- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
Myers
senior tag
Csináltam egy saját SSD tesztet.
WinXP automatikus bejelentkezéssel, IDE mód. Onnantól kezdve mértem, hogy az oprendszer megkapta a vezérlést a biostól. 2* végeztem el a méréseket. HDD töredezettségmentesítve.
Először lemértem, hogy HDD-n mennyi idő alatt indul el a rendszer. Egy pár rendszerhez szükséges apróság indul el (att, cfos, daemon, egér és bill. driver, outpost, hamachi, valamint a norton és acronis service-ei).
Ez tartott 1:00 percig, de ebből 17 mp volt a "Hálózati kapcsolatok helyreállítása" (SSD esetében is ennyi volt!), valamint kb. 6 mp a partíciók gyors checkelése.SSD-vel ugyanez 50mp volt. De figyelembe kell venni, hogy az előbbi 17 és 6mp itt is megvan, ez egyszerűen nem lehet gyorsabb SSD-vel.
Aztán gondoltam berakok az indítópultba egy kis programcsomagot:

Word, excel, foxit 1-1 példányban 9-9 kis dokumentum megnyitással, apehAbev, acrobat 8, mobimouse, thunderbird, msn messenger, media player, winrar, valamint 7 példányban ie7 letárolt weboldal megnyitással (nem tudtam megcsinálni, hogy 7 tabra rakja).HDD-n: 1:46
SSD-n: 1:07-1:10
Durr! Ennyit az SSD-ről.

Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Csere-Beszámítás! WD Black SN850X 4TB Nvme SSD!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs