Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
kabelmania27
félisten
Modem újraindítás sem segít?
Ismerős panaszkodik hogy sokszor csak úgy megszakad a digis net.
Nálam ilyen probléma nem merül fel, alternatíva adsl, két drága mikrós szolgáltató, nem korlátlan mobilnet.
Lekopogom a 6/1 jól működik, csak a csatornakiosztás nem túl jó.
Nehogy azt hidd, hogy a digi nem fogja az analóg adások számát csökkenteni a későbbiekben...
Másik ismerős nél jó a digi net, de az analóg tévével sok gondja van, sokszor rossz a hang....
Tányéros meg sokszor megszakadt.
Én nem váltanék digire, szinte ugyanezek a csatornák vannak. Ha nem akarnak árat emelni jövőre nekik is ki venniük a nem saját csatornákat.
Digi is kivette a comedyt, vivát, mtv hungary-t ha jól tudom. -
-
kabelmania27
félisten
társasházi övezetben a koaxon tévé és rádióadáson jönnek, utp kábelen jön az internet és a telefon, családi házas övezetben koaxon jön minden, kábelmodemet kapsz.
Társasházban a digi bevezeti saját koax kábelét a bejárati ajtónál utána ráköti a meglévőre, egy utp kábelt is bevezetnek ugyanott, elvezetik ameddig kéred. Utp elfér a koax mellett a csatornába. -
kabelmania27
félisten
-
szvl
tag
-
kigyi_23
addikt
2-3 hete csinálja hmm. Majd ha megszakad nézd meg mit csinál közben. Esetleg lépj be a modem admin menüjébe és nézd meg milyen értékeket ír ki ilyenkor és milyen értékeket akkor amikor tökéletesen megy. Ha ezek meg vannak akkor azért már lehet következtetni a hiba okára. Ilyenkor tavasszal sok helyen a fibernet rendszerében az erősítőkkel van a gond. És ilyenkor amíg nem szól valaki addig nem is állítják be őket. Többnyire akkor van gond amikor elkezd melegedni az idő és a rosszul belőtt erősítő határérték közeli, vagy feletti jeled ad le. Na ilyenkor először csak net kihagyás, majd spontán modem resi szokott lenni.
-
kigyi_23
addikt
Azért nem mindegy hogy szakad meg. Hol laksz? Családi házban? Milyen modem van felszerelve? Egész télen ezt csinálta vagy csak most, hogy kicsit jobb időt lett? Milyen értékeket mutat a modem amikor megszakad a net? Újra is indul a modem, vagy csak nincs net és egy pár perc múlva megy tovább? Írjanak már többet kicsit azok akiknek gondjuk van, mert ha nem tesznek semmit max sírni lehet idejönni, de a semmiből segítséget nem lehet adni senkinek!.
-
Balage^
tag
Szerintem ne menjen be, ha nem akarja felvágni az ereit. Múltkor bementem felmondani a tévét, de ez fogadott.
Ehhez el kell mondanom, hogy direkt korán mentem, hogy ne legyenek sokan. A mellettem lévő néni 3.5 órája várt már. Én 30 perc után jöttem el, amikor 1 emberrel végeztek. Megfogtam a cetlit és oda basztam az asztalra. -
club1
veterán
Úgy gondolom, hogy felesleges rugózni a dolgon. Ha nem fog működni az smtp.fibermail.hu, akkor arra úgyis nagyon hamar rájövünk, átállítani pedig a sikertelen levélküldés után a POP/IMAP klienst nem tart fél percig. Én úgy gondolom, hogy a fibermail.hu -val nem lesz probléma.
-
club1
veterán
A hirdetményből az derül ki, hogy a webmail rendszerüket alakítják át/költöztetik. Tehát a kérdésedre azt mondanám, hogy nem kell semmit állítanod a kutlukban. Viszont az első mondatuknak ellentmond az, hogy megadnak az átmeneti időszakra egy POP3 és SMTP kiszolgálót. Mint köztudott, webmail eléréshez ezek nem, ellenben levelezőklienshez kellenek... Nagy a hozzáértés
-
Zolikk
csendes tag
Bajai vagyok, itt az újvárosban van FiberLan.
A Fiberes koma mondta ezt aki kint volt, hogy itt a sebesség számít, nem a csomag ára és nyugodtan mennyek be átírják a mostani csomagot.Hétfőn megyek be reggel 8ra az ügyfélszolgálatra, majd írom, hogy mit mondtak. Ha nem lehet bedobom hogy megyek a konkurenciához
-
Zsadi
őstag
"Az analóg programkínálatban 2010. január 11-től fogható a History Chanel, a National Geographic Wild, a Nickelodeon, és a Fishing&Hunting. 2010 februárjától pedig a Sport1, a Muzsika TV, illetve a Zone Romantica. A nap még nincs pontosítva, amint a műszaki feltételek adottak, nézhetők lesznek az új csatornák. A digitális programmal rendelkezők számára a Sport1, és több előbb említett új csatorna már január 11-től elérhető lesz."
Lehet kicsit ez kavar be, hogy hamarabb lehet már ott fogni.
Chili7: Ne sajnáld! Én is otthagytam ezt a díszes bandát.
-
-
gozi
tag
Ha a beállítások jók, akkor érdemes először egy alapos vírus/trójai/spy keresést csinálni. Ha ez nem vezet eredményre, akkor tűzfal/router körül szétnézni.
Ha ez sem hozza meg a kívánt eredményt, visszagondolni, hogy egy hónapja milyen új program (esetleg Windows Update) került fel a gépre. -
BluEyes
őstag
Akkó mondd azt, hogy rühelled a formáját, vagy negatív kisugárzása van, vagy amit akarsz. Amúgy 2007-ben nehogy ne lehessen má megosztani egy kifizetett szélessávú hozzáférést lakáson belül. Ez a pont még a 90-es évekből maradt véletlenül a szerződésben.
Amúgy meg a laptopodon akarsz netezni a wlan kártyával, oszt erre köll a router. Az nincs benne az ászfben, hogy nem használhatod a wifit. Csókolom.
-
BluEyes
őstag
Nem köll hazudni, routerrel szar, oszt kész. Cseréljék ki egy más típusra legyenek szívesek. Ennyi. Jelentsd be a hibát az üfsz-nál hivatalosan, aztán majd megy a maga útján a dolog. Valszeg lesznek ellenvetések, de ne hagyd magad elhajtani, a végén kicserélik majd.
Mondtam hogy keress vissza, többen leírtuk, hogy hogyan ment a dolog.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- Milyen TV-t vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest