Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz
tikodi #10729 üzenetére
Nyugi én ma voltam benn az ügyfélszolgálaton, nekem is azt mondták hogy 2011ig szól de ők automatán "ingyen" meghoszabbították nekem mert jó arcnak gondolják magukat (vagy nem akarnak elveszteni) de mondtam hogy ebből nem kérek és lemondtam írásban.. elég nehézkes volt, mert nem akarták hogy lemondjam.. próbáltak rábeszélni, de az amit a számlázási rendszerükbe láttam hogy több mint 1 éve rosszul van nyilvántartva a számlázási rendszerbe az előfizetésem, és 12x hibás számlát kaptam eddig az elmúlt 12hónapban.
-
club1
veterán
válasz
tikodi #10724 üzenetére
Nézd én vállalkozó vagyok, de annyira nem hülye, hogy ha megveszek egy távközlési céget, utána még az árának x-szeresét elköltsem rögtön hálózatfejlesztésre úgy, hogy az előfizetők most is tejelnek és nem lehet tőlük a fejlesztés és a bekerülési ár költségét 10 éven belül behajtani. Akkor inkább bankba teszem azt a 3 milliárdot... Persze ott fejlesztek, ahol megjelenik a konkurencia, (mert nem cél hogy átmenjenek hozzá,) de csak annyit, amennyi feltétlenül szükséges, mert fejlesztéssel (költséggel) nem lehet az árversenybe beszállni...
-
dbius
veterán
válasz
tikodi #10613 üzenetére
Tudtommal nincs formanyomtatványa erre a fibernetnek.
Semmi különöset nem kell leírni, csak a lényeget. név, adatok, szerződésszám, mikor jár le a hűséged és hogy onnantól kezdve nem tartasz igényt erre és erre a szolgáltatásukra. Ha cuccot kell visszaadni (pl. modem), akkor azt beleírhatod, hogy a hűségidő lejártának a napján menjenek érte. (igen, szándékosan vastaggal írtam, mert amikor én lemondtam a netet kb. egy hónappal azelőtt, hogy költöztem, akkor a levélben leírtam, hogy a modemet dátum szerint mikor tudják majd leszerelni és elvinni, mert máskor nem leszek elérhető és én nem fogok ezért utazni hozzájuk 70 km-t. Az általam megjelölt napon jött a szerelő és elvitte a modemet.)
donw3ga: A legolcsóbban szerintem úgy úszod meg, ha fizeted minden hónapban a hűségidő lejártáig a havidíjat. Bár ki kell számolnod, hogy mennyi hónapod van még hátra a hűségidőből, ugyanis ha a fizetendő havidíjad több lenne, mint a hűségidő lejárta előtti felmondásnak a díja, akkor a felmondással jársz jobban.
-
tikodi
tag
-
-
flavio
tag
válasz
tikodi #10329 üzenetére
Megint találgatunk és úgy érzem pofára esés lesz ebből ! Nem nagyon hiszem hogy ez a cég költene fejlesztésre csak ha a töküket szorongatják talán akkor! Nagyon meg lennék elégedve 15/3Mbit/s vagy 30/5Mbit/s nettel, persze csak akkor ha nem aranyárban számolják az árát.
-
-
intuicio
aktív tag
válasz
tikodi #10267 üzenetére
Nem hiszem hogy az Invitel lenne az, aki "megvenné" a Fiber-t, mert akkor csődbe menne az Invitel, hisz sokan ezért váltanak le Fiber-től, ahogy a hűség letelik, mert pocsék (nálam pl nincs gáz).
Ergó:
Akárhol szó van a Digi-ről, 90%-ban elfogadná bárki,pl én is. Ár/Teljesítményben kiváló a szolgáltatásuk,tehát innen jön az, hogyha a Digi venné meg, akkor a hír hallatán, vagy vissza rendelnék az userek az új Digit, vagy nem mondanák le, ha maradna ez a speckó ami most van a digikábelnél. Nemtudom. Pl ha Invitel lenne az új Fibernet, akkor én nem választanám az inviteltÉs ezzel szerintem nem vagyok egyedül
Viszont ha a Digi venné meg, és kicsit átrendezné, a mostani fiber ár+teljesitményét, egyértelmű ki lenne a favorit. -
szabjan
tag
válasz
tikodi #10158 üzenetére
Erről pedig a sok rosszon kívül van egy jó tapasztalatom is. Budafoki irodában tavaly áprilisban történt, hogy meglátogattam őket egy hirtelen keletkezett 760 ft-os tartozás miatt.
Kis fiatal hölgy volt az ügyintéző. Mondta, hogy kinyomtatja vagy 3 évnyi fizetésemet, mert valahogy én nem tapasztaltam hiányt. Kinyomtatta és lett 728 ft túlfizetésem.
Mondtam, hogy akkor ezt most jóváírják a következő számlás ugye? Ha hiszitek ha nem, jóváírták.Már vártam, hogy mikor küldik ki tartozásként a két összeget. De nem történt meg.
-
-
ati2
őstag
válasz
tikodi #10063 üzenetére
Igen volt egy ár a szórólapon, ami nagyon akciós még a T országos áraihoz képest is.
De levélben csak TV + NET díjat írtak ami több, mint a szórólapos, de kevesebb mint a hivatalos országosA webes felületen meg látom, hogy mind a 3 szolgáltatás megvan és nincs még elkészített számlám
Van még 10 napom felmondani, de a digi optika meg csak 2 hónap múlva ér ide, addigra régen lejár a fibernet 4/1 + a T próbaidő is...Egy biztos a fibernet repül tőlem mindenképp
-
Gabormester
csendes tag
a modemet a fiber sponzorálta
(sb5100i)
napközben csak 20megabit a letöltés, csak teszt erejéig volt bennt az uncap.
azért flasheltem át mert állandóan újraindult a modem, utánnaolvastam és a szolgáltató ugye újra tudja indítani...moddolt firmwareben ki lehet kapcsolni az újraindítást. azóta nem indult újra úgyhogy kapják be a fibernél.(aki magasabb csomagra szeretne váltani(ingyen) annak hasznos,ha valakit érdekel hogysmintje és sb5100-5100i(talán 5101) modemje van dobjon egy privátot,venni is lehet előremoddolt modemet láttam itt apróhirdetések közt is.
sőt még tv előfizetésre is lehet vele netet varázsolni,kis dhcp spoofal.) -
kigyi_23
addikt
Nálam is amikor jött a szerelő éppen a Kínai XP futott. A szerelő egyből odaült a gép elé mondván gyorsan leteszteli és azzal a lendülettel a srác le is fagyott. 1 perc után már pislogott, szinte hallottam ahogy mozognak a fogaskerekek
Szegény nem tud most mit tegyen, de bevallani nem akarta. Aztán persze elzavartam a géptől és indítottam egy teszt-et. Nem tudom miért volt annyira beka... egy kis kínaitól
-
szvl
tag
Egész pontosan "internetszerver-üzemeltetése nem megengedett".
No de mi az az internetszerver? Webszerver? FTP szerver? Torrent kliens? Maga az oprendszer, ami válaszol a ping-re? Skype, NSN, SIP telefon stb... ami kicsörög, ha bejövő hívás érkezik? Ezek mind tekinthetőek szervernek, hiszen egy kívülről jövő kérésre válaszolnak, tehát ebben az értelemben szerverként működnek.
-
rolie123
csendes tag
-
BandiHUN
veterán
szerintem az összes fiber ilyen kellene hogy legyen...egyszerűen hol dög lassúak a magyar oldalak,hol minden ok,hol meg be se jön semmi...tegnap éjfélig 2x is volt net leállás,simán kell,hogy tudjanak róla,szerintem újrainditással próbálkoztak...az a fura,hogy külföld mindig megy,de ha áll a magyar,a speedtest még a pinget se tudja megmérni,error,ha budapest-et választom,külföld akkoris ok...már eleve látszik,hogy amikor nem megy,akkor ki se irja az oldalt,hanem csak csatlakozás:ip látszik...
korábban meg a külföld volt a vacak...de nem értem,ha elfelé megy tőlük mindenki,ahogy itt olvasom,és aki teheti,elvileg javulnia kéne...most nemrég voltak leállások hálózatbővités,stb miatt...igaz én olyan helyen lakom,vidéken,ahol a fel/letöltés és a ping is teljesen ugyanakkora szinte mindig,talán a ping,ami éjszaka lemegy 10ms alá,de nappal se lépi túl sose a 25-öt,sosincs gond,pedig neten játszok sokat...de az ilyen nagy nyavaják kijönnek ugye ittis,,,mégcsak a terhelésben se hiszem,hogy extrém lenne most,mert akkor nagyon felejtsük már el most a hétvégi netezést... -
gardener
senior tag
Elég lenne nekem az is,ha olcsóbb lenne, nem lennének havi 1-2x szolgáltatáskiesések,
esténként nem lassulna be, le és felfele is a maximum jönne ki belőle, ha pedig még a ping is éveken keresztül 10ms alatt lenne.....
Ha belegondolok,hogy egy áramszolgáltató is így szolgáltatna: esténként csúcsidőben 230v helyett csak 50-60v lenne....Siralmas.
Csak lenne nálunk más alternatíva netszolgáltatóra. -
Balage^
tag
-
killer1203
senior tag
Nemvoltam itthon nem én irtam alá.
Az utcába oszlopról jönbe a kábel de amugy nemtudom holmegyDe a szerelő semmi papirt nemhagyott itt. De nemigaz hogy nembirják megcsinálni, már hoztak kb 3 fajta elosztó hülyeséget meg jel erősitőt meg minden szart mégse jó.
netezek seedszerverről, ott legallább nem 5perc egy oldalbetöltés...
-
bmwk1200s
őstag
Természetesen megpróbáltam, először az Asus honlapjára mentem, letöltöttem és egy 2003as driver figyelget ott....
köszönöm Asus a komoly terméktámogatást!
Ezért mentem fel a Marvell honlapjára és ott már simán le tudtam tölteni az alaplapi lan kártyának megfelelő drivert, ami 2009es.
De nem értem, hogy miért tudja a win7 a max sávszélességet, a nyomi kis xp meg a felét se. -
-
BluEyes
őstag
Hopp
kicsit bementem az erdőbe ezzel a rögzítős dologal, én másra gondoltam. Hát ja, hdd-s + több kártyát fogadni képes box kellene a rögzítéshez, meg a több tv készülékkel rendelkező háztartásoknak (nálunk 3 tévé + egy pc tunerkártyája). Meg persze olcsósítani kéne.
Na de én nem aggódok, meg lesz ez oldva hamarosan, mer a Cégnél ugye első az ügyfél, az ő érdekei, és nem a profit bekaszálása az elsődleges. -
Dyno
veterán
Na igen,de ha tartozok, nem köthetek új szerződést nem?Legalább is nekem ez lenne logikus?
Vagy csak absztak kihúzni a tartozást és majd bekell menni számlát mutogatni?
Nem tudom ezt most biztosra mert nem én intézem, hanem a szomszéd emrt közös az internet és az ő nevén van az egész, még azon is csodálkoztam hogy adtak felvilágosítást, az ügyfélszolgálaton. -
Dyno
veterán
NEm lehet váltani csak ha letelt a hűség....
Ja meg jó köcsög banda ez, márciustól júliusig nem volt fizetve a net meg a tv és kikapcsolták, utána bementünk ujra megkötöttük és agusztustóla fitt dijcsomag meg a családi a tv-ből hűségnyilatkozatta lett megváltva, erre a régi tartozást mondogatta nekem a csaj.
Eggyet nem értek mert nem én intéztem, megse köthettük volna a szerződést ha tartozásunk van nekik nem?
Most mia teendő szerintetek? -
Dyno
veterán
-
Dyno
veterán
De kötelesek áttenni?Mert én ha kell útána járok és kiharcolom.
Hűségem még van, de nekem ugy tűnik mintha áttennének leglább is a hírből így vettem ki....
Mail-t küldtem már nekik, ha nem jön válasz, akkor holnap felhívom őket.
Igazából a miénk a fitt csomag az meg a nett, de a fiber oldalán már nincs is fitt........és abban az ászf változás hírben azt írták növekedika sebessége, remélem is.Más véelmény?
-
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ausztria - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest