Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claude Leon
senior tag
Nem tudom, mennyire teszteltétek eddig a memóriatömörítéses swappelést, de én rákényszerültem a maradandóan 1,5GB memóriám mellett. (3.11.7-es kernellel)
A zram drive-os megoldást preferáltam volna, a könnyebb követhetősége miatt, de a bogarak elszabadulása miatt egyelőre mellőzésére kényszerülök.
Arra mégsem vetemednék, hogy a swappinesst úgy állítsam, hogy ami egyszer kiswappelődött, az maradjon is ott, mert a zram felszabadításakor (pl. becsukom a rókát) meglepetésszerűen megáll az élet.A zswap viszon egész használhatónak tűnik, igaz kell mellé minimális swap partíció, ha nagyon hirtelen telítődne a memória, mert kissé lomhán reagál, de legalább megy.
Viccesek vele a memóriahasználati púpok, ahogy a rendszer apránként zsugorítja a már befoglalt helyet, már ha lehetősége van a szerényebb tömörítési metódusával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96% ÚJSZERŰ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest