- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Myers
senior tag
Csináltam egy saját SSD tesztet.
WinXP automatikus bejelentkezéssel, IDE mód. Onnantól kezdve mértem, hogy az oprendszer megkapta a vezérlést a biostól. 2* végeztem el a méréseket. HDD töredezettségmentesítve.
Először lemértem, hogy HDD-n mennyi idő alatt indul el a rendszer. Egy pár rendszerhez szükséges apróság indul el (att, cfos, daemon, egér és bill. driver, outpost, hamachi, valamint a norton és acronis service-ei).
Ez tartott 1:00 percig, de ebből 17 mp volt a "Hálózati kapcsolatok helyreállítása" (SSD esetében is ennyi volt!), valamint kb. 6 mp a partíciók gyors checkelése.SSD-vel ugyanez 50mp volt. De figyelembe kell venni, hogy az előbbi 17 és 6mp itt is megvan, ez egyszerűen nem lehet gyorsabb SSD-vel.
Aztán gondoltam berakok az indítópultba egy kis programcsomagot:

Word, excel, foxit 1-1 példányban 9-9 kis dokumentum megnyitással, apehAbev, acrobat 8, mobimouse, thunderbird, msn messenger, media player, winrar, valamint 7 példányban ie7 letárolt weboldal megnyitással (nem tudtam megcsinálni, hogy 7 tabra rakja).HDD-n: 1:46
SSD-n: 1:07-1:10
Durr! Ennyit az SSD-ről.

Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- MIUI / HyperOS topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest