- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
Nem kicsit lett bonyolult a képlet, de működik.

A képlet sajátossága miatt azt javaslom, hogy színezendő terület első sora, hatodik oszlopától (példádban: H3) az utolsó vizsgálandó adatig jelöld ki a területet, majd úgy írd be a feltételes formázásba a következő képletet, és állítsd be hozzá a formátumot:
=VAGY(TÍPUS(H3)+TÍPUS(I3)+TÍPUS(J3)+TÍPUS(K3)+TÍPUS(L3)+TÍPUS(M3)=6;TÍPUS(G3)+TÍPUS(H3)+TÍPUS(I3)+TÍPUS(J3)+TÍPUS(K3)+TÍPUS(L3)=6;TÍPUS(F3)+TÍPUS(G3)+TÍPUS(H3)+TÍPUS(I3)+TÍPUS(J3)+TÍPUS(K3)=6;TÍPUS(E3)+TÍPUS(F3)+TÍPUS(G3)+TÍPUS(H3)+TÍPUS(I3)+TÍPUS(J3)=6;TÍPUS(D3)+TÍPUS(E3)+TÍPUS(F3)+TÍPUS(G3)+TÍPUS(H3)+TÍPUS(I3)=6;TÍPUS(C3)+TÍPUS(D3)+TÍPUS(E3)+TÍPUS(F3)+TÍPUS(G3)+TÍPUS(H3)=6)
Ezt követően jelöld ki a G oszlopot, és másold a vissza a formátumot az első 5 oszlopba is.
Egyetlen apró hibája, hogy csak úgy működik pontosan, ha az utolsó vizsgálandó oszlop után van még 1 oszlop, melynek minden sorában van valamilyen szöveg (nem szám!) De ezt elrejted legfeljebb. (Ha ez nincs, akkor az utolsó vizsgált oszlop minden sorát megformázza a megadott színűre.)

Jó kis feladvány volt, elszórakoztam vele egy darabig.

Természetesen a második feltételes formázás képletre neked nincs szükséged, azt csak az önellenőrzéshez használtam.
A feltételnek megfelelő tartományok számával nem foglalkoztam, most vettem észre, hogy ez is kérés lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robogó, kismotor
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- Objektívek topikja
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xbox Series X /// Számla + Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50