Hirdetés
Aktív témák
-
daninet
veterán
Háromszoros hurrá, hogy szeretett szolgáltatónk kikapcsolja februárig mindenhol a Discovery Channelt és az Animal Planetet. Van helyette Nóta Tv
monnyonle -
sfdrakex
nagyúr
Persze hoyg nem mindenki ír, de aki ir általában azért mert gondja van, tehát ilyen forumokon nehéz leszürni azt hogy mennyire jó egy szolgáltató. Nekem 1 szer halt meg a modem akkor is azért mert a nyitott ablakon beesett rá az eső, de azt mondtam nem tudom miért füstölt el és kicserélték
-
Kika1
csendes tag
Ahogy én is írtam a szolgáltatás minőségével nem volt bajom,mint pölö a net és a tv minősége.Analóg tv-hez képest szép volt a kép.Igaz kötözgettem és belankolgattam napokig,de végülis aránylag szép lett a kép.
A net is stabil volt.Voltak szakadások,de az belefér,ahányszor volt.
A probléma inkább az ügyintézéssel és a szemétkedéssel van.
Megcsinálták azt,hogy lejárt a húség időm egyszer februárban...Kiszámlázták az addigi KIT csomagos díjat a 9900Ft-ot.Ezután még márciusban,áprilisban,májusban,júniusban is,majd júliusban küldtek egy levelet,hogy lejárt a hűségszerződésem februárban és már csak listaáron tudnak adni mindent,ezért fizessek be 43000Ft-ot.Vagy írjak alá még egy évet(persze nem februártól,hanem júliustól számítva) és akkor elengedik ezt a 43000Ft-ot.
Na az ilyen és ehhez hasonló húzásaik miatt mondom,hogy egy mocskos brigád...
Máshogy kellene megpróbálni az ügyfeleiket megtartani... -
Asógor
csendes tag
Érdeklődöm sorstársak, hogy más településeken hány sztereó tv csatorna van? Nálunk (Barcs) az ötven-ből öt. A többi a 21. századnak megfelelően mono. Köszi.
-
ati2
őstag
válasz
sfdrakex #8889 üzenetére
Az hogy nem írnak az userek szerintem nem jelent semmit, én is 4+ éve vagyok a fibernetnél és nem írtam ebbe a topicba, de voltak gondok a nettel nem 1x, igaz vannak időszakok hogy 1 évig nem volt vele probléma.
De az utolsó 2 hónapban 3-4 alkalommal is teljesen elszállt a net amikor kellett volna, ami azért már idegesítő.
Eddig 2 kábel modemjük nyiffant ki nálam, de mindig cserélték gyorsan az ügyfélszolgálaton.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
zoo8800 #8890 üzenetére
diginek kevesebb az előfizetője is sztem és nincsenek ennyi ideje az országban mint a fibernet, meloban T dsl van nekem meg azzal szokott néha bajom leni sebességgel. Mások meg arra esküdnek. Egyébként fibernet nem foglalkozik a forgalommal míg pl a PR telekomnál anno olvastam hoyg korlátlan de 50 giga felett korlátozhatnak, ne mszoktak de náluk van ilyen fibernetnél nincs, nekem volt már 500 gigánál nagyobb forgalmam egy hónap alatt még 2 mbites nettel ami ment 0-24 ig
-
zoo8800
veterán
válasz
forrest85 #8886 üzenetére
ADSL nincs, mert DSLAM kapacitáshiány van.
UPC, DIGI nincs.Most (szinte) korlátlan mobilnetem van, amit ha nem hosszabbítok meg, akkor nem elérhető többet. (korlátlan adat opció, az 5 gigás csomagon). Ezért kell meggondolnom a váltást
Ami még viccesebb, nem is valahol a város szélén a hegyekben lakok, hanem a kellős közepén.
sfdrakex
értelek, de pl a DIGI topikban kevesebb az anyázás...tikodi
valóban nem olcsó a netjük, én a 6/1-est néztem ki, az 5100 lenne.Még 1 kérdés:
van-e valami célérték adatforgalomban? mint pl az UPC-nél a 300GB/hó -
sfdrakex
nagyúr
válasz
zoo8800 #8885 üzenetére
Figy ide irnak páran akik panaszkodnak bár én pl elégedett vagyok velük. Általában ilyen helyre az ir akinek baja van a userek nagyrésze aki elégedett nem ir mert nincs miért, kérdezz körbe hoyg ott ahol laksz milyen a zsolgáltatás, ha nincs vele baj válts nyugodtan nekem kecskemét széchenyi városban rendben van.
-
tikodi
tag
Most nézem vidékre is van már 15 megás dsl olcsóbban mint a fiberes 10 megás
"Lejár fibernet szerződése? Most érdemes váltani!"
-
zoo8800
veterán
Üdv.
T-mobile mobilnetről váltanék Fibernetre, de sajnálattal látom, hogy rengeteg a panasz a kedves szolgáltatóra.
vannak elégedett ügyfelek is?Másik, édrekesebb nyüanc:
A szolgáltatáskeresőben benne van a címünk. Az üfszoli szerint is be tudják kötni a netet. Viszont tudtommal nincs kábel az utcánkban. 24 éve lakok itt.
Most ezt hogy?Budaörsön lakok egyébként.
-
Balage^
tag
Mellesleg hol vannak a HD csatornák a fibernetnél? Az Olimpiára ígérték még 2008-ban. Lehet aztán végül a 2012-es londonira gondoltak... Bár ezt se tartom túl valószínűnek.
-
Balage^
tag
Kurva geci fibernet hogy vasárnap a 10mbitet se képes kiszolgálni. Máshol meg már annyi a minimum.
-
-
Kika1
csendes tag
Sziasztok!
Okulásként...
Volt,vagy van,már nem is tudom,egy szerződésem a fibernet-el.Ez egy 2009.12.31-ig tartó hűségszerződés volt KIT Családi csomagra.
Elegem volt már ebből a bandából,így alig vártam a szerződés végét.2009.12.02-án küldtem egy email egy fax-ot és egy ajánlott levelet is,hogy 2010.01.01-től nem kívánom igénybe venni a szolgáltatásukat,lemondom.Mivel 15 napos határidővel fogadnak el mindent,ezért már jó előre jeleztem,hogy ne tudjanak belekötni.
2009.12.22-én kaptam egy levelet tőlük,hogy csak abban az esetben tudják elfogadni a felmondást,ha beviszem a modemet és minden tartozékát és leadom az ügyfélszolgálati irodában,2010.01 hónapban.
Gondoltam biztos ami biztos,másnap,azaz 2009.12.23-án leadtam a modemet,amiről kaptam papírt is.
December végén persze megjött a 2010.01.01-től 2010.01.31-ig szóló teljes havi számla.
Rá pár napra felhívott egy fibernetes szerelő,hogy ott van a ház előtt és ha leadtam a modemet,akkor megszünteti a szolgáltatást.Mondtam neki,hogy ok.
Rá egy hétre kapok egy levelet a fibernet-től,hogy mivel 2011.01.01-ig tartó hűségszerződésem van velük(ami persze nem igaz,már csak azért sem lehet az,mert kit csomagot nem is lehetett akkor,csak egy évre aláírni),csak abban az esetben mondhatom fel,ha minden kapott kedvezményt kifizetek visszamenőleg és kötbért is fizetek.Az már csak adalék,hogy 2009.12.02-én küldtem a levelet,amire 2010.01.06-án válaszolnak...Itt nem reagáltak ők sem 15 napon belül így elmehetnek a büdös picsába,ráadásul 2009.12.17-i dátumot írnak a levélre,mintha akkor küldték volna.Persze a postai pecséteken látszik,hogy csak januárban adták fel...
Rendesen felmérgesítettek,hogy megint ilyen szemét módon akarnák megvezetni az embert,mert máshogy már nem tudnak ügyfeleket szerezni és megtartani,csak ilyen módszerekkel,felhívtam az ügyfélszolgálatot.
Ott ugye bemondta az automata,hogy rögzítenek minden hívást,még jó hogy eszembe juttatta,ezért én is felvettem...)
Elkérte az ügyintéző a vevőkódot,mire közölte,hogy elfogadták a felmondást és megszüntették a szerződésem...
Nem hiszem el,hogy ez a cég még működhet egyáltalán...Annyi szabálytalanságot csinálnak mindenhol,ahol jelen vannak,hogy az már kritikán aluli...
Aki eddig nem került kapcsolatba ezzel a brigáddal,az messziről kerülje is el őket.Aki pedig kapcsolatban van velük,az ahogy lehetősége lesz rá,azonnal meneküljön el tőlük...
Az hozzá tartozik még a dologhoz,hogy minőségbeli problémáim az internet és a kábel tv szolgáltatással nem voltak.De ez a hozzá állás,amilyen aljas módszerekkel akarnak még pénzt kicsikarni az emberekből ez már gusztustalan... -
ati2
őstag
Létezik hogy Kecskeméten, az Árpád körúton már kezdik a fiberlan-t hirdetni/bekötni?
Nem 100% megbízható az infom (nem ért hozzá az illető), csak mondta, hogy 10/10-et 2400 Ft-ért ajánlanak TV mellé, állítólag a fibernet.
-
gozi
tag
válasz
sfdrakex #8872 üzenetére
A digitális kínálatra főleg úgy kell tekinteni, mint a hazai DVB-T adásnál, tehát a programválaszték bővítése a célja (a digitális rendszerben már 100 fölött van a csatornaszám). A T-Kábel által ellátott részeken pontosan ilyen beltériket adnak/adtak.
A HD adások hiánya pedig főleg az MPEG-2 átvitelre vezethető vissza (ráadásul az eszköz egyelőre lényegesen olcsóbb).
További előny, hogy segítségével a rosszabb minőségű hálózatokon is jó képminőséget tudnak biztosítani (a zajos/csíkos/szellemképes adásnál lényegesen jobb). -
Csabee.
nagyúr
válasz
kamion1234 #8869 üzenetére
Digitális adás az az "újabb koreszerőbb" amihez kell box hogy menjen az ads, elvileg szebb a képe mint az analógnak!
-
joe69
senior tag
elvileg visszakerult a sport1, csak en nem talalom?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
JamesHolden #8865 üzenetére
Nálam minden ok ellenben a 4/256 os T online os net a melohelyemen a felét hozta ma délben.
-
JamesHolden
aktív tag
Nektek nem rakoncatlankodott most delutan a net?
mIRC-en tudtam csevegni, Outlook betoltotte a mailjeimet, de se MSN se bongeszes nem ment...(pingem is jo volt)
aztan egyszer csak ugy fel ora utan megjavult
meg feltoltesem most a napokban megint kurvara ugral, perpill. 0,3Mbit az 1 helyett -
SPF
senior tag
Aki 10/2-es netet használ, mennyi a feltöltése? Nekem nem megy 110kB/s fölé.
-
Bayla
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #8856 üzenetére
Hol használod a szolgáltatást?
-
Bayla
csendes tag
válasz
kamion1234 #8853 üzenetére
Budapest, XXII. ker., Nagytétény.
Ezek szerint a fiberfos eszközeinek túlterheltsége miatt van, hogy a 4/1 Mb-es internetem az utóbbi időben erősen ingadozó sávszélességet produkál, leginkább kimenő irányba. Ritkán ugyan, de előfordul, hogy a garantált sávszélességet sem éri el. Ha ez így marad és rendszeresen még a garantált sávszél sem lesz meg, akkor hűségnyilatkozat lejárta előtt szerződést bontok velük. -
Kicsirics77
veterán
válasz
dec.14-15 körül votam az ügyfélszolgálaton,mert jan.1-el lejár a hűségem
a régit felmondtam és ujrakötöttem kicsit kedvezőbben mint volt,rá 2 napra meg 6/1 volt már a netem és azóta is stabilan hozza ezt a sebességet. -
F_Zolee
nagyúr
Most visszaesett a sebesség. Szerencsére annyira nem számít most.
-
laszlo168
senior tag
válasz
Ne aggódj, én ugyan ebben a cipőben járok
-
kamion1234
csendes tag
Beszarás hogy itt mi van már napok óta,1 megás netet fogok reggeltől estig aztán bejön a 6 megás net most este-éjjel netezzek hogy élvezzem a 6 mega nyújtotta szolgáltatást..L*fas*zt
Reméltem hogy a fájbernet Január 1-től mert azóta hivatalos már a szerződésem a 6/1-re,és hogy minden megjavul erre fel semmi 1 mega a net,nema garantáltra fizettem én elő akkor maradhatott volna a régi csomagom is meg hogy mindennap nappal garantált hát b*szák meg annyukat remélem nem így cselekszenek,mit csináljak várjak még mindig mert új év "fejlesztések" sokan kapcsolódnak tesztelések stb vagy hívjam fel őket sztem feleslegesen...Érdekes még mindig.. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
JamesHolden #8851 üzenetére
Nem jár asszem, de a weboldalukon az ászfeden nézzd meg a te csomgodhoz adnak e. Nagyobb csomagokhoz adnak talán, kisebbekhez nem. a 6/1 az kisebb pl.
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok!
Pár hónapja vagyok én is fibernet előfizető viszont egy dologról nem sikerült még informálódnom, hogy jár e az előfizetéshez web-es tárhely?
Inviteles voltam előtte (ott pl. járt), töltöttem is fel a hozzá kapott tárhelyemre ftp-n keresztül képeket, videókat. Fibernél lehet ilyet, ha igen milyen címen érem el?köszi
-
törölt tag
válasz
sfdrakex #8849 üzenetére
Nagyon köszönöm
Valamiért nem akarta a trackerfrissítést az utorrent, de fél óra alatt magától meggyógyult
Nem volt rúter, direktben lógtam a modemen.
Igen, ez volt a furcsa, h az 5mbites csomag látszólag megvolt (általában mindig meg is van.Csak olyan dög lassan reagál az opera 10.x, filózom az chrome-on, rókás volt sokáig, de nem nyerte el a tetszésem)
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
#24334592 #8845 üzenetére
30 as ping még nem magas, bár nálam általában 10-15 körül van, de a 30 még nem vészes. Hol nem megy a letöltés csak a fel? Amit adtál képet tesztről ott 5/0,5 nek tünik ami azt jelzi jön le is. Ha torrent nem megy akkor lehet a routert kéne megnézni meg a torrent beállításait.
-
törölt tag
a 30ms ping elég magas érték ugye?
volt egy durva áramkimaradás és adsl összeomlás a környéken. 380T látszólag megadta magát.A huaweivel tudtam csak netet csinálni (a jó öreg pirítóssütő
amivel összeszedtem a configját a dlinknek...De az se százas...
Viszont, nem megy a letöltés, csak a fel...Van valakinek esetleg 380T-je?
-
picsirti
tag
Nem photoshop, csak egy pillanatra lefagyott a net, majd felugrott ennyire
Amúgy stabilan 30/14 a mérés szerint -
Csabee.
nagyúr
válasz
kamion1234 #8838 üzenetére
Photoshop!
Mindenkinek sebességnövelős, szolgáltatáskiesésmentes Boldog Új Évet
-
picsirti
tag
BÚÉK
És mérjen mindenki ilyeneket
-
laszlo168
senior tag
Nincs mégegy ilyen rohadt budös szolgáltató mint a fibernet.
http://www.speedtest.net/result/668648672.png
ennek 6/1 kellene lennie, ja és a telefon is süket. -
laszlo168
senior tag
válasz
werszomjas #8833 üzenetére
Én a multhéten vittem fel egyik gépet a tetőtérbe, furtam faragtam, behuztam a kábelt, kijött szerelő akitől kértem a kábelt, rányomta a kábel végére az csatlakozókat, és kért 1500ft-ot
17 méter volt a kábelBOLDOG ÚJÉVET MINDENKINEK.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
werszomjas #8833 üzenetére
Az antenna kábel sztem olcsobb de az utp se vészes. Arra figyelj hogy olyan véggel vedd amilyen csatlakozik a modemhez meg az elosztohoz ahonnan megy a moddemhez, ami általában nem rácsusztatós hanem csavarós.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
werszomjas #8831 üzenetére
Vagy veszel 10 méteres utp kábelt ami a modemből megy a gépedbe a modem meg marad ahol van, vagy vegyél antenna kábelt(bnc) amin a modembe megy a jel a kábelhálozatból, ,müszaki boltokban lehet kapni.
-
werszomjas
addikt
Sziasztok.
UPC netem van.
A gépemet átraktam máshova.
Kérdésem, hogy ez a kábel, ami a modembe megy, amit a bekötésnél adtak, ez kapható külön?
Hogy hívják?
Vagy a UPC-től kell ilyen net kábelt venni?
Mert amit a bekötésnél hagytak az rövid, kéne vagy 10m. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
killer1203 #8829 üzenetére
Vírust trojait spyt keress pár progival neme bekaptál valamit.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
killer1203 #8827 üzenetére
Nem a hőmérséklet miatt kérdezem de néha nem árt egy újra inditás neki, ha sokat megy non stop, tud problémát csinálni mintha nem lenne neted stb. P2P nem ment sebesség teszt közben ugye ?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
killer1203 #8825 üzenetére
A modemet szoktad néha leállítani vagy megy non stop ?
-
killer1203
senior tag
4096/256
Valamit nemlehet tenni hogy kitudjam köttetni? Nyár óta szarakszik van mikor jó van mikor nem, modemetis cseréltek és kb 6x voltak is kint megnézni de mégse jó. Mostmár kurvára elegemvan ezekből...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
kamion1234 #8820 üzenetére
Nekem is hasonlót fut a 6/1, a megadott értékek "bruttó" értékek ezekből van minimális veszteség, de az 5,8/0,85 környéke már korrekt. Nekem 5,75M/0,99M et szokott futani.
-
Ivitz
tag
válasz
kamion1234 #8820 üzenetére
Szerintem teljesen korrekt sebesség ezen már nem kéne problémázni...amúgy sincs meg sehol a pontos érték... nálam is 6megás van
Előtte mikor 4mb adsl volt az is csak 3,8mbitel jött ... ez azért a távolságtól is függ mert nagy távon azért veszít...
-
kamion1234
csendes tag
Ha a kábel faszán be van dugva a modembe akkor,ugye nem szórja szét egy picit-se ajelet értek arra pl hogy 6 mega jön de ki szór egy kicsit ilyen létezne??
-
kamion1234
csendes tag
Miért csak ennyi a 6 mega hellyet sehol se van meg a pontos érték???Mitől függhet még mindig szolgáltató??Kábeleim minden fasza modem is gép is... -
Peti567
aktív tag
Sziasztok
4 megás a netem, 500kb/s -al szedek le és 30kb/s nál többel nem tölt felfelé soha.
Miért ilyen kevés a feltöltési sebességem, ez normális?
Köszi -
preacher
csendes tag
Sziasztok!
Egy időre ez az utolsó hozzászólásom itt
1 évre leszerződtem a T-home-nál Családi netre és SATTV-re...A Fibernet még júliusban jóváírt a számlámon ~70.000 forintos kötbért, mert nem nyújtották még a garantált sebességet sem. Ma voltam bent a kecskeméti ügyfélszolgálaton, hogy megkapjam a még hátralévő összeget, ~20.000 forintot. A pénztáros ~10 percig azt nézte, hogy a fenébe lett olyan sok túlfizetésem. Aztán háromszor kellett neki elmagyaráznom, hogy kötbért fizettek nekem és így lettem pluszba. Harmadjára nagyjából megértette a dolgot és a végén kifizette a pénzt.
Ha ilyen emberekkel dolgoztatnak és nem fejlesztenek, akkor nagyon hamar lehúzhatja a rolót a Fibernet Kecskeméten, de lehet az egész országban is...
BUÉK mindenkinek!
-
nope00
tag
Üdv, fibernetem van, illetve egy routerem TP-link-Wr542-G. Kérdés hogy routerrel vagy anélkül lehet e olyat csinálni hogy pl az ip locationom amerikában legyen?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
kamion1234 #8806 üzenetére
Fibernetet nem nevezném istennek...
Nálam jó a sebesség most, -
kamion1234
csendes tag
Kezd visszaálni a net eddig 4 mega körüli,remélem a reggel jobbakat hoz!! Köszönöm Istenem!!
-
Csabee.
nagyúr
22.kerületben tök csíkosak az adások.. nektek?
-
gozi
tag
válasz
kamion1234 #8803 üzenetére
Ezek nem a modem MAC-jei, hanem a rácsatlakoztatott eszközök hálókártyáié (alapesetben csak a listán lévő a MAC-ekkel foglalkozik, ha betelt a lista, csak áramtalanítás után foglalkozik az új eszközzel).
-
kamion1234
csendes tag
válasz
kamion1234 #8802 üzenetére
Egyébként miért van 3 mac címe a modemnek?Known CPE MAC Address Status
1 00:12:c9:7f:11:2a Learned
2 00:13:71:e7:14:d0 Self
3 00:1f:cf:10:93:67 Learned -
F_Zolee
nagyúr
válasz
kamion1234 #8800 üzenetére
Nem tudom, hogy mi lehet az oka annak, hogy egyes helyeken jó máshol meg nem. Lehet attól függ, hogy mikor húztál át a kábeleket. Itt a lakótelepen gondolom viszonylag új lehet és ezért jó.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Suzuki topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kuponkunyeráló
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- DOOM - The Dark Ages
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- Ryzen 7 CPU-k
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest