- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz
blackydan #47438 üzenetére
amennyire tudom, ez is kepregenyfeldolgozas - ez talan megvilagit par dolgot a filmmel kapcsolatban
en legalabbis, mikor nekialltam nezni, nem tudtam semmit az egeszrol, es kb a film feleig azt sem tudtam, hogy ez most komoly-eviszont nem (csak) ettol jo, hanem attol ahogyan megvalositjak a dolgokat
nekem szemely szerint nagyon bejott a film, tobb helyen hangosan nevettem rajta en is
ez pl egyik kedvenc jelenetem
plusz nekem a zenek is bejottek -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
blackydan #47317 üzenetére
Fú, pedig a D9 zseniális film.
Idézek egy másik fórumról ismerőstől:
Kozepesen emeszthetetlen, atlagosan gagyi, kicsit jobb spec effektekkel megaldott (vagy annyit fejlodtunk, hogy ez is gagyi mar?), logikai buktakkal es bakugrasokkal fuszerezett semmimassza. 4,5/10
De csak akkor, HA nem ugy nezem, hogy a hajo Jo'Burg felett allt meg. Ez ugyanis mindent megvaltoztat! Iden voltam mar joparszor Jo'Burgben es belekostoltam a del-afrikai elet savaba es borsaba is, es a tapasztalatok kicsit atertelmeztek a filmet. Hogy csak a film elejerol emeljek ki egy peldat, a bevagott videok valodi hiradoreszletek a lazado feketekkel + ramontirozott prawnokkal (ahogy a vegen az unneplo tomeg Mandela szabadulasat unnepli valojaban). Ez csak egy aprosag, eredetileg sokkal tobbet irtam, de megette a forummotor, most meg mar tul keso van ujragondolni az egeszet. Kicsit keseru szajizt is hagy maga utan a film, hiszen az ember sokkal konnyebben azonosul holmi "Garnelakkal" szembeni ellenszenvvel, mint mondjuk a feketek kirekesztesevel (plane retrospektive). Hiaba volt fogadkozas, hogy "de nem, en ugyan soha nem tennem...!"
Innen nezve az utobbi idok legzsenialisabb filmjeinek egyike volt, legalabb annyira durvan csomagolva a tukorkepet, mint a Contact tette ezt jo 10+ evvel ezelott. Javaslom, hogy olvassatok utana a del-afrikai tortenelemnek es/vagy ugorjatok le par hetre korulnezni, maris mas lesz a film lenyege. 11/10!
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASUS routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest