- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Régebben már kértem Tőletek segítséget, most ismét megtenném.
Van egy elég nagy excel (naponta több sorral bővül, szolgálati naplónak használjuk), amiben az első "tulajdonos" (aki ezt megalkotta) makróval oldott meg pár funkciót, amit sajnos jelszóval levédett és magával vitte távozáskor.
Namost én megörököltem és nem engednek új excelt létrehozni (15-en használják, én tartom karban).Olyan kérdésem lenne, hogy 1000000+ sorig engedi a függőleges csúszka az egér/csúszka lehúzását, viszont ugye onnan tudok még görgetni, de csúszkával már nem tudok tovább menni.
Viszont a táblázat jelenleg 5000+ sorig van kitöltve. A csúszka nagyon pici,így elég kényelmetlen vele mozogni.Ha a táblázat valahogy érzékelné az aktuális utolsó sort és csak addig engedné le a csúszkát, majd onnantól a görgő lépne működésbe, annak nagyon örülnék.
Megoldható ez valahogy?
Köszönöm szépen!
nagyon pongyola a megfogalmazásom, de remélem érthető voltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest