- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
KMan
őstag
MIB 3 3D
+ szorakoztato
+ szinkronhangok a regiek
+ CGI
+ szep felvetelek, jo kamerakezeles- felesleges parbeszedek
- felesleges idohuzasok hogy meglegyen a 100 perc jatekido
- sztori tobb sebbol verzik
- mintha nem lenne rendesen atgondolva a forgatokonySumma: megeri a mozijegyet ha tetszett az 1-2 es masfel ora kikapcsolodasra vagysz.
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
hoffman_
nagyúr
válasz BITBOYS #48495 üzenetére
Mert nem nézel be rendszeresen De köszi Amúgy tényleg Tibiékhez képest a filmismeretem nevetséges
Vigneau:
Igen-igen, így is lehet mondani, hogy 4=8, de mégsem, azokat a köztes részeket nem jegyezzük, ahogy mondod Amúgy is American Pie presents címen futnak, gagyiság halom sajna.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
Jap. A 3-at direkt hagytam ki, mert szeretem, de közel se olyan jó, mint az 1-2-4, Stifler egyedül viszi a hátán. Szal ja, az akár skippelhető is, 1-2-4
mod: Hogy-hogy hogy? Így
BITBOYS:
Amúgy sem tudnék olyat mondani szerintem, amit ne láttál volna, én itt amatőr vagyok
[ Szerkesztve ]
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz somasz #48489 üzenetére
Pite 1-2-4, megint Vagy Trópusi vihar, ha még nem volt meg - ha igen, akkor is, elcsépelhetetlen. Vagy a Road Trip(alias Cool Túra) nagyon bitang, én imádom, vagy ez, de ez nagyon beteg
BITBOYS:
Istenemre, én agyaltam neked perceket, az első a Moon volt, de rádkerestem, hogy láttad-e, hasonló kaliberű, érdemes film, nem jut az eszembe
-
somasz
addikt
Nekem is kéne valami jó haverokkal nézős film, de már nem tudom, mit nézhetnénk meg
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
BITBOYS
addikt
Tudtok valami igazán érdekes és jó filmet ajánlani? Hétvégére betáraznék
-
vzsryl
nagyúr
válasz dokee78 #48460 üzenetére
Rock karaktere szerintem az Az amazonas kincsében volt a legjobb. Én ott láttam először, és azóta mondhatni, hogy a kedvenc mai akciószínészem. Persze leszámítva a régi nagyokat. És még annyit hozzátennék ehhez, hogy Az amazonas kincse egy valódi akciófilm, ami hajaz a 80-as, 90-es évekre. Kemény főszereplő, robbanások, fegyverek, tőmondatos beszólások stb...
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Viszlát
addikt
A témában jártasakat kérdezném, hogy ez az új Pókember trailer ez most mi? Újrakezdik az egészet?
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
MODERÁTOR
The Avengers (allee, szinkron, nem 3D)
Hozta amit kellett, volt benne pár nyálas párbeszéd amit kihagytam volna, Stark beszólásai jók voltak. Tudom, hogy szuperhős meg minden, de amikor Hulk lecsapta ököllel a 200méteres 150 tonnás repülő csótányt...A másik pedig a kifogyhatatlan nyílvesszőjű robin hood. Na sebaj, de Imaxben talán még egy kicsit jobb lett volna. 8,5/10
ps: ő nagyon jó választás volt, mutathattak volna belőle többet is [link]
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
pohár
félisten
válasz rétisün #48477 üzenetére
megkérsz valakit, hogy hívjon meg, te kipengeted neki az 1500-at ami a támogatói státuszhoz kell, és kész, everybody happy
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
rétisün
veterán
válasz madgie #48476 üzenetére
igen, láttam mindkét részét. meg olvastam is.
csak én nem vagyok fenn a Enbetüsön, és amit hallottam a meghívózásról (támogató státusszal lehet meghívót küldeni, vagy mi) nem is leszek
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
ha bejön az orosz sci-fi, ajánlat: lakott sziget
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Jhonny06
veterán
Mai program, ha már itthon maradtam: Fight Club 1080p DTS-ES ENG+SUB.
-
LOTR
addikt
az Éjjeli/nappali őrség filmek után úgy tűnik oda kell figyelni az oroszokra, épp most hívták fel a figyelmem erre: Avgust. Vosmogo - August Eighth
trailer alapján érdekesnek tűnikOne Ring to rule them all
-
törölt tag
válasz hoffman_ #48434 üzenetére
Monstre szerint általánosságban ez a probléma:
A régi és hőn (ez milyen szó ) szeretett akciósztárok már kiöregedtek, csak bohóckodnak a filmvásznon. A helyükbe lépni próbáló 30-as 40-es színészek ész nélkül ontják az akciófilmnek nevezett filmeket, amikből egy évben akár hármat is kaphat az ember az arcába, és már unalmasak, nem is tudnak újat nyújtani, a színészi teljesítményről már nem is beszélve.
Bár ez gyenge pontja a 70-80-90-es évek akciófilmjeinek is, de azokon nőttünk fel, azokat szeretjük, ezen kívül már sok újat nem tudnak nyújtani az új filmek, max látványban és hangzásban.
A 20-as és 30-as színészekkel pedig tele van Hollywood, akikkel jelenleg árasztják a nézőket. De ők is papírforma szerint próbálkoznak valami ütősebb filmmel, aztán elmennek valami szar romantikus, szerelmes és/vagy vígjátékba bohóckodni és az ember csalódik bennük. Én is csalódtam már így jó pár színészben.
Arról meg már nem is beszélve, hogy néha egy ismeretlen rendező jobb filmet csinál, mint egy évtizedek óta a filmiparban dolgozó "kolléga", aki már szarrá kereste magát.És különben is hol van egy jó sci-fi, horror, thriller, ami JÓ, vagy ami megborzongtat vagy elgondolkoztat, vagy egy vicces vígjáték, amit nem felejtek el egy hét múlva, hogy valaha láttam is...
Most értem végig a Spartacus 3 évadján: még a legutolsó rabszolga/statiszta is nagyobb színészi játékot performált, a főszereplőkről nem is beszélve, 5*-t adnék mindegyiknek. És ott kevés pénzből olyan látványt és hangzást kreáltak, hogy csak na!
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz littlelion21 #48448 üzenetére
Múltkor olvastam valahol, ahol ezt számolgatták... Mondjuk ebben lehet, hogy benne voltak az általad is említett fél perces mellékszerepek. Tény, hogy a Goodfellas-t se ő vitte fel a csúcsra.
Az Avengers-ből valószínűleg nem csak a moziban lesz kasza (elég gyorsan lereagálták a mozisikert).
-
gyuromoj
veterán
Abraham Lincoln: The Vampirehunter Rated R trailer
popcorn-al tökéletes leszPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
xlife11
senior tag
Intouchables
Nagyon tetszett, nem is tudom idáig miért ódzkodtam tőle.Hihetetlen érzékkel tudták a vicces dolgokat ötvözni a drámával.Szinészi játék is jó volt, szép tájak, jó, és lebilincselő sztori.Ritkán van ilyen jó film.Aki még nem látta, feltétlenül nézze meg!
9,5/10
-
BITBOYS
addikt
válasz littlelion21 #48457 üzenetére
-
littlelion21
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
littlelion21
addikt
LOL. Látom tudsz olvasni a sorok között...
vagy szerinted a Star Wars filmek vagy az Avengers spin-off-ok (melyekben összesen szerepel vagy negyed órát...) miatta lettek sikerek...?
Inkább ezt fusd át, láthatod hogy azok a filmek, melyeket neki kellett volna elvinni a hátán szinte mind megbuktak (anyagilag!!), vagy épphogy' csak behozták a költségeiket. -
atike
nagyúr
válasz littlelion21 #48452 üzenetére
Van egy ilyen is.
Szerintem meg igenis tényező. De ne vedd ezt támadásnak, vagy ilyesmi. Egyszerűen csak leírtam, amit gondoltam.
-
atike
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
Épp magad ellen beszélsz, ugye tudod? Amúgy igen, Samuel érdekes figura, mert tényleg játszott ganyé filmekben, ugyanakkor vannak valóban jó filmjei - nem csak, mint mellékszereplő.
-
littlelion21
addikt
válasz Viszlát #48441 üzenetére
Én spec. majdnem epilepsziás rohamot kaptam Tony Scott "zseniális" kamera-trükkjeitől, egyébként tényleg nem lett rossz film
adalbert1: azért mert Samuel L. Jackson "véletlenül" játszott pár blockbuster-ben, még minden csak nem bevételgeneráló színész. Inkább a nagy számok törvénye ez: annyi mindenben játszott már (köztük sok szarban is) hogy akarva-akaratlanul is belekeveredik 1-2 nagy sikerbe (és jellemzően azokba is mellék-karakterként).
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz madgie #48445 üzenetére
Mondjuk azért Steven Seagalnál még mindig nagyobb a színészi képességeinek tárháza.
Bale mellett nyugodtan lehetne írni Edward Nortont is, igaz a kedvenc alakításaimat még nagyjából karrierje első pár évében nyújtotta ( Primal Fear, American History X, Fight Club, 25th Hour). -
hoffman_
nagyúr
válasz madgie #48445 üzenetére
Bale-t ne keverjük már bele egy Safehouse és hasonló kaliberű filmekről szóló vitába Én speciel nem kritizáltam Denzel játékát, én szeretem, mint színész, főleg az American Gangster óta. A lényeg az volt, hogy sok a tucatakciófilm.
-
-
adalbert1
veterán
válasz Tibiajax #48432 üzenetére
Van igazság abban, amit hoffman_ mondott, kb. 0 eredetiséggel rendelkezik nagy részük... Mondjuk egy tényleg kimagasló, élvezetés és emlékezetes akciófilm legalább olyan ritkán születik mint mondjuk egy Ponyvaregény vagy Shawshank Redemption. A többi meg jó addig tölteléknek. Igazából én mostanában inkább a könnyebben emészthető, felszínes műveket fogyasztom előszeretettel, legalább nem kell koncentrálni meg gondolkozni közben, meg komoly témákhoz sokszor nincs kedvem... Ha majd ezen túllépek, akkor nekiállok azoknak a filmeknek, amik érdekelnek, de mostanában semmi kedvem nincs elkezdeni nézni őket (pl.: Nixon, Elephant Man).
madgie: szerintem azért a Training Day-ben az volt a különleges, hogy Denzel végre negatív karaktert alakított, nekem nagyon tetszett az a film. A Man on Fire is nagyon jó lett, igaz úgy hogy láttam már 4-5-ször most egy darabig biztos semmi ingerenciám nem lesz újranézni. Persze ennek ellenére rengeteg 12 egy tucat filmben is szerepel (vagy csak ezekkel keresik meg, vagy nagyon rosszul választ közülük - igaz egyszer azt is nyilatkozta, hogy a színészkedés csak pénzkereset, és a család az igazi elfoglaltság - így meg tudom érteni, hogy egyszerűbb tizedjére is ugyanazt hozni, mint keresni a kihívásokat).
Btw azt hittem, hogy Denzel sok filmben játszik, de rákerestem pár népszerű színészre, és ezek alapján egyáltalán nem. Pl. Samuel L. Jacksonnal közel egyszerre indult a filmes karrierjük, de ennek ellenére Samuel (igaz ő az egyik leginkább bevétel generáló színész, így érthető hogy sokat foglalkoztatják) majd háromszor annyi filmben játszott. Vagy pl. ott van Brad Pitt, 15 évvel később kezdte, de már 1x-szel több filmje van, Kevin Spacey is több filmben szerepelt. -
Viszlát
addikt
válasz leslieke #48442 üzenetére
Készséggel elhiszem neked, hogy mint feldolgozás nem jó. A legtöbb esetben egyébként is az jár jól ezekkel, aki nem olvasta előtte. Mint például ebben az esetben én, mert így nekem igazán tetszett, míg ha olvastam volna, valszeg mérges lennék mint te.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Viszlát #48441 üzenetére
Nem lett jó feldolgozás. A nevek stimmelnek, a többi nem. Ha megmaradnak az eredeti könyvnél, akkor az egész Olaszországban játszódik, Creasy egy zsoldos, és a kislány, Pita sem egy iparmágnás lánya. Továbbá az egész egy egyszemélyes bosszú a kislányt elrablók ellen. Mindenkit megöl, akinek bármilyen köze volt a dologhoz és akaratlanul is komoly csapást már az olasz maffiára.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Viszlát
addikt
válasz leslieke #48440 üzenetére
Mármint milyen az a nem olyan?
Nem olvastam a könyvet, de a film szerintem kifejezetten jó. A hangulata, a zenék, a fotózás. A kis Dakota is aranyos, akit utálni kell az jól eltalált féreg karakter. Nekem bejött, úgy 8/10 körül adnék rá.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, hétfőn asszem MIB3 lesz terítéken.
Live-Die-Respawn
-
nmilan
csendes tag
The Shawshank Redemption
örök mű -
hoffman_
nagyúr
válasz Tibiajax #48432 üzenetére
Mert a könyöködön jön ki, tökmindegy, hogy az most Denzel, Diesel, Clive Owen, Tatum, vagy akárki, egyszer jó, tízszer már nyááááh, milliónál meg már pff. (mondom ezt úgy, hogy ha jön egy, akkor általában megnézem)
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz Tibiajax #48421 üzenetére
Ezért mondtam, hogy mennyire megosztó filmeket készítenek, szerintem a legtöbb embernél a két véglet között mozognak a műveik, középút nem igazán van.
Safe House: egy estés akciófilmnek bőven elmegy. Pár mostanában látott, akciófilmnek titulált borzalomnál sokkal jobb, az imdb-s pontszám szerintem helytálló (max. -1 pont, ha nagyon fanyalogni akarok pár baromság miatt).
-
Tomix24
addikt
Journey 2: The Mysterious Island - BluRay-3D - 10/2
Mintha csak konvertált 3D lett volna. Gondolom nem Avatar kamerával vették fel. Pár hatásvadász jeleneten kívül a 3D itt felejtős. A film is eléggé az..
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Jó szar pontokat kapott a Bad Ass, gondolom azt hitték, hogy a Machete-ről le lehet húzni egy második bőrt is. FAIL.
-
pohár
félisten
válasz gyuromoj #48427 üzenetére
persze hogy ezt!
láttam én már régen tv-ben, de sose néztem végig egyben, na majd mortGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gyuromoj
veterán
Journey 2: The Mysterious Island
Első részt láttam, ezért gondoltam bepróbálom ezt is, habár szinte semmire nem emlékszem belőle. Sajnos végig kiszámítható volt és a vége alapján(amit már sejteni lehetett) és ha jól olvastam akkor borítékolható a harmadik rész.
Amit megemlítenék az a CGI(számomra korrekt volt) és talán Vanessa Hudgens jött be.
"Alfred" pedig ne szerepeljen ilyen filmekben és "Rock" is jobban tenné, ha dobná az ilyen stílusú filmeket és inkább a testhezállóbbakat vállalná be.5/10
(#48426) pohár
Ha erre gondolsz, akkor mindenképp nézd végig, mert szerintem nagyon jó kis film. "Gyerekkoromban" unokatesómmal mindig megnéztük, pár havonta egyszer VHS-en.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
pohár
félisten
na holnap A pénznyelő lesz terítéken, egyhuzamban végignézve még nem láttam, de majd most!
kár hogy HD verzió nincs belőleGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nmilan
csendes tag
MIB3-mat látta valaki? mi róla a véleményetek?
-
pohár
félisten
nézzetek Family Guy-t (pont most kezdődött)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
hoffman_
nagyúr
válasz Viszlát #48418 üzenetére
Na, akkor ha zenében nem is
Áh, szerintem inkább csak nem fedi le egymást teljesen, az nem ugyanaz
A filmek terén viszont akkor tényleg egy húron, úgy tűnik. Na majd jobban figyelem a következő pár kritikád
koxx:
Azon a jeleneten moziban 3 percig nevettem, nem viccelek. Így utólag is megmosolygom, de ott valamiért akkorát ütött, hogy mikor mentem ki a teremből, és visszagondoltam rá, még akkor is megkönnyeztem
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
-
pohár
félisten
válasz Dr. Romano #48411 üzenetére
+1
-
Sotho
őstag
Nekem sem.
-
Sotho
őstag
The flowers of war. Bale jó megint. Ez egy film, érdemes megnézni. 9/10
-
adalbert1
veterán
The Hudsucker Proxy (A nagy ugrás): A Coen testvérek szerintem mindig megosztó filmeket készítenek, van köztük olyan, ami nagyon tetszik (No Country for Old Men, Burn After Reading), és olyan is ami egyáltalán nem (True Grit). Ez a film is inkább az utóbbi kategóriába tartozik.
-
littlelion21
addikt
Killshot [2008]
Elég ingerszegény, szög-egyszerű thriller, egyszer nézhető, egyébként ijesztően átlagos. Rourke és JGL menti a menthetőt.
De hogy a forgalmazónak ezt hogy sikerült összehoznia...?
50%
-
darál0w
Jómunkásember
egymás után a 6 olyan filmet láttam, ami eriaszatott a további filmezéstől...asszem' most inkább kikapcsolodok majd egy kis sorozattal...
szoval...Martha Marcy May Marlene
IMDB 7 pont?! mit néztek ezek? pontozhatatlan hulladék.
kb 20x néztem meg, hogy hány percnél jár a film...ez sokat elmond rola.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- OpenWRT topic
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- nVidia tulajok OFF topikja
- Egér probléma
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nintendo Switch