- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
olloczky
senior tag
Sziasztok
Tanár kolléganőnek szakdolgozatába szeretnénk egy diagramot betenni, ami nagyjából így nézne ki. Tehát az x tengelyen szereplő oszlopok valamiféle csoportba lennének összefogva. Ezek összevont osztályok az 1-4 osztály valójában egy osztály egyazon órákra járnak és a naplóban is így vannak. Az 5-6 és 7-8 osztály ugyanígy, és az lenne a cél, hogy ezt szemléltessük, hogy hány fő jár a tulajdonképpeni saját osztályába (1,2,3,4...) de mégis "csoportban" maradva. Nem tudom mennyire érthető amit írtam. Excel 2016ban dolgozunk.
Valami ilyesmire jutottam és mondjuk jelmagyarázatban színek szerint lehetne az osztályokat feltüntetni. Az alsó sor (I,II,III) szövegdobozokból áll tudom elég gány megoldás
Ezért kérem a segítségeteket!
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bios jelszó
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest