- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
válasz
fagy53
üzenetére
"Nálunk" maga a vezérlőszoftver riportol fals adatot, illetve néhány régebbi SMART progi nem ismeri fel magát a bejegyzést (ami ugye vinyóknál nem is létezik). Nálam amúgy rendesen működik már a gyári firmware-rel is, 100%-ot ír.
Közben folyamatosan tesztelem az új firmware-t (3.1) és úgy néz ki a csúnyaságokat csak a Microsoft-os AHCI driverrel csinálja, az Intelessel nem.
Ez azért vicces:
Fw 2.1 Microsoft AHCI: mérek X értéket
Fw 3.1 Microsoft AHCI: mérek X - 30%-ot
Fw 3.1 Intel AHCI: mérek X + 20%-otCsak azt bánom hogy nem csináltam Fw 2.1 Intel AHCI méréseket is, de már így is eltesztelgettem két napot és még távolról sem győztem meg magam, hogy akkor most szar a 3.1 és térjek vissza, vagy finomítgassak még.
Igazából kéne egy nap FW 2.1 + intel AHCI driverrel is, de erre csak akkor lenne mód, ha helyettem levizsgázik valaki

Dchard
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Bittorrent topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Synology NAS
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs