Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Rusher #49814 üzenetére
iiigen de valahogy... nem tudom, ez -megint csak- rohadtul függ ám a rendezőtől, hogy hogyan kivitelezi és adagolja azokat. persze, ijjesztgetés, de akkor sem ugyanugy, mint a fentebbi trélerben vagy mint a sok mai szar parafilmekben. ott a függöny mögötti valaki, pl. az sem ott áll már bennt a szobában - mert azt ugye ki nem állhatjuk eleve, hiszen hogy a francba került most oda-kérdés dobódik fel abban a pillanatban és már nem is félek csak fejet csóválok miatta -, hanem csak szépen, halványan, de ott van. ráadásul pont akkor, amikor nem számítasz rá
tudom, nálad a pokol mondjuk azt szimbolikus ábrázolása sem jött be, az ördög meg még úgy sem, de nem is volt ott az a cél. sokan ezt nem nagyon fogták fel, látom pár jutubos kommentben is, nálam ez simán jó volt, hiszen hogyan is mutathatna be olyan valamit, ami -mondjuk azt- nincs is.. viszont, egy szürreális kis akárminek simán jó volt nekem, sőt.. de legjobban a sivár, hideg kies holtak világa jött be, a füttyel, azokkal a viaszbábu alakokkal. az nálam pl annyira telitalálat volt, h simán álmodtam is vele már azóta, kikerültem én is oda egyszer, tök ugyanaz volt, abba a világba, ami itt van körülöttünk, szinte mintegy tükörkép, annyi különbséggel, hogy ott holtak vannak. beszéltek hozzám, még párkapcsolat is volt köztük, csak arról meséltek nekem, hogy fájdalmat nem éreznek és hiába kiabálok, az élők nem hallanak meg úgysem.. -
-
Integra
titán
válasz Rusher #49509 üzenetére
neeeem, a vásznat hátulról kell megvetíteni, a vászon mögött lévő szobából, nem a szobán keresztül az az igazán profi és úgy a zajt sem hallod. mert még a sim2 is generál zajt, hallottam élőben. nekem is a fejem felett van a projektor a mennyezetre szerelve és csöndes jeleneteknél hallod. és az enyémre azt mondják hogy az egyik leghalkabb a kategóriában, mégis.. távol van a csöndestől.
szóval nekem fura, hogy valaki eltapsol 50-70 millát hardverre és a hűzat nem tervezi meg hozzá rendesen..[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Rusher #34767 üzenetére
Mondasz valamit.
Az a baj, hogy ezeket a filmeket eléggé nagy szórással néztem, szóval van olyan amit kb. 6-7 éve láttam már kb.
Amúgy van még egy film, csak nem jut az eszembe. Arról szól, hogy van egy család, azt hiszem a középkorban játszódik, akik kb. a semmi közepén egy eléggé nagy házban laknak és van 2 gyerek, de az egyiket nem érheti fény. Nem tudjátok mi az? Az is egy jó thriller.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Rusher #22776 üzenetére
csatlakozunk
a kis barna lányt pedig még mindig, bármikor..... -
Tibiajax
nagyúr
válasz Rusher #19528 üzenetére
..én maradok a kis kedvencemnél...
-
Integra
titán
válasz Rusher #19480 üzenetére
nem érzem, hogy nekem otthonra egy 60-as 3d tévé kéne amihez szemüveget is kell vennem. szemüveges vagyok, ezért eleve életképtelennek tartom, hogy még egy szemüveg legyen a fejemen. ha többen nézitek, idióta történet, ha barátnőd neked dől, detto és még lehetne folytatni.
inkább vennék egy panasonic 4000-res projektort. 2000 dodó és az aztán brutálisan komoly cucc.... oda-vissza veri az lcd-t meg a plazmát.
még az egyik falam ideális is lenne hozzá....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Rusher #19472 üzenetére
amiatt nem igazán pártolom, hogy angol filmet magyar felirattal néz az ember, mert nem tanít meg angol fejjel gondolkodni és szöveget értelmezni.a legtöbb embernek idegen nyelv beszélésekor ez a legnagyobb gond. hogy fejben fordítgat ezerrel.
szvsz...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Rusher #19472 üzenetére
pedig van akinek zavaró a 3d-s cucc. mikor néztem imax-ben, én is láttam hogy voltak részek ahol többen levették.
igazából a 3d akkor lesz igazi átütő siker, ha már szemüveg nélkül lesz 3d. otthon legalábbis ez a szemüveges történet nem lesz siker....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Rusher #19453 üzenetére
nekem már az 1.17 is tökéletes, illetve a gyári ami rajta volt, igaz én csak 1080p filmeket nézek vele.
feliratkezelésről nemtok mit mondani, nem használom, vagy ha igen, akkor is csak angol feliratot este ha halkabban nézem. magyart nem szeretem angol és német filmeknél, mert nem tanulok nyelvet vele, ha valamit netán nem értenék. más nyelvű filmeket meg talán évente ha 2x nézek, akkor meg nem zavar hogy kalapos az ő meg az ű
de azért felteszem az új fw-t én is, persze....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Rusher #19439 üzenetére
hehe
na, jó cimborám, akkor megnéztétek ti is a Moont. bizony jó volt a kis film. mi hárman néztük most, itt volt Adró barátnője is, igazábol, majd végigdumáltuk az egész filmet. de nem azért, mert rossz volt, hanem, pont erről, hogy most felmenne az ember 3 évre, vagy sem. lennne az a pénz, amiért, vagy sem. Éva benyögte, 50 misi...de, azért sem..
Én megmondom őszintén nektek, 50misi fixért felmennék 3évre. Figyelj, lefixálnánk mindent a szerződésben, ott lenne Gertie robot, aki jofej alapvetőten (), aztán, majd lenne valami..
ha egyedül lennék, tuti mennék. más kérdés persze, ha kiderulne ez a klon mizéria, hogy érezném magam. asszem, kicsit pocsékul..
Jó film a Moon, nagyon. nagyon jo az ötlet, és jo a dramaturg. A díszelt meg -hiába modern- de mégis..olyan 60-as, 70-es évek scifijét idézte fel végig bennem..nemtom miért. És ez jó volt. -
I_Am
veterán
válasz Rusher #17088 üzenetére
Az elsőt megnéztem, mert horror. Mondjuk az tetszett is néhány részen, volt pár jó ötlet benne, de ott kiment a biztosíték, mikor a fára menekültek fel. Mégis mit gondoltak, onnan hova menekülnek tovább?
macikos: Mert akkoriban még nem fejlesztették ki az 51-es körzetben azokat a szuper kémcuccokat, amiket most már használnak. Hát nem tudod?
Amugy meg ott hibázták a legnagyobbat, hogy létrehozták az 51-es körzetet, mert beleöltek egy csomó pénzt olyasmiknek a fejlesztésébe, amit a Japánoktól loptak a földönkívüliek is.
[ Szerkesztve ]
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Eagle16
addikt
válasz Rusher #16048 üzenetére
Egy-két jelenet (például az erdőben harcolós) teljes képernyőben fut le (1280x720 - 1920x1080). Tehát többet látsz a képből, nem lesz akkor fekete csík alul és fölül. Ilyen volt a The Dark Knight is. És elvileg az IMAX-os verzióban van plusz 30 másodpercnyi jelenet.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Rusher #16048 üzenetére
Digitally re-mastered into the unparalleled image and sound quality of The IMAX Experience® through proprietary IMAX DMR® technology, "Transformers Revenge of the Fallen: The IMAX Experience" will debut concurrently with the nationwide release in conventional theatres beginning June 24, 2009. "Transformers Revenge of the Fallen: The IMAX Experience" will feature select scenes filmed with IMAX® cameras. Director Michael Bay has seamlessly integrated the IMAX footage with state-of-the-art CGI to create an unprecedented look and feel for this highly anticipated sequel. The movie sequences shot in traditional 35mm will be digitally re-mastered into the unparalleled image and sound quality of The IMAX Experience® with IMAX DMR® (Digital Re-mastering) technology. The IMAX DMR scenes will appear in the traditional “letterbox” shape, while scenes shot with IMAX’s cameras will expand vertically on the IMAX screen.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Rusher #11127 üzenetére
áztá..
talán, mert a Két nővér amerikai remake-je..
Although the original, "A Tale of Two Sisters", was an epic movie that delivered certain moods and feelings that this movie (and most other films to date) couldn't quite capture, this film was still just great
[link]
Megnézem én is majd, de én asszem maradok az eredetinél, nekem az marad minden idők legparásabb filmje úgyis -
Sk8erPeter
nagyúr
Félreérthető voltam, igazából nem is DVD-n szeretnénk megvenni, játszották egy darabig az m1-en, majd most az 5. évadot a Cool TV-n szinkronosan, de muter arra vár, hogy a 6. évad is megjelenjen, nem baj, ha TV-ben.
A lényeg, hogy szinkronos érdekelne, gondoltam hátha esetleg tudtok valamit arról, hogy megjelentetik-e a közeljövőben TV-ben.
Amúgy már nekem is bejön a sorozat, eleinte nem voltam oda érte, de aztán egyre több részt néztem, és egészen belelkesedtem (állítólag a 6. évad szarul sikerült, sok kritikát kapott)Sk8erPeter
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
Bay mint jó rendező... hmm. Az oké, hogy felismerhető a stílusa, de engem pl. a Transformersben pont ezek a rá jellemző tipikus snittek idegesítettek...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
RedWing
aktív tag
Na jó, de valljuk be, így viszont elég nyomasztóra sikeredett (pozitív kritikaként!) a vége, nem?
Az más kérdés, hogy ki tudta volna megtenni...
Na igen! Előbb kellett volna lőni!Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
RedWing
aktív tag
Pont a vége? Szerintem nagyon is jól sikerül.
Nekem speciel a szörnyek egy része nem tetszett. Nagyon bután voltak megcsinálva...
Végre egy King adaptáció, ami visszaadta az eredeti novella nagyon nyomasztó végét!Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
Dilikutya
félisten
Asylum rulez. Abból élnek, hogy fognak közismert filmeket, és hasonló címmel, meg történetbeli vonásokkal csinálnak belőle zs kategóriás filmet. A Véres Bill pont nem ilyen, de van például Omega vagyok (Omega Man, az I Am Legend előző feldolgozása), vagy a 100M BC. Szerintem szórakoztatóak, persze csak ha valaki szereti az ilyen röhögősen szar filmeket. A Meet the Spartans ezerszer rosszabb.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
RedWing
aktív tag
-
Arnold2
őstag
Ez melyik film plakátja?
(#9118) RedWing: hmm, talán egy olyan Nick Cage film, amit érdemes lesz megnéznem, hmmm (mióta sérót váltott, számomra nem hozott értékelhető filmszerepeket... )
Ha tehetném, akkor én tényleg indítanék egy külön Oscar kategóriát, a trailer vágóknak. Olyan szutyok filmekre sikerül rávenniük mint a Pók 2-3, Tranyó vagy pl. még a Hipervándor. De oly annyira, hogy pl. a Pók 3-nál gyanakodhattam volna, de sikerült azt a másfél perc akciót a trailerbe vágni, s ezzel előttem a mézes madzagot újból elhúzni.
S ezek után még csodálkoznak, hogy inkább letöltöm a filmet, minthogy kidobjak 800Ft-ot (plusz esetenként nacho-ra valót) az ablakon ilyen celluloid vackokra. -
adalbert1
veterán
SPOILER
Mondjuk akkor lehet hogy nem vette volna fel a kapcsolatot a régi ismerősével, Jean Claude-dal ha a négerből már kiver minden infót...
Az még nagyon kemény volt hogy egyből nekiugrott az albánoknak bent a házban (meg az is ahogy lezúzta őket), azt hittem hogy ez még csak valami terepszemle féle lesz.Amúgy meg kövezzetek meg, de Famke Janssen úgy is jobban bejön mint Holly Valance hogy majdnem egy húszassal idősebb nálam.
-
Arnold2
őstag
Hát még Holly Valance és Famke Janssen egyszerre... mmmmmm
Más:
Ma néztük meg a Spíler / RocknRolla című filmet.
Jó volt, tetszett, bár már nagyon régen volt az a Blöff meg az ominózus füstölgő puskacső.
Bár nem csoda, hogy aki Madonnával élt nem gyullad be pöcre, de a második és a nagyon messze lévő harmadik rész valószínűleg már hozza a mércét.
Ha tehetitek egyszer nézzétek meg. Jó poénok, jó zene, szerintem jó színészek.
Ám!!! ne várjatok semmi világmegváltót s akkor nem marad senki szemében szálka.[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
Én Literes Iceteával ültem be a TDKrá meg csipszel, és egy kis kesudióval... (ezek a kaják nekem egyfajta mérő dolog.
Ha egy film alatt mind ez elfogy akkor a film nagyon szar. Ha csak a fele akkor jól elvoltam, és tök jó volt a film.
Ha. HA! Semmit nem bontok ki, amire eddig példa nem volt. Akkor az kész... Az alkotás csúcsa. Na most a Sötét lovag, az egyetlen ami alatt minden bontatlan maradt... Hihetetlen. 2,5órát ültem végig ivás nélkül pedig elég ivós vagyok...NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Drizzt
nagyúr
5 percet én is néztem még youtube-on. Érdekes volt, de most nincsen kedvem hozzá. Úgyhogy most részemről le is zárom a témát.
Na más:
Ma az All boys love Mary Lane-t néztem. Tipikus gagyi "horror", félni nincs rajta miért, de a csajok jók benne.Tegnap: Madhouse. Egész érdekes, de hamar meg lehet sejteni a végkifejletet. Azért a misztikum része érdekes, nem mondom el, hogy miért, de az(spoiler lenne).
[ Szerkesztve ]
I am having fun staying poor.
-
Wolverine
félisten
-
Tibiajax
nagyúr
Nem volt rossz a Rec, parás is volt, de valahogy nem volt az igazi, átütő erejű nekem... nem igazán maradt meg úgy, mint amitől annyira rettegtem volna. Valszeg a zombiszerű emberkék miatt volt, mert attól én annyira nem fosok.
Én inkább a szellemektől, a paranormális jelenségektől félek, és nekem azok tudnak ütni. Pl. ott volt a minap az Árvaház spanyol horror, abban, amikor a médiumot egyedül hagyják, és elkezdik kamerán nézni, és csönd, meg zajok,recsegés.. nna, attól libabőrözöm. Vagy amikor hátulrol mutatnak valamit, ami csak remeg, meg rángatózik, nna, az ott van Meghát, ugye, a keleti horrorok.. A Másvilágban is ez volt a jó, mert ilyesmi témájú volt. -
DemonDani
addikt
Nekem a filmel kapcsolatban is volt egy negatívum, spoilerezni nem akarok, de maradjunk annyiban hogy majdnem sírvafakadtam mikor beteg lett a szürke bika ... (így talán nem spoiler, de lehet nem is esik le XD)
[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest