Hirdetés
Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
Én a SinCityből -vessetek meg érte- állandóan csak egy fejezetet nézek meg, Marv-ét. Imádom azt a chapter, millioszor néztem meg és sosem unom "..ezaz, mássz a képemben, ezt már szeretem..." iszonyat jo a karakter, a film hangulata köré, perfect. A többi fejezet vhogy hanyagolódik mindig, de attól még tényleg jó film
-
DemonDani
addikt
-
DemonDani
addikt
Nekem a filmel kapcsolatban is volt egy negatívum, spoilerezni nem akarok, de maradjunk annyiban hogy majdnem sírvafakadtam mikor beteg lett a szürke bika ... (így talán nem spoiler, de lehet nem is esik le XD)
[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Tibiajax
nagyúr
Nem volt rossz a Rec, parás is volt, de valahogy nem volt az igazi, átütő erejű nekem... nem igazán maradt meg úgy, mint amitől annyira rettegtem volna. Valszeg a zombiszerű emberkék miatt volt, mert attól én annyira nem fosok.
Én inkább a szellemektől, a paranormális jelenségektől félek, és nekem azok tudnak ütni. Pl. ott volt a minap az Árvaház spanyol horror, abban, amikor a médiumot egyedül hagyják, és elkezdik kamerán nézni, és csönd, meg zajok,recsegés.. nna, attól libabőrözöm. Vagy amikor hátulrol mutatnak valamit, ami csak remeg, meg rángatózik, nna, az ott van Meghát, ugye, a keleti horrorok.. A Másvilágban is ez volt a jó, mert ilyesmi témájú volt. -
Wolverine
félisten
-
Drizzt
nagyúr
5 percet én is néztem még youtube-on. Érdekes volt, de most nincsen kedvem hozzá. Úgyhogy most részemről le is zárom a témát.
Na más:
Ma az All boys love Mary Lane-t néztem. Tipikus gagyi "horror", félni nincs rajta miért, de a csajok jók benne.Tegnap: Madhouse. Egész érdekes, de hamar meg lehet sejteni a végkifejletet. Azért a misztikum része érdekes, nem mondom el, hogy miért, de az(spoiler lenne).
[ Szerkesztve ]
I am having fun staying poor.
-
DemonDani
addikt
Én Literes Iceteával ültem be a TDKrá meg csipszel, és egy kis kesudióval... (ezek a kaják nekem egyfajta mérő dolog.
Ha egy film alatt mind ez elfogy akkor a film nagyon szar. Ha csak a fele akkor jól elvoltam, és tök jó volt a film.
Ha. HA! Semmit nem bontok ki, amire eddig példa nem volt. Akkor az kész... Az alkotás csúcsa. Na most a Sötét lovag, az egyetlen ami alatt minden bontatlan maradt... Hihetetlen. 2,5órát ültem végig ivás nélkül pedig elég ivós vagyok...NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Arnold2
őstag
Hát még Holly Valance és Famke Janssen egyszerre... mmmmmm
Más:
Ma néztük meg a Spíler / RocknRolla című filmet.
Jó volt, tetszett, bár már nagyon régen volt az a Blöff meg az ominózus füstölgő puskacső.
Bár nem csoda, hogy aki Madonnával élt nem gyullad be pöcre, de a második és a nagyon messze lévő harmadik rész valószínűleg már hozza a mércét.
Ha tehetitek egyszer nézzétek meg. Jó poénok, jó zene, szerintem jó színészek.
Ám!!! ne várjatok semmi világmegváltót s akkor nem marad senki szemében szálka.[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
SPOILER
Mondjuk akkor lehet hogy nem vette volna fel a kapcsolatot a régi ismerősével, Jean Claude-dal ha a négerből már kiver minden infót...
Az még nagyon kemény volt hogy egyből nekiugrott az albánoknak bent a házban (meg az is ahogy lezúzta őket), azt hittem hogy ez még csak valami terepszemle féle lesz.Amúgy meg kövezzetek meg, de Famke Janssen úgy is jobban bejön mint Holly Valance hogy majdnem egy húszassal idősebb nálam.
-
Arnold2
őstag
Ez melyik film plakátja?
(#9118) RedWing: hmm, talán egy olyan Nick Cage film, amit érdemes lesz megnéznem, hmmm (mióta sérót váltott, számomra nem hozott értékelhető filmszerepeket... )
Ha tehetném, akkor én tényleg indítanék egy külön Oscar kategóriát, a trailer vágóknak. Olyan szutyok filmekre sikerül rávenniük mint a Pók 2-3, Tranyó vagy pl. még a Hipervándor. De oly annyira, hogy pl. a Pók 3-nál gyanakodhattam volna, de sikerült azt a másfél perc akciót a trailerbe vágni, s ezzel előttem a mézes madzagot újból elhúzni.
S ezek után még csodálkoznak, hogy inkább letöltöm a filmet, minthogy kidobjak 800Ft-ot (plusz esetenként nacho-ra valót) az ablakon ilyen celluloid vackokra. -
RedWing
aktív tag
-
Dilikutya
félisten
Asylum rulez. Abból élnek, hogy fognak közismert filmeket, és hasonló címmel, meg történetbeli vonásokkal csinálnak belőle zs kategóriás filmet. A Véres Bill pont nem ilyen, de van például Omega vagyok (Omega Man, az I Am Legend előző feldolgozása), vagy a 100M BC. Szerintem szórakoztatóak, persze csak ha valaki szereti az ilyen röhögősen szar filmeket. A Meet the Spartans ezerszer rosszabb.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
RedWing
aktív tag
Pont a vége? Szerintem nagyon is jól sikerül.
Nekem speciel a szörnyek egy része nem tetszett. Nagyon bután voltak megcsinálva...
Végre egy King adaptáció, ami visszaadta az eredeti novella nagyon nyomasztó végét!Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
RedWing
aktív tag
Na jó, de valljuk be, így viszont elég nyomasztóra sikeredett (pozitív kritikaként!) a vége, nem?
Az más kérdés, hogy ki tudta volna megtenni...
Na igen! Előbb kellett volna lőni!Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
Wolverine
félisten
Bay mint jó rendező... hmm. Az oké, hogy felismerhető a stílusa, de engem pl. a Transformersben pont ezek a rá jellemző tipikus snittek idegesítettek...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
-
Sk8erPeter
nagyúr
Félreérthető voltam, igazából nem is DVD-n szeretnénk megvenni, játszották egy darabig az m1-en, majd most az 5. évadot a Cool TV-n szinkronosan, de muter arra vár, hogy a 6. évad is megjelenjen, nem baj, ha TV-ben.
A lényeg, hogy szinkronos érdekelne, gondoltam hátha esetleg tudtok valamit arról, hogy megjelentetik-e a közeljövőben TV-ben.
Amúgy már nekem is bejön a sorozat, eleinte nem voltam oda érte, de aztán egyre több részt néztem, és egészen belelkesedtem (állítólag a 6. évad szarul sikerült, sok kritikát kapott)Sk8erPeter
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NBA és kosárlabda topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest