Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- 🖥️⛅
- Szólánc.
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz szpal17 #24474 üzenetére
Ebben a filmben minden karakter beteg volt!
Akad benne egy-két gagyi, szerintem nem odaillő momentum, és a végét is úgy éreztem, hogy összecsapták, de összességében ütős darab lett. Ha az első rész tetszett, akkor ezt is érdemes megnézni, én legalábbis nem bántam meg.
-
törölt tag
Én is megnézem majd, érdekes a történet, és látom, fenn van YouTube-on.
Én a Barbarians (Barbár fivérek) c. alkotást néztem onnét a napokban, de az elég khmm... írjam azt, hogy felejthető volt? Nem írom, mert az a film annyira szar, hogy nem lehet elfelejteni!
(Pedig a barbáros filmeknek nagyon sok mindent elnézek.)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mi anno majdnem az aktuális Twilight filmet néztük meg, de várni kellett volna rá egy másfél órát, és inkább a Felhőatlaszra vettünk jegyet - szerencsére. Számomra is 10/10, és itthon, másodszorra legalább olyan jó volt, mint a moziban. Biztos, még többször is meg fogom nézni.
Ettől függetlenül elhiszem, ha valakinek (sok embernek) nem tetszett és csak a katyvaszt látja benne. Mindenki másra fogékony.
(#24748) madgie: Ebben még egy novella is érdekesebb, mint sok film egésze, és ahogy összefűzték őket, az egyszerűen bravúros, én ilyet még vásznon nem láttam. Azt sem éreztem, hogy téríteni akarna, egyszerűen csak egy különleges, baromi profi, érdekes és szórakoztató film volt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz TazLeacher #24789 üzenetére
Csak nagyobb? Dehogyis, sokkal jobban fogod bírni a terhelést és az edzések után is hamarabb regenerálódsz - ergo gyorsabban fejlődsz. A kemény munka az egyik fele, a másik meg az adottság és a cucc, ami lehetővé teszi az egészet, ill. az ilyen eredményhez kell is. (Persze ők nyilván orvosi háttérrel csinálják.)
Amúgy hiába a nagy kar, a potrohos Gibson nekem nem tetszik - régen kisebb volt, de sokkal jobban nézett ki. Lehet, a szög sem szerencsés, majd a filmben úgyis kiderül. Arnold viszont öregen is vadállat.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz brownus #25612 üzenetére
Én vidékről jöttem, így nem tudom régen hogyan volt, de mostanában futószalagon érkeznek a filmek, elég kevés idő lehet a szinkron elkészítésére.
Az igazat megvallva én első körben nem is szinkronban keresném a hibát, hanem magában a produkcióban, illetve az üzleti modellben - fölösleges lenne a mit tudom én Tökös legény 5-be egy csomó pénzt és energiát feccölni, ha mire elkezdené visszahozni, már kinn lenne a Tökös legény 6, vagy a Tökös legény a Plutóniumevő ellen, érted... egyébként sem nagyon lehet okunk panaszra, mert a becsületes iparosmunkát megkapjuk, csak ha az ember klasszikust vár, akkor nyilván csalódni fog.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Ha már annyi jót és rosszat hallottam róla, megnéztem én is a Pacific Rimet. (1080p, dts)
A következőekben a mindenre kiterjedő kritikámat olvashatjátok róla: ez a film egy rakás szar. Oké, szépen becsomagolták, de attól még bűzlik. Nem arról van szó, hogy az egyszerű sztori zavart, vagy hogy vannak benne hibák, de könyörgöm, ez a film kizárólag hibákból áll! Ha ezért anno pénzt adok, még tökön is szúrom magam.
-
törölt tag
válasz Pikkolo^^ #26796 üzenetére
SPOILERÖZÖN
Hát... kapásból a koncepció, hogy a szörny leüt pár hóna alól (!) gépágyúzó (!) F-22-est (légifölény repülő, könyörgöm), ezért megszületik a konklúzió, hogy rohadt nagy robotokat kell fejleszteni - de ezt tegyük félre, mert akkor nem lenne film. (Nem is kellett volna lennie.)
Ott a fejlett agyalapú kommunikáció, de a pilóták ezt dumálással egészítik ki, miközben elektromechanikusan mozgatják az egész jagert... A rakéta, penge, vagy az utolsó pillanatban előkerülő bármi csak akkor sebzi a szörnyet, amikor a robotról jött, az, hogy ezeket a városok védelmére fixen is lehetne telepíteni (esetleg aknamezők, mélységi bombák?), fel sem merült, de a bazi nagy fal az igen. Illetve robotból is csak akkor küldenek egy kaijura kettőt, amikor ez a kettő már a teljes haderő felét jelenti... áhh, a logika csak annyira erőssége ennek a filmnek, mint a forgatókönyv vagy a színészi játék.
Csináltak volna egy intergalaktikus Kickboxert vagy Karate Kidet szörnyekkel meg robotokkal, jobb lett volna.
-
törölt tag
válasz Pikkolo^^ #26847 üzenetére
PACIFIC RIM SPOILER
"A fix védelmet egyszerű kijátszani, amint láttad volt repülő kaiju is, ha figyeltél volna daptálódtak, mint a borg."
Akkor a fal is fölösleges lett volna. Egyébként meg létezik olyan, hogy (mobil) légvédelem, továbbá az olyan ütegekhez, amelyek kilométerekről szétszedik őket, elég nehéz adaptálódni. De ez megint oda vezet vissza, hogy minek robot. Ezt mégiscsak illett volna értelmesen kifejteni, mert a filmes magyarázat egy röhej.
Az a baj, hogy ebben a filmben - a borggal ellentétben - nem a félelmetes ellenfél került előtérbe, hanem az emberi idiotizmus. Pedig tényleg felkészültem rá, hogy ügyet se vetek az ilyenre, hanem belefeledkezem a látványba.
"A robot mozgatása pedig teljesen egyértelmű, hamarabb megteszed azt a saját kezeddel, mint elmondod a fejedben hogyan történjen a mozgás."
Aham. Hallod, még kész szerencse, hogy ilyen technika mellett nem lyukkártyán kellett beadni nekik az instrukciókat!
"Nem két kaijura kültdek két robotot hanem 3 robotot küldtek 2 kaijura, rosszul emlékszel."
Nem az a lényeg, hanem hogy megvárták, amíg marad összesen négy.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz spammer #26876 üzenetére
És (#26871) Pikkolo^^:
Igen, de a témával nem lett volna bajom, és azzal sem, hogy a történet egyszerű, mint az ásóbot. A Transformers sem akasztott ki, sőt, a másik sokat cikizett látványfilm, az Avatar például minden bugyutasága ellenére tetszett.
Mindegy, láttam ezt is, nem jött be, van ez így.
-
törölt tag
Ahogy látom, erről még senki nem írt a topicban. (A korábbiakban sem.)
Adott két 40-es fickó, jóbarátok, két teljesen különböző karakter, és mindegyikük másképpen csúszott le. Elmennek egy egyhetes bortúrára jól érezni magukat, még mielőtt az egyikük megnősül. Nekem nagyon életszagúnak tűnt, a helyzetek és a párbeszédek ültek, és bár alapvetően szomorkás (keserédes) a film, akadt benne néhány akkora poén is, hogy én megállítottam a lejátszót, amíg nyerítek a röhögéstől.
Biztos nem lesz közönségkedvenc, de nekem nagy élmény volt. Aki depis, az nézzen mást. (A trailere masszívan spoileres!)
Pár éve nekiültem, akkor nem bírtam fél óránál tovább. Most viszont eltalált, hatalmas, nem utoljára láttam! Ezek a Wachowski-tesók értik a dolgukat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz mcintosh #27334 üzenetére
A második még ez is lehet: Exam (2009)De hülye vagyok, most látom, hogy meglett.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Pitterix #27772 üzenetére
Ez remek hír, külön-külön is hatalmas kedvencem volt a két öreg, kíváncsi vagyok már, együtt mit hoztak össze. A Lock Upot is meg kellene nézni, nem ismertem (éppen tegnap olvastam róla először egy blogon), de állítólag nagyon jó.
A jelenség nem újkeletű, már 20 éve is erre mondták nálunk azt, hogy városi suttyó. (A városiak meg azt, hogy vidéki paraszt.)
-
törölt tag
válasz Ace owner #27857 üzenetére
Kinek mi. Például az Avatar is egy CGI-orgia, és bár se a története, se a karakterei nem túl bonyolultak, mégis tudtam élvezni - a Transformerst már kevésbé. A Pacific Rimhez meg kellett volna egy rekesz sör, hogy valami jó is legyen benne.
De ezen senki ne tolja föl az agyát, mert mint írtam, kinek mi.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz asuspc96 #28100 üzenetére
A Grotesque nem egy nagy szám. Véres, kínzós, beteges, de a vége olyan nevetségesen gagyi, hogy áthúzza a korábbi egy órát.
Egyébként itt van egy lista, ha rákeresel a győztes címekre, a neten találsz még hozzájuk hasonló további gyöngyszemeket.
Nálam a Rózsaszín flamingók (ez nem horror) és a Szerb film viszi a prímet, nem indokolnám meg miért, és azt sem részletezném, hogy mennyire beteg darab mindkettő.
-
törölt tag
válasz dokee78 #28139 üzenetére
És még annál is szarabb. De legalább nem szórakoztak sokat a felvezetésen, így aztán elég hamar előkerült a balta meg a láncfűrész.
Most látom, mi az a poszteren, egy ikeás evőeszköztartó?
(Basszus, ez az!) -
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Integra #28646 üzenetére
Még mindig jobb, mintha a legújabbat istenítené.
(Az tényleg olyan rossz, mint mondják? Még nem néztem meg.)Amúgy a 3 nekem is baromira tetszett, de nagyon régen láttam már. Az elsőt pár hónapja, és _sokkal_ jobban bejött, mint anno iskoláskoromban. Zseniális oldschool akció.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz callmeakos #28771 üzenetére
Mert addigra már megittuk mindet.
Nem, mozizás közben nem élünk ilyennel. Mindenesetre ez a rész olyan volt, mintha egy háborús film közepén jönne rá a legénység, hogy a tankon ágyú is van. Mind a ketten eléggé kiakadtunk rajta.
Nem követem tüzetesen a topicot, a Pacific Rim Honest Trailere volt már? (2:03 )
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz cyberkind #29230 üzenetére
Nem annyira rossz? Abban a filmben maximum a CGI ér 8/10-et, egyébként egy rakás hulladék. (Ettől még tetszhet persze, én is ismerek olyan, egyébként bűnrossz filmet ami nekem tetszik.)
Na jó, inkább offba teszem. A fentieket vegyétek egy zárójeles megjegyzésnek, nincs most időm erről beszélgetni..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Jhonny06 #29624 üzenetére
"Én azt nem értem, hogy alapból miért nem volt valami security a hajón."
Akkor miért nem olvasol utána? 2011-ig a törvény nem engedte meg, hogy a kereskedelmi hajókon fegyveresek legyenek - ez mára nagyban változott.
(Tudom, hogy régebbi hozzászólás, de most volt időm átfutni a topicot.)
-
törölt tag
válasz bAtt001 #29987 üzenetére
Remélem, nem vetted komolyan azt a filmet!
Szerintem hatalmas, egyszerű lelkemnek nagyon bejön és még most is vinnyogok rajta, pedig láttam párszor.Spoiler, bár szerintem mindenki ismeri...
Általánosban hittanvizsga volt a plébánián, a srácok a szomszédos szobában ezt nyomták be videón. Én éppen akkor voltam benn, amikor próbálták leturmixolni a gyereket, gondolhatod, milyen hangok szűrődtek be... Singaia!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ViiiiktorOC #30280 üzenetére
Magam is rendszeresen járok konditerembe, de nem volt olyan érzésem, hogy ilyen általános képet közvetítene. Ez inkább az amerikai álomról szólt és az emberi butaságról, az, hogy gyúrtak, csak a fűszer volt hozzá.
Féltem pedig a témaválasztástól, de nem kellett volna. Én 7/10-et adtam rá.
(Eredeti nyelven néztem, úgy nem volt probléma a hanggal. )[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ViiiiktorOC #30282 üzenetére
Naná, hogy direkt volt.
Azért le nem tagadhatja, hogy ő rendezte, de szerencsére nem is kell neki. Végre egy olyan filmje, ahol nem dől össze a fél város/a fél USA.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz S e t h #30393 üzenetére
Az gondolom régen is voltak szociális nullák, a modern technika csak újabb, látványosabb lehetőségeket kínál a kibontakozásukra. Két példa, az egyik nem is off:
1, Haverral csak néztünk a múltkor: leült a szomszédos asztalhoz egy társaság (25-30 körüliek, két fiú két lány) a kocsmában (pub), előkapta mindegyik a telefonját, vagy eleve el se tette nem tudom, de egy órán keresztül csak akkor néztek föl belőle, amikor sört rendeltek. Néha felnevetett egyik-másik, aztán egyszer csak leléptek. Egy újabb izgalmas este.
2, A másik, amikor a Philips kapitány alatt SMS-ezgetett a faszkalap, és időről időre világított a szemembe a tepsi méretű készülékével, egyébként a film csúcspontján is... az ilyen maradjon otthon.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ma akadtam rá, nekem rettentően tetszett a film. Ahogy látom, itt még nem említettétek, így most belinkeltem. Hasonló a Hidden Figures-höz, csak kicsiben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- NASCAR
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest