- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
mAtThEw0319 #3358 üzenetére
Nincs ilyen általános válasz, hogy bizonyos laptopok szeretik, mások meg nem.
Egyszerű ökölszabály (volt régen) hogy az Intel Centrino laptopok szerették, mert az integrált videókártyához és wifihez volt open source driver. Az Intel Hda audió néha tudott parás lenni, mert ott sosem lehetett tudni, hogy a codec-et ki gyártotta, és épp melyik volt, de csak a nagyon újakkal volt gebasz.
Amivel szopó tudott lenni, az a videokártya. ATI-val voltak szívások, pláne ha az fglrx-et akartad használni. Open source driverrel általában ment minden, csak nem volt rendesen kihasználva. Mivel én nem játszottam sosem linuxon (nem volt mivel:-)) ezért én az inteles vonal mellett döntöttem, és nem volt vele sosem bajom.A 64 bitet minden új gép támogatja (ami mondjuk 5 éve új :-)), ezért célszerű azzal menni, már nincs semmi para, jó a multiarch, skype meg flashplayer is megy frankón, pár 32 bites lib kell csak. Viszont a 32 bit csak PAE kernellel tudta a 4 giga ramot. Most az a default, tehát a 32 bitessel is látni fogja a 4 giga ramot.
Vladi írta, hogy nem kompatibilis valami. Az a baj, hogy ha dracut hibát ír, akkor el sem jut odáig.
Azt nézem, az egyik képen Qemu-ban próbálod Windows 7 alól? Próbáld ki virtualbox-szal, azzal menni kell. Az elfedi a hardver problémákat, és nálam megy. Ha nálad nem, akkor az image lesz a hibás, egyértelműen. Itt találtam egy hasonló hibát: [link]
Megoldás nincs, lehet a win 7 kavar be, nem tudom. Az is lehet, hogy a pendrive-val van valami gebasz, ha más OS-nél is dobja. Próbáld újraformázni, esetleg, és utána felrakni az image-et.
Itt egy másik: [link]
Na, ez már lehet megoldás: ezt dobd be a kernel sorába a boot-nál: "acpi=off irqpoll"
Egy próbát megér.Sajnálom egyébként hogy ilyen problémáid, de annyit kérnék, hogy ne vegye el a kedved, és ne faragjon belőled egy rosszkedvű linux hatert, aki mindenkinek azt mondja hogy ez egy használhatatlan cucc, mert ez nem igaz, és alapvetően a dual boot mindig szívás, ilyen olyan okokból. Egyébként ha megcsinálod, megéri, mert fasza rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest