Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
preacher
csendes tag
Elolvastam az utóbbi 100 hozzászólást. Ha működik a fibernet oldala vagy a levelező szerverük, akkor írjatok nekik hibabejelentőt. Mindenki írja meg nekik, mi a baja...
Hátha ér valamit, ha nagyon sokan írtok nekik...De jó, hogy ott hagytam őket és még fizetnek ~20.000 forintot, mert még ennyivel tartoznak a ~70.000-es kötbér miatt...
A fibernetné fizettem 9.988 forintot(/hó) a 10/2-es netért, ami max. csak 10/1 volt.Most ilyen a netem T-home-nál (15/0,9):

Ezért plusz a SATTV-ért fizetek ~10.000-et... Ennyit a fibernetről... Aki tudja, hagyja ott őket!
Szerintem addig húzzák a fejlesztéseket, hogy mindenki ott hagyja őket és mehetnek még keletebbre netet szolgáltatni, ha egyáltalán ott már nincs jobb net... -
action294
csendes tag
Sziasztok! Proxyn keresztül (www.hidemyass.com) nekem bejöttek azok a külföldi oldalak amik egyébként nem. Tehát vajon hol a hiba..
Szerk.: kecskeméti állapot.
-
gproject
aktív tag
Nálunk(Törökszentmiklós) is szar a fibernet. Külföldi oldalak 80%-a halott, pokerezni, aionozni szintén nem lehet, viszont meccsetnézni tudtam tvu-n és torrent is el-eldöcög.

-
Balage^
tag
Azért gondolom más szolgáltatónál nem gyakran fordul elő, hogy közel fél napja fos a külföld.... msn nálam amúgy tökéletesen működik, meg a skype is, igaz az előbb említettel csak fel vagyok csatlakozva, üzenetet senkivel se váltok.

-
pr1mzejEE
addikt
A lejjebb említett ismerősöm is 22.-dik kerületben lakik. Akkor inkább várjon, hátha megjavul? Csak neki durvább. Semmi sem jön be neki. Egy 15kb-os txt-t másfél percig küldtem neki xfire-n. Képeket se tudja megnyitni stb.

Amúgy kitartás emberek, nagyon bosszantó dolog, hogy pont az nincs, amit teljesen alapnak tartunk.
Én nem fibernetes vagyok, hozzáteszem
-
CheeBee
csendes tag
A fentiekben sorolt problémák nálam is fennálnak (pl. msn, hotmail, asztali gadget-ek meg még jópár site), viszont a szomszédban meg nem... már szétkaptam a router-beállításokat is mint majom a zsebórát - de minek

/Mezőkövesd/
-
Korcsii
őstag
Baján is baj van

msn megyeget, xfire reggel óta nincs, egyszer már sikerült speedtestelni new york-ot, akkor nem volt rossz, csak éppen soha többet nem ment...
bah... irány programozni...
-
Korcsii
őstag
sry, dupla

-
Balage^
tag
Nálam is fos a XXII. kerületben, nem igazán van külföld. A twitter legalább az előbb bejött, de a speedtest nekem se megy, meg még sok másik oldal se. Amúgy a magyar oldalak is elég szarok voltak délelőtt.
-
Dyno
veterán
Felhívtam ügyfél szólgálatott, és a hibabejelntés menűpontnál tisztában vannak vele , hogy külföldi honlapok, illetve külföldi szerverekre nem tudunk csatlakozni, hibaelhárítás folyamatban....
-
Dyno
veterán
Sziasztok hajnal 6kor vágott le az msn.Azóta nem tudok belépni hibakód:80072745.
Vistám van oldalsávon hőmérséklet és árfolyamok nem mennek.
Érdekesség torrentem tökéletesen fut.És nekem bh is bejöön.
Ja igen nekem a magyar oldalak is elég csigák.Speedtest-et probálom behozni, de semmi...
Ja és budafok 22ker.
-
F_Zolee
nagyúr
Nálam semmi gond nem volt a nettel.

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Drótszamár
üzenetére
Aki torrentezik annál megy az első magyar oldal(bH) ?
-
Drótszamár
őstag
Pilisvörösváron szintén gond van a külföldi oldalak elérésével

-
Szokenesz
senior tag
Hmm, B.gyarmat Fibernet tökéletes mint mindig... sebesség megvan, ping szokásos 10-15ms, minden külföldi oldal is szokásos sebességgel jön be

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Jaa

Valaki hívta már az ügyfélszolgálatot?
-
kovi25
csendes tag
Nálam nagynehezen bejött az MSN (kapcsolódási problémái miatt előfordulhat hogy a végrehajtott változások nem lépnek érvénybe......) Külföldi oldalak itt se jönnek /Püspökladány/
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Régi interneted az 6.1es volt?
-
Kicsirics77
veterán
érdekes jelenség 6/1 a netem de a szerződés szerint meg csak 2.5/1 na de ez nem akkora gond mint ami éppen most van hogy a fél net nem megy

-
bandiie
aktív tag
Külföldi oldalak nálam sem jönnek be és az MSN sem indul el.
/Kecskemét
Szerk.: xfire pöccre indul, Steam nehezen, de szintén megy. Megnézem milyen a pingem MW2-ben... -
sfdrakex
nagyúr
Torrent nálam full sávval tól fel, MSN nehezen de belépett, sebességem rendben pár oldal jön be lassan pl hotmail.com be se jön, nekem inkább más hibának tünik mint fibernet, persze lehet hoyg náluk van a baj. Speedtest úgy hogy torrentre tolok fel 100K val stabilan 5,71M/0,25M et mért tehát a torrent felett hagyott sebességem is meg van. Kecskemét Széchenyi város.
-
Csabee.
nagyúr
Nekem a speedtest sem jön be, meg az msn-n sem jelentkezik be...

-
killer1203
senior tag
Nekemse jó, weboldalak mennek, de ami szerverhez csatlakozni b@szik menni, msn , xfire steam.

-
EmThor
addikt
és most vasárnap szopjon a fél ország mert sz@rnak bele, mindenki otthon veri a brét? ezért fizessek? komolyan mondom... az a baj más szolgáltató meg nincs, tré mobil csak telefont szolgáltat, mikrósnet nem kell, invitel meg kalap sz@r
-
EmThor
addikt
oké akkor fiberszinten van a hiba, örülök hogy nem csak nálam és k.va szomorú vagyok hogy ennél a mocsok szolgáltatónál kell lennem
(torrent itt se jó, magyar\külfi-i net vegyesen, egyáltalán ill alig jön be)
-
G-82
csendes tag
Nálam is ez a helyzet.nem jönnek be az oldalak.nálam a speedtest-et sem tölti be.Szerintem a pingel van a baj.Kajakra idegesítő.Messenger meg be sem jön és hibával kiléptet.Nagyon idegesítő.Az ember elvárná hogyha már fizet akkor adjanak is.Tegnap még minden rendben volt.

Kmét.Széchenyi város. -
M3nyus
aktív tag
nálam is ez a helyzet, külföldi oldalak 90% a nemjön be

-
sfdrakex
nagyúr
Itt nincs hó msn nehezen kapcsolodott sokaikdra csak, hotmail.comot nem érem el bH magyar torrent oldalt se, sztem nem afibernetnél van a gond.
-
EmThor
addikt
'nem lehet kapcsolódni a távoli kiszolgálóhoz', botrányosan lassan töltődnek be a weboldalak, már ha bejön... megjött az első hó b+

-
EmThor
addikt
fél net nem megy, van ami weboldal bejön, van ami nem, biztos nem terheltségi probléma
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Mérd le többször a speedteszten. A haverod meg túrja át a gépét virusok és spyjok illetve trojaiak után. Avira, nod32, norton, ad aware, spyware terminator, spybot search and destroy, Ezek nagyrészét ha ráengedi hátha fognak valamit. Az hoyg wint ujra rakta semmit nem jelent ha van másik vinyo/partició a gépben.
-
pr1mzejEE
addikt
Bocsánat a két kommentért.
Csináltam én is egy speed testet. Eddig nekem mindig Download 5 mb/s volt upload meg 1mb/s, most hírtelen hogy lett ekkora?
F_Zolee: eddig minden a legnagyobb rendben ment.
Elnézést a floodért, nem direkt csináltam

-
pr1mzejEE
addikt
Bocsánat a két kommentért.
Csináltam én is egy speed testet. Eddig nekem mindig Download 5 mb/s volt upload meg 1mb/s, most hírtelen hogy lett ekkora?
-
pr1mzejEE
addikt
Sziasztok!
Remélem itt tud valaki segíteni.
Egyik ismerősömnek tönkrement a nete, de szószerint. Van, de olyan mintha nem is lenne. Azt mondta, hogy netezett péntek délelőtt minden a legnagyobb rendben működött, aztán hirtelen nem jött be semmi weboldal. Van internet, mert xfire-re fel tud jönni és beszélni is tud velem, de semmi más nem megy neki.
Próbálta új net kábellel, hátha megtört vagy valami, próbálta gép újrarakással, modem újraindítással, de az eredmény még mindig ugyanaz: semmi.
Egy ideje nem fizetik a netet
(3 éve)
Viszont arra gondoltunk, hogy ha ebből lenne a probléma, akkor simán letiltanák, nem pedig lekorlátoznák.
Előre is hálás köszönet, annak aki tud segíteni!
Lényegében nincs kapott és küldött csomag, amit a modem küldözget. (Annyira nem értek hozzá..)
ui.: xfire = kommunikációs program
-
Pilács
senior tag
Jól láttam, hogy Kecskmeéten a családi csomag + 6M internet + telefon 5400FT? Mert ez nem gyenge ár... lehet jön a LAN és kell még szórni gyorsan?
-
Nescafé
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
üdv
Most te mien csomagra váltaszz?
Áprilisba nekem lejár a 2 éves hűség,aztán nem tudom mi legyen. -
Kicsirics77
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
meglepően egyszerűen és simán ment minden

-
bandiie
aktív tag
Kicsúsztam a szerkesztési időből...
Valaki írhatna pár sort a Jitter-ről. Olvasgattam róla, de nem emészthető számomra a szöveg amit találtam.
Pl. mi köze a Jitternek az online játékokhoz? -
horitomy
tag
A router beállításokkal nincs gondom. Asus wl500gp routerem is volt már. Mindenféle beállítást használtam. USB háttértárral, url szűrés, virtual server, DDNS, stb.
Ezzel nincs is gond.A kérdés, hogy mivel itt nincs felhasználói név se jelszó, ezért érdeklődök.
PPPoE helyett itt akkor az automatic ip-t kell beállítanom?
Köszönöm!
-
BluEyes
őstag
válasz
horitomy
üzenetére
Ilyenem van nekem is, háztartási célokra teljesen jó, és olcsó.
Az alapbeállításokkal azonnal üzemelni fog a router, osztja a netet. Első dolgod legyen, hogy a böngészővel belépsz a router beállításaiba, és megváltoztatod az admin jelszót (System tools/Password), valamint titkosítod a wifi-t (Wireless alatt, válaszd a wpa-psk v. wpa2-psk, alatta az AES-t).
Ezzel a hívatlan látogatókat, szomszéd pistikéket távol tartod a hálózattól.
Ha használod a wifit, érdemes feltenni a wifis gépedre a Network stumbler nevű programot, ez megmutatja a környékeden fellelhető wifi hálózatokat. Keress egy olyan csatornát, ahol senki nincs, vagy ha ilyet nem találsz, olyat keress, amelyiken kevesen vannak, és nagyon alacsony a jelszintjük, így nem fogják zavarni a te kapcsolatodat. Ha nem használod a wifit, kapcsold ki nyugodtan, feleslegesen ne sugározzon (Wireless, pipát vedd ki az Enable wireless router radio elől). -
sfdrakex
nagyúr
válasz
horitomy
üzenetére
Modemből kábel a routerbe onnan a gépbe. Már megy is a dolog ha torrentezni akarsz vagy más p2p és szeretnéd aktív módban akkor belépsz a router menüjébe és nyitsz portot a programnak amin ki és be mehetnek szabadon az adatok ezt a portot beállítod a progiban is és jóü lesz, ha jó a passive mód nem kell állítani semmit.
-
horitomy
tag
Segítsetek! a "router" szót tartalmazó hozzászólásokat végigolvastam.
[TP-LINK TL-WR340GD ] router-rel meg tudom osztani a netet? Ilyenkor hogy kell beállítani a routert?(Eddig ADSL-es voltam.)
Köszönöm!
-
BluEyes
őstag
Gondolkodtam, hogy beírjam-e ide ezt a postot, mert elég logikátlan a dolog, de talán másoknál is tapasztalható a jelenség, úgyhogy hasznos lehet.
Szóval SetTopBox.
Így utólag visszagondolva a problémák akkor kezdődtek, mikor a Box bekerült a rendszerbe. Az addig (kb. 2,5 évig) hibátlanul működő routerem egyre-másra rosszalkodni kezdett, leugrált a netről, a jelszintje leesett, ami azt eredményezte, hogy a lakás egy távoli pontján működtetett laptop gyakorlatilag nem tudta elérni az internetet. Pár hónap hibás működés után az a router végül be is adta a kulcsot. Az utód ott folytatta, ahol az előző abbahagyta, gyenge jel, szakadozás, csak a router újraindítása után felálló internetkapcsolat, hetente többször. Már azon gondolkodtam, hogy beruházok egy komolyabb (és persze rohadt drága) típusra.
Mígnem aztán lejárt a hűség, és a derék STBox ki lett paterolva innen. Azóta - immáron 5 hete - panaszok megszűntek, távoli laptopunk habzsolja a netet, router nem szakad, kapcsolat stabil, wifi jelszint normális....mint a STBox bekötése előtt!
Számomra egyértelmű, hogy a STBox volt a hibák okozója. Azt persze nem tudom, hogy egyedi hiba volt-e, vagy minden példány ilyen, és hogy hogyan tudott ilyen anomáliákat előidézni. Mindenesetre legyetek résen! -
Kicsirics77
veterán
csütörtök fiber ügyfélszolgálat,kiváncsi leszek sikerül-e elbarmolni az egésznapom ott?
ja a másik meg remélem tud olyan csomagot ajánlani hogy maradjak is náluk
-
bandiie
aktív tag
Ma nem volt netem reggel, de azóta megoldódott.
Felhívtak és kitértek a korábbi hibabejelentésemre is. Nekem azt mondták, hogy szerdán (holnap? jövőhét?) lesz valami bővítés itt Kecskeméten és utána jó lesz minden.
Na erre kíváncsi leszek...
-
sfdrakex
nagyúr
Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2009. december 17-én Kecskemét településen nem várt műszaki okok miatt - a FiberNet Zrt. szolgáltatási területén – hálózat-karbantartási munkálatok lesznek.
Ennek következtében 2009. december 17-én 00.30 óra és 12.00 óra között az internet- és telefon szolgáltatás időszakosan nem lesz elérhető.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a szolgáltatás-kiesések nem lesznek folyamatosak. -
Balage^
tag
Nem siették el a javítást:
Ezúton tájékoztatjuk, hogy a 2009. október 7-én történt optikai kábelátvágás következtében keletkezett károk végleges helyreállítását, hálózatunk stabilizálását Társaságunk 2009. december 22-én végzi el.
Ennek következtében2009. december 22-én, 00:30 óra és 12:00 óra között kábel TV, internet- és telefonszolgáltatásunk nem lesz elérhető az alábbi területeken...
Tudja már valaki mikor lesz HD? 1.5 éve várom, mire elköltözök tavasszal talán lesz is..
-
Reag3nS
senior tag
válasz
sheriff.crib
üzenetére
Mondtam én, hogy megpróbálják az "user a hülye" stratégiát :]]]]]Írjad nekik, hogy az oldalak is lassan kezdenek betöltődni. Ne hagyd magad, égesse ki a szemüket az a hibajegy!

-
sfdrakex
nagyúr
Kecskeméten is rendben van:

-
Csabee.
nagyúr
Vasárnapi eredmény:

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
killer1203
üzenetére
Mivel a 4/256 os drágább mint a 6/1 így csak ráfizetéssel tudod, úgy megy ha kifizeted a két csomag ára közötti különbséget.
-
killer1203
senior tag
Jelenleg 4096/256 os netem van fibernél hűségnyilatkozattal ami majd Áprilisban jár le, válthatok most 6/1 es csomagra vagy várni kell míg lejár a hűségnyilatkozat?
-
sfdrakex
nagyúr
Próbálj ki bitcometet, illetve ha megy a töltés ne csodálkozzatok ha behal a net. Korlátozzátok a fel és a letöltési sebességet is a maximum 80-90%-ra. Utorrentből én az 1.8.2, 1.8.4 verziokat hazsnálom ezek jók. illetve 1.8.3 és 1.8.5 ös stabil jó, de mondom egy másik klienst se árt kipróbálni. Illetve vegyétek vissza a kapcsolatok számát a maximum kapcsolatok és a torrentenkénti összes illetve feltöltésit is. Mivel gyors a netetek elég nagy sebességgel olvas és ír egyszerre, ha a rendszervinyon lévő particióra töltötök az azért foghatja a gépet is, töltötök rá olvas mert tölt vissza pluszban olvas mert a windows is megy, b9öngésznél megy a browser tok felé kalimpál a fej, ha sok a kapcsolat darálja a netet ha van több vinyotok tegyétek a letöltéseket másikra mint amin az os van. NE csak másik particiora haem fizikailag másik vinyora.
-
Hulk24
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy gondom vagyis remélem ez valami beállítási hiba! Nálam és a havernál is jelentkezett. Minden a ketten a UPC FiberPower-nél vagyunk én a 15ösbe Ő meg a 30asba!
Nálam van még egy router is bekötve, de nála nincs!! Tehát az a gond, hogy torrenteznénk és, amikor elindítjuk a Utorrentet, akkor egyszerűen lefagy az internet, tehát megy a letöltés, de addig nem tudunk betölteni semmilyen oldalt vagy csak nagyon nehezen! Amikor megy a utorrent üresben, akkor is lassab a hálózati kapcsolat! Kipróbáltunk régebbi és újabb klienst is a utorrentnél, de nincs változás!
Valamit esetleg be kéne állítanunk????Köszönöm! Sry, ha rossz topicba írtam, de nem találtam megfelelőt!!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
sheriff.crib
üzenetére
Nem feltétlen szivatás az, én is sok emberrel futottam már össze neten akik rinyáltak lassu a netük közbe ment, kazaa meg torrent meg dc és nem értették miért akadnak a játékok meg a böngészés.
-
sheriff.crib
tag
HÁH
be akarták etetni velem, azt, hogy:" ha torrent feltöltés közben játszom, akkor nyilván magas a ping"

Elmondtam nekik, hogy olvassák már el a panaszomat....alapjáraton ilyen magas a ping...
Kész röhej ez a társaság....
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Diablo IV
- Haditechnika, harcászat
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Építő/felújító topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- További aktív témák...
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Gyors Creality Ender 3 V3 KE +kamera +fúvóka +Hyper-PLA
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A fibernetné fizettem 9.988 forintot(/hó) a 10/2-es netért, ami max. csak 10/1 volt.

Próbálj meg magyar oldalakon kutakodni, vagy mobilnetet használni! Esetleg nézz körül a környezetedben elérhető-e más nyílt wifi hálózat! Legroszabb esetbe menj be McDonaldsba!
/Kecskemét
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(3 éve)

Mondtam én, hogy megpróbálják az "user a hülye" stratégiát :]]]]]