- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Régebben már kértem Tőletek segítséget, most ismét megtenném.
Van egy elég nagy excel (naponta több sorral bővül, szolgálati naplónak használjuk), amiben az első "tulajdonos" (aki ezt megalkotta) makróval oldott meg pár funkciót, amit sajnos jelszóval levédett és magával vitte távozáskor.
Namost én megörököltem és nem engednek új excelt létrehozni (15-en használják, én tartom karban).Olyan kérdésem lenne, hogy 1000000+ sorig engedi a függőleges csúszka az egér/csúszka lehúzását, viszont ugye onnan tudok még görgetni, de csúszkával már nem tudok tovább menni.
Viszont a táblázat jelenleg 5000+ sorig van kitöltve. A csúszka nagyon pici,így elég kényelmetlen vele mozogni.Ha a táblázat valahogy érzékelné az aktuális utolsó sort és csak addig engedné le a csúszkát, majd onnantól a görgő lépne működésbe, annak nagyon örülnék.
Megoldható ez valahogy?
Köszönöm szépen!
nagyon pongyola a megfogalmazásom, de remélem érthető voltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Hálózati / IP kamera
- HDMI topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promotálja X3D-s CPU-it az AMD
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest