Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KBaj
kezdő
válasz
Fferi50
üzenetére
Kedves Fferi50!
Köszönettel olvastam a leveledet. A képletekről írottak nehezen mennek bele a fejembe. De ha így is van, megoldja a programozó, vagyis oldja meg, figyeljen oda. Jó következtetésre jutottam? Különben azóta beépítettem egy külön elindítható leglassabb számolással számoló rutint, ami jelez ha a megfelelő helyen nem ugyanolyan számot talál, nem csak 4 tizedest vizsgálva hanem amennyit lehet.
Az alt billentyű gyorsító hatását nem direkt kerestem és használtam, hanem véletlenül fedeztem fel. Szerintem azért lehet érdekes másoknak is, mert futás közben véletlenül is meg lehet nyomni (gondolok itt az elvetemült felhasználóra), és ha olyan a program, hibás eredményt hozhat.
A minta feltevése nem olyan egyszerű. Több nehezebben megoldható problémával is szembe kell néznem. Az előbbiekben említett programrész egy nagy fájlnak a része. Kísérletezek és sok minden van a fájlban. Néhány jellemzője: Totál Commander szerint 23,8 MB hosszú, van benne 31 db munkalap (nem üresek) , 13 db modul több oltalas VBA-val. Igaz találkoztam már nagyobbal is. Nem egyszerű ezt úgy megtisztítani, hogy publikus legyen, de ha sikerül megküldöm.
Köszönettel:
ui: Most vettem észre, hogy Delila is írt és hiányolja a válaszomat.
Sűrű elnézést kell kérnem Tőle, nem tudom jól használni a weboldalt: azt hittem, hogy amit Ferinek írok azt látja Ő is. Ezért a legutolsó komplett bejegyzésemet és ezt a bejegyzést is megküldöm Neki.
Üdvözlettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Humble szökevények 500-1500Ft
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest