Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KBaj
kezdő
válasz
Fferi50 #44625 üzenetére
Kedves Fferi50!
Köszönettel olvastam a leveledet. A képletekről írottak nehezen mennek bele a fejembe. De ha így is van, megoldja a programozó, vagyis oldja meg, figyeljen oda. Jó következtetésre jutottam? Különben azóta beépítettem egy külön elindítható leglassabb számolással számoló rutint, ami jelez ha a megfelelő helyen nem ugyanolyan számot talál, nem csak 4 tizedest vizsgálva hanem amennyit lehet.
Az alt billentyű gyorsító hatását nem direkt kerestem és használtam, hanem véletlenül fedeztem fel. Szerintem azért lehet érdekes másoknak is, mert futás közben véletlenül is meg lehet nyomni (gondolok itt az elvetemült felhasználóra), és ha olyan a program, hibás eredményt hozhat.
A minta feltevése nem olyan egyszerű. Több nehezebben megoldható problémával is szembe kell néznem. Az előbbiekben említett programrész egy nagy fájlnak a része. Kísérletezek és sok minden van a fájlban. Néhány jellemzője: Totál Commander szerint 23,8 MB hosszú, van benne 31 db munkalap (nem üresek) , 13 db modul több oltalas VBA-val. Igaz találkoztam már nagyobbal is. Nem egyszerű ezt úgy megtisztítani, hogy publikus legyen, de ha sikerül megküldöm.
Köszönettel:
ui: Most vettem észre, hogy Delila is írt és hiányolja a válaszomat.
Sűrű elnézést kell kérnem Tőle, nem tudom jól használni a weboldalt: azt hittem, hogy amit Ferinek írok azt látja Ő is. Ezért a legutolsó komplett bejegyzésemet és ezt a bejegyzést is megküldöm Neki.
Üdvözlettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest