- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
xlife11
senior tag
Úristen ez a John Carter milyen szar volt...
-
xlife11
senior tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Na ja, itt lenne hely bőséggel, csak anyagilag lenne nehezen kivitelezhető, főleg a projektor téma, elég drága lehet egy ilyen.

-
xlife11
senior tag
-
xlife11
senior tag
Na, TF3 kivégezve.Nem lenne ez rossz, csak a sok kényszeres robbantás, meg az elhúzott sztori lett elcseszve.Túl hosszú lett, a végére már alig figyeltem rá.Ez így 5/10.
-
xlife11
senior tag
Na, estére behúztam a Transformers 3-at, remélem nem lesz akkora hulladék.

-
xlife11
senior tag
Intouchables
Nagyon tetszett, nem is tudom idáig miért ódzkodtam tőle.Hihetetlen érzékkel tudták a vicces dolgokat ötvözni a drámával.Szinészi játék is jó volt, szép tájak, jó, és lebilincselő sztori.Ritkán van ilyen jó film.Aki még nem látta, feltétlenül nézze meg!

9,5/10
-
xlife11
senior tag
Tudna valaki ajánlani valami érdekes filmet estére?Lehet látványfilm is, csak ne legyen unalmas, mert jó ideje nem sok korrekt filmet láttam.

-
xlife11
senior tag
Én mindig is több fantáziát láttam a DC univerzumban, mint a Marvelében, csak sajnos az elmúlt évtizedben minden mű mögött egy bűnrossz rendező állt.Kivétel a Batman, mert az fantasztikus lett

-
xlife11
senior tag
-
xlife11
senior tag
válasz
Archanon
üzenetére
Miért lett 10/10?Mert tele van CGI-vel, meg poénokkal?Színészi teljesítményt inkább nem is kritizálnám, mert nem kell nagy tehetség ahhoz hogy eljátszd a nagyképű milliárdost vagy az agresszív zöld mókust...
Viszlát:Úgy hogy az itt lévők többsége szerint 10/10 mind a kettő film.Műfajilag más, de az élvezeti faktor ég és föld

Mondjuk ezért mit fogok kapni, hogy nem értek veletek egyet.

-
xlife11
senior tag
válasz
littlelion21
üzenetére
Szerintem sok csatorna veszi meg őket akár kemény pénzekért is, mert a félrevezető címek miatt sok néző bedől a trükknek.Biztos van benne biznisz, különben nem csinálnák

-
xlife11
senior tag
My Soul to Take
Tinihorror Wes Craventől, semmi extra, elég sablonos.
5,5/10
-
xlife11
senior tag
válasz
littlelion21
üzenetére
Szerintem a Batman még megdöntheti.

-
xlife11
senior tag
Szerintem a legjobb képregényfilm még mindig a Watchmen.

-
xlife11
senior tag
Hanna
Érdekes volt az alapkoncepció, viszont a történet nem volt valami jól kidolgozva, hiányérzetem volt.Összességében se volt nagy szám, a magyar szinkron szar lett, a komolyságát pedig szépen elvették a kislányos kitérőkkel.A zene viszont jó volt, pedig nem rajongok az ilyen muzsikáért.
5,5/10
-
xlife11
senior tag
Tűkön ülök az Avengers miatt, de a helyi moziban nem is biztos hogy játsszák, még foglalás sincs, az új program sehol, a jegyekről meg nem akarok lemaradni.Hihetetlen milyen béna a rendszer itt szombathelyen.Minden más mozinak megvan a programja már.

-
xlife11
senior tag
Érdemes megnézni a MI:Ghost Protocolt?
-
xlife11
senior tag
Wrecked 10/2
Hiába Adrian Brody, unalmas lett, talán az utolsó 10perc élvezhető.Semmiképp sem ajánlom, pedig meg lehetett volna csinálni jobbra is, de hát nem jött össze.

-
xlife11
senior tag
Tudna valaki a Félelem és Reszketés Las Vegasban, és a Trainspottinghoz hasonló filmeket javasolni?
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI Ventus2x 16GB RTX 5060Ti Új videokártya,3év garanciával.
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mindenhol ezt látom.Van akit nem fog meg egy popcorn mozi, deal with it 
Pedig indzsé volt