Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: R.I.P.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Nem erre gondolok. Van két oszlop, amit folyamatosan töltenek fel adatokkal, és az egymás mellett lévő A és B adatot a C számolja ki. És azt szeretném, hogy amíg A-ba és B-be nem kerül adat, addig a C-ben a képlet a szerkesztőlécen se látszódjon.
Feltételes formázásnál látszik a szerkesztőn, mi van a cellába írva, a HA fgv. pedig értékekkel dolgozik, de nekem A-ban és B-ben lehet bármi, nulla, pozitív, negatív, csak az a lényeg, hogy amíg nincs érték, addig abban a sorban a képlet se látszódjon a szerkesztőn. Lehet nem fogalmaztam pontosan.
Nem életem fő problémája, meg nem is egy nagy horderejű dolog, csak idegesít, hogy láttam ilyet, de nem jöttem rá, hogy kell megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ableton Live 12 Suite Education
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50