Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Köszi mindenkinek (föccer, OP1) a tippeket a szintösszegzéshez. Végül nem sikerült összehozni amit OP1 írt, tehát egyszerűsítettem a problémát: Az útvonal megnevezésnek pontosnak kell lennie, és
FKERES-sel fogom az alapadatok lapon található táblázatból a szintértékeket behelyettesíteni az Edzésnapló soraiba.Na erre van egy működő megoldásom, de szeretném szebbé tenni.
Tehát az
FKERESfeltölt nekem egy oszlopot számokkal és#HIÁNYZIKhibákkal melyeket összegezni szeretnék, értelemszerűen csak a számokat. Ez megy a=SZUMHA(X5:X28;">0")képlettel, de én a SZÁM(...) függvényt akarom használni. Ezt hogyan kell?A
=SZUMHA(X5:X28; SZÁM(X5:X28)=IGAZ)nullát dob ki (pedig vannak benne pozitív számok). Miért? Esetleg aSZÁM(X5:X28)=IGAZkiértékelése azonnal megtörténik a teljes tartományra ésHAMIS-at ad eredményül és ez a SZUMHA összes lépését leállítja?Hogy kéne a SZUMHA-t és a SZÁM-ot kombinálni, hogy jó legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Fferi50