Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Én az internettel voltam így, hogy lemondtam a 10est még anno és egy évig még10est adtak , aztán volt valami karbantartás és leraktak 2,5-re
a TV meg most speckó nekem is ingyen van, bár előfizettem a T-home-nál parabolásat az jobb...
Kíváncsi vagyok az UPC emel-e majd sávszélességet Budafokon, és húznak-e új kábeleket.
-
szvl
tag
Milyen csomagod van? A Fibernet honlapján ami a legközelebb áll az elmondásodhoz az a Lan legnagyobb csomagja. Az 4500 Ft új előfizetőknek 1 év hűséggel, lefele max. 60, de felfele csak 20 Mbit. De ez is csak a 11. kerület, valamint Albertfalva, Százhalombatta és Baja egyes részein rendelhető.
Betennél ide egy linket vagy screenshotot egy sebességmérésről? Nem sokan élnek Fibernet LAN területen, így kevés erről a szolgáltatásról az infó.
-
szelidorzo
aktív tag
Azért a Fibernetre való váltás előtt elolvashattad volna a róla szóló fórumot!
Van benne pár kalandos történet.
A tv csatornák egyre szarabb minőségben jönnek, kockásodik analógon és digitálisan is, HD meg nem is várható (az UPC csomagok meg még szarabbak, mint a mostani fiber csomagok)
A net az pedig hol van, hol nincs, a sebesség időnként a béka alatt, a ping az egekben, megfűszerezve egy kis csomagvesztéssel.
Ügyintézés az ügyfélszolgálattal szintén csodálatos.Az egyetlen amit a fiber javára tudok írni, hogy adatkorlátot nem alkalmazott, torrentet nem korlátozott, illetve 6 év alatt ez a második ip címem, így a barkácsolt nas tökéletesen üzemel, dyndns és társai nélkül is.
-
Csabee.
nagyúr
-
JEEMBO
aktív tag
Szerintetek érdemes bejelentést tenni, ha
"Letöltési sebesség 6 Mbit/s, garantált 1 Mbit/s
Feltöltési sebesség 1 Mbit/s, garantált 0,5 Mbit/s"
és gyakorlatban Magyarországra nagyjából megvan a 6/1M, de pl. New York, Los Angeles már csak kb. 1,2/1M.Mert pl. kaptam ezt a T-Home-os képet 5/0,5M ADSL-ről.
Elvileg a LAN-Net-es kép alapján a Fibernetnek is van annyi sávszélessége kűlföldre, hogy tudna többet is adni, de úgy tűnik szándékos korlátozásról van szó... :-(
-
sfdrakex
nagyúr
Majd javul az is szerintem nem lesz vele gond bár vannak minden szolgáltatónak problémás területei, meg vannak user errorok, meg nem kell virus irto meg semmi majd én vigyázok, aztán benyal minden szart sok felhasználó és nem értik mért lasú a net és miért kell 2 havonta os-t ujra rakni mert az MS szart irt, pedig nem csak ésszel kell használni.
-
flavio
tag
Gondolom Százhalombattán lax és ott is a panelben?! Ott is csak azért add ilyen sebességeket mert megjelent a DIGI,amúgy meg nem tenne még egy szalma szálat se keresztben nem fejlesztene,pláne nem adna ilyen sebességet ennyi pénzért! Érdekes miért nem add 60/20Mbit/s netett az óvárosban vagy Dunafüreden ,csak azért mert oda nem megy a DIGI így ott kapják a sz.r és drága netett! Sokan ott fogják hagyni a Fibert mert évekig csak kínlódtak velük az emberek a drága és silány szolgáltatásuktól és csak le....ták őket mert nem volt konkurencia,most meg kapkodnak és mindent megígérnek nekik csak maradjanak náluk.
-
Kisbubuska
tag
Ilyen levelet mi is kaptunk. Csak az a baj hogy már későn sajnálkoznak. Soha nem leszek többet az ügyfelük, soha !
Amikor több mint fél évig 8mbit helyett 1mbit volt a net, akkor nem sajnálkoztak, hanem a szerződésre hivatkoztak hogy a minimum megvan. Szánalmas egy társaság.
Aki csak teheti hagyja ott Őket és válasszanak más szolgáltatót.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest