Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Végül úgy csináltam meg az Acronis True Image-dzsel, hogy csináltam egy backupot a c partíciómról MBR-rel együtt. Ezután visszaállítottam MBR-estől, de mindkettő célmeghajtójának az SSD-t adtam meg. A titok annyi, hogy nem kell meghajtó betűjelet választani neki. Miután végigment a restore, újraindítottam a gépet, a biosban beállítottam, hogy az ssd-ről bootoljon és már ment is. Hibátlan.

Az SSD megkapta a C meghajtó jelet, a régi winchester partíció pedig újat kapott.
Ezt nem neked írtam, hisz nyilván te is így csináltad, hanem olyanoknak lehet hasznos, akiknek nem egyértelmű, hogy hogyan kell csinálni. Elsőre nekem sem volt az.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- Új Class 10-es 32GB-os memóriakártya adapterrel
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest