Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Elnézést, hogy ide, de ahogy néztem, többen is itt jártak sikerrel Google Sheet-es kérdésükkel.
Gyanítom, hogy én bénázok, vagy valami rosszul lehet nálam beállítva. Egy primitív képletet szeretnék szerkeszteni (ilyenekkel van tele a táblázat) és sehogy sem tudom szimplán csak kiegészíteni, "mintha be lenne nyomva az insert billentyű", ráugrál a számokra, cellamegnevezésekre, kijelöli egy részét, de pl. elé gépelni nem tudok csak úgy, jobb esetben sikerül, de inkább átírja a számot/hivatkozást. És nem is látszik a kurzor, hiába kattintok pl. az egyenlőség jel után, ha eggyel jobbra mozgok nyíllal, már nem látszik.
Jól sejtem, hogy ez nem így működik alapesetben? Excelben soha nem találkoztam még hasonló problémával.

Előre is köszönöm a segítséget, remélem nem vagyok nagyon láma

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Hegesztés topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50