- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HREH
senior tag
Sziasztok!
Próbáltam egyedül megoldani, de nem akar összejönni...
Családban gyakran FIFA-zunk, ennek az eredményét szeretném egy excelben vezetni.
Feltételes formázással lenne a gond...
Mellékelek egy példatáblázatot, hozzá egy kis magyarázat.
1 - alapesetben az E3 ill. F3 cellák üresek (ide kerül majd a rendes játékidős eredmény), alatta az E4:F5 tartomány szürke
2 - ha valaki rendes játékidőben nyer, akkor bekerül az eredmény (E7, F7), de marad a szürke kitöltés
3 - itt jön a csavar, ha döntetlen az eredmény (1-1 a E11, ill. F11 cellákban), akkor az E12 ill. F12 cellák ne legyenek kitöltve szürkével
4 - ez gyakorlatilag ugyanaz, mint az előző, csak a tizenegyesekről is eltűnik a kitöltés, ha hosszabbításban sincs végleges eredménya szürkére kitöltést próbáltam megcsinálni, próbálkoztam mindenféle függvénnyel (ÜRES, AZONOS, ÉS/VAGY összefűzés), de egyszerűen nem akar összejönni, vagy ha össze is jön, akkor sem jó (pl. E12-ből eltűnik a kitöltés, F12-ből már nem).
majd még annyit szeretnék, hogy a szürkén kitöltött cellákat levédeni, hogy oda ne lehessen semmit sem írni, de az szerintem már menni fog valahogyA feltételes formázás(ok) képletében kérnék segítséget, bár az legjobb az lenne, ha egy darab formula lefedné az összes variációt.
O365-ös, angol Excel
Itt lesz a példatáblázat: [link]Köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PR-Telecom
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Ableton Live 12 Suite Education
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50