Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbika84
csendes tag
Sziasztok!
Grafikonnal kapcsolatban lenne kérdésem. Csináltam egy olyan grafikont, amiben vonalak és pontok is vannak, és úgy néz ki, ahogy szeretném. Van több munkalapom, ahol szeretném ezt használni úgy, ahogy most kinéz, csak az aktuális munkalap adataival. Hogy tudom áttenni a többi munkalapra, hogy az általam beállított vonal típusok színek illetve ugyanez a pontok esetében is megmaradjon, ha megváltoztatom az adatok kijelölésénél az adatforrást. Bárhogy próbálkoztam, mindig visszaáll az eredeti állapotba a grafikon (megváltoznak a színek, a vonal típus, a pontok is változnak)
Remélhetőleg érthető, hogy mi a problémám.
Tud benne valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Apple iMac 24" Blue! M3 / 16GB RAM / 512GB SSD!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50