Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Tegnap sikerült megnéznem az Oblivion-t.
Spoileres szöveg!
Nem számítottam sokra, és nem is kaptam sokat. A legnagyobb pozitívum a látvány. És kb ennyi.
Össze - vissza vannak lopva ötletek más filmekből.
Súllytalan a sztori, mert ha belegondok az idegenek minek tartják a karbantartókat, ha a TeT-en több százezer drón van? Minek őket javítani? Egy ilyen fejlett civilizáció aki embereket klónoz nem képes a javításukra?
Semmi értelme az egésznek.
Engem nagyon zavart, hogy a látvány mellé nulla zene társul, egyedül a medencés jelenet alatt van értékelhető muzsika, a többi csapnivaló. Hibák tömkelege a film, pl. megtörtént a világvége, elpusztult minden, de az Empire State building üvege kibírta? Amit Cruse papa egy laza könyökléssel betör?
Aztán mikor lekötözi az 52-es személyt és elmegy a bázisukra gyógyszerért a csajnak nem tűnik fel, hogy nem 52-es van a ruhájára írva?
-
mephi666
nagyúr

-
Integra
titán
válasz
cyberkind
üzenetére
mi lesz 2015-ben? szuperhősös filmek armadája? mert akkor különösen óvatosan mondanék ilyet

tudod az itt a baj, hogy lassan minden filmet a cgi és egyéb eye candy-vel akarnak eladni, ezzel próbálják palástolni azt, hogy a film gyakorlatilag csak ebből a kettőből áll és semmi másból. és amikor már állandóan minden filmre az a válasz és a mentegetőzés, hogy de ez egy cgi-eye candy film, akkor nagy baj van. ezek szerint szinte minden nagy költségvetésű film a közeljövőben ilyen magyarázatra fog szorulni..
-
Integra
titán
the wolverine (2013) - ov 3d
spoileres
röviden: ne adjatok ki pénzt érte, nem éri meg.
ok, 100 millás büdzséből még talán nem lesz bukás, mint az idei többi, nagyobb költségvetésű és rosszabb alkotás, de nem üti meg a mércét ez sem, hogy legalább azt lehessen mondani rá, hogy egy rendesen összerakott, iparos munka.
miért? mert hemzseg a klisétől, ordítanak a butaságok, a logikátlanságok, arckaparóan ostoba a vége, okádék a product placement, most sorolhatnám, hogy mi meg, hogyan.. de nincsen értelme.
várjátok meg a tékában, aztán otthon hajrá, annyit megér, de többet egy petákkal sem.
ami a 3d-t illeti: nem értem, hogy ebben a filmben mi volt 3d... geci nagy lehúzás, semmi 3d, konvertált valami, de még azokból is a legalja minőség.
rozsomák egy-egy egysorosán lehet kuncogni (go fuck yourself pretty boy meg ilyenek), bunkó amerikai japánban, kb ez a helyzet komikumok többsége és ki is fújt.én nemtom mi van hollivúddal, de nagy a baj, hogy sorra ilyen kuka alkotások jönnek.
blomkamp-ben maradt minden bizalmam.....
-
pohár
félisten
ez miben volt? mai napig elfog a röhögés, ha meglátom

-
törölt tag
Azt figyeltétek, hogy az Oblivionnak milyen jó a filmzenéje?

-
Maximum1
őstag
Pihenésképpen nézd meg a Gangster Squad-ot.
-
Pitterix
őstag
válasz
gyuromoj
üzenetére
Farkas kritikához hozzászólva:
lassan annyi ilyen kritikát olvasok, hogy én is inkább nézem majd mibe lehet belekötni egy filmnél és nem élvezem azt.Könnyű belekötni minden filmnél valamibe, de megcsinálni azt lehet nem menne a "belekötözgetőknek".

Talán nincs is olyan film, ami ne váltana ki nemtetszést valakiből
-
spammer
veterán
-
Pali1119
tag
Azért a High School Musical sem mostanában volt. Zac Efron is már ki-kitör ezekből a tinis szerepekből Szerintem pl a The Paperboy-ban jó volt. Nekem mondjuk a film is tetszett.
-
.LnB
titán
válasz
gyuromoj
üzenetére
Vártam már a postodat, mert mikor olvastam a SW VII-es hírt alig bírtam, ki hogy be ne linkeljem.

Na szóval, Gosling-ot sokra tartom, de ez az Efron gyerek azt sem tudtam ki. Mikor végigolvastam a hírt, csak rosszabb lett a helyzet! High School Musical!?? Remélem kacsa hír, mert lassan bejelentik Justin Bieber-t is

-
spammer
veterán
válasz
gyuromoj
üzenetére
Én bírom Jenszen Áklészt, de nem nézném ki belőle a Batman karaktert. Szerintem egyébként is nagyobb, mozis névvel akarják eladni majd a filmet, nem egy sorozatszínésszel, még akkor sem, ha népes rajongótábora van (akiknek a 95%-a valószínűleg nő
)Gosling meg egy annyira bölcs Jedi lesz, hogy inkább soha meg sem szólal majd
Egyébként köszi, inkább ne legyen dzsedáj (meg más se).Lokit húzzák le a klotyón, már a Avengersben is röhej volt.
Avatar 2 jöhet, csak remélem több lesz majd egy - újabb - techdemonál.

-
gyuromoj
veterán
Snowpiercer megint
Abigail Breslin csatlakozik a Maggiehez, Schwarzenegger zombi filmjéhez
Loki visszatérhet az Avengers: Age of Ultronban
A feláldozhatók 3 - Kellan Lutz és Mel Gibson még nem írtak alá
Bosszúállók 2 - Infók Skarlát Boszorkányról, Coulsonról, Ultronról
Szeptembertől forog a Fantasztikus Négyes reboot
Farkas – Kritika
Már levetítették az Avatar 2 tesztfelvételeit
Star Wars VII - Ryan Gosling és Zac Efron a stábban?
Elkészülhet a Rocky Spin-off, a Creed
Hamarosan jön a Thor: Sötét világ új trailere
A Supernatural sztárja, Jensen Ackles lehet az új Batman?
A Pixar az eddigi legmerészebb filmjét készíti? -
.LnB
titán
Szinkronnal nézni bűn! Pont tegnapelőtt hallgattam bele a magyar verzióba, vállalhatatlanul rossz. Nekem is a kedvenc filmem egyébként. Az Only God Forgives-el kapcsolatban pedig kicsit szeretnélek nyugalomra inteni. Nem Drive! Nem szabad ahhoz hasonlítani, mert csalódni fogsz! Én is ennek az áldozata lettem. Sőt azt mondom nem tanácsolom a mozit, fellelhető már 720p-s verzió + magyar felirat. (Gosling 17-szer szólal meg a filmbe, szóval sok szöveg nincs) Inkább nézd meg így. Ez csak jó tanács.
-
k!nG
aktív tag
Igazabol sajnos csak a film megjelenese utan ket evvel sikerult csak megneznem a Drive c. filmet, mivel eddig eleg antipatikus volt Gosling szamomra, de most, hogy lattam a filmet az egyik kedvenc szineszemme lepett elo, a film pedig az egyik kedvenc filmemme.
Nagyon tetszett benne az, hogy a sztori egesz masfele visz el a kozepetol, mint ami az elejen tortent es az is, hogy teljes nyugalombol csap at meszarlasba a film. A fenyekkel es a szinekkel elkepesztoen jol jatszanak, a zenek zsenialisak, a szineszi garda is jo, es tetszik a felig muveszi felig akcio jellege a filmnek.
Sokan mondtak, hogy nekik unalmas nekem az eleje is le tudott kotni.
Egyetlen problema, hogy szinkronnal lattam.Tehat: Drive - Gazt! 10/9.5
Most, mivel az Only God Forgives a rendezo es Gosling aktualis filmje ezert jovoheten be is vagodom a moziba, ha lesz idom es azt megnezem, addig pedig lelkesen varok.
-
LOTR
addikt

-
basaharc502
aktív tag
Oblivion - lehet spoiler
Hát mit ne mondjak, nem estem hanyatt tőle...Igazából olyan középszerű a film, hogy pár hét múlva már csak annyi marad meg róla, hogy jah igen az amelyik a Moon-ra hajaz...Látványra se egy nagy eresztés, túl sok szereplőt sem vonultat fel a film, Morgan Freemant pl teljesen fölöslegesnek éreztem. A sztori meg azon kívül, hogy ez spec a Földön játszódik, bevallom nem is 100%-ban értem....
SPOLER -->Ki írtotta ki az emberiséget? A TET? De az meg mi a tök*m? Valami idegen mesterséges inteligencia??? Minek kellettek, azok a vizet elszívó izék? -
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
válasz
Pali1119
üzenetére
pont ez az, hogy összességében nem bukott, nem is olyan régen volt link, hogy a dvd eladásokból valami - nem tudom miért 100milliós bevételre emlékeztem - de 650 ezer dvd fogyott első héten
[link] [link] [link]nekem is tetszett a film
nem supernatural, de azt hiszem érthető lesz ez a kép a dreddel kapcsolatban is: [link] -
KisTücsök
addikt
Single shot. Asszem még nem volt. Rockwellt szeretem. Akár még jó is lehet.
-
Pali1119
tag
válasz
Integra
üzenetére
Sajnos neki pont nem lesz folytatás...ugye bukott. Petíció gyanánt azért ezt alá lehet írni: Dredd petíció
(#22960) mephi666
"ja előbb ott volt a válasz: marvel és náluk minden pg13, hogy a kölkök is nézhessék "
Meg a pénz. 18-as lehet már túl durva lenne meg azért Farkas karaktere ahogy az eddigi filmekből megismertük, nem mészárol halomra embereket. Viszont a rendező elmondta, hogy a bd-n a véresebb változat jelenik meg.
-
mephi666
nagyúr
engem az érdekelne, hogy a wolverine film hogy a retekben lett pg13, amikor a főszereplőjének elsőszámú fegyvere 3-3 adamantiumötvözet-karom, amivel bárkit pörkölthússá apríthat pillanatok alatt?
...ja előbb ott volt a válasz: marvel és náluk minden pg13, hogy a kölkök is nézhessék
az előző részt nem szeretem, mert egy nagy blődség volt, viszont a játék jó volt belőle pont azért, mert az idősebb korosztálynak készült elsősorban kellő számú csonkolással meg aprítással#22961: na, akkor várom a directors cut-ot és akkor majd megnézem
egy alien/predator/rambo/wolverine/stb filmből ugyanúgy kiábrándító (lenne) pg13-at csinálni -
LOTR
addikt
válasz
Integra
üzenetére
túl nagyok már az elvárásaid

w.miki
nekem háttérzajnak mindig comedy central megy, nézd meg a mostani műsorukat, biztosan találsz közötte olyat ami tetszeni fog
pl: dan clark filmek, call me fitz, és habár az elején nem tetszett, de újabban bírom az office-t is
nem sorolom fel mind, meg van sorozatos topik is, ott biztos találsz -
w.miki
veterán
más...
annak idején nagyon tetszett a Dokik c sorozat.
nagyon bírom ezt a fajta humort... bár a történettől néha megfájdult a fejem...
tudnátok valami hasonló sorozatot ajánlani, vagy filmet/vígjátékot? -
w.miki
veterán
The Colony-t látta valaki? nem akarok rossz filmet nézni...
Vagy a Drug War...?
Melyik a jobb? -
mephi666
nagyúr
-
spammer
veterán
válasz
mephi666
üzenetére
Szerintem simán jobbak a régiek, nekem a harmadik rész is, ha képregényfilmként nézzük. Sőt, akkor még a Swarczis is jobb
Begins elmegy, TDK is (Joker miatt), de csak sima akciófilmek. TDKR totál középszer, tele hülyeséggel, egyszer elég is volt. Nekem nem jött be ez a Nolan féle realizmus, egy próbát megér az új Batman, hátha képregényesebb hatású lesz.(Számomra egyébként a Watchmen az etalon, akár képregényfilm, akár képregény
Meg a Sin City, aminek várom a folytatását.) -
-
Ijk
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Már az Avengers-ben sem volt könnyű összehozni a bandát, szerintem Captain America végig kilógott a sorból, pedig a Marvel elég "disney"-s világot teremtett.
Batman ráadásul olyan karakter akinek nincsenek szuper képességei, ezt megfejelve csináltak egy realisztikusra vett Batman trilógiát. És akkor most ezt az új stílusban felépített Batmant akarják megerőszakolni.
Szinte lehetetlen feladatnak tartom egy olyan forgatókönyv megírását, amivel képesek megtartani az eddigi színvonalat.
Azzal meg hogy le kell cserélniük Bale-t, már csak megkoronázza az egész projekt B-kategóriás érzését.Mindegy annyira azért nem vagyok képregény rajongó hogy emiatt vergődjek, csak akárhányszor meglátok ezzel kapcsolatban valamit, már a hollywoodi bőrhúzás jut az eszembe.
-
.LnB
titán
válasz
Integra
üzenetére
Ennyire kár belemélyülni, főleg a két univerzumot is összevegyíteni.
Szerintem a Nolan féle Batman filmek tökéletesek voltak. Az új Superman-t még nem láttam de Nolan keze abban is bőven benne van, ráadásként a Watchmen-t jegyző Snyder a rendező. Számomra ezek alapján csak jó lehet. Külön öröm, hogy míg a Marvel képregényekből készült filmek mind gagyi pg-13as hogy a sok kis hülyegyereknek csorogjon rá a nyála (ami persze érthető pénzügyileg), addig a DC.féle Batman és Superman film komolyabb hangvételű. És én ennek nagyon is örülök. Remélem, folytatják ezt a jó szokásukat a jövőben is!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Oblivion
Hát gyerekek, ez mocskos jó volt. Sejtettem hogy ez lesz a végkifejlet, de akkor is.
-
Integra
titán
nincs megállás, a szuperhősök megnyúzása él és virul és egyre durvul. teljesen értelmetlenek ezek a filmek, de úgy számolnak vele, hogy van annyi néző globálisan, akik kitermelik a költségeket, de profitot is hoznak.
most komolyan, superman-t hogy veri el batman? sehogy, vagyis, persze, milliárdjaiból hiper páncélban, ahogy már azt láttuk rajzfilmben. ja de várjunk, és ironman akkor hol van? ő is megtudja verni batman-t meg superman-t? vagy batman páncélja mégis jobb mint a zseni stark motyója? és akkor a harcokat hogy kell megcsinálni? hogy mindenki nyerjen? vagy egyik sem nyerhet mert akkor melyik szuperhős tábora fanyalogna?
nem jó ez sehogy sem.. -
.LnB
titán
"A Supernatural sztárja, Jensen Ackles lehet az új Batman?"
Na ha ez igaz, eláshatjuk azt a Batman és Superman filmet

-
spammer
veterán
Remélem a pokol tüzén fognak égni érte.
-
mondomén
őstag
válasz
HuMarc
üzenetére
Spoiler
Mind a kettőben klónok vannak, ebben azért eléggé hasonlítanak. Mikor azt írják, hogy nagyon hasonlít rá és emiatt nem érhet nagy meglepetés, akkor szerintem egyértelmű mire céloznak. Nekem egyből leesett és eléggé zavart is. Szóval szerintem rohadt spoileres ez így...
-
HuMarc
veterán
válasz
mondomén
üzenetére
Esetleg SPOILER-es
Én láttam a Moon-t is, de azért annyira nem hasonlít a két film, mint ahogy egyesek lefestik. De mindkét film nagyon tetszett, bár a Moon kicsit drámaibb volt. (És még így is az volt az érzésem, hogy nem volt elég drámai, mert egy kicsit rövid volt, közben meg jól el volt nyújtva az egész, szóval elég ellentétes érzések kavarognak bennem.
-
Maximum1
őstag
Tele fordulattal, kicsit már unalmasak is a fordulatok, de valahogy életben tartják a figyelmedet.
Jó színészek gyenge sztoriban.6/10
Ismét "Jack", hiába jól áll neki ez a név.
Tényleg a Moon-ra hajaz, túlzottan is, ezért nagy meglepetések nincsenek.7/10
-
Integra
titán
the watch (2012)
jaj nekem... ben stiller mikor csinált utoljára egy vicces filmet?
-
littlelion21
addikt
Ha már szóba került: Keanu Reeves is Jesus!

-
bok92
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
Cinderella, Finding Dory,The Smurfes 3, Alvin és a mókusok 4

na, ezeken kívül a többi jöhet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KisTücsök
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
Ezt a Pirates of the Caribbeant minek erőltetik? Már a negyedik rész is nézhetetlen volt.
A Finding Dory olyasmi lenne, mint a Némó nyomában?
Kung Fu Panda jöhet. A Warcraft is várós, kíváncsi leszek, mit hoznak ki belőle. Az új Terminator is.
Jurrasic Park, SW VII? Hát, legalább látványosak lesznek, az már biztos, a többi majd kiderül.
Amúgy az új SW ellen nem voltak bazi nagy tüntetések?
Elég nagy a rajongói bázisa, biztos sokan nem örültek ennek a hírnek.(#22918) Integra: Ja, egyedül csak miatta adok neki egy esélyt.
-
HuMarc
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
Warcraft?
Ezek közül 3+3 nézős (3-at mindenképpen, a másik három még kiderül addig). -
Integra
titán
válasz
Tibiajax
üzenetére
ne idegesíts már, hogy nem tudom mit mondok meg nem értem, ne add a számba a te realitásod, mert ezt gecire nem veszembe senkitől sem, így tőled sem.... baszod fel az agyam ezzel az ostoba faszsággal.
örülök, hogy tetszett neked, senki sehol nem mondta, hogy nem tetszhet másnak.
ne legyél már idióta... -
callmeakos
veterán
Feldobjuk mind a pacskert ettől a felhozataltól

-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
nem érted még mindig, az egészet..

én azért örülök, h más is így volt vele mint én, és le is írta ezt. ez a film egy gagyiság, persze, egy matiné, modern matiné.
de te vagy akkor is a lemerevedett butaság, ha csak azt szajkózod, h neked ennél több kell, sajnálod, és rittig nem fogsz beállni a sorba azok közé, akik vidáman jöttek ki a moziból. én akkor is ezt mondom
ezt pontosan úgy kellett megnézni, ahogy a gyerek is tette, nem olvastam sokat előtte a filmről, sem az előkészületekről mert rohadtul nem érdekelt
csak egy látványorgiát akartam a szörnygyihézésről és csao, természetesen mindezt látómezőt beterítő 3d képpel és odakúrós hanggal, ennyi volt a sztori, semmivel nem több, ezért mentem el és csengettem, hogy kikapcsoljak. hogy egy jót ájmexoljak. ezt erre találták ki. nem a remény rabjainak
nem úgy, mint te, hogy jajj bazmeg mert unatkoztam' és akkor csak beülök az imaxbe hogy nézzek egy jó filmet.. hát ez annyira gáz, tényleg sorry. már itt nagyott hibáztál.
nem szabadott volna.
Neked, mint hatalmas kritikusnak meg aztán főleg nem -
batai15
félisten
ha player akkor media player classic!
-
gyuromoj
veterán
-
w.miki
veterán
Ha már playerek...
Régen én is a KMPlayert használtam, de bizonyos folyamatok alatt lassú volt.
Azóta a GOMPlayer-t használom, az elég gyors, és kezelhető felülető.
A Pot TALÁN még gyorsabb, de azt annyival macerásabb is kezelni.
A VLC pedig mindet lejátszik (az előzőek néha hibáznak), de nagyon fapados a kezelőfelülete. -
spammer
veterán
Felhoztam az érveket mellette, mert mások is olvassák, másoknak is hasznos lehet (régi szar gépek esetén), esetleg másokat még érdekelhet. Nem mondtam, hogy kötelező használni. Ha neked az "erőlködés", hogy alátámasztom konkrét adatokkal a mondandóm, akkor nagyon el vagy tévedve.
Te szokásodhoz híven megint csak kötekedsz. Nyugodtan ignoráld a hozzászólásaimat, a múltkori kirohanásod és privátod óta én is úgy teszek, de most kivételesen reagáltam.
Esetleg ha van konkrét tapasztalatod a két lejátszót illetően, illetve hogy milyen gépeden hogyan fut, akkor nyugodtan kifejtheted, ellenkező esetben pont leszarom a trollkodásod.
-
rt06
veterán
válasz
spammer
üzenetére
"Részemről ennyi, mindenki használjon azt, amit akar, engem nem különösen érdekel, nyilván mindenkinek az a jó, ami az ő rendszerén a legjobban megy."
ahhoz kepest jo sokat erolkodtel (meg tablazatos screenshot-ot is csinaltal), hogy meggyozz valaki olyat, akit pont nem erdekel a lejatszo irant erzett rajongasod
es akkor meg te probaltal a multkor osztogatni, hogy mennyire unatkozom, mikor nem ertetted, amit leirtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4899
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

! Ezt nagyon vártam
!
Semmi értelme az egésznek.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

egy alien/predator/rambo/wolverine/stb filmből ugyanúgy kiábrándító (lenne) pg13-at csinálni