Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
válasz
Sweetraver
üzenetére
Ez a kérdés már engem is foglalkoztat, de Delilához hasonlóan én sem egészen értem, hogy mit szeretnél.
A leírásod alapján kézzel adod meg A B és D oszlopokat, a C-t pedig FKERES-sel határoztad meg (D-t keresed A oszlopban, eredményt a B-ből kéred). Eddig azt hiszem értem.
Azt írod azonban, hogy D oszlopot is keresni szeretnéd, a kérdés, hogy honnan? Merthogy annak értékét (főnök) a gép nem fogja kitalálni magától. Honnan tudná ez a szerencsétlen excel, hogy Kiss Gézának Szabó Pál a főnöke? Vagy van segédtáblád ehhez, amiről nem írtál? C-ből nem tudod a D oszlop kódját keresni, mert körkörös hivatkozást hozol létre…
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50