- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
válasz
Delila_1 #31908 üzenetére
Köszönöm a minta táblázatot. Megpróbáltam annak alapján megcsinálni, de az Excel 2007 nem engedi a megfelelő képlet bevitelét az adatérvényesítésnél.
A mellékelt képernyőképen látható hibaüzenetet kapom, ha az AH1 vagy AH2 mezőbe írt képleteket akarom megadni. Míg az AH3 mezőben szereplő képletet megadását engedi az általam használt Excel változat, viszont az nem jó.
U.i.: Megnéztem az általad küldött munkafüzet vonatkozó adatérvényesítését, ami működik, de abban a pillanatban, ha csak akár az adatérvényesítés "Hibajelzés" fülére is szeretnék átváltani, ugyanúgy a fenti hibajelzés jön elő.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest