Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TazLeacher

nagyúr

válasz oriic #8898 üzenetére

SPOILER

Nagyon jó értékeléseket kapott, de nem tudom mire. Dög unalom az egész film. Az alapkoncepciót értem, de pont az, ami az ötletet adja a filmnek, az veszi el a film "izgalmát". Ugye pont az a a lényeg, hogy az "alapsztori" teljesen klisés. Na, éppen ezért az első 1 óra lényegében élvezhetetlen. Mert nem történik benne semmi, cserélbe viszont elég gyenge a megvalósítás. Aztán jön a film második fele, ami szintén harmat gyenge megvalósítást kapott, elég B kategóriás horror feelingje van, ezen a témán simán el lehetett volna indulni, erre viszont kevés volt az idő, így ez ripsz-ropsz lefut, és vége a filmnek.

Szerettek volna csinálni egy filmet, ami más, mint a többi, akkor arra kellett volna a hangsúlyt fektetni, amitől más, mint a többi. Nem jött össze. Ráadásul azzal, hogy a film közben folyamatosan láthatjuk, hogy igazából mire is megy ki a játék, még a csattanó is elmarad. Unott arccal ültük végig a filmet, semmi ijesztő, vagy izgalmas nem volt benne. A záró jelenet meg tényleg nagyon gáz, illetve ez az egész istenes dologra felépített koncepció.

Biztos én "pisálok széllel szemben" megint, mert mindenhol agyon istenítik a filmet, de ez szerintem egy nagyon gyenge próbálkozás volt, alapvetően értékelhető ötlettel. Ebben sokkal több lett volna, ha több pénzt raknak bele. A karakterek pont a klisésségükből adódóan semmilyenek, nem izgul értük a néző, a végső csatában a "szörnyek" 1-2 kivételtől eltekintve gázak, a helyszínekre sem fektettek túl nagy hangsúlyt. Az egész filmben egyedül az alap ötletet lehet értékelni, de az így magában kevés volt. Valószínűleg az életben nem nézem meg többször ezt a filmet, mert, ha egy horror film elsőre is dög unalom, akkor ott valami gond van.

Új hozzászólás Aktív témák