- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
- Notepad++
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka26
nagyúr
válasz TazLeacher #8899 üzenetére
Igen, te vécézel széllel szemben, de jó találkozni egy hozzászólással tőled, emrt az utóbbi időben nem láttalak itt a fórumon
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
TazLeacher
nagyúr
SPOILER
Nagyon jó értékeléseket kapott, de nem tudom mire. Dög unalom az egész film. Az alapkoncepciót értem, de pont az, ami az ötletet adja a filmnek, az veszi el a film "izgalmát". Ugye pont az a a lényeg, hogy az "alapsztori" teljesen klisés. Na, éppen ezért az első 1 óra lényegében élvezhetetlen. Mert nem történik benne semmi, cserélbe viszont elég gyenge a megvalósítás. Aztán jön a film második fele, ami szintén harmat gyenge megvalósítást kapott, elég B kategóriás horror feelingje van, ezen a témán simán el lehetett volna indulni, erre viszont kevés volt az idő, így ez ripsz-ropsz lefut, és vége a filmnek.
Szerettek volna csinálni egy filmet, ami más, mint a többi, akkor arra kellett volna a hangsúlyt fektetni, amitől más, mint a többi. Nem jött össze. Ráadásul azzal, hogy a film közben folyamatosan láthatjuk, hogy igazából mire is megy ki a játék, még a csattanó is elmarad. Unott arccal ültük végig a filmet, semmi ijesztő, vagy izgalmas nem volt benne. A záró jelenet meg tényleg nagyon gáz, illetve ez az egész istenes dologra felépített koncepció.
Biztos én "pisálok széllel szemben" megint, mert mindenhol agyon istenítik a filmet, de ez szerintem egy nagyon gyenge próbálkozás volt, alapvetően értékelhető ötlettel. Ebben sokkal több lett volna, ha több pénzt raknak bele. A karakterek pont a klisésségükből adódóan semmilyenek, nem izgul értük a néző, a végső csatában a "szörnyek" 1-2 kivételtől eltekintve gázak, a helyszínekre sem fektettek túl nagy hangsúlyt. Az egész filmben egyedül az alap ötletet lehet értékelni, de az így magában kevés volt. Valószínűleg az életben nem nézem meg többször ezt a filmet, mert, ha egy horror film elsőre is dög unalom, akkor ott valami gond van.
-
veterán
Csodalatos Pokember szodaval elmegy (10/6)
Cabin in the woods nem vagyok valami nagy horror nezos emberke ,igy nem igazan tudom mihez viszonyitani ,DE ez eleg beteg film,foleg a vege fele . Annyira szar ,hogy mar jo Inkabb nem is pontozom[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
One Day
Jó volt, mindenképpen bnővel nézendő, egyedül kerülni kell.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
RexpecT
addikt
Ted 6,5/10 volt benne ~4-5 jó poén és kb. ennyi, nem untam, de ettől a Dictator jobb volt szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
áááá, és bingo! köszi, ezentúl nem fog ezen tekerni az agyam legalább
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz gyuromoj #8885 üzenetére
ugye? a cameo főszereplője meg azt hiszem a WC-ből sétált kifele... ha nálad is, akkor már ketten vagyunk, akik nem tudják a film címét
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Zirowe
nagyúr
Tyu, mar eleve a kezdes borzaszto: szabadsagszobor latkep (nem tudom eldonteni, hogy megint a tulbuzgo hazafisag vagy utalas az eredeti franciara, bar ketlem, hogy az utobbi, hiszen a celkozonseg nem annyira intelligens), utana profi kerekparosfutar, tuzon-vizen atugral, aztan kiderul, hogy a dagadt feka csaj tekert.
Ja, persze, szerintem meg kb gyalog lepcsozni se tudna 3emeletet.
Lehet vegig se nezem ezt az ostobasagot.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Taxi 1
Jó film, kellemes emlékeket idéz az újranézése.
Taxi 2
Már nem olyan eredeti, mint az első volt, de azért még tudott szórakoztató lenni.
Taxi 3
Ez már nagyon erőltetett, van benne pár vicces pillanat, de már csak a szereplők miatt nézi az ember.
Taxi 4
Komolyan, ezt minek kellett?!
Egyébként is csak a címében taxi, alig szerepel benne a páros.Most jön az amerikai taxi, az gondolom még a 4et is alul fogja múlni..
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
melyik újabb filmen van az a jelenet, hogy valami kis partiban, vagy étteremben vannak az emberek öltönyben/kosztümben, és van egy öregebb kínai pár (50 körül), a nő nem beszéli a nyelvet, a férje igen, és az össze-vissza szidja a nőt a többi ember előtt, az meg csak röhög rajta
ebben is van egy cameo, olyasmi, mint Ryan Reynolds-é a Tedben, csak nem tudom, hogy melyik film ez, pedig az biztos, hogy nem régi...
-
cor
őstag
-
gyuromoj
veterán
Ted extrákat érdemes megnézni, van benne pár jó rész.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Psytróger
tag
Most nézem remake készül az Elátkozott városból...:
http://www.imdb.com/title/tt1921070/
Nem tudom elképzelni hogy vissza tudják adni az eredeti hangulatát, mondjuk azért jár a plusz pont hogy Miloként az eredeti szereplő tér vissza az imdb szerint.[ Szerkesztve ]
>> www.FlyEagles.hu << >> http://www.photobucket.com/rataccess <<
-
gyuromoj
veterán
TED
Volt benne pár jó poén, Flash Gordon keményen tolta és a vihar dal tetszett. Mila Kunis pedig jó bőr.
6/10
-
pohár
félisten
"dugd a seggébe a gyűrűt, hadd fingja ki"
-
Apollyon
Korrektor
válasz littlelion21 #8870 üzenetére
Nekem erről a Centurions jut eszembe.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
atike
nagyúr
Már azt hittem ő lesz az új ED-209... (Amekkorát változott Robotzsaru az eredetihez képest, simán elmehetne ő is annak... )
-
Integra
titán
micsoda tökfedő
igazi hülyeként néz ki benne...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
littlelion21
addikt
Tom Cruise az "All You Need Is Kill" forgatásán:
Úgy látszik eseménydúsabb lesz mint egy Jane Austen regény...
-
bagyulajuve
addikt
Elég gyenge film volt ez a Ted, pedig a Family guy, úgy, ahogy bejön; Flash király volt ennyi 5/10
ha már vígjátékok, akkor a Cockneys vs Zombies viszont remek volt, röhögtem rajta egy csomót, részemről ajánlott 7/10
Apa ég: erős közepes 6/10; adam Sandlertől továbbra is a Sátánka a legjobb
Kertvárosi kommandó vagy micsoda: 1nek elmegy, kb Apa ég szinvonal: 6/10, néhány jó poénnal
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
hekkerman
tag
Üdv!
Lehet nem jó helyre írok, de mást nem találtam erre:
Szóval keresek egy filmet, pár éves lehet, a sztorija nagyjából ez:
Egy katona egy gömbszerű létesítménybe van, egy nő beszél hozzá mikrofonnal, a valóságban a katona teste egy inkubátorban van, és csak az agyában játszódik ez le, és valami bombát kell megtalálnia, világot meg egy számítógéppel generálják az emlékeiből vagy valami ilyesmi volt.
Többször él meg egy napot, és mindig a barátnőjével kezdődik a beszélgetés a vonaton, ami felrobban azthiszem.Felismeri valaki ezekből a filmet?
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Nos akkor:
Jurassic Park 3D trailer....
-
törölt tag
Ómájgád, tényleg Mark Wahlberg játszik a TF4-ben...
-
Viszlát
addikt
válasz #54715584 #8859 üzenetére
Na igen, úgy nem csodálom, hogy nem hoz lázba.
Viszont nekem mindig is kedvenc volt, nem láttam minden filmjét, de amit igen, az mind bejött. Máskülönben nem is adnék esélyt a SW-nak, továbbra is a Baljós árnyak az egyetlen film amiről kijöttem a moziból (még a vége előtt, mielőtt valaki beleköt ) ...
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Integra
titán
válasz littlelion21 #8855 üzenetére
még akár jó is lehet, ha kellően komoly hangvételű és véres
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Viszlát
addikt
Engem iszonyatosan hidegen hagy ez egész SW téma a Baljós árnyak óta, de RDJ mint Han Solo az erősen must see kategória. Depp már csak ráadás, bár neki inkább Yoda szerepét kéne adni, az utóbbi időben úgy tűnik nem érzi jól magát ha nincs szarrá sminkelve.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
littlelion21
addikt
állítólag PG13-as lesz
-
mephi666
nagyúr
hanna montana meg leja hercegnőnek?
a vasember amúgy szerintem c3po-nak lenne tökéletes csak kicsit kellene átalakítani hozzá a "ruhát"
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
atike
nagyúr
Ez azért kemény...
Idézet:
"Mi lesz, ha helyette összeverbuvál egy negyvenes színészgárdát, és a kasszarobbantó Disney-produkciók két legnagyobb húzónevének, a nemrég bekebelezett Marvel közönségkedvenc Vasemberének, Robert Downey Jr.-nak meg a Karib tenger-kalózai egyszemélyes motorjának, Johnny Deppnek adja Han Solo és Luke Skywalker szerepét?"Nem semmi mennyire mennek a találgatások...
-
dokee78
félisten
Melyik filmben volt ez a dzsingisz kán idézet?
" Én vagyok isten büntetése.
Ha nem követtél el nagy bűnöket
Istennek nem kellene ilyen
Büntetést rádküldenie ,mint én." -
pohár
félisten
-
pohár
félisten
ha már SW, próbáltátok már az Angry Birds SW verzióját? rohadt mód jó lett, nagyon hangulatos
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz littlelion21 #8841 üzenetére
pedig jó volt, főleg mikor a booker is beszállt a sorozatba, ugye neki szintén saját sorozata volt, párhuzamosan futottak akkoriban
-
Integra
titán
válasz littlelion21 #8839 üzenetére
főleg,hogy az eredeti sorozat nem egy komédia blődli
-
littlelion21
addikt
21 Jump Street [2012]
Sokat elmond a filmről hogy a vége-főcímén szórakoztam a legjobban.
Egyébként nem rossz, az ilyen Koszorúslányok meg a Förtelmes főnökök-féle ipari szennyeződéseknél klasszisokkal jobb, de a jóféle 80-as 90-es évekbeli vígjátékok szintjét messze nem éri el.60%
-
Apollyon
Korrektor
Clive Owen nem tudom mond-e valakinek valamit. Igazából egyszernézős film, de ha valaki nem igazán van képben a világgal, annak akár tanulságos is lehet, hogy a banki szektor mennyire ocsmány módon tud viselkedni a háttérben. Mert bizony tényleg valami ilyesmi lehet, amit a filmben is bemutattak.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
gyuromoj
veterán
-
dokee78
félisten
Egy ismerősömnek kellett a TED szinkronosan,megszereztem neki.
Belenéztem a szinkronba,hát mit mondjak a medve hangja nagyon fos lett.
A szöveg is gyengébb itt ott. -
gyuromoj
veterán
[ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
007: Skyfall
Pazar képi világ és kezdés. (Adele)
A többi meg elment, amolyan 1x nézős nálam.
Javier-nek volt 1-2 humoros megmozdulása, kár h Dánielnek nem.7/10
Life is too short to stay stock!
-
atike
nagyúr
Hobbit - a harmadik tv spot.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Viszlát #8822 üzenetére
hát van ez így néha
atike... Denzel "kardja" kb akkora, mint Sly (vagy Lundgren) kése, ő így nem kell már, egy igazi kardos kell
-
atike
nagyúr
Érintve kapcsolódik a topic témájához...
Terminator / Luke Skywalker / Robotzsaru / vagy épp az aki...
Nem semmi. Durva, hogy már itt tartunk. Én még azt hittem ehhez képest mérföldekre le vagyunk maradva, meg csak ilyen-olyan trükkökkel lehet ilyen videót csinálni. De ez valós.
-
félisten
-
-
pohár
félisten
nem kell pont a 3 után
ezt olvastam már én is, Snipes kezébe olyan jól áll a penge, remélem ő karddal fog aprítani, ha bekerül valahogy a főszereplők közé
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Utolsó, és megyek vissza dolgozni...
Elvileg nem lesz Nicolas Cage a Feláldozhatók 3.-ban (forrás)
A lehetséges felmerült nevek még: Wesley Snipes (bár még a sitten csücsül), és Harrison Ford is... De komoly lenne...
-
atike
nagyúr
Die Hard - a budapesti események összefoglalva...
-
atike
nagyúr
Nem tudom volt-e már... A sok kapcsolódó cikkben / képben elvesztem...
2015 Star Wars VII. bejelentve hivatalosan is.
-
Zirowe
nagyúr
válasz FoxiestFox #8814 üzenetére
1-2-3
-
félisten
-
Zirowe
nagyúr
válasz baluka26 #8812 üzenetére
Én még moziban láttam itthon moziban, vagy 3x 8évesen, még apumat is elrángattam rá, pedig ő nem tud magyarul.
Második részt is moziban, harmadik viszont már csak tv-ben, mert nem volt akkora durranás.
Viszont igen, az első rész dinói még mai szemmel is fantasztikusak.
-
gyuromoj
veterán
válasz baluka26 #8810 üzenetére
Ebben egyetértünk. Azóta volt már pár dinós film, de messze nem néztek ki annyira hitelesen mint itt. Lassan ideje lenne JP maratont tartanom, úgy is itt pihen a gépen egy ilyen: Jurassic.Park.Ultimate.Trilogy.1993-2001.1080p.Retail.BluRay.DTS.Only.x264.Hun-Sadu
Én is általánosban néztem meg a legtöbbször. Egyik nyáriszünetben minden nap megnéztem a JP-t plusz a Reszkessetek betörők 2-t, mert ezek voltak a VHS-en.(#8809) Edenyke
ÁMEN(#8812) baluka26
Megértem, akkoriban úgy is a dinók voltak a "menők". Vetettem is a figurákat.[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz Integra #8807 üzenetére
Inkább dinók, mint transzszexuális vámpírok!
-
Zirowe
nagyúr
válasz FoxiestFox #8800 üzenetére
Eredeti sokkal jobb szerintem+az trilógia (előzmény rész és folytatás).
-
Integra
titán
válasz gyuromoj #8803 üzenetére
édes istenem, hogy én már akkor is mennyire ki nem álhattam ezt a dinoszauruszos agymenést...
tragédia az egészaz a baj, hogy hiába jó mark, bay egy szar és így szar film lesz a tf4 is.
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
igaz nem film, de szeretnem megemliteni
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Viszlát
addikt
Killer Joe (2012): sok értelme nincs, de a hangulata és az összes szereplő nagyon jó volt, nem sűrűn látni ennyire jól összeválogatott gárdát. Mondjuk fel nem foghatom, hogy a mondanivaló átadásához minek kellett ennyi meztelenkedés, de messze nem volt olyan gáz mint a Shame.Tipikusan az a film ami után hálát adsz, hogy nem ilyen közegbe születtél...
6/10
-
pohár
félisten
hoppá, szállingóznak az angol Expendables 2 verziók
és van magyar Ted is[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Hobby elektronika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Háztartási gépek
- Politika
- További aktív témák...
- Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Canon EOS RP kit váz + RF 24-105mm F4-7,1 IS STM
- Csere-Beszámítás! Omen Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD!
- Apple iPad Air 4 - Cellular (AJÁNDÉK Pencil 2) 64 GB
- Gainward RTX 4070 Ghost 12 GB szinte új videókártya - 34 hónap Alza garancia