Hirdetés
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz runner 125 #9199 üzenetére
Háborús: Kelly hősei, A sas leszállt, Piszkos tizenkettő
Vígjáték: Ford Fairlane kalandjai, Legénybúcsú, Jákob rabbi kalandjai, Wayne világa, Austin Powers, Űrgolyhók, Top Secret, Haláli fegyver, Torrente
Kaland: Indiana Jones
Zombis: Hullajó, Az élőhalottak visszatérnek 1-3, Az élőhalottak éjszakája, Holtak hajnala, Holtak napjaEagle16: most kezd el sorban nézni azokat a filmeket, amiket forgatott.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Pitterix
őstag
válasz runner 125 #9442 üzenetére
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
whitezo88
nagyúr
válasz runner 125 #10378 üzenetére
épp most fejeztem be. valóban felejthető, semmilyen hatással nem volt rám pedig szeretem a hasonló filmeket. Sin Citytől pl sehol sincs. gyenge színészi teljesítmény, szétesett cselekmény, vontatottság.
pedig a daraboló minigonoszt a Sucre játsza a PB-ből
[ Szerkesztve ]
-
Eagle16
addikt
válasz runner 125 #10694 üzenetére
Én láttam.
Megéri megnézni, ha a Das Experiment is tetszett...eredeti hanggal néztem, így jó volt a német hang, de ha valamit német szinkronnal kell néznem, akkor attól a falra mászok
A vége is elég megdöbbentő volt, de tényleg jó kis film, merem ajánlani
Most látom, hogy még nem is értékeltem, szóval kap egy 7/10-et.
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
MarioAna
senior tag
válasz runner 125 #10694 üzenetére
Én is láttam, nem rossz film, egy 7/10 megvan
más : megnéztem "A remény rabjait" (The Shawshank Redemption) és hát nem hiába 1. imdb-n, egyszerűen tökéletes. Szereposztás, történet, hangulat..szóval minden 10/10 -
Eagle16
addikt
-
Face8814
őstag
válasz runner 125 #10712 üzenetére
Én most fejeztem be.
Ugye ez egy dokumentumfilm, így tehát max a tárgyilagosságát lehet értékelni.
Én minden esetre érdeklődve figyeltem és teljese mértékben lekötött.
Az utolsó része pedig elég szomorú....Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Apollyon
Korrektor
válasz runner 125 #10828 üzenetére
Csatlakozom, egy estét is megért, jó trancsírozós volt ez is, tudják mi kell a népnek.
Azért ez nem volt zombis, mielőtt bárki azt hinné, csak simán vírusos karanténos.Hja és ez is elég jó kis csajszi volt
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
bagyulajuve
addikt
-
Apollyon
Korrektor
válasz runner 125 #10913 üzenetére
Én láttam, viszont a [REC]-et nem.
Egyszer meg lehet nézni, a vége pedig nagyon jó sztem#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
RedWing
aktív tag
válasz runner 125 #10920 üzenetére
Egyetértek Tibiajax fórumtárssal! (#10922)
Az eredeti spanyol sokkal jobb, teljesen más a hangulata, picit valósághűbben adja vissza a sztorit.
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
Face8814
őstag
válasz runner 125 #10980 üzenetére
Egyszer nézős. Legalább is nekem.
Olyan semmilyen. Nem tudok róla se rosszat, se jót mondani.......Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
adalbert1
veterán
válasz runner 125 #10984 üzenetére
Szerintem is egyszer nézős. Ahhoz képest hogy mennyi sztárt zsúfoltak bele semmi extra nincs abban a filmben ami kiemelné a középszerűségből...
-
adalbert1
veterán
válasz runner 125 #10987 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
PazsitZ
addikt
válasz runner 125 #10989 üzenetére
Szerintem azért nem rossz film. Csak nem szabad azt várni, hogy ravasz az agy, blöff szintű filmet kapsz és úgy egész rendben van a dolog szvsz.
- http://pazsitz.hu -
-
Pitterix
őstag
válasz runner 125 #11015 üzenetére
Csak adják majd le nálunk moziba!!!!
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Tibiajax
nagyúr
válasz runner 125 #11177 üzenetére
-
runner 125
nagyúr
válasz runner 125 #11182 üzenetére
Zsaruk becsülete
Megnéztem.
A címből adódóan gondoltam h a korruptság lesz az egész story mögött.
Az film nem keltett bennem sem negatív, sem pozitív visszhangot, teljesen semleges volt számomra.
Szeretem az akció dús jeleneteket - ebben a filmben is lehetett volna több.5/10.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
törölt tag
válasz runner 125 #16256 üzenetére
Jah, persze, hogy nem, csak jól néz ki az a jómunkásember
De addig még lehetek félisten is, már csak test kell hozzáBITBOYS: Gyere ide, itt reggel óta süt a nap
Pihenhetsz is itt
[ Szerkesztve ]
-
hejesírásó
senior tag
a szakmai 1 szorzós
a közösségi 0,25 szorzós
a hírdetéses meg 0,1 -es szorzós[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
Szép is lenne...
..amúgy meg sztem full mind1. Nem attól leszel több, h milyen rangod van. Ebbe benne van minden...
Minnyá hisztizek...nem nézzük a Közellenséget, mert mindenki épp nagyon elfoglalt...
Gorneck#1239
-
Face8814
őstag
válasz runner 125 #16273 üzenetére
Rövid véleményem róla: [link]
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
törölt tag
válasz runner 125 #16273 üzenetére
Még nem, de már hetek óta ott csücsül nálam
-
iguana
őstag
válasz runner 125 #16709 üzenetére
én arra értettem, hogy ebben a filmben (talán?) tényleg van a szó_szoros_értelmében szex jelenet.
a filmet többször láttam, és nem tudom hová tenni.
valószínűleg nem is értem, nem nekem szól.14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
iguana
őstag
válasz runner 125 #16712 üzenetére
talán még a Taxidermia, bár (szerencsére) alig emlkékszem rá.
dühből néztem meg, szóval az én véleményem, emlékeim bőven felejtősek.
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
Thulcandra
senior tag
válasz runner 125 #16669 üzenetére
Ez a Red jó film, igaz teljesen egyértelmű volt milyen irányba fog menni a film, mik fognak történni, de nagyon jó hangulata van a filmnek, kifejezetten tetszett, hogy nem volt benne semmi extra speciális effektus és szex.
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
MODERÁTOR
válasz runner 125 #17020 üzenetére
sajnos igen, meg sem közelíti a pite 1-2 (esetleg 3) színvonalát, egyetlen szereplő van benne a régi szériából
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
bobalazs
nagyúr
válasz runner 125 #21789 üzenetére
Igen, említettem anyámnak a kutyát, ő is olvasott/hallott róla hogy egy igaz történet.
Elég érzéketlennek kell lennie aki megnézi ezt és nem hatódik meg a történet hatásaképpen. -
Hatchet
csendes tag
válasz runner 125 #24050 üzenetére
Végrehajtók - Nekem bejött ez a film, tényleg ütött!
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest