kimatekozod, kijon hogy ezt elerni kb. evtizedek. Na ezert kerdeztem, hogy minek. Meg kell nezni a konkret irasmennyiseget es a konkret tipust, de ide a tippet, hogy semmi ertelme nem lesz.
-
danih
veterán
Én azt szeretném kérdezni, mit érdemes csinálni, ha csak egy SSD van a gépben (nettop), és nincs klasszikus vinyó, amelyre a swapfájlt rakni ajánlatos? Sajna a rengeteg ram nem megoldás (max 4 GB-ot támogat a renszer). Ennyi mellett ki lehet kapcsolni a swap fájlt? Vagy ha ez sem megoldás, mit érdemes ilyenkor megadni a rendszernek (pl. konkrét elhatárolt méret, stb)?
-
Hegasus
senior tag
Sziasztok!
A hd sentinel nekem azt írja ki az ocz agility 3-nál (120gb) hogy a trim támogatott, de inaktiv, pedig az itt leírtakat mind megcsináltam. (intel i7-2600k proci, asus p8p67 alaplap legfrissebb bios-sal)
-
kerekfej
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Más lehet a vezérlő CHIP az alapodon, az SSD is lehet különböző széria.
papa019 Én Samsung-ot vennék
-
sz.j
nagyúr
válasz
Silentfrog
üzenetére
Játék szinte soha sincs, mint ahogy írtam, én a WampServer-re gyanakszom, mert naponta több órán át használom weboldalak készítésénél. De majd meglesem FF23 által javasolt Erőforrás-figyelőben.
-
papa019
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Samsung 830 vagy OCZ Vertex 3 típusú SSD-t érdemesebb-e venni?
~120-as szerepel a terveim között. -
FF23
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A baloson fent van az Intel driver és nincs rendszer (S)
-
panses
aktív tag
Hülye kérdés!!! Az a perverzióm, hogy szeretem az új cuccokat DOS alól particionálni.

Okozhat ez gondot SSD-nél? Hogy formázzam majd? Normál vagy gyors?
-
CoolBoy323
nagyúr
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
lehet nincs AHCI módban a SATA vezérlőd?
amúgy ez a különbség nekem simán mérési hibahatáron + gyártási szóráson belül van, csak te idegeskedsz rajta
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
-
Sziasztok,
Van egy Lenovo Y580 Notim amibe vettem / raktam 64GB ADATA SSD mSATA III 2,5" meghajtó SX300 XPG Series (ASX300S3-64GM-C)
Személy szerint "keveslem" a sebességet, de a rendszer betöltés / gyorsasága amúgy "tökéletes" , a kép alapján normális az eredmény? (elvileg mSata III 6Gb/s az eszköz sebessége és a Notiba is kéne, hogy támogassa...)
Várom az ötleteket / tanácsokat, amit előre köszönök !

L
-
Márton
nagyúr
üdv, vettem egy 64gigás 830-as samsungot, upgrade-eltem
a 30-as Vertexemet
Így muzsikál:

20-30% gyorsulást észreveszek az alkalmazások használata közben is!
A rendszert klónoztam a minitool drive copy-val, viszont a kérdés,
hogy a partíció kezdet, stb. biztos jó áll-e most, vagy kell valamit
használnom a hozzákapott cd-ről?thx
-
DeFranco
nagyúr
válasz
lujó55
üzenetére
Kingstonhoz annyira nem értek, de a sima 200-as modell tudtommal nem ajánlott, csak a V+200-as, így, "+" jellel.
A 128-as szerintem most optimális méret egyébként minden szempontból.
@banderasz77: szerintem hagyd úgy, ez semmiség, nem írd adatmennyiség. Azt javaslom, hogy ne piszkáld egy hónapig, aztán nézd meg, mennyit írt az idő alatt, nekem minden az SSD-n van, cache, temp, lapozófile, de nem ír napi 4 gigánál többet. De talán háromnál sem. Felesleges, magaddal szúrsz ki, mert lassítod vele a gépet (vagy szüttyögsz a ramdiskkel, ami még egy jó megoldás, de én teljesen feleslegesnek tartom... miért jó az, hogy 5 év múlva megállpíthatod, hogy még 52 év hátralevő élettartamod van a reális 25 év helyett?)
#44504 aizen92: betöltés lesz talán gyorsabb, meg egyes játékoknál ahol sokat swapel, ott lehet valamennyi FPS növekmény, de nagy csodára ne számíts. Én SSD-re teszem a játékokat, van gyorsulás, de nem döbbenetes.
-
pista87
csendes tag
Kingston V100 32 GB-os SSD gyakran chkdsk-et futtat indításkor (indexbejegyzések, árván maradt fájl stb.), meg már nem először omlik össze teljesen a Win7.
Ma reggel valami NLS hibával nem indult, majd javítás után a beállításjegyzék sérült.
Vagy éppen a Norton nem indul el újratelepítés nélkül, ill. volt, hogy más szoftver sérült.Egyszer kapott firmware frissítést, meg kábel cserét, de nem lett jobb.
Memtest szerint RAM hiba nincs.Ugyanebben a gépben a WD 1TB-s HDD-n chkdsk kézi futtatása semmi hibát nem talál. (Linux egyszer futtatot fsck-t szabálytalan kikapcs után).
Az SSD-n csak a Win7 van, a gyakran használt programokkal. Lapozófájl kikapcsolva, vagy ha vinnyog valami, akkor Ramdrive-ba kap valamennyit, Firefox cache szintén ramdive-on, indexelés stb. tiltva. (ha minden alapba volt hagyva, akkor is jött a hiba)
Vigyem vissza garanciába?
-
sz.j
nagyúr
Srácok!
Szerintetek "28" napra nem túl sok a 962 GB-os írt adatmennyiség?
Lehet ez attól, hogy egy Wampserver is telepítve van az ssd-re? -
Bodor
veterán
Nem kellene azért temetni azt az OCZ Vertex4-et, hanem alaposan elolvasni a cikket, és értelmezni.

"So, that's bad, but not as bad as it seems. After about half an hour of being idle, the SSD can recuperate as is confirmed by the AS SSD benchmark:"
Tehát fél óra elteltével, miután a TRIM tette a dolgát, visszaáll a teljesítmény az eredetibe.

-
S-IW
tag
válasz
Piera23
üzenetére
Működni fog a TRIM. Itt választ kapsz a kérdéseidre.
-
Piera23
tag
Vagy felmegy csak nem lesz TRIM az ICH7-es chipset miatt? Létezik program ami elvégzi a TRIM funkciót a Windows helyett, hogy ne lassuljon az SSD? (Samsung 830-ról van szó) bírja TRIM nélkül?
-
Piera23
tag
MSI G41M-P26-os alaplapom van, most nézem hogy nem lehet AHCI módra állítani, ezt jól veszem észre?? Ezek szerint esélyem sincs SSD-re op.rendszert telepíteni?? Épp tegnap rendeltem..

-
válasz
banderasz77
üzenetére
A cicánál a pont. Én még nem állítottam át (új rendszer) addig óránként írtam rá gigákat.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
banderasz77
üzenetére
Végén ellenőrizhető a cache állomány helye az about:cache beírásával a címsorba.
-
troly
tag
Sziasztok!
Hosszas huzavona tesztelés és pepecselés után tegnap megadta magát az OCZ Agility 3 SSD-m. Bevittem a boltba kicserélik kaphatok másikat és úgy döntöttem veszek másik típust. Az SSD már amikor megvettem rosz volt csak nem sűrün jött elő a hiba hogy lefagy a gép és nem indul el, meg megfagy a bios tegnap is csak akkor jött elő mikor új windowst akartam rakni és egyet se akart feltelepiteni. Azért tartott eddig mert sokáig az alaplap is bűnös volt ezért annka a tesztelése is eltartott. eddig. ( 2-3 hétig)
Vagy ilyet tudok venni 120 GB CORSAIR SSD 2,5" S-ATA III CSSD-F120GB3-BK FORCE 3Vagy a Samsung basic 830-ra gondoltam vagy van jobb tanácsotok melyiket vegyem?
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
banderasz77
üzenetére
Az pont elég.
YT videók nézegetésénél is oda megy minden átmeneti állomány, stb. -
ela
tag
válasz
panses
üzenetére
Szia!
Jó a kérdés,de az AHCI csak szólóban szereplő hardvereszköz gyorsabb adatátvitelére alkalmas,míg a RAID különféle verziói a párosított eszközökön tárolt adatok gyorsabb/biztonságosabb adatelérést teszik lehetővé.
Ezért írtam,hogy ki ki döntse el,mi a fontos számára.
Egyébiránt 2 db SATA3 SSD RAID0-ban Intel SATA vezérlővel,hmmmm.
Na az nem semmi.

-
panses
aktív tag
Hát igen! Azért nem piti a raid-0 tempója sem 2 db 500-as maxtor egyenként 32Mb Cache! Eddíg nem nagyon volt gond a sebesség, de a teszt eredményeket elnézve ennél helyenként 30x!!! gyorsabb ez a "nyamvadt" SSD. Nameg hát haladni köll a korral ügye! Köszönöm a bíztatást!!!

-
aizen92
addikt
Üdv!
Lenovo y570 i7esbe szeretnék SSD kb 120-128 gigásat de ötletem sincs melyik gyártó termékét válasszam

Még 1 olyan kérdésem lenne a profiktól h esetlegesen egy-két játék gyorsabb lesz ( pl. map betöltés ) SSDről betöltve egy "mezei" HDDvel szemben?Válaszokat előre is köszi!
-
ela
tag
válasz
panses
üzenetére
Szia !
Nem nem gáz,csak beállítás illetve mentés kérdése.
Persze az AHCI-be illetve RAID0-ba állított SSD-k nagyon hasítanak,de ott van a de.
Bár az AHCI nem veszélyes,de csak egy lemezed van és ugyanúgy jársz ,mint RAID0-nál a két lemezzel/SSD-vel bármelyik meghibásodása esetén.
Komolyan nem tudom én sem,mi a legjobb megoldás.Kinek a sebesség,kinek a biztonság.
Döntse el mindenki saját maga szerintem.
Ha ott az SSD-d ments mindent a régi RAID0-ról,aztán állíts a BIOS-ban RAID-ről AHCI-ra.Húzdd le a régi HDD-id SATA csatijait és hagyd egyedül az SSD-t csatlakoztatva,majd telepítsd az OS-t.
Iszonyat gyors lesz ezen beállítással is a HDD-s RAID0-hoz képest is.
Szurkolok,hogy sikerüljön minden.Üdv:
ela -
lujó55
addikt
-
panses
aktív tag
Na ez az, ettől tartottam !
Már megy a másolás asszony laptopjára meg egy 320 satára egyszerre. A hálózat 100Mbites úgyh. elleszünk egy darabig
Amúgy akkor hogyan lehet két SSD-t pl Raid-be kötni? Tudom hogy nincs értelme de azért érzek egy kis anomáliát ezzel kapcsolatban. Ezek szerint akinek SSD-je van az nem használ mellette Raid-et csak ha van külön PCI vezérlője? Vagy mi a szösz?! Ez így akkor tök gáz! 
Aktív témák
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest