Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Finoman szólva sem vagyok Excel guru, nézzétek el amatőr kérdésemet!

Az A oszlopban számok vannak, a B-ben szeretném kiszámolni a 2%-ukat, de úgy hogy minden esetben lefelé kerekítsen, akkor is, ha az érték több mint ,51 század. Magát a 2%-ot még ki tudom számoltatni (=a1*0,02), de ekkor értelemszerűen kerekít a szabály szerint, ha nincs megadva hogy kérek tizedesjegyet megadni.
Hogy tudom beállítani, hogy csak az egész érték (lefelé kerekítve) jelenjen meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bioshock 2 Special Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50