- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Sziasztok!
Egy program segítségével USB kábellel ASCII adatokat olvasok be egy mérőeszközből, egy körben 11 sort, az A oszlopba. Minden újabb beolvasáskor az eredmények az előző után íródnak. (Vagyis mivel hülye a program, ezért valójában a kijelölt cellába, majd onnan lefelé kezd el írni. De ha nem nyúl az ember semmihez, akkor az utolsó mérés után.)
A sorok egyesével, fentről lefelé íródnak. Nekem a 10. sorban lévő cella egy része kellene, ezt már megoldottam.
Egy event makróval próbáltam volna megoldani az automata eredménykiolvasást, de sajnos nem sikerült. A lényeg az lett volna, hogyha a Target cella tartalmának az eleje egy adott sztring, akkor abból a cellából szedje ki az eredményt és másolja be egy másikba.
És itt talán, vagy többek között a soronkénti léptetéssel van baj, egyszerűen nem működik az event makróval. A kód nagy része viszont jó, mert egy sima Sub-ban lefuttatva tulajdonképp működik. A kulcs valószínűleg a 2 alsó sor nem működésében van:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
...
Set Target = Columns("A")
If Left(Range("A" & Target.Row), 4) = "Data" Then
A Target.Row-t valamiért fixen 1-nek veszi, nem "lépteti". Azt hogy lehetne megoldani? (A sorok egyesével íródnak.)
Előre is köszi a javaslatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nioh 2 (PS4)
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest