Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
Fantastic 4 after credit scene
(lehet ezért) -
callmeakos
veterán
Nem tudom volt e már, de az új Fantasztikus Négyes jelenlegi pontszáma IMDB-n: 4,3
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gyuromoj
veterán
Hitman: Agent 47 | Global Trailer [HD] | 20th Century FOX (SPOILER-es)
Prémonitions - Bande annonce VOSTFR - HD (Hopkins+Farrell médiumos)
(#71891) noxwill
Én 3k-ért vettem kódot és benne volt. Igaz only US account. Szuper élmény volt, jó lenne látni a vásznon is. -
callmeakos
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
Már megvolt PS3 verzióban kétszer is. A kiegészítő az ami még nem volt meg PS+ előfizu hiánya miatt, de már annak a gameplayeit is rongyosra néztem, és még mindig nagyon akarok azzal játszani

Egyelőre még várok a PS4 vásárlásával, talán idén én végén nyálbe ütöm és akkor kitolom a Remasteredet amiben ha jól tudom már a Left Behind is benne van. -
gyuromoj
veterán
-
cyberkind
félisten
-
daczkó
aktív tag
Még mindig nem tudom feldolgozni, hogy hogyan tudott valaki egy ilyen baromi jó forgatókönyvet megírni, és egy ilyen filmet megrendezni.
-
cyberkind
félisten
válasz
callmeakos
üzenetére
Az se kéne, mert amilyen jó a játék, pont akkora bukta lesz filmként, valamiért ezekre az adaptációkra szarik a Sony, mint az Uncharted-nél.
Egyébként szerezd be Ps4-re, nagyon de nagyon jó játék.
-
legiaap
félisten
-
gerii
addikt
Újra lesz Freddy Krueger, Péntek 13 és Leatherface

Bőrpofát el ne csesszék, a másik kettőből úgyis a régiek a jók. -
-
legiaap
félisten
Na megnéztük a Fantastic Four-t. Hát nem tudom mit mondjak. Ha pontoznom kéne akkor 7 vagy 8-at adnék a tízből. Nagy Comic rajongó vagyok de valahogy az előző kettő sokkal jobb lett.
A sztori az nem rossz, végig lekötött, de elmaradt a nagy bumm számomra. Nem volt benne poén, pedig szoktak egy-kettőt elhinteni, kevés volt az akció, nem volt 3D-s se ugye.
Ez a rész totál nem függ össze az előző kettővel. Kb. olyan a viszony itt, mint a Spiderman és az Amazing Spiderman közt...semmi. Nem is értem, hogy itt teljesen másként lettek szuperképességűek, mint az előzőben. Fura. A befejezés is szar volt. Gyakorlatilag lezáratlan volt, de ending scene nem volt, pedig kivártuk teljesen a végét.
Kicsit csalódtam az az igazság. -
Sir Pocok
őstag
Aki szereti a skandináv krimi műfajt annak kötelező a Varg Veum sorozatot megnéznie.
Sorrendben a filmek:
First Series
Bitre Blomster (Bitter Flowers) (September 2007)
Tornerose (Sleeping Beauty) (January 2008)
Din Til Døden (Yours Until Death) (March 2008)
Falne Engler (Fallen Angels) (April 2008)
Kvinnen i Kjøleskapet (The Woman In The Fridge) (September 2008)
Begravde Hunder (Buried Dogs) (October 2008)Second Series
Skriften på Veggen (The Writing on the Wall) (November 2010)
Svarte Får (Black Sheep) (January 2011)
Dødens drabanter (Consorts of Death) (April 2011)
I mørket er alle ulver grå (At Night All Wolves Are Grey) (November 2011)
De døde har det godt (The Dead Have It Easy) (January 2012)
Kalde hjerter (Cold Hearts) (March 2012)Szerencsére szinte az összes film elérhető magyar szinkronnal is, de aki az eredeti norvégot szeretné az feliratot is könnyen talál hozzá.
-
BITBOYS
addikt
Nna, megnéztem FF 7. részét. Nem vártam semmit, max annyit, hogy nem fog tetszeni.
A vége viszont egész jóra sikeredett, csak pislogtam mit romboltak benne
Igazából az összes akció rész jól sikerült, nem volt benne hiba. Mozit tesztelni kiváló
Ami igazából nem tetszett az a több mint 2 órás játékidő. Tehát mindent egybevetve az első rész után nekem a 7. ami még bejön, a többi számomra felejtős.(#71853) madgie Szinkron vagy eredeti hang volt? Mi eredetire nyertünk jegyet, de nem sok kedvem van megnézni

-
madgie
titán
Na, olyannyira elegem lett ma ebből a qrva melegből, hogy a munkából hazaérve megmondtam az asszonynak, hogy most akkor nem szándékozok este kilencig a panelban izzadni (akkor már lehet némi huzatot is csinálni), nyomás a moziba, ott megy a klíma

Mi volt a program? Mission Impossible: Rogue Nation. Szokásos tomkrúz csihpuhi, ügyesen és okosan megcsinálva. Sok akció, némi Simon Pegg humor-fűszer, nem is vártam többet tőle. Jobb volt, mint otthon megfőni. Technikai oldalról nézve én már nagyon unom amúgy az anamorf lencsék széli tökéletlenségét, zavar az optikai hiba. Kár, hogy itt is látható és zavaró néha.
A cica a sárga ruhás jelenetben dögös volt a filmben, de az előzetesek között ez is lement és a picsába, ez a Vikander lyány még mindig kegyetlen gyönyörű. -
Pearce
aktív tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Bazz, én meg azt hittem, hogy a Stung-ról van szó. Annak is hasonló a sztorija, csak hát az azért betegebb. trailer itt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Uncharted film. 2017. június 30.
Resident Evil film: 2017. január 27.
-
Ace owner
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
Cicus volt ez már nem is kérdéses
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cyberkind
félisten
válasz
callmeakos
üzenetére
Erről jut eszembe, a Star Wars hogy is lesz ennek tükrében nálunk?
-
devil-k
nagyúr
Arizonai ördögfióka
Raising Arizona7/10
A Coen testvérek újabb, fantasztikus, abszurd alkotása. Igazság szerint, ezek a filmek önmagukért beszélnek. Amikor megnézem, akkor mindig más fut át az agyamon, mint amikor utólag megemésztem a látottakat. Az utóbbi érzés alapján a pontszám mindig csak nő.

Aki vevő az "elvont" humorra, az ne hagyja ki!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ígyvanferi
üzenetére
De ez csak nekünk számít ócskának. Kint sikeresek azok a filmek.
-
spiky03
veterán
válasz
Ace owner
üzenetére
Szerintem van.

[link]@(#71820) orichalcos
Akkor kezdek megnyugodni, hogy nem tudok menni.
Mert így majd oda tudok ülni ha megyek, ahova szeretnék.
Mondjuk ez azért egy kicsit vicces szerintem. Mert akkor minek írták oda, hogy a jegyek kiadása érkezési sorrendben történik.Amikor az Arénába nyertem jegyet az Éhezők 2. részére ott meg úgy volt csak a nevedet kellett mondani, aztán adtak egy papírt vagy mit, és sorban álltunk a terem előtt, amikor kinyitották akkor meg bementél és oda ültél ahova akartál, vagy ha későn érkeztél akkor ahol hely volt.

Nah mindegy. Jó mozizást neketek, aztán írjátok meg, hogy milyen volt!
-
daczkó
aktív tag
Így harmadik nézésre is akkorát üt mint elsőre, ha nem nagyobbat.
-
james001
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
Kártyagyűjteményem nekem is volt,meg VHS-en is megvolt pár rész,persze felvéve nem eredeti verzióban

Most nézem a Resurrection F még nincs fenn sehol normális minőségben
-
callmeakos
veterán
válasz
james001
üzenetére
Hát az úgy van kérlek szépen hogy az egész a bátyámtól indult. Még a kilencvenes évek végén, amikor én úgy lehettem 6-7 éves és még adta a részeket az RTL Klub, szépen odakuporodtunk a TV elé (mert volt ilyen időszek is höhö
) És néztük. Ebben a nagyon odatapaodós időszakban pont a Dermesztős szakasz volt. Aztán ahogy elköltöztünk vidékről anyummal ez az éra véget ért, de ahányszor összejöttünk bátyámmal mindig me volt építve egy kis DBZ. Magamtól érdekes mód sose ment 
Pedig volt egy több száz darabos kártyagyűjteményünk, amit sikeresen elajándékoztam tök ingyé.
-
gyuromoj
veterán
válasz
james001
üzenetére
N.F. a szinkronja a játékban, de szerintem kicsit idős lenne hozzá.
Sztárok, akik majdnem fűbe haraptak egy forgatáson -
james001
veterán
válasz
gyuromoj
üzenetére
Háát őt se annyira mondanám Drake jelöltre. Inkább Nathan Fillion lenne a legjobb. Vagy van még egy színész csak nem jut eszembe a neve,sorozatszínész inkább.
(#71828) gyuromoj: Nem ő a szinkronja,hanem Nolan North Lehet hogy N.F. idősebb már,de azért annyira nem tűnik annak,simán elmenne egy részig.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na átvettem Sugárban a mozijegyeket. Mondom hogy a nyereményjegyért jöttem, csaj elkezdte húzni a száját, hogy dejó...
Na mondom fő a pozitív látásmód.
De odajött egy másik nő, kedvesen elkérte a mail címeket, és máris kaptam a 4 jegyet. 
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
gyuromoj
veterán
Robert Downey Jr. a világ legjobban fizetett színésze
Kraven, a vadász lesz az új Pókember első ellenfele!?
Ron Perlman nem kívánja újra Hellboy karakterét alakítani!
Hulk is feltűnhet az Amerika Kapitány: Polgárháborúban?
Világméretű dinókatasztrófával jön a Jurassic World 2
Star Wars: Rogue One – Felicity Jones mégsem lázadó?
Fantasztikus Négyes 2 – Ezüst Utazó és Namor a folytatásban?
Rendezőt kaphat a Fekete Párduc!
X-Men: McAvoy és Fassbender visszatérhet még mutánsvezérként
Nagy a versengés Robin Hood szerepéért
Star Wars: Az ébredő Erő - nyugi, nem lesznek midikloriánok -
akom
őstag
Area 51 (2015) -ről valakinek vélemény?
Megéri azt a 90 percet? -
gyuromoj
veterán
3 HEADED SHARK ATTACK Official Trailer (2015) HD

Most találtam, bocs ha már volt.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Realradical
üzenetére
ehhez még vedd hozzá a 4x ennyi, már bejelentett szuperhős filmeket és boldogság.
én meg bezserzem a 90es évek évek (meg 2000-es elejei) filmjeit, hogy átvészeljem a következő 5 évet

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parfüm topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(lehet ezért)