Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marvinyo
aktív tag
Sziasztok!
A következő problémám van:
Mivel a különböző pénzügyi (budget) template-ek számomra nem ideálisak, gondoltam csinálok egy sajátot.A problémám a következő: A kiadásokat szeretném dinamikusan kezelni, főcsoport/csoport alapján. Értve pl. a következő helyzetet:
Van egy sheetem, amiben csak a kiadásokat írom, manuálisan (nevezzük 'Kiadas'-nak). Például: Főcsoport Autó, Csoport Benzin. Vagy mondjuk Autó/Biztosítás.
Van egy másik sheetem, ahol ezeket az értékeket automatikusan szeretném összesíteni főcsoport/csoport alapján (nevezzük 'KiadasOsszesites'-nek). Addig nincs probléma, amíg a főcsoportok és a csoportok előre definiáltak. De szeretném, ha ebbe az összesítő táblázatba előre nem definiált csoportok is lehessenek. Azaz, ha én a kiadások sheeten beírok egy (vagy több) tételt, akkor az összesítő sheeten ne kelljen felvenni a főcsoportot / csoportot, legyen ott automatikusan (vagy mondjuk egy gombnyomásra, VBA-val...).
No, ezt egy VBA scripttel meg tudom oldani, az egyetlen problémám, hogy az Androidos excel csak olvasásra hajlandó megnyitni vagy meg se nyitja. (Tudom VBA script nem tud androidon futni). Olvastam az office-jsről, hogy azt elvileg támogatja az Androidos Excel is, de nem igazán látom át hogyan működhet ez Androidon.
Kérdésem tehát a követekező:
Meg lehet-e ezt oldani "natív Excelben" anélkül, hogy felvenném manuálisan az új főcsoportot és/vagy csoportot?
Mivel gondolom nem, az office-js valóban fut Androidon csak azzal, hogy felteszem pl. az office365-ös tárhelyre?
Valami egyéb ötlet erre?(egyelőre a VBA-s megoldás felé hajlanék, maximum a generálást mindig gépen végezném, az Android csak arra kell, hogy ha épp van kiadás, akkor ott azonnal fel tudjam jegyezni, nem annyira gáz, ha nem tudja azonnal csoportosítani)
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50