Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxy27
tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni , hogy melyik függvénnyel tudnám megvalósítani az Excelben a kimutatást. Én a SZUMHATÖBB-re gondoltam, de nem tudom összehozni...
Lenne három kategória (D, 2, 3) és mindegyik kategóriához tartozik négy besorolás ( A,B,C,D), melyhez összegek tartoznak. A táblázatban ha valaki a megadott kategórián belül A,B,C vagy D besorolást kap, akkor a hozzá tartozó összeget szeretném, ha hozná és ahogy minden hónapban a besorolás módosításra kerül, akkor automatikusan hozza a hozzá tartozó összeget.
Előre is köszönöm a segítséget!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- iPhone 12 Pro Max 256GB Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50